Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 15:07
Ezzel nem lehet mit kezdeni...
Régebben még írtam az Indexes FIX fórumba is. Ott nagyon sok tanácsot írtak az emberek, hogy szeritük mit kéne másképpen csinálni. Aztán Vendi (egy ott dolgozó gyerek), jól leszólt mindenkit.
Régebben néha a konyhában a fix-re kapcsoltam kaja közben, nem tagadom, pont azért mert elég nagy hülyesgeket mondtadk. Kristóf osztotta az észt minden nap, nagyon ritka volt amikor tényleg használható tanácsokat adott. Most lehet azt mondani, hogy ugyan ki tudja más gépét távgyógyítani, aminek 1000 baja lehet? Ez igaz is, csak akkor meg minek ilyen műsort csinálni? Volt pár begyakorolt mondata és azt szajkózta állandóan. Vírusos a géped, cserélj videókártyát, cserélj alaplapt, installáld újra a wint (a válaszok kb 40% ez volt), keresd meg a google-n. Akkoriban ennek a műsornak legalább a negyede arról szólt, hogy Krisftófnak még nincs ADSL és jajj de szar Neki, már régen megrendelte, ígérték neki, de nincs. Rengeteg embert pedig leszólt.

Aztán láttam olyan műsorokat amikben kissrácok muattak be játékokat. Komolyan mondom, hogy erősen elgondolkodtam, hogy ezt most komolyan gondolják vagy valami vicc? Azt megértem, hogy utat kell engedni a fiataloknak (meg gondolom az a fő szempont, hogy Ők ingyen is elvállalják ezt a melót), de azért mindennek van határa.
Akkoriban volt valami híradószerűség, amiben a műsorvezető még olvasni is alig tudott. Híradó meg minek egy ilyen profilú TV-ben? Ha valaki híreket fog nézni, az 100%, hogy nem a FIX-en fogja nézni, éppen ezért mindeki elkapcsol mert a híreket már látta a konkurens csatornákon.
A lóversenyfutamok közvetítése gondolom csak anyagi okok miatt megy.

Nem túl régen láttam egy videóklippet amiben Vendi "rappelt"! Hogy merték azt leadni? Nem vették észre, hogy szénné égetik magukat?

szerkesztek

Az jutott eszembe, hogy az a klipp már annyira égő, hogy nem is szénné hanem gyémántá égnek, ami már nem is olyan rossz!

Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 15. 02:08 -kor