HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 08. 19:49

Idézet: bean - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 2:03

Ha akarod segíthetek szerezni hasonlót, de az Orczy térre nem megyek be... nincsenek nyitva amikor ráérnék pl. most :)

Köszi, de most nem tervezek laptop vásárlást. :)  De azért néztem az árakat. Amúgy te bolttól vagy magánembertől vetted?

#582 Felhasználó inaktív   Gallien 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 21. 09:47

Üdvözlet mindenkinek.

Lehet, hogy olyat kérdezek, amit valaki már megírt, ezért elnézést. Szeretnék eladni az eBay-en. Német vevő regisztrációm van, és szeretném magam regisztrálni eladóként is, de a kitöltendő űrlap szerint csak német bankot és számlaszámot lehet megadni. Próbáltam az itthoni bankot és számlaszámot megadni, de természetesen nem fogadta el. Látom, hogy jó néhányan már regisztrálták magukat eladóként, ezért kérek segítséget.

Köszönöm.

#583 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 10:27

ebay.com -on regeltem.
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#584 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 10:50

Én is eBay.com-on regisztráltam anno, de amikor eladóként is beállítottam az accountot, csak egy valid bankkártyaszámot kért, számlaszámot, egyebet nem. Aztán amikor elérhetővé vált a PayPal, akkor linkeltem az accountomat, és kész.

#585 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 12:53

http://hirek.prim.hu/cikk/55958/

:D
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#586 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 13:06

Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 12:53

:omg:  :rolleyes:  :D

Alapból nem értem, h h lehet 2-3000 dollárt adni azért a "szar" PS3-ért. Mondjuk most, h megjelent Amerikába is (ha jól tom), gondolom lejjebb megy egy kicsivel...

#587 Felhasználó inaktív   Gallien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 13:20

Idézet: melon - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 10:50

Én is eBay.com-on regisztráltam anno, de amikor eladóként is beállítottam az accountot, csak egy valid bankkártyaszámot kért, számlaszámot, egyebet nem. Aztán amikor elérhetővé vált a PayPal, akkor linkeltem az accountomat, és kész.

Na látod ezt nem találom. Mármint azt, hogy hogyan állítod be az accountot eladóként. Bármit csinálok, mindíg ugyanoda jutok. Tehát kéri a bankot, számlaszámot stb. De csak németet enged. Egyébként a PayPal nálam is működik.

#588 Felhasználó inaktív   Gallien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 13:24

Idézet: melon - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 10:50

Vagy lehet, hogy már be van állítva, csak nem tudok róla. Hol tudok eladásra meghirdetni valamit? Ti. ha ezt akarom, akkor is ugyanoda jutok, (német számla, német bank stb.)

#589 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 13:47

Idézet: weqy - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 13:06

:omg:  :rolleyes:  :D

Alapból nem értem, h h lehet 2-3000 dollárt adni azért a "szar" PS3-ért. Mondjuk most, h megjelent Amerikába is (ha jól tom), gondolom lejjebb megy egy kicsivel...

fura gondolatmenet :D az emberek ilyenek, minden cikk amikor megjelenik méregdrága. aztán semmit nem fog érni.
ez a piac :) adjál és vegyél a megfelelő időben.

#590 Felhasználó inaktív   Gallien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 14:35

Jól elbeszélgetek itt magammal. Időközben sikerült eladókent is regisztráltatnom magam. Kaptam is egy mail-t az eBaytől, ahol különböző training-eket lehet linkeken keresztül elérni. Gondolom ezekkel már tudok valamit kezdeni.
Egy kérdésem azárt maradt. Fogadott-e már valaki PayPal-lel, és azt kártyára, vagy PayPal számlára kapta? (Ez a kérdés lehet, hogy másnak evidens, bocs.) Ha PayPal számlára, akkor át tudta-e tenni saját bankszámlára?

#591 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 15:01

Paypalnál ha fizetnek neked, akkor valamelyik fenntartott egyenlegedre kerül a pénz (többféle valutában tarthatsz egyenleget, a primaryra fog érkezni), onnan lehívhatod a bankszámládra, ami 3-5 nap, és 25k alatt 250 Ft-os díja van, plusz a bankod elszámolhat egyéb költségeket (konverzió, stb.)
Ha van a paypal egyenlegeden pénz, és fizetsz valamiért paypalon keresztül, akkor elsősorban onnan vonja le az összeget. Ha kevesebb pénz van a paypal egyenlegeden, mint amennyit fizetnél, akkor a mardékot a bankkártyádról vonja.

Vannak paypalos topikok is amúgy:
PayPal - Már Magyarországon is
PAYPAL HELP

#592 Felhasználó inaktív   Gallien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 15:36

Idézet: melon - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 15:01

Paypalnál ha fizetnek neked, akkor valamelyik fenntartott egyenlegedre kerül a pénz (többféle valutában tarthatsz egyenleget, a primaryra fog érkezni), onnan lehívhatod a bankszámládra, ami 3-5 nap, és 25k alatt 250 Ft-os díja van, plusz a bankod elszámolhat egyéb költségeket (konverzió, stb.)
Ha van a paypal egyenlegeden pénz, és fizetsz valamiért paypalon keresztül, akkor elsősorban onnan vonja le az összeget. Ha kevesebb pénz van a paypal egyenlegeden, mint amennyit fizetnél, akkor a mardékot a bankkártyádról vonja.

Vannak paypalos topikok is amúgy:
PayPal - Már Magyarországon is
PAYPAL HELP

Köszi!

#593 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 17:36

Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 13:47

fura gondolatmenet :D az emberek ilyenek, minden cikk amikor megjelenik méregdrága. aztán semmit nem fog érni.
ez a piac :) adjál és vegyél a megfelelő időben.

