HWSW Informatikai Kerekasztal: Vállalkozás, amit megéri elindítani - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vállalkozás, amit megéri elindítani Ötletek, költségek Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 06. 09:48

Idézet: Nagyika - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 9:37

Szerintetek mennyi a kb piaci ara egy 35 gepes halozat (win+linux munkaallomasok), valamint meg nehany win es linux szerver karbantartasanak? Fut nehany kritikus alkalmazas rajtuk, igy 365/24-es feluegyelet valamint max 2 oran beluli kiszallas kell.

2 órán belül, éjjelnappal? Egyrész mlyen város, meg biztos tudod-e teljesíteni, de havi 300-400+FA simán. Én olyan 470+FA összeggel bepróbálkoznék :-)
Make love not Wor.

#402 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 10:08

Itt Pesten a 2 órán belüli aszt jelenti, hogy valaki mindig ott ül a telefon mellett, hajnalban gyorsan oda lehet érni, de napközben város másik végébe viszont azonnal el kell indulni, ahogy csörög a telefon. Eleve több ember kell hozzá, mindegyiknek Lin+win tapasztalata is, meg szerverüzemeltetés. Hümmm. Napi 4 órásba fixen céghez 200+FA-ért lehet elmenni, ugyanenyniért itt 20 munkaállomást de csak munkaidőben 4 órán belül, vagy 4-6 gép+szever supportolása zintén melóidőben 4 órán belül.

Ehhez viszonyítsál, aztán kíváncsian várom a számot, mert nekem is volt egy 200 alkalmazottas cégem, ahol egyik PCben púposkondis alaplap, és kikapcsolt állapotban is forró vargánya táp. Gépnek max. időkiesése szerintük 15 perc lehet, aztán mikor nekiláttunk mesélni, hogy első körben két új gép, már az nem tetszett nekik. Tápot sem voltak hajlandóak fizetni, de mit ad Isten, 1.5 hónap múlva hívnak, hogy pukkant, és szagos, és izébizé. Én azonnal nem értem rá menni, de olyan 5 órán belül meg lett volna oldva a probléma, de sarki Pistike ki is cserélta a tápot egy másik Vargányára, majd ennyiben maradt a dolog. Aztán az a táp is elment, sarki Pistike közben occsóért ott hegesztett, engem meg hívogattak, ha valami nem műxik. Aztán rászoktam, hogy első szóra mosolyogva ugrok, számla mosolyogva letesz, persze a 4-et már nem fizették ki, hanem szó nélkül visszapostázták, de azóta nem is hívogatnak.

Jahh, supportos melónál különösen igaz, hogy _előre_ fizessenek, ha csúszott a pénz és dráma van, akkor is ki kell menni, de KP-s számlatömbbel. Nekem is évekbe tartott megtanulni, de ha nincs baj, havonta 1-2szer akkor is meg kell jelenni jópofizni, nyomkodni, menteni, mosolyogni.
Make love not Wor.

#403 Felhasználó inaktív   Nagyika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 06. 10:29

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 10:48

2 órán belül, éjjelnappal? Egyrész mlyen város, meg biztos tudod-e teljesíteni, de havi 300-400+FA simán. Én olyan 470+FA összeggel bepróbálkoznék :-)

Bp, es ejjel-nappal
De akkor jol gondoltam en is, mivel 450e+ afarol ment az ajanlat.  :up:
Volt benne folyamatos tavfelugyelet, adminisztracio, 20 ora kiszallas, az ezen feluli meg 5e+afa.
Szepen kiszamoltam, berkoltseg, haszon, szivas, aztan
ez jott ki, de sok volt nekik.

Nagyon koszi a segitseget.  :respect:

Szerkesztette: Nagyika 2005. 05. 06. 10:29 -kor

#404 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 10:41

Idézet: Nagyika - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 10:29

Bp, es ejjel-nappal
De akkor jol gondoltam en is, mivel 450e+ afarol ment az

Volt benne folyamatos tavfelugyelet, adminisztracio, 20 ora kiszallas, az ezen feluli meg 5e+afa.

