HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 30. 19:46

Tudom ajánlani még a Dájcse Postot, a határig korrektül elhozzák. Onnantól kezdve viszont átveszik a magyar kollégák, úgyhogy... :rolleyes:

#482 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 13:39

Na még egy (nekem új) hibajelzést kapok folyton, amikor fizetni akarok egy embernek (mindig ugyanannak).
Mikor a Continue-ra nyomok, tölt, bevillan egy fekete háttér...és utána ezt írja ki:

Transaction Cancelled

This function is temporarily unavailable. Please try your payment again later by returning to eBay and clicking the My eBay button.

Ilyenkor hol van a hiba (ezt csinálja már kb 2 napja)? Vagy az a baj, h nem immediate fizettem, pedig az volt oda írva (tettem egy ajánlatot...elfogadta, de nem rögtön fizettem), mondjuk nemtom mi számít rögtönnek... 

#483 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 18:06

Nekem az volna a kérdésem, hogy fizettem az Ebay-en nyert aukció után PayPal-el.
Az amerikai nem tudta elküldeni az arút a megbeszélt összegért, ezért megegyeztünk, hogy visszautalja a pénzt. Adtam neki bankszámlaszámot, meg minden, erre mit csinál ? - paypal-re fizette vissza.
Most a Paypal azt írta, a pénz megérkezett, és átutalta a pénzt a kártyára.
Tehát a tranzakció sikerült.
A kérdés : mennyi idő mulva, kell ezt látnom ? - mert a számlámon még nem jelent meg.
Fogadni elvileg még nem tudunk Magyarországon, (csak szept. 14-től) - viszont mégis sikeres a tranzakció.
33,40 $ -ról van szó.
Tehát akkor hogyis van ez ?

#484 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 18:20

Idézet: zsborg - Dátum: 2006. aug. 31., csütörtök - 19:06

...
Fogadni elvileg még nem tudunk Magyarországon, (csak szept. 14-től) - viszont mégis sikeres a tranzakció.
...

Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de te hol olvastad, hogy szept. 14-től lehet fogadni is? Valami linket légyszi :respect:

#485 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 18:27

Idézet: melon - Dátum: 2006. aug. 31., csütörtök - 18:20

Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de te hol olvastad, hogy szept. 14-től lehet fogadni is? Valami linket légyszi :respect:

A PAYPAL-os topicban van. LINK

#486 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 18:31

Idézet: weqy - Dátum: 2006. aug. 31., csütörtök - 19:27

A PAYPAL-os topicban van. LINK

Köszi, valamiért sosem olvastam azt a topikot.  :respect:

#487 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 18:44

Idézet: zsborg - Dátum: 2006. aug. 31., csütörtök - 19:06

...

Nekem olyan esetem volt nemrég, hogy vásárlás után ami jött CD nem tűnt túl eredetinek és ezt meg is említettem az eladónak. Ő felajálnotta, hogy visszautalja a pénzt postástul mindennel paypal-on (full refund) CD-t meg tartsam meg, mondtam utalja de nem hiszem hogy megérkezik mert ugy tudom fogadni nem lehet. De ő azért utalta, paypal-nál láttam a refundot, pénzt viszont nem tudtam hova került. Aztán pár nap mulva megjelent a bankszámlámon is, hogy visszajött az összeg.

Tehát refund ezekszerint eddig is működött csak nem tudtam róla, viszont lett egy CD-m, még ha kicsit másolt is, de legalább ingyen:)

#488 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 19:05

Idézet: geezmo - Dátum: 2006. aug. 31., csütörtök - 19:44

Nekem olyan esetem volt nemrég, hogy vásárlás után ami jött CD nem tűnt túl eredetinek és ezt meg is említettem az eladónak. Ő felajálnotta, hogy visszautalja a pénzt postástul mindennel paypal-on (full refund) CD-t meg tartsam meg, mondtam utalja de nem hiszem hogy megérkezik mert ugy tudom fogadni nem lehet. De ő azért utalta, paypal-nál láttam a refundot, pénzt viszont nem tudtam hova került. Aztán pár nap mulva megjelent a bankszámlámon is, hogy visszajött az összeg.

Tehát refund ezekszerint eddig is működött csak nem tudtam róla, viszont lett egy CD-m, még ha kicsit másolt is, de legalább ingyen:)

Akkor van remény... - ezek szerint működik a rendszer, csak nem megbízható ?
Ezen már én is gondolkodtam, hogy hová kerül a pénz, mert 2 hónappal ezelött visszautaltak kb: 2 eurot,
(posta költség olcsóbb lett, mint gondolta) és erről az összegről azóta sem tudok semmit.
De ez azért nagyobb összeg.

-------------------

Én egyszer egy bögrét  :)  is rendeltem Ebay-ről, de elveszett. Szóltam a feladónak, és egyből küldött egy másikat, és nem kérdezett semmit.
- csodálkoztam rajta

Szerkesztette: zsborg 2006. 08. 31. 19:08 -kor

#489 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 15:15

Sziasztok, azt nem tudjátok, hogy a kereséseknél eBay-en lehet-e szűrni user szerint a találatokat? Elegem van abból, hogy kb öt eladó szarjai közűl válogassam ki a tényleg értékes cuccokat. Mondanom sem kell, hogy ez a pár user pl. 0,01$ + 50 $ postaköltséggel mag hasonló piti trükkökkel operál.

