HWSW Informatikai Kerekasztal: Döbbenetes amatőrizmus, tudatlanság..Az éterben sugározva! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Döbbenetes amatőrizmus, tudatlanság..Az éterben sugározva! Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 15. 02:05

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 15:07

Az nem kritika, hogy "fúúúj látátok mekkora álatok"
Ezzel nem lehet mit kezdeni...

Régebben még írtam az Indexes FIX fórumba is. Ott nagyon sok tanácsot írtak az emberek, hogy szeritük mit kéne másképpen csinálni. Aztán Vendi (egy ott dolgozó gyerek), jól leszólt mindenkit.

Régebben néha a konyhában a fix-re kapcsoltam kaja közben, nem tagadom, pont azért mert elég nagy hülyesgeket mondtadk. Kristóf osztotta az észt minden nap, nagyon ritka volt amikor tényleg használható tanácsokat adott. Most lehet azt mondani, hogy ugyan ki tudja más gépét távgyógyítani, aminek 1000 baja lehet? Ez igaz is, csak akkor meg minek ilyen műsort csinálni? Volt pár begyakorolt mondata és azt szajkózta állandóan. Vírusos a géped, cserélj videókártyát, cserélj alaplapt, installáld újra a wint (a válaszok kb 40% ez volt), keresd meg a google-n. Akkoriban ennek a műsornak legalább a negyede arról szólt, hogy Krisftófnak még nincs ADSL és jajj de szar Neki, már régen megrendelte, ígérték neki, de nincs. Rengeteg embert pedig leszólt. :)
Aztán láttam olyan műsorokat amikben kissrácok muattak be játékokat. Komolyan mondom, hogy erősen elgondolkodtam, hogy ezt most komolyan gondolják vagy valami vicc? Azt megértem, hogy utat kell engedni a fiataloknak (meg gondolom az a fő szempont, hogy Ők ingyen is elvállalják ezt a melót), de azért mindennek van határa.
Akkoriban volt valami híradószerűség, amiben a műsorvezető még olvasni is alig tudott. Híradó meg minek egy ilyen profilú TV-ben? Ha valaki híreket fog nézni, az 100%, hogy nem a FIX-en fogja nézni, éppen ezért mindeki elkapcsol mert a híreket már látta a konkurens csatornákon.
A lóversenyfutamok közvetítése gondolom csak anyagi okok miatt megy. :D
Nem túl régen láttam egy videóklippet amiben Vendi "rappelt"! Hogy merték azt leadni? Nem vették észre, hogy szénné égetik magukat? :D

szerkesztek :cool:

Az jutott eszembe, hogy az a klipp már annyira égő, hogy nem is szénné hanem gyémántá égnek, ami már nem is olyan rossz! :D

Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 15. 02:08 -kor

#722 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 17:35

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 11., kedd - 22:40

Nem tetszik, tudod! Nem tetszik, az, hogy az a sok béna idióta hozzáértőnek vallja magát. Nem tetszik, hogy ez alapján ítéli meg a sok gyökér, aki nagy őt meg vvt néz a programozókat, informatikusokat, mérnököket, olyan embereket, akik szakmát tanultak, dolgoznak és nem csak a p*csüket meresztik egész nap. A vicc az, hogy ez a sok barom pont az ilyen emberek munkájának gyümölcsét élvezi.

Elküldeni a p*csába nem tudom az összeset, akkor nem tehetek mást inkább nyilvánosan kiröhögöm őket!

Kihagytál egy fontos dolgot. Ők ezért PÉNZT kapnak.  :mad:
Rating: Psychopath

#723 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 18:07

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 15., szombat - 1:05

Régebben még írtam az Indexes FIX fórumba is. Ott nagyon sok tanácsot írtak az emberek, hogy szeritük mit kéne másképpen csinálni. Aztán Vendi (egy ott dolgozó gyerek), jól leszólt mindenkit.

