HWSW Informatikai Kerekasztal: Géptisztító cuccok telefonon?? Vigyázzatok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Géptisztító cuccok telefonon?? Vigyázzatok! Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 30. 20:16

Idézet: charlie - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 21:04

mijaza az F3-robinson?

Kretén pöcs, akit nem érdemes újra felkeresni  :Đ
Make love not Wor.

#122 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 30. 21:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 20:16

Kretén pöcs, akit nem érdemes újra felkeresni  :Đ

Pontosan. Azért Robinson, mert úgy tekintjük hogy lakatlan szigetre költözött, és nem keressük újra. :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#123 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:03

SZVSZ mondjuk az ilyet be kene tiltani a fenebe. ha akarok vmit majd én megkeresem oket, ne forditva legyen. lenne az mint a maileknel, nekem boven megfelelne
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#124 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 11:50

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 7:03

SZVSZ mondjuk az ilyet be kene tiltani a fenebe. ha akarok vmit majd én megkeresem oket, ne forditva legyen. lenne az mint a maileknel, nekem boven megfelelne

akkor kihalna az ügynök "szakma" :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#125 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 17:20

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 7:03

Jó hír: >>Változik a reklámtörvény<<
----------
rohamkocka

#126 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 18:04

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 17:20

Sajnos a politikai agitációs-sms-eket élből kiveszik, a politikai hirdetés jogos. Márpedig engem a fideszes rohadék sms-ek ezerszer jobban zavarnak, mint a termékreklámok.

Szerk.: Nem vagyok más párt híve, nem politizálok. Adott bagázs azért lett kiemelve, mert csak tőlük kapok ilyeneket, meg telefonhívásokat.

Szerkesztette: freeone 2008. 05. 04. 18:06 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#127 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 04. 19:06

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 18:20

juppi

Idézet

Magánszemélyeket reklámmal megkeresni - történjen az bármilyen eszközzel - csak akkor lehet, ha az illetők ehhez előzetesen kifejezetten hozzájárultak. Róluk a reklámozó, a reklámszolgáltató, valamint a reklám közzétevője nyilvántartást köteles vezetni, amely a személyi adatokat tartalmazza. Az érintett a hozzájárulását bármikor, ingyen visszavonhatja.

ebbe vajon a szorolap is beletartozik? végulis a postaláda elég személyes

hianyolom azt, hogyha kirakom a postaladara, hogy nem kérek szorolapot,és mégis kapok, buntessek meg a szorolapozo ceget vagy a szorolap megrendelojet (aztán majd egymással elintézik)

#128 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 07:13

szerintem ez a direct mail-ra vonatkozik. ott van szemelyes adat. eleg erdekes lenne, ha a szorolapozo elkezdene felirogatni a neveket a postaladarol...
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#129 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 08:30

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 8:13

szerintem ez a direct mail-ra vonatkozik. ott van szemelyes adat. eleg erdekes lenne, ha a szorolapozo elkezdene felirogatni a neveket a postaladarol...

Nem kell ahhoz személyes adat, hogy elolvassa a szórólaposztó, hogy nem kell bedobnia semmilyen szórólapot.

#130 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:00

en a torvenyrol irtam...
a forum ma:

#131 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:04

Tökmindegy a szórólapozás napjai is megvannak számlálva az ellen is lesz törvény.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#132 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:11

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 10:00

en a torvenyrol irtam...

Ok, bocs, félreértettelek.

Úgy kéne, hogy senki nem kap, hacsak külön nem kért. Én például legalább heti egy kg újságot kidobok minden olvasás nélkül, és felháborít, meg  amúgy is szvsz elég keveseket érdekel. Aztán majd rájönnek, hogy pár ember kedvéért, akit tényleg érdekel, nem is érdemes szórólapot nyomni/kivinni. Meg arra is, hogy hiába szálítanak ki x helyre x db szórólapot, ha csak y<<<x helyen olvassák el.

Szerk.: De elvileg ez így lesz és nekem ez így tökéletesen megfelel. :)

Szerkesztette: Ndrew 2008. 05. 05. 09:12 -kor

#133 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:33

nehez ugy ez!
a direct mail az mar regesreg ota problemas.. nem csoda, hogy rendezni akarjak.
de a keretlen szorolapozas az ugyanaz (nagyjabol), mint a keretlen tv reklam. ha en a hirado es az esti film koze nem kerek reklamot, akkor nem adhatjak?? problemas lenne. plane, hogy a reklam az nem elhanyagolhato resze a gazdasagnak, nem lehet piacgazdasagban betiltani. a cimzetlen reklam, az nagyjabol mindenhol elfogadott.
a postaladaba dobott szorolap nem is kulonbozik olyannyira szerintem az oriasplakattol (azt is kenytelen vagyok nezni) vagy a tv reklamtol. amiben mas, az a sok szemet, amit termel. ezt meg kene fizettetni a reklamozoval. de kulonben mi baj van vele?
a forum ma:

#134 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:54

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 10:33

nehez ugy ez!
a direct mail az mar regesreg ota problemas.. nem csoda, hogy rendezni akarjak.
de a keretlen szorolapozas az ugyanaz (nagyjabol), mint a keretlen tv reklam. ha en a hirado es az esti film koze nem kerek reklamot, akkor nem adhatjak?? problemas lenne. plane, hogy a reklam az nem elhanyagolhato resze a gazdasagnak, nem lehet piacgazdasagban betiltani. a cimzetlen reklam, az nagyjabol mindenhol elfogadott.
a postaladaba dobott szorolap nem is kulonbozik olyannyira szerintem az oriasplakattol (azt is kenytelen vagyok nezni) vagy a tv reklamtol. amiben mas, az a sok szemet, amit termel. ezt meg kene fizettetni a reklamozoval. de kulonben mi baj van vele?