Majd ott is lesz, aki 30 rugóért bevállalja, oszt mivel jó a rendszer, nem lesz semmi dolga, de Te tuti beszopnád. Tavaly Karácsonykor volt ilyen, bérelt vonalra komplett MS szerver, Exchange, FAXszerver, VPN, meg mellé ugye összes melóállomáson körbemenni, domainba rakni, usereket felvinni, levelezést beállítani. 1 darab A/4-es oldal volt ajogosultságok, hogy ki mihez férjen hozzá...

Erre valami cég holt komolyan adott 30ezer+ÁFA ajánlatot. Mondom ahamm, mire a 10 gépen végigmegyek, amin Win2k-k vannak, és a legerősebben is Cel600/128 mega, többi P1-233, aztán be domainba, reboot, usert létrehozni, Outlook Expressből átimportálni a leveleket a "nagy" Outlookba, ami a régi szerveren IMAPon van azt is átrántani localban, ez már alapban 2 napos meló...

A kiszállást én úgy mondtam utoljára, hogy ebben van mondjuk X darab SSOS, amikor X órán belül jövök, és ha 1.5 napig kell valamit egyhuzamban hegeszteni, akkor az annyi, nem számolunk órát. X darabon felül meg szintén más történet, mert egyik cégem szépen rá is szokott, hogy akko rátalány, reggel kihívtak, estig ott szoptam, este adtak egy gépet, hogy akkor ezt megcsinálhatom otthon, és reggel 8-ra ismét várnak szeretettel. Annyukat. Még ilyan havi 30ezre kategóriás átalányoknál is félve megyek el nyaralni, össze kolléga tud mindent, oszt ha van valami egyszeri eset, akkor arra pont elé ez a havi összeg.
Make love not Wor.

#405 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:18

Idézet: Nagyika - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 11:29

Bp, es ejjel-nappal

Nagyon koszi a segitseget.  :respect:

Nemtom milyen cég ez, de ennyit biztosan nem fognak erre kiadni!

Azért azt is gondoljátok végig, hogy ezért az összegért már felvehet egy rendesen 8 órás rendszergazdát is! És ő mivel ott van, még másra is használható.

A 2 órán belüli kiszállásnak sincsen semmi értelme! Ha ennyire fontos a rendszer hibátlan működése, akkor azt úgy kell megépíteni!  A megbízó cég is gondolkodhatna, hogy a 2 órán belüli kiszállás nem jelenti azt, hogy a hiba el is lesz hárítva 2 órán belül.

Ezek teljesen múlt századi beidegződések!

Én a megbízó részéről 450e+áfá -ért  azt várnám el, hogy pl. 6-8 órán belül a hiba el legyen hárítva. Tökmindegy, mikor mennek ki az emberek. A mai rendszereknél a személyes megjelenés már nem feltétel. Persze ehhez a megbízó részéről  szükség van némi szemlélet váltásra is.

Nekem egy kisebb céggel a következő szerződésem volt: 24 órán belül mennie kell a rendszernek.  Senkit nem érdekelt, hogy hogyan és miként. Az elv a követekző volt: a leggyorsabb megoldás kell. Természetesen tisztában voltak azzal, hogy ez nem egy olcsó megoldás. Ha valami tönkrement, akkor irány a legközelebbi bolt, meg vesz, betesz, és megy. Utána ezeket szó nélkül kifizették.

#406 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:26

Idézet: Nagyika - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 11:29

Egy teljes rendszer állapot felmérés után (ugye ezzel kellene kezdeni bármiféle eggyüttműködést!) + a rendszer megfelelő állapotba hozása után simán fele ennyiért bevállalnám a dolgot.