Régebben néha a konyhában a fix-re kapcsoltam kaja közben, nem tagadom, pont azért mert elég nagy hülyesgeket mondtadk. Kristóf osztotta az észt minden nap, nagyon ritka volt amikor tényleg használható tanácsokat adott. Most lehet azt mondani, hogy ugyan ki tudja más gépét távgyógyítani, aminek 1000 baja lehet? Ez igaz is, csak akkor meg minek ilyen műsort csinálni? Volt pár begyakorolt mondata és azt szajkózta állandóan. Vírusos a géped, cserélj videókártyát, cserélj alaplapt, installáld újra a wint (a válaszok kb 40% ez volt), keresd meg a google-n. Akkoriban ennek a műsornak legalább a negyede arról szólt, hogy Krisftófnak még nincs ADSL és jajj de szar Neki, már régen megrendelte, ígérték neki, de nincs. Rengeteg embert pedig leszólt. :)
Aztán láttam olyan műsorokat amikben kissrácok muattak be játékokat. Komolyan mondom, hogy erősen elgondolkodtam, hogy ezt most komolyan gondolják vagy valami vicc? Azt megértem, hogy utat kell engedni a fiataloknak (meg gondolom az a fő szempont, hogy Ők ingyen is elvállalják ezt a melót), de azért mindennek van határa.
Akkoriban volt valami híradószerűség, amiben a műsorvezető még olvasni is alig tudott. Híradó meg minek egy ilyen profilú TV-ben? Ha valaki híreket fog nézni, az 100%, hogy nem a FIX-en fogja nézni, éppen ezért mindeki elkapcsol mert a híreket már látta a konkurens csatornákon.
A lóversenyfutamok közvetítése gondolom csak anyagi okok miatt megy. :D
Nem túl régen láttam egy videóklippet amiben Vendi "rappelt"! Hogy merték azt leadni? Nem vették észre, hogy szénné égetik magukat? :D

szerkesztek :cool:

Az jutott eszembe, hogy az a klipp már annyira égő, hogy nem is szénné hanem gyémántá égnek, ami már nem is olyan rossz! :D

Egyet kell tudni a fix.tv-ről: a tulajdonos hobbiból tartja az egészet. Lényegtelen a nézettség, lényegtelen mi megy - a gyerekek meg elbohóckodnak. Én ezért már nagyon régóta nem is várok el semmi szinvonalat, bár a múltkor azért nagyot néztem, amikor az 1 órás webajánló műsor keretében az origo szoftverbázisból válogattak :))

Vendi meg...hahaha :DD Anno még az [origo]-nál "dolgozott" ahol jól elvolt a "multimédia szerkesztő" beosztással - csak kár hogy nem nagyon volt akkoriban ott semmi multimédia. Ja illetve péntekenként a haverjaival rádióztak.

#724 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 19:46

Idézet: Nimrod - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 16:35

Kihagytál egy fontos dolgot. Ők ezért PÉNZT kapnak.  :mad:

Az asszem előbb kifejtettem :D

Idézet

Az a Fix nagyon gáz.
Van ilyen telefonos segélyszolgálat a dagival
Telefonáló: Hello baj van a gépemmel nem látja az egeret.
Dagi: Újra kéne rakni a windowst.
Na ennyit erről

A legfájobb, hogy ezért pénzt kapnak!

Itt is van :D

Szerkesztette: BoGab 2004. 06. 05. 19:48 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#725 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 09:40

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12., szerda - 13:20

... Inkább nézzetek néha kicsit tovább a műsort, és láttok igen színvonalas beszélgetéseket, autós magazin műsort. Kis tv ez és mindenben nem lehet tökéletes. Szerintem nagyobb kereskedelmi tvkben sokkal nagyobb baromságokat tudnak mondani még számtech téren is...

Ui: Ha még nem derült volna ki, van érdekeltségem a tvnél. :)

:tv:  :nevet:

Már egy párszor kifejtettem a véleményem a Fix-szel kapcsolatban. A kereskedelmi és közszolgálati televíziózásban is lehet dilettánsokat találni, de a Fix meg sem próbál olyan (szak)embereket szerződtetni, akik az újságírásról legalább a szótárban olvastak valamit. A televíziózás ugyanis az újságírás, a zsurnalisztika egyik ága, és az ebben kontárkodóknak nem szabadna nélkülözniük az alapvető kommunikációs készséget, anyanyelvük kíváló szintű művelését és a téma - valamint a néző - iránti tiszteletből az sem lenne rossz, ha legalább halványan sejtenék, hogy miről beszélnek. Miért nem alkalmaztok az újságírás egy másik ágában már kicsit bizonyított embereket?

