idézet:
Ezt írta andrej:
SCSI-ról annyira nem lámázott.[/quote]
Viszont nagyon olyan, mintha valahonnan idézte volna![]()
Főlámatopik
Elküldve: 2004. 03. 12. 10:03
Elküldve: 2004. 03. 12. 11:26
idézet:
Ezt írta GAI:
.. de a SCSI-ssal mi a probléma? ...[/quote]
Azt is nézd meg, milyen topikba írta!!!![]()
Elküldve: 2004. 03. 12. 11:51
idézet:
Ezt írta Etele:
Azt is nézd meg, milyen topikba írta!!![/quote]
OK, az nem is néztem. Így már érthető![]()
Elküldve: 2004. 03. 12. 11:56

Elküldve: 2004. 03. 13. 00:13
idézet:
Ezt írta Etele:
Persze azért le kell szögeznem (megint), hogy 100x inkább egy ilyen tudálékos (körtefa) de segítókész, jószándékú láma, mint egy, a saját hülyeségét nagypofával reklámozó és védő elmebeteg!
[/quote]
PPeter jól mondta: katasztrófa a srác...
[url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=008024"]>>>Ezt<<<[/url] nem is olyan rég sikerült összehoznia...![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2004. 03. 13. 00:18

"De ha már így elkezdtem egy topicot, hogy ne álljon itt feleslegesen törlésig, lenne egy érdekes kérdésem.Persze, ez eléggé abnormális kérdés lesz:
Valamelyik nap elkezdtem gondolkodni azon, hogy ugye van 1.8-as processzor, meg 900 as is.Namost a mobiltelefonok ugye 1800/900 MHz-n működnek.Akkor most hogy is van ez? Hogyhogy nem gerjeszti vagy nem interferál a két hullám? Mondjuk ha pont 1800 Mhz-n dolgozik a gép, és közben telefonálunk, akkor nem történik semmi? Biztos van rá egyszerű magyarázat,de nekem legalábbis ez elgondolkodtató..."
Elküldve: 2004. 03. 13. 00:25

Elküldve: 2004. 03. 13. 00:25
idézet:
Ezt írta Etele:
Kirakjuk ide is ezt a megintz roppant értelmes szösszenetét Dextrose barátunknak (ld. a Fym által fentebb adott linken, ahol angol tudását is megcsillogtatja):
"De ha már így elkezdtem egy topicot, hogy ne álljon itt feleslegesen törlésig, lenne egy érdekes kérdésem.Persze, ez eléggé abnormális kérdés lesz:
Valamelyik nap elkezdtem gondolkodni azon, hogy ugye van 1.8-as processzor, meg 900 as is.Namost a mobiltelefonok ugye 1800/900 MHz-n működnek.Akkor most hogy is van ez? Hogyhogy nem gerjeszti vagy nem interferál a két hullám? Mondjuk ha pont 1800 Mhz-n dolgozik a gép, és közben telefonálunk, akkor nem történik semmi? Biztos van rá egyszerű magyarázat,de nekem legalábbis ez elgondolkodtató..."
[/quote]
Ezt be kellene kereteztetni, annyira gyönyörű.![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 00:32
idézet:
Ezt írta Zethos:
Ezt be kellene kereteztetni, annyira gyönyörű.[/quote]
Az a legszebb az egészben, hogy mindenféle erőlködés nélkül tud ilyeneket...![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 01:26

Elküldve: 2004. 03. 13. 06:14
Elküldve: 2004. 03. 13. 10:05
Elküldve: 2004. 03. 13. 12:12
Elküldve: 2004. 03. 13. 14:05
Végre egy ember, aki megtörte a szürke hétköznapokat és mindenféle driver, meg ezt vegyek, azt vegyek stb. problémák helyett, új irányból közelít a számtech. felé.
Sajnos ezért kullog az ország fényévekkel a technika mögött,
mert az ilyen "másként gondolkodókat" mindenhonnan kiközösítik! Nagyot koppan majd az állatok a padlón, mikor
unokáitok a Dextrose-törvényt biflázzák az iskolában, vagy a Dextrose féle cpu-mobil interferencia számítással lesznek elfoglalva. Sajnos, ez a meg nem értett zsenik sorsa.
(Tesla, Darwin, Pongó stb)Mindenesetre én időben szóltam!

Elküldve: 2004. 03. 13. 14:13
idézet:
Ezt írta galileo:
Szégyenlem magam miattatok is!
Végre egy ember, aki megtörte a szürke hétköznapokat és mindenféle driver, meg ezt vegyek, azt vegyek stb. problémák helyett, új irányból közelít a számtech. felé.
Sajnos ezért kullog az ország fényévekkel a technika mögött,
mert az ilyen "másként gondolkodókat" mindenhonnan kiközösítik! Nagyot koppan majd az állatok a padlón, mikor
unokáitok a Dextrose-törvényt biflázzák az iskolában, vagy a Dextrose féle cpu-mobil interferencia számítással lesznek elfoglalva. Sajnos, ez a meg nem értett zsenik sorsa.
(Tesla, Darwin, Pongó stb)Mindenesetre én időben szóltam!
[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 14:42
idézet:
galileo irta:
[...] Sajnos, ez a meg nem értett zsenik sorsa. (Tesla, Darwin, Pongó stb)Mindenesetre én időben szóltam![/quote]
Pongo teljesen jo pelda, na de Tesla es Darwin....![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 14:52
idézet:
Ezt írta blash:
Pongo teljesen jo pelda, na de Tesla es Darwin....![]()
![]()
[/quote]
Kijeza darvin meg teszla ???![]()
Mert Pongó MűvészUrat, ugye, ismerjük.
Számtalan Kossuth-, Széchenyi-, Jászai Mari-díj, hogy a 3 Oscar -ről már ne is beszéljünk, amit egy filmjéért kapott, felállítva ezzel a Guinnes -rekordot :
Életem a Való Brothers -ben; 2002-2003.
Kooprodukciós; magyar-magyar.
Legjobb férfi szerep : Pongó MűvészÚr.
Legjobb férfi mellékszerep : Pongó MűvészÚr.
Legszebb, legérthetőbb szövegmondás : Pongó MűvészÚr.
A legjobban gesztikuláló díjat sajnos nem kapta meg, mert Segal MűvészÚr elhappolta a díjat.
Elküldve: 2004. 03. 13. 15:44
idézet:
Ezt írta PG.PG:
Kijeza darvin meg teszla ???![]()
[/quote]
Teszla az valami orult orosz tudos volt, aki a villamlo tornyot gyartotta a Red Alert-ben...
Darvin? Az nem a Szalacsi szomszedja?![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 15:48
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Teszla az valami orult orosz tudos volt, aki a villamlo tornyot gyartotta a Red Alert-ben...
[/quote]
Ehehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()