#490 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 15:55

Az Advanced Search űrlapon a 'From Sellers' résznél beállítod, hogy exclude és beírod a nem kívánt eladók user ID-it vesszővel vagy szóközzel elválasztva.

#491 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 09:10

Wow!!!
Amikor én néztem, sztem exclude/include nem volt :)

:respect:

#492 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 05:54

Mit lehet tenni, ha az eladó rád se bagózik a vásárlás után?

Hétfő este vettem azonnali áron egy óraszíjat egy német eladótól. Mivel nem tudok németül, angolul írtam neki egy üzenetet, hogy milyen szélességgel, milyen színben kérem a szíjat, és azonnal elküldtem az árát PayPal-on keresztül. (Nem egy nagy összeg, eszembe sem jutott, hogy gond lehet belőle.) Az eladó azóta meg sem nyikkant, sem az eBay felületen, sem email-en nem reagált. Még várok pár napot, de azért jó lenne tudni, milyen lehetőségeim vannak.

(Erről az eladóról van szó; a 99,4%-os minősítése miatt azért nem aggódom annyira.)

Szerkesztette: Satriani 2006. 09. 28. 05:57 -kor

#493 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 16:40

Az eladók általában nem hajlandóak más nyelven beszélni csak a sajátjukon.
Menj fel a babelfish-re írd be az angol szöveget, és fordítasd le az oldallal németre, és úgy küld el, de Ebay-en keresztül. Ha ezután sem reagál, írd meg (a saját nyelvén) az elöbbi módon, hogyha nem válaszol, akkor kénytelen vagy negatív értékelést adni a legnagyobb sajnálatodra. Na erre már biztosan reagálni szoktak. (nálam eddig mindig bevált :-) ,35-ből 3-nál kellett ezt a módszert alkalmaznom)
Ha ezek után se reagál, na akkor adj neki negatív értékelést.
(Vannak olyanok is, akik az ebay-ből élnek és egyszerüen annyi cuccuk van fent a neten, hogy saját maguk sem tudják követni - úgyhogy még nincs veszve semmi)

#494 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 21:02

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 6:54

Mit lehet tenni, ha az eladó rád se bagózik a vásárlás után?

PÜ-ben meg tudnád mutatni, milyen óraszíjat rendeltél? Csak mert épp múlt hét kedden cseréltettem az órámon a szíjat (nem nagy pukk, de emlék :) ), hatalmas választék volt a Mátyás király úti órásnál, és bár nem néztem végig, az ebayshop első oldala szinte teljesen megtalálható ott, kb. 1500-2000 forint/darab+beszerelés áron.

Ha speckó, drága óraszíj, akkor sztornó. :)

#495 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 11:11

Írtam neki egy üzenetet, válaszolt is angolul, miszerint 26-án feladták a csomagot. Ezek szerint 1. nem divat náluk automatikusan jelezni vagy számlát küldeni 2. nem zavarja a németet, hogy angolul kell írnia.

Debaj: nálam most nem megy az eBay, de ha végre működne, elküldöm, milyen szíjat rendeltem. Pillangózáras, bőr, 18 mm-es, barna - itthon ilyet sajnos nem kaptam sehol, pedig augusztus vége óta kerestem.

SZERK: egy automatikusan küldött ebayes levél alapján kikereshető, milyen szíjról van szó.

Idézet

Item: LUXUS Uhrenarmband mit Butterfly 18-24mm - (43 Modelle) (320029875900) 
This message was sent after the listing closed.
buran01-uhrenhandel is the seller.

Szerkesztette: Satriani 2006. 09. 30. 11:13 -kor

#496 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 11:27

Nálam megy az eBay. (eBay Deutschland)

#497 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:40

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 12:27

Nálam megy az eBay. (eBay Deutschland)

FF alatt bejön a főoldal, és szervusz. IE alatt be tudok jelentkezni, meg tudom nézni a saját oldalaimat, de a figyelt cuccokat már nem. :confused: Cache ürítve, cookie-k törölve. Mindegy, majdcsak helyrejön.

#498 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 20:33

Akkor nálad lesz valami hiba, nálam FF alól jelenleg is tökéletesen működik. :think:

#499 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 21:41

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 21:33

Akkor nálad lesz valami hiba, nálam FF alól jelenleg is tökéletesen működik. :think:

Kipróbáltam Vista alól, hibátlan. :think: Az XP-met már tényleg le kéne tarolni, mert sem a telefonomat (MPx200), sem az iPodot nem hajlandó rendesen kezelni, és egyes weblapok sem működnek rendeltetésszerűen.

Mindegy. Itt a szíj, amit vettem. ;) A K6-os variációt választottam, az megy Apum órájához.

#500 Felhasználó inaktív   Alvilág 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 02. 16:23

Sziasztok!
Nagyon sürgében kéne egy kis segítség. Számomra bonyolult a dolog, de remélem a szakétő ebay-esek  :respect:  megértik.

Nos, az ember küldött nekem pénzt a  Money®Order/Cash Delivery Service valamivel. Na most azt kérte, hogy adjam fel a csomagot (ez egy telefon lenne) Global Express Registered Mail-el,
Na most, amit sikerült az egészből megértenem, hogy a USPS-en keresztül küldte a pénzt, és hogy majd akkor kapom meg, ha feladtam a csomagot és visszaigazoltam a feladást valamilyen számmal.  :confused:

Most akkor hol kéne feladnom a csomagot és hogyan kapom meg a pénzt???

Segítsetek, mert TI vagytok az uccsó reményem!!!! :respect:

Köszi:
Alvilág

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27