+ kiszállási díjat meg végképp nem értem  :confused:

#407 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:30

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 12:18

Azért azt is gondoljátok végig, hogy ezért az összegért már felvehet egy rendesen 8 órás rendszergazdát is! És ő mivel ott van, még másra is használható.

kell megépíteni!  A megbízó cég is gondolkodhatna, hogy a 2 órán belüli kiszállás nem jelenti azt, hogy a hiba el is lesz hárítva 2 órán belül.

Ezek teljesen múlt századi beidegződések!

Én a megbízó részéről 450e+áfá -ért  azt várnám el, hogy pl. 6-8 órán belül a hiba el legyen hárítva. Tökmindegy, mikor

azzal, hogy ez nem egy olcsó megoldás. Ha valami tönkrement, akkor irány a legközelebbi bolt, meg vesz, betesz, és megy. Utána ezeket szó nélkül kifizették.

Igen, napi 8 órában egyet. Napközben másra is használható, de mit is csinál a tag vasárnap éjjel?

Megépíteni meg lehet, de biztos, hogy akad vele majd gond. Lassan egy hűtőszekrény sem úgy működik, hogy megveszed, és bedugod, hanem upgradelni kell, meg kötelező service. Pár hete a Panda szopatott meg, valami update lejött, összeakadt, aztán megborította a hálózatot. Ilyen meg előfordul akármivel.

2 órán belül persze nem lehet garantáltan hibát elhárítani, ez tény, de megjelenés/kezdés a fontos.

6-8 óra azért ekkora rendszernél necces, ki tudja, hogy mi fut azon, meg hogyan, oda már tartalékgépekkel kell fullon készülni, amit mondjuk pár havi összegből nekem kellene állni ugye.

De abban igazad van, hogy rendesen összerakva, backupolva el fog ez menni világ végéig, és garanciákra is ezt mondom a cégeknek, hogy töknyóc az 1 vagy 3 év, mert heteket nem állhat a gép.

Erre valaki kitalálta, hogy rakjak bele kölcsön cuccost, aztán ha megjön a cserélt darab, akkor vissza. Nomost kölcsön system HDD-nél persze, hogy van értelme újra kiszállni, gépet lelőni, átimagelni, mi?
Make love not Wor.

#408 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:32

Tegnap ezt a topikot kerestem, de sehogysem akadtam rá! Eszembe jutott egy érdekes ötlet, mivel azonban másik topikba írtam, csak beidézem: Adott egy épület. Nem túl nagy, egy normál házméretnyi. Ez fel van osztva kisebb szobákra, a szobák falát vastagabb gumiréteg fedi. Minden szobában van egy kisebb cella, amiben különböző tárgyak vannak (faszék, javíthatatlan elektromos eszközök, 10 forintos szovjet monitor, commodore plus 4,  szakadt ruhák, elromlott TV, nem használt játékok, stb).

A cél az, hogy aki éppen ideges, vagy unatkozik, bezárkózzon egy ilyen szobába, és ezeket a tárgyakat szétverje, erőből üsse. Szerintem ez tök jó lehet Nem vagyok vadember, meg semmi vandalista hajlamom nincsen, de én kipróbálnám. Japánban van is ilyesmi, de az egyszerűbb, meg nem teljesen ugyanez.

Gondoljatok bele, akinek szerelmi bánata van, vagy megbukott az államvizsgán, annak milyen jól jöhet. Természetesen fizetni kellene a szolgáltatásért. És a szétverendő anyagokat sem kell megfizetni, elég csak beszerezni ismerősöktől, vagy akárhonnan. És még fűtés se kell, csak áram, meg mondjuk WC. Nem jó ötlet? A neve pedig Zúzda lenne. Milyen engedélyek kellenének vajon egy ilyenhez?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#409 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:35

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 12:26

Egy teljes rendszer állapot felmérés után (ugye ezzel kellene kezdeni bármiféle eggyüttműködést!) + a rendszer megfelelő állapotba hozása után simán fele ennyiért bevállalnám a dolgot.

