Elküldve: 2006. 10. 26. 12:19
A mostani vásárlásom érdekes volt, megosztom veletek. 15-n szó szerint ördögi szerencsém volt, ugyanis 666 dollárért ütötték le álmaim noteszgépét. Kiváló. Az eladó hamarosan jelentkezett hogy bocsi, tévedésből kattintotta be a fél világot, hogy szállítana oda is, ő ugyan nem. Jó. Először megfenyegettem hogy megszegi az eBay szabályzatot (ti. az árverés szerződéses viszonyt létesít, amely szerint eladó eladja, vevő megveszi...) de hát mire megyek én ezzel? Megtaláltam az internetvilag.hu -t és felajánlottam a mókusnak hogy ha ingyen leszállítja Nebraskába, akkor eltekintek attól, hogy jelentsem az eBaynek mit művel (nem kell félni, pozitívot akkor sem fog ezért a játékért kapni).
Szerdán jutottam néhány dollárhoz, áttöltöttem a kártyámra, lőn este s lőn reggel: csütörtök. Fizetek a pasasnak, aztán szombaton délben írtam neki, hogy mégis mikor akar szállítani. Jön az üzenet, hétfőn. Hétfőn késő este küldök neki egy levelet, hogy hahó. Erre közli, hogy leszállítva, szerdán érkezik.
Most jött a levél az internetvilag.hu -tól hogy érkezett hozzájuk egy Dell X1-es laptop a nevemre. Hű! További fejleményekről, immáron az internetvilag.hu-val (eddig minden szép és jó) folyamatosan tudósítok.