Idézet
attól, hogy vmi informatikával foglalkozik, még érthet máshoz is. de látom a mai ember még infósként se ért a saját témájához, nemhogy máshoz!
Idézet
Ezt mire érted?
Ki mondott itt közülünk zöldséget informatikai témában?
Idézet
itt még nem olvastam, de biztos vannak...
a ph-n és hwsw-n voltak nagyon durva eltévelyedések az info topicokban is.
és akkor a meggyőzás, hogy itt miért is vannak lámák, és miért ő az okos:
Idézet
nekem a tapasztalatom, hogy az xp lassú, még játékok terültén is.
allandóan leállnak a progik, a 98 atomstabil hozzá képest. az xp látszik hogy mindenben segíteni akarja a usert, erősen lámáknak készült!
Sajnálom, hogy ilyeneket tapasztalok, ezért az xp úgy repült, mint a vadliba. a jól bevált öreg 98-at rögtön vissza is tettem. 98 15-20min alatt felment az ikszpé 1 óra közben leállásokkal, na hát már a setup se állt jól..
Idézet
"A "felhasználóbarát" kezelőfelületnek pedig egyetlen indoka van: minél több felhasználót rávenni a használatára - és a megvásárlására. Ha könnyű használni, sokan megveszik, így működik az üzlet."
tudom én, így megy, igazad van!
Sajnos emiatt veszik meg a lámább userek, hát nekik fejlesztenek, hisz ők vannak sokkan, jó is lenne, ha minden ha tudós lenne, nem itt tartana a világ. Mivel a mai progik az üzlet miatt lámáknak készülnek, hát engem nem érintenek. Maradok a régi, jól bevált, még a régi lassú gépeken is gyors, hát még a maikon milyen gyors progiknál. A mai progikat meghagyon a kevésbé hozzáértőknek...
Idézet
nem lesz itt semmiféle ban! főleg nem permanens (már ha a szinteddel tudod egyáltalán mit is jelent ez dsl kapcsolt esetén fiam)
ollózni neked kell max, én elég érdeklődő vagyok e téma iránt, nincs szükségem rá! értve vagyok édes fiam?
gondolja bele nálam RGB-nél a ph-n 140szer, a hwsw-n vagy 100szor bannoltak, hát volt értelme? 1 bann semmit nem ér egy rgbnek fiú!