+ kiszállási díjat meg végképp nem értem  :confused:

noigen, csak elvárják, hogy meglévő rendszerre most egyből nem szeretnek költeni, vírusölő és SP nélküli gépeket zörgőhaldokló ventikkel meg akar rugdalni a fene. Ennyi gépet ha darabonként csak 15 rugót számolok a rendbetételére, akkor az 600ezer forint. 35 alkalmazottas cégnél kvázi rezsiköltség lenne, de ha később együtt akarok működni, akkor minden gépről karton, hogy mi van benne, szoftverekről másolat a csomagtartóban, licenszek összeírva, ez nekünk ennyi gépre 2 embernek kb. 3-5 napos meló simán lesz, így lehet napi díjat kérni, vagy órában, vagy darabra.

Aztán úgyis csak hümmögnek, hogy nézzük át gyorsan ingyé, aztán "majd visszahívnak".
Make love not Wor.

#410 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:36

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 12:32

pedig Zúzda lenne. Milyen engedélyek kellenének vajon egy ilyenhez?

Egyéb szolgáltatás :-)
Make love not Wor.

#411 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:51

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 13:35

noigen, csak elvárják, hogy meglévő rendszerre most egyből nem szeretnek költeni, vírusölő és SP nélküli gépeket zörgőhaldokló ventikkel meg akar rugdalni a fene. Ennyi gépet ha darabonként csak 15 rugót számolok a rendbetételére, akkor az 600ezer forint. ...

Pontosan! De ha ezt az összeget nem fizetik ki, akkor nromális összeget sem fognak a rendszer fenntartásásra kifizetni. Ezért kell egy állapotfelméréssel kezdeni az egészet. Persze ezt külön, előre egyeztetett díjért. Ha lesz karbantartás is, akkor annak a havi összegéből ezt az összeget jóvá lehet írni. Szerintem így korrekt.  (Jobb fogorvosok is így csinálják...  ;)

#412 Felhasználó inaktív   Nagyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:03

[QUOTE] Azért azt is gondoljátok végig, hogy ezért az összegért már felvehet egy rendesen 8 órás rendszergazdát is! És ő mivel ott van, még másra is használható.[/QUOTE]

Ez igy van, de azert azt is gondold meg, hogy 0-24es supportot, ha halalra dolgozzak magukat az emberek,
akkor 3 emberrel, picit lazabban 4-5 emberrel lehet megoldani. Es akkor nem betegedett meg senki, nem lepett ki senki a cegtol.  Termeszetesen support eseten nem csak egy ugyfellel foglalkoznak, igy nem lehet az osszes koltseget egy ugyfelre raterhelni.

Ha egy embert felvesz cegen belul a melora, az nem bizatos hogy ert mindenhez, linux, win, hardver, halozat, softver,stb.. Ha mondjuk harmat a support miatt, akik ertenek is hozza es tapasztalatuk is van,  akkor annak a berkoltsege nem fekete fizetes eseten mar havi 1 milla korul van(inkabb felette).

[QUOTE]A 2 órán belüli kiszállásnak sincsen semmi értelme! Ha ennyire fontos a rendszer hibátlan működése, akkor azt úgy kell megépíteni!  A megbízó cég is gondolkodhatna, hogy a 2 órán belüli kiszállás nem jelenti azt, hogy a hiba el is lesz hárítva 2 órán belül.

Ezek teljesen múlt századi beidegződések![/QUOTE

Ez is igy van, de sajnos a megbizo diktalja a felteteleket, a megbizott csak azt teheti, hogy ezeknek a nem mindig esszeru felteteleknek a koltsegeit beepiti a dijba.
Nekunk is van ugyfelunk kb 30 km re Bptol, egy eve nem voltunk kint naluk, es szepen megy a rendszer, tavmenedzsmentben szinte minden megoldhato. Csak annyit kellett megtanitani nekik, hogy kiszedjek a beakadt papirt a nyomtatobol es tudjanak benne festeket cserelni.