Ok, ezt értem ;) , de akkor is túlzás sztem ennyi egy játékgépért, ha új, ha nem.
De jó sok japó csóka megszedheti magát ebben a nagy PS3 lázban, az biztos. :cool:

#594 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 17:52

Idézet: weqy - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 17:36

Ok, ezt értem ;) , de akkor is túlzás sztem ennyi egy játékgépért, ha új, ha nem.
De jó sok japó csóka megszedheti magát ebben a nagy PS3 lázban, az biztos. :cool:

:D nézd.. én 500$-ért adtam el egy virtuális karaktert ami egy mmorpg-ben van és anno én játszottam vele.
ehhez képest a ps3 ingyen van ^^

nem az a kattant aki ennyiért árulja.. hanem aki annyira kattog, hogy ps1-eket vesz helyette...  :Đ

#595 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 18:30

Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 17:52

:D nézd.. én 500$-ért adtam el egy virtuális karaktert ami egy mmorpg-ben van és anno én játszottam vele.
ehhez képest a ps3 ingyen van ^^

nem az a kattant aki ennyiért árulja.. hanem aki annyira kattog, hogy ps1-eket vesz helyette...  :Đ

Na jó erre inkább nem mondok semmit.... :omg:  :D

Hát ja, vannak hülye emberek, mondjuk nem tom, h nem lehetett észre venni az (s)-t a végén, meg h a 3 of them-et mért nem fogta fel....de az ő baja. Mondjuk sztem azért üzlet végül nem lett belőle... :confused:

#596 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 20:02

Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 17:52

hanem aki annyira kattog, hogy ps1-eket vesz helyette...  :Đ

Asszem, valamivel boldogabb ember lennék, ha megengedhetném magamnak, hogy úgy vásároljak egy 900 dolláros cuccot, hogy előtte még a leírást sem olvasom el :)

#597 Felhasználó inaktív   Gallien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 15:53

Szeretnék valamilyen megoldási javaslatot (ha egyáltalán van megoldás) az alábbi esetre. Egy belga eladó árult egy árut, amit 19 licit után sikerült megnyernem (645 EUR). Már a licit közben érdeklődtem a szálításról, fizetésről. Az eladó nem tűnt kamunak, leellenőriztem a feedback-et, miket adott el eddig, stb. Nem is tartottam túl aggasztónak, hogy PayPal fizetési módot nem ajánlott fel. Átutaltam a pénzt, majd további levelezések után kaptam a levelet az eladótól, hogy felhívta a szállítót, aki közölte, hogy az áru már Magyarországon van. Ez volt nov. 9-én. A csomag azóta sem jött meg. Ma írtam levelet újra, de még nem kaptam választ.

#598 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 16:35

Idézet: Gallien - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 15:53

Szeretnék valamilyen megoldási javaslatot (ha egyáltalán van megoldás) az alábbi esetre. Egy belga eladó árult egy árut, amit 19 licit után sikerült megnyernem (645 EUR). Már a licit közben érdeklődtem a szálításról, fizetésről. Az eladó nem tűnt kamunak, leellenőriztem a feedback-et, miket adott el eddig, stb. Nem is tartottam túl aggasztónak, hogy PayPal fizetési módot nem ajánlott fel. Átutaltam a pénzt, majd további levelezések után kaptam a levelet az eladótól, hogy felhívta a szállítót, aki közölte, hogy az áru már Magyarországon van. Ez volt nov. 9-én. A csomag azóta sem jött meg. Ma írtam levelet újra, de még nem kaptam választ.

Milyen céggel küldte?  Kérd el tőle a tracking numbert, mert ha feladta, akkor gondolom ajánlottam tette ekkora értéknél. És akkor meg tudod nézni, h tényleg feladta-e (v feladott-e vmit).

Nem mondod, h ennyi pénzt elküldtél neki csekken v átutalással? :confused: (Mert az ebayen is írják, h ismeretlennek nem célszerű úgy küldeni, mert követhetetlen. És nincs semmi Buyer protection.. :( )
Amúgy lehet, h lenyelték vám miatt, bár ha az EU-ból jött akkor....  :think: ....hát nem tom. Nekem ennyi ötletem volt így hirtelen.

#599 Felhasználó inaktív   Gallien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 17:16

Idézet: weqy - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 16:35

Milyen céggel küldte?  Kérd el tőle a tracking numbert, mert ha feladta, akkor gondolom ajánlottam tette ekkora értéknél. És akkor meg tudod nézni, h tényleg feladta-e (v feladott-e vmit).

Nem mondod, h ennyi pénzt elküldtél neki csekken v átutalással? :confused: (Mert az ebayen is írják, h ismeretlennek nem célszerű úgy küldeni, mert követhetetlen. És nincs semmi Buyer protection.. :( )
Amúgy lehet, h lenyelték vám miatt, bár ha az EU-ból jött akkor....  :think: ....hát nem tom. Nekem ennyi ötletem volt így hirtelen.

"Your payment is completed and the package is ready for sending away.
I will let you know when i get the trackingcode."
Na szó szerint ezt írta akkor, amikor megkapta pénzt. Utána írta, hogy a csaomag már Magyarországon van.

#600 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 17:32

Idézet: Gallien - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 17:16

"Your payment is completed and the package is ready for sending away.
I will let you know when i get the trackingcode."
Na szó szerint ezt írta akkor, amikor megkapta pénzt. Utána írta, hogy a csaomag már Magyarországon van.

Igen, és utána elküldte neked a tracking numbert/code-ot?

Mert az egy dolog, h ő mit mond.

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.