Gratulálok az érdekeltségedhez, de ez a gárda olyan TV-műsort készít, amelyet a homloklebenyüktől megszabadított, benarkózott cirkuszi majmok is meg tudnának csinálni, tehát jobb lenne, ha nem büszkélkednél velük.  :eek:

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 06. 12. 18:09

Idézet

benarkózott cirkuszi majmok

:nevet2:

#727 Felhasználó inaktív   zsabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 01:38

Idézet

Érdekes, de én még mindig hallok telefonálókat az adásban. Ergó nézett,

Nyilván arra is lenne néző, ha naponta egyenes adásban gyilkolnának. Csak van ami törvénytelen, van ami etikátlan. A témához való hozzá nem értés is baj, de talán nagyobb baj a pökhendi stílus és a legnagyobb baj a magyar nyelv ismeretének nagyfokú hiánya. Egy TV műsor (a készítők akaratán kívül is) nevel. Leginkább azokat neveli, akiknek alacsonyabb a tudásszintje, mint amit a műsor képvisel. Jelen esetben főként gyerekekről van szó. Nem bánnám, ha a számíógépek iránt ma érdeklődő gyerekek nagy része nem "fix" stílusban szólna hozzám pár év múlva.

Idézet

Megjegyzem jelenleg az egyetlen magyar interaktív televízios support műsor ami létezik.

Lehet, hogy tényleg az egyetlen, de ha egy országban csak egy műtőben távolítanak el vesekövet és 100-ból 99-en belehalnak, akkor talán azért nincs szükség a műtőre, mert ennél gyakoribb, hogy magától távozik a kő.

Idézet

Kis tv ez és mindenben nem lehet tökéletes.

Na de hogy semmiben.....

Idézet

Szerintem nagyobb kereskedelmi tvkben sokkal nagyobb baromságokat tudnak mondani még számtech téren is...

Hogy sokkal nagyobbat-e nem tudom, de tudnak az igaz. Nem kell azonban feltétlenül szeretnünk Bin Ladent csak azért, mert kevesebb ember haláláért felelős mint Hitler.

Amit írtam, azzal nem csak a fix.tv-t, de minden más (nála hatalmasabb) kultúrszennyet okádó céget kritizálni  szándékoztam.

#728 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 21:09

Idézet: zsabi - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 0:38

Nyilván arra is lenne néző, ha naponta egyenes adásban gyilkolnának. Csak van ami törvénytelen, van ami etikátlan. A témához való hozzá nem értés is baj, de talán nagyobb baj a pökhendi stílus és a legnagyobb baj a magyar nyelv ismeretének nagyfokú hiánya. Egy TV műsor (a készítők akaratán kívül is) nevel. Leginkább azokat neveli, akiknek alacsonyabb a tudásszintje, mint amit a műsor képvisel. Jelen esetben főként gyerekekről van szó. Nem bánnám, ha a számíógépek iránt ma érdeklődő gyerekek nagy része nem "fix" stílusban szólna hozzám pár év múlva.

Lehet, hogy tényleg az egyetlen, de ha egy országban csak egy műtőben távolítanak el vesekövet és 100-ból 99-en belehalnak, akkor talán azért nincs szükség a műtőre, mert ennél gyakoribb, hogy magától távozik a kő.

Na de hogy semmiben.....

Hogy sokkal nagyobbat-e nem tudom, de tudnak az igaz. Nem kell azonban feltétlenül szeretnünk Bin Ladent csak azért, mert kevesebb ember haláláért felelős mint Hitler.

Amit írtam, azzal nem csak a fix.tv-t, de minden más (nála hatalmasabb) kultúrszennyet okádó céget kritizálni  szándékoztam.

btw nézzétek meg a fix tv weblapot :) mindenki ilyen meg olyan igazgató meg főszerkesztő, nevetséges, gondolom a srácok töredéke lát csak vmi pénzt az egészből. különösen vicces a Vendi, mint programigazgató :D az egész adón egyedül a "hírigazgató" Endre Édes 2-ese ér valamit, az legalább hasonlít a televíziózáshoz. A többinek - pl. az origo szoftverbázis kínálatát bemutató Netburgernek, meg a trailerek lejátszogatásának nem sok értelme :)

#729 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 21:27

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 22:09

az egész adón egyedül a "hírigazgató" Endre Édes 2-ese ér valamit, az legalább hasonlít a televíziózáshoz.

Lebuktál.
Te nézed a fix.tv-t.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#730 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 17:40

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12., szerda - 13:20

Megjegyzem jelenleg az egyetlen magyar interaktív televízios support műsor ami létezik.

:)

#731 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 21:53

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 20:27

Lebuktál.
Te nézed a fix.tv-t.

Hát mondjuk úgy könnyebb lenne kritizálni ha nem nézném :) Meg szakmai áralom....régen a Budapest TV-t is néztem, de mióta elég sok műsoridőt megvettek a különféle nemzetmentő erők, azóta leszoktam róla, pedig ott is van ám amatőrizmus.