[QUOTE]Ha valami tönkrement, akkor irány a legközelebbi bolt, meg vesz, betesz, és megy. Utána ezeket szó nélkül kifizették. [/QUOTE]

Vasarnap ejszaka, vagy mondjuk karacsony este ez bajos lesz. Tehat nehany alkatresznek allnia kell raktaron. Termeszetesen itt is lehet optimalizalni a dolgot es tobb ugyfel reszere fentartani ugyan azt, es remenykedni, hogy nem mind a kettonek egyszerre kell ugyanaz a cumo, de ennek a koltsegeit is meg kell fizetni valakinek.

[QUOTE]Nekem egy kisebb céggel a következő szerződésem volt: 24 órán belül mennie kell a rendszernek.[/QUOTE]

Kis rendszereknel be lehet ezt olcson,hogy x ora mulva mindenkeppen megy a dolog szvsz, de egy nagyobbnal, ilyet csak ugy, ha ott allt a millas szerver testvere a raktaron folyamatosan aktualizalva, ha a rendszer megdoglik csak ratolod a backupot es mar megy is ujra rovid idon belul, aztan utana raersz szuttyogni es megkeresni a hibat. Ezt a koltseget is meg kell fizetni valakinek/valakiknek.

[QUOTE] + kiszállási díjat meg végképp nem értem[/QUOTE]
Mondjuk valami oltari nagy gebasz van, nem az uzemelteto hibajabol, de neki kell randberakni a dolgokat.
Erre egyszeruen nem lehet havi atalanydijat mondani, hogy mondjuk 2 ember masfel, ket heten keresztul kint dolgozik.
Valamint az ugyfelek raszoknak(tapasztalat), hogy minden szarert kihivnak, mert ugyis ingyen van nekik, hogy az uzemeltetok bevagjak magukat a kocsiba es irany ki.

#413 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:24

:)
mosolygok pár utso hozzászoláson :)
én mindkét oldalon vagyok :)
egyszer megbizó is :) a melohelyen
maszekban pedig be szoktam segiteni, igy mondhatom megbizott is :)

az a 400 valahány forint nem is olyan sok, tapasztalatból irom, mint megbizott :)
Már van nettem :)

#414 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:44

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 14:24

:)
mosolygok pár utso hozzászoláson :)
én mindkét oldalon vagyok :)
egyszer megbizó is :) a melohelyen
maszekban pedig be szoktam segiteni, igy mondhatom megbizott is :)

az a 400 valahány forint nem is olyan sok, tapasztalatból irom, mint megbizott :)

Fejtsd ki bővebben!
Én is vagyok mindkét oldalon egyszerre...

#415 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 14:46

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 14:24

..az a 400 valahány forint nem is olyan sok..

Hogyan is van ez a fenti cégnél a valóságban?
Általam elképzelve:
Van a cég, 35 géppel. Eddig gondolom valamelyik helyi ember csinálgatta a rendszert, nagyjából működött. Most kitalálták, hogy kellene valaki aki ezt csinálja. Kérnek árat. Erre kollega beírja a 550e-Ft-s árat (bruttóban gondolkodjunk, nem mindenki tujda visszaigényelni az áfá-t). 
--> Teljesen esélytelen a dolog. Amiért eddig nem fizettetk semmi most azért nem fognak 550e-Ft-t kifizetni havonta. Tudatlanságból jöhet az is, hogy 2 órán belül ott legyen valaki. Meg a húde fontos 24h support is. Eddig se kellett ilyen; vasárnap meg ünnepnapokon különben sem müködik a cég.

Végkifejlet:
Majd jön Z kollega, aki azt mondja, hogy havi 60e, és a következő munkanap, munkaidőben kimegy, megcsinálja. Ezt el fogják fogadni, minden megy tovább.

