Idézet: Jahno - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 10:30
1.0 usereknél olcsók sok nyűgöt kapsz a fejedbe, cégek sem nagyon akarnak fizetni, vagy nyűgösek. Évente 2szer felhív egy cég, nálam van 3-4 mailcímük havi díjért. Mástól vettek 700 rugós laptopokat, aztán ha nincs internet, vagy levelezés, akkor máris csörögnek. Egyik laptop meghalt, el sem indult, péntek délután 4 órakor kitalálják, hogy ennek márpedig este 6-ig működnie kell. Felvázoltam, hogy ha most egyből mindent eldobok, akkor éppen odaérek 5 körül, a laptop meg garanciás, ha el sem indul, akkor vigyék servicébe.
Vagy éppen ha átkavarom a napom, mert SSOS meló lenne usernél, este kiderül, másnap reggelre odamegyek, aztán közlik, hogy bocs, nem opciós. Ha ezért lóvét kérek, akkor teleírja a fórumot, hogy én vagyok a gusztutstalan pénzéhes mocskos kizsákmányoló vállalkozó.
Egy vindóztelepítés simán 1 napois meló, meg sok kocsifutás, és akkor nem is nagyon szoptam. Ha usernél nincs net, tuti van 1-2 driver amit életemben nem láttam, szóval általában a gép hónom alá vágás, elhozom, visszaviszem, ott pár órát még pöcsölünk, aztán ja. És 2 nap múlva tuti hív valami faszsággal.
Próbálom a webhostingos dolgot kommandírozni, de ezek a mászkálós supportos ügyek elég halottnak tűnnek, éppen csak mozgatják a lóvémat, rabolják az időmet, lehet jó sokat éjszakázni. Cég napi rezsije 20ezer forint körül mozog, ezt meg szépen ki lehet termelni, autó magánszemélyé, estébé.
Szóval mondják itt a szomszédok, hogy számítástechnika a jövő, közben lópikulát, ebben a formában halott dolog.
Webtárhelyet is meglátjuk, lassan már a cég fizet, hogy had legyen náluk a weboldalam...
...ez sajnos szóról-szóra így van!

Súgó
A téma zárva.