A tv reklámtól annyiban különbözik, hogy ott nem a reklámért nézed alapvetően, sőt akár nézhetsz olyan adót is amin nincs reklám, mondjuk évek óta nem kapcsoltam az HBO-ra, lehet azóta már reklámoznak mindenfélét. :D De a szórólapban semmi más "érték" nincs, csak a kéretlen reklám. Ameddig például a metró újságot szívesen elveszem, mert legalább nem unom végig az előadásokat, pedig az is tele van reklámmal, de legalább van mellette más is és nem a csak a reklámról szól, sőt csak akkor veszem el, ha kell és nem vész kárba teljesen, még akkor is, ha a cikkek olyanok amilyenek. De a szórólapokat meg se nézem, soha, egyet sem és ezzel nem hiszem, hogy egyedül vagyok és nem gondolom, hogy jó, hogy az a rengeteg szórólap értelmetlenül kerül elkészítésre. Sőt azt gondolom, hogy sokkal nagyobb reklámértéket tulajdonítanak neki, mint amekkora valójában van neki. És az szerintem hülyeség, hogy mekkora piac elveszik ezáltal, hiszen az erre fordított pénzt lehet más jobban elfogadott reklámra is költeni, talán még a hatásfoka is jobb lesz. Végülis mindegy, nekem fizikai fájdalmat okoz, értelmetlenül kidobni azt a rengeteg lapot, és nem egyet, nem kettőt, tele van vele minden nap a postaláda... Szerintem csak azért nem raknak bele többet, mert nem fér bele több. :D

#135 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:33

es az oriasplakat? ;)

en mellesleg neha szoktam nezni akciokat ujsagban. nem gyakran, de neha igen. ez is egy tajekoztatas. ha akarom.

arrol meg ne legyel meggyozodve, hogy ezt a penzt ertelmesebben is el tudnak kolteni. hidd el, a reklamiparban sem hulyek dolgoznak. csak arra adnak ki penzt, ami valoban megeri. ha Te egy reklamrol azt hiszed, hogy milyen vacak, az lehet, hogy kozben akkorat ut, hogy el sem tudod kepzelni (es viszont). mert egesz egyszeruen Te nem vagy annak a reklamnak a celkozonsege (gyanitom nem vagy peldaul kozepkoru. kozeposzalybeli, gyermekeit nevelo no.. :p
a forum ma:

#136 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 11:43

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:33

es az oriasplakat? ;)

en mellesleg neha szoktam nezni akciokat ujsagban. nem gyakran, de neha igen. ez is egy tajekoztatas. ha akarom.

arrol meg ne legyel meggyozodve, hogy ezt a penzt ertelmesebben is el tudnak kolteni. hidd el, a reklamiparban sem hulyek dolgoznak. csak arra adnak ki penzt, ami valoban megeri. ha Te egy reklamrol azt hiszed, hogy milyen vacak, az lehet, hogy kozben akkorat ut, hogy el sem tudod kepzelni (es viszont). mert egesz egyszeruen Te nem vagy annak a reklamnak a celkozonsege (gyanitom nem vagy peldaul kozepkoru. kozeposzalybeli, gyermekeit nevelo no.. :p

Jogos, valószínűleg igazad van.

Nem is nézegetem a tampon katalógusokat. :Đ

Maradjunk annyiban, hogy ez a reklámforma nálam a legkevésbbé kedveletek közé tartozik.

Az óriásplakát nem zavar, legalábbis, ameddig nem a kert végében van, valahogy a postaláda már túl személyes, meg maga a pazarlás ténye. De elhiszem, hogy ezzel sokan jól keresnek, de akkor sem tetszik, még akkor sem, ha rajtam kívül mindenki nagy lelkesedéssel várja a szórólapokat. :D Valószínűleg, ha én keresném szét vele magam, akkor másképp gondolnám. :)

#137 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 11:53

a postaladaba dobott szorolap az szerintem ugyanolyan mint a mail cimemre jovo spam.

az oriasplakat meg reklam a tévébe meg mint a reklám a weboldalon. azért nem egy kutya.

nomeg mennyi fát meg energiát lehet megsporolni ha nem lennének szorolapok

#138 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 05. 05. 12:17

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 8:13

Magánszemélyeket reklámmal megkeresni - történjen az bármilyen eszközzel - csak akkor lehet, ha az illetők ehhez előzetesen kifejezetten hozzájárultak.
nem a személyes adaton van a hangsúly... ha bedobnak vmit a postaládába, az kimeríti a megkeresést. az a te postaládád, semmilyen különbség nincs ez és a mailbox között. egyébként meg postaládás esetben is nyilván lehet tartani, h ki az aki kér, személy/lakcím, szóróanyagot. és csak azoknak lehet bedobni a postaládába.
legalábbis ez így néz ki az én olvasatomban.

Szerkesztette: avman 2008. 05. 05. 12:18 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#139 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 12:18

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 12:53

a postaladaba dobott szorolap az szerintem ugyanolyan mint a mail cimemre jovo spam.

az oriasplakat meg reklam a tévébe meg mint a reklám a weboldalon. azért nem egy kutya.

nomeg mennyi fát meg energiát lehet megsporolni ha nem lennének szorolapok

És mennyit rontana ez a GDP-n?  :think:

Azaz a "reklámmentes" környezet jót tenne-e?

#140 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 12:27

Idézet: Kory - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 13:18

És mennyit rontana ez a GDP-n?  :think:

Azaz a "reklámmentes" környezet jót tenne-e?

a kornyezet megovasa talán egy kicsit fontosabb.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.