HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 06:40

Hmm ebbol en még pont kicsuszok mert nem leszek hetvegen, elotte meg még nincs kartya; de vigyazz h télleg szallit-e ide.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#182 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 11:56

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 7:40

télleg szallit-e ide.

Idézet

Versand nach:  Deutschland, Österreich, Schweiz

vagy olyan embert keresel Hoember aki kint megveszi neked aztán vhogy eljuttatja ide?

Szerkesztette: Fresi 2005. 08. 23. 11:58 -kor

#183 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 12:51

Neha szallitanak mashova is csak barmok es nem irjak oda...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#184 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 15:13

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 12:56

vagy olyan embert keresel Hoember aki kint megveszi neked aztán vhogy eljuttatja ide?

végül is mind1, a lényeg az lenne hogy meg szeretném venni.
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#185 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 15:43

Idézet: Hoember - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 16:13

végül is mind1, a lényeg az lenne hogy meg szeretném venni.

már sajna 200 euró felett van a licit, ugyhogy ez asszem nem lesz az enyém :reklamacio:

sebaj ;)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#186 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 19:48

Eladásnál ez most hogy van?

Merchant credit cards
Only for sellers accepting credit card purchases through their own merchant account.

Én ezt választhatom vagy muszaj paypalozni? Nekem egyáltalán melyik a legjobb?

#187 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 20:02

Akkor most fuss neki még egyszer, jó :confused:

#188 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 20:09

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mostmár látod mit kérdek.

#189 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 21:35

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 21:09

...

Mostmár látod mit kérdek.

A Merchant Credit Cards azt jelenti, hogy szerződésed van egy vagy több bankkártya céggel, és saját magad bonyolítod le a tranzakciókat eBayen kívül. Van néhány powerseller, aki így (is) csinálja, mert nagy számú értékesítésnél olcsóbb lehet, mint a PayPal.

Amúgy ha magyar PayPal accountod van, akkor nem tudsz pénzt fogadni, csak fizetni lehet (bár ez gondolom, világos számodra is.)

#190 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 21:53

És akkor hogy tudunk eladni ugy h megjöjjön a pénz is?

#191 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 07:16

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 22:53

És akkor hogy tudunk eladni ugy h megjöjjön a pénz is?

Sajnos magyarországon nem sok lehetőséged van pénz fogadására külföldről. Régebben ajánlották pl. a BidPay money ordert, de ezt egyeztetni kell a bankoddal, hogy beváltják-e (gyakorlatilag WU money orderről van szó) www.bidpay.com <- én ezzel még csak fizettem.
Aztán ott van még a direct deposit, vagy más néven bank wire transfer, itt a delikvens átutalja a bankszámládra a pénzt, általában IBAN, BIC/SWIFT kód kell, meg amit még a bankod mond, hogy kellhet.
Volt aki használta már a moneybookers.com szolgáltatását is, de erről nem tudok bővebbet mondani, nézz utána Te :up:

Én abban bízom, hogy hamarosan megnyílik a lehetőség a PayPal balance feltöltésre bankszámlán keresztül, ill. pénz fogadására is.

#192 Felhasználó inaktív   nyuszivagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 15:51

Hello!

Ha csinálok egy paypal account-ot akkor a számlámról milyen pénznemban veszik le a pénzt? nekem forint számlám van, de ha mondjuk 10 euro-t fizetek az eladónak, akkor automatikusan átváltják nekem a forintot euro-ra, vagy hogy megy ez?

Köszi a választ.

#193 Felhasználó inaktív   Soma2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:13

Szasztok!

Van két számológép, most éppen Amerikában csücsülnek még egy pár napig vevőre várva.
Szeretném megvenni az egyiket, de ahhoz túl zöldfülű vagyok hogy ezt most lerendezzem.

http://cgi.ebay.com/SHARP-EL-512-II-PROGRA...1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/Sharp-EL-512-II-Scient...1QQcmdZViewItem

Kérdezem hogy mennyiért szállítaná le valaki (elsősorban a használati útmutatós érdekelne).

Előre is kösz

#194 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 19:30

Idézet: Soma2 - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:13

Szasztok!

Van két számológép, most éppen Amerikában csücsülnek még egy pár napig vevőre várva.
Szeretném megvenni az egyiket, de ahhoz túl zöldfülű vagyok hogy ezt most lerendezzem.

http://cgi.ebay.com/SHARP-EL-512-II-PROGRA...1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/Sharp-EL-512-II-Scient...1QQcmdZViewItem

Kérdezem hogy mennyiért szállítaná le valaki (elsősorban a használati útmutatós érdekelne).

Előre is kösz

Szia, ezek csak az usába hajlandok szállitani, igy sajnos nem igazan tudok segiteni neked, meg más se nagyon.
V.

#195 Felhasználó inaktív   Soma2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:48

Kösz, de még reménykedem hátha meg tudja velük valaki beszélni, hogy küldjék el ide is némi felár fejében

#196 Felhasználó inaktív   plg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 19:58

Idézet: plg - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 19:36

Boltoltam már az ebay-en gond nélkül. Eszembe sem jutott, hogy ezzel a cash on collection-ös dologgal szívni fogok. Rákerestem a neten - egy angol oldalon is helyszíni fizetésként értelmezték. Viszont ez az ember egy tiroli faluban lakik, volt már egy jópár boltja is... furcsa lenne, ha helyszíni átvételt írna elő, ráadásul úgy, hogy 14 eurós postaköltséggel számolt! Zavaros ez az egész, e-mailre meg nem válaszol, egyelőre. Azért köszönöm!

Végülis simán összejött a dolog: átutalással fizettem, miután végre elküldte az adatait az eladó, s 1 hét alatt megjött a csomag Ausztriából.

#197 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 19:05

HELP!
Most segítsetek aki tud, legalábbis nyugtassatok meg, vagy közöljétek a tényeket.
Ebay-en nyertem egy használt Panasonic Q konzolt. (Gamecube + dvd player) Ez eddig csodálatos. Pesti ismerős intézte a dolgot, paypal miegyebek, haverságból.
A berendezés USA-ban Marylandban lett feladva, 2 hete. Megbeszélt szállítási összköltségnek 100 dollárt alkudtunk az eladóval, maga a motyó 310 dolláromba került. Megérkezett Pestre a cucc, erre havernak jött értesítés hogy mittudomén melyik vámügyre menjen vámoltatni? a csomagját.
Eszembe se jutott hogy vámköteles lehet egy használt konzol.
Most mi legyen mire számítsak? Legrosszabb esetben mennyi bünti lesz ebből amit vámként kell fizetni vajon? Mennyire egyedi az elbírálás használt cikkeknél?
Segítsen akit tud.

#198 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:26

Pls help, ez most zajlik pont. Legalább tudjak valamit ha rossz hír is.

#199 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:35

Szia, nyugi. A vám nem bünti, csak pluszköltség.
Általában a nettó ár 8%-a. Eddig volt a jó hír. A rossz az, hogy erre még 25% áfát is szoktak fizettetni.
Viszont, ha nincs mellette számla, és gift-ként adták fel, akkor esetleg eltekintenek a dologtól.

Szerkesztette: melon 2005. 09. 26. 20:36 -kor

#200 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:45

Számla biztos nem lesz. Mi is az a gift? :) És mitől tekintenek el, vám vagy áfa, ha eltekintenek?
És köszönöm :)

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.