#732 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 22:04

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12., szerda - 11:20

Tudtommal most volt Casting... lehetett volna menni...

És még valami... Azért, mert a WarmUp (látom erre vagytok kibukva nagyon) szar nektek, vagy pöcsfejek telefonálnak be, azért nem a TV t kell lehúzni. A telefonálókról nem tehetnek. A színvonal meg, hát istenem. Akinek az a műsor ki lett találva annak jó. Érdekes, de én még mindig hallok telefonálókat az adásban. Ergó nézett, és van akinek segítenek. Lehet, nem a megszállott tuning és naponta szétszedem a gépet felhasználóknak, de az egyszerű, jaj újraindul a gépem valamitől vírus problémásoknak pl segít.

Ennek ellenére lehet pocskondiázni, csak nincs sok értelme. :)

Inkább nézzetek néha kicsit tovább a műsort, és láttok igen színvonalas beszélgetéseket, autós magazin műsort. Kis tv ez és mindenben nem lehet tökéletes. Szerintem nagyobb kereskedelmi tvkben sokkal nagyobb baromságokat tudnak mondani még számtech téren is...

Ui: Ha még nem derült volna ki, van érdekeltségem a tvnél. :)

Az a baj Balage, hogy megy már egy ideje ez a tv, és hát még mindig nem annyira hasonlít egy televízióra. Nem baj, a Duna TV-nek is nagyon-nagyon sok idő kellett, míg összejött nekik (néha még most sem megy), de azt nem értem, hogy ha már rendelkezésetekre áll elfogadható technikai háttér, akkor miért nem lehet valami ÉRTELMESET is sugározni? Mert idáig nem nagyon sikerült...az nem műsor, hogy beül 4-5 srác/lány és akkor felolvassák hogy mi minden van az origo szoftverbázison, meg a letöltött trailereket bejátsszák. Azt is meg kéne gondolni, hogy nem mindenki lehetne képernyőre engedni....

Sokkal de sokkal több lehetőség lenne egy ilyen csatornában, csak valami hozzáértő ember is kéne, akinek hiánya egyenest ordít.

Az adó legalja egyébként a "hírek" c. szolgálatatás, aminek egyrészt ebben a formában semmi értelme, másrészt súgógépet ma már nem drága bérelni, harmadrészt legalább olyan olvasná fel, aki tud beszélni....

#733 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 11:50

Lévén, hogy megszünt a kapcsolatom a tv vel, kicsit szabadabban is beszélhetek.
Azért nincs szaki, mert nincs pénz a tv nél egy ilyen ember alkalmazására.
Hírek blokk meg egy kötelező plusz. Kötelező, mert közszolgálati tv. És annak kötelessége Napi 1 óra hírműsort sugározni. Ennyi.

#734 Felhasználó inaktív   Robin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 11:53

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. jún. 20., vasárnap - 21:04

Az a baj Balage, hogy megy már egy ideje ez a tv, és hát még mindig nem annyira hasonlít egy televízióra. Nem baj, a Duna TV-nek is nagyon-nagyon sok idő kellett, míg összejött nekik (néha még most sem megy), de azt nem értem, hogy ha már rendelkezésetekre áll elfogadható technikai háttér, akkor miért nem lehet valami ÉRTELMESET is sugározni? Mert idáig nem nagyon sikerült...az nem műsor, hogy beül 4-5 srác/lány és akkor felolvassák hogy mi minden van az origo szoftverbázison, meg a letöltött trailereket bejátsszák. Azt is meg kéne gondolni, hogy nem mindenki lehetne képernyőre engedni....

Sokkal de sokkal több lehetőség lenne egy ilyen csatornában, csak valami hozzáértő ember is kéne, akinek hiánya egyenest ordít.

Az adó legalja egyébként a "hírek" c. szolgálatatás, aminek egyrészt ebben a formában semmi értelme, másrészt súgógépet ma már nem drága bérelni, harmadrészt legalább olyan olvasná fel, aki tud beszélni....