#416 Felhasználó inaktív   Nagyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 16:42

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 15:46

Majd jön Z kollega, aki azt mondja, hogy havi 60e, és a következő munkanap, munkaidőben kimegy, megcsinálja. Ezt el fogják fogadni, minden megy tovább.

Valoszinuleg igen. Viszont ha az ugyfel 0-24es supportot akar, akkor en nem mondhatok neki
60e-res arat(foleg hogy egy ajanlat mar a ket fel kapcsolatanak resze, igy nem lehet csak hasrautesszeruen indok nelkul megvaltoztatni), legfokebb nem irhatok ala egy ilyen szerzodest, arra alapozva, hogy ugyse fog vasarnap telefonalni a supportert.

#417 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 16:51

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 14:46

Tudatlanságból jöhet az is, hogy 2 órán belül ott legyen valaki. Meg a húde fontos 24h support is. Eddig se kellett ilyen; vasárnap meg ünnepnapokon különben sem müködik a cég.

Dehogy tudatlanság, van ahol télleg úgy kell, és akkor nincs mit tenni. Tudatlanságból és/vagy hülyeségből volt az a fenti gép, amire mondtak max. 15 percet, mert napi 2-3x30 percig üzemel lényegesen az a masina. Itt meg nekünk lett a kurvanyánk, hogy nem tudjuk megcsinálni, meg nem is nagyon akarjuk, meg le akarjuk húzni őket, pedig ez baromi fontos.

Van ahol 24 órában 3 műszakban folyik a termelés, aztán mondjuk lehal a chipkártyás ki/beléptető gép, vagy a digitális mérleg, ami logolja a szállításokat, nyomtatják róla a fuvarlevelet... Ide kellhet biza, vagy digitális nyomda, pénzügyes cégek ahol nézik a tranzakciókat, lízinget, ha aznap nem mennek el az utalások, akkor kemény pénzben mérhető a bukta, de ilyen 3 havonta van, és ha tutira akarnak menni, akkor biza 2 embert fel kell venni napi 12órásba...
Make love not Wor.

#418 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 18:26

Ez igen:

"Rendszergazda

Multinacionális dél-pesti partnerünk részére 4 órás munkára rendszergazdát-adminisztrátort keresünk. Feladatok: titkárnői feladatok, a telefonon, e-mailen érkezett problémák megoldása, informatikai és telekommunikációs rendszerek üzemeltetése. Elvárások: érettségi, legalább 3 éves szakmai tapasztalat, alapszintű német vagy angol nyelvtudás, Windows 2000/2003 rendszergazdai szintű ismerete, jó Office, LAN ismeret. A cég bruttó 50-60000 Ft-os fizetést, ösztönző, bő juttatási csomagot kínál!"

Itt van:

http://www.apropiac.hu/index.php?modul=lis...as_informatikus
Make love not Wor.

#419 Felhasználó inaktív   Nagyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 23:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 19:26

Ez igen:

"Rendszergazda

Multinacionális dél-pesti partnerünk részére 4 órás munkára rendszergazdát-adminisztrátort keresünk. Feladatok: titkárnői feladatok, a telefonon, e-mailen érkezett problémák megoldása, informatikai és telekommunikációs rendszerek üzemeltetése. Elvárások: érettségi, legalább 3 éves szakmai tapasztalat, alapszintű német vagy angol nyelvtudás, Windows 2000/2003 rendszergazdai szintű ismerete, jó Office, LAN ismeret. A cég bruttó 50-60000 Ft-os fizetést, ösztönző, bő juttatási csomagot kínál!"

Itt van:

http://www.apropiac.hu/index.php?modul=lis...as_informatikus

Hah, elotted egy fel oraval dobtam fel ide.  :D
Nekem is annyira megtetszett.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2805820

#420 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 14:59

hi topik
nem tom hova írjam be