Na csakhogy én is hozzászoljak, mint fix.tv-s érdekelet (és előre szólok nem érdekel hogy milyen minősitést fogok érte kapni ) :
Alapvetően sokan nem tudják de hivatalosan közszolgálati tévé a fix.tv, ezért van oránként hirek, ezért van kulturális programajánló stb-stb. A hirekhez szerintem nem feltétlenül kell súgógép, szerintem sokkal gázosabb 10 percig csak a hirolvasó két szemét bámulni...
A műsorvezetökről : a tv felválalta, hogy abszolút amatöröket le castingol és néhány hónap alat betanitja, képernyőképessé teszi. Szóval amolyan tanuló tv szerepet válal. Nem egyszer fordult elő hogy az itt szereplő műsorvezetők mentek el más nagyobb tv-khez, a fixet amolyan ugródeszkának használva.
Amúgy a fixnél a műsorok mindegyike élőben készül, így természtes, hogy előfordulhatnak hibák, Meg kell nézni pl egy rtl-klubbos élő adást (bármelyik közvetitést-reggeli műsort)- ott ugyanúgy előfordulnak azok a hibák, mint nálunk... úgyhogy tessék így nézni a műsorokat

És hamár a cirkuszi majom is tud ilyen műsort késziteni szivesen várunk mindenkit a castingokra, illetve a jelentkezzenek a megfelelő műsorok szerkesztőinél, és majd meglátjuk mire képesek (én ott voltam végig az előző castingon és láttam amit láttam :) :) :) )
Intel E2140@3.0GHz + Gigabyte P35-DS3 + 2x1GB Kingmax DDRII + Nvidia 8600GT + WD 250GB SATAII

#735 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 12:25

Idézet

Alapvetően sokan nem tudják de hivatalosan közszolgálati tévé a fix.tv,

:nevet:  :lol:

Ehhez csak gratulálni tudok, mi sem jellemzi jobban a hazai televíziós és kultúrális színvonalat :D.

Idézet

És hamár a cirkuszi majom is tud ilyen műsort késziteni...

Engem szerettél volna megszólítani? Akkor szólj hozzám egyenesen, kérlek.

Idézet

...szivesen várunk mindenkit a castingokra illetve a jelentkezzenek a megfelelő műsorok szerkesztőinél, és majd meglátjuk mire képesek...

Én nem megyek képernyőre, nekem van önkritikám.

Szerkesztette: PPeter 2004. 06. 21. 12:33 -kor

#736 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 18:54

Idézet: Robin - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 12:53

Alapvetően sokan nem tudják de hivatalosan közszolgálati tévé a fix.tv

Hetekig kerestem ezt az információt, mert egyszer az egyik libátok tényleg ezt mondta. Aztán kínkeservesen végigszenvedve a weblapot, olyan információt találtam, miszerint a tévétek kereskedelmi TV.

Akkor most hogy is van ez? Hol nézhetek utána, hogy ez egy közszolgálati csatorna?
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#737 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 19:57

Földfelszíni sugárzású helyi és körzeti műsorszolgáltatók

Ebben tényleg van egy Fix.tv nevű körzeti közműsor-szolgáltatóként bejegyzett média. Követelmények leírása. (Vallási és kisebbségi megnyilvánulás lehetővé tétele, anyanyelvi kultúra ápolása, reklámkorlátozások, .... A 4.2. pont a lényeg.)

#738 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 20:26

Ez ugyan nem az a pont, de pont idevág.

Idézet

A közműsor-szolgáltató különös figyelmet fordít:

Idézet

a kiskorúak testi, lelki és erkölcsi fejlődését, érdeklődését szolgáló, ismereteit gazdagító műsorszámok bemutatására

Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#739 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 20:42

Idézet: Hasse - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 20:57

...anyanyelvi kultúra ápolása...

Ebben sajna nem túl erős kedvenc adónk... :) :D

#740 Felhasználó inaktív   Robin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 06:32

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 11:25

Engem szerettél volna megszólítani? Akkor szólj hozzám egyenesen, kérlek.

Konkrétan nem rád gondoltam PPeter, csak arra aki magáraveszi...
de mint látjuk,ti is bővelkeltek kultúrális megszólításokkal lásd :

Öregszem :

Idézet

Hetekig kerestem ezt az információt, mert egyszer az egyik libátok tényleg ezt mondta. Aztán kínkeservesen végigszenvedve a weblapot, olyan információt találtam, miszerint a tévétek kereskedelmi TV.

Nem akarlak minősiteni, de lehet hogy nálunk libák vannak, de nekem került hetekbe az, hogy megtaláljam az ortt oldlalát (még Hasse elött, amikor régebben utánanéztem én is)  :)
Intel E2140@3.0GHz + Gigabyte P35-DS3 + 2x1GB Kingmax DDRII + Nvidia 8600GT + WD 250GB SATAII

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.