Átalakul a PC Guru, CHIP, Playtime!
Elküldve: 2002. 11. 04. 16:50
idézet:
Ezt írta aliendeath:
Bear nem a PC.GAMEs-ben főszeri? Vagy már az megszünt?[/quote]
Nem uram, nem szűnt meg, sőt a PC.Games szerzői írnak a PC Guruban is! Kiváncsi vagyok, tudnak-e erről, vagy csak simán egy mozdulattal be lettek téve a pc pontyos cikkek a guruba?![]()
Elküldve: 2002. 11. 04. 21:27
idézet:
Ezt írta speedy-gee:
Kiváncsi vagyok, tudnak-e erről, vagy csak simán egy mozdulattal be lettek téve a pc pontyos cikkek a guruba?[/quote]
Hm... úgy gondolod nem vették észre, hogy Homok a Gépezetbent, Gondolatébresztőt, Világ Kalandorait meg ilyeneket írnak?
Elküldve: 2002. 11. 05. 19:13
Elküldve: 2002. 11. 06. 09:01
idézet:
Ezt írta Poci76:
...Negatívum: rövid a Radeon 9700 teszt.(Még nem olvastam ezt sem.)[/quote]
A GAMER-ben (most már a guru lemaradt és asszem így is marad a Vogel beperelte őket, így nem használhatják az újság címében) 8(!) olalt írnak a Radeon9700Pro-ról (laayosh & shoebaron írta, akikről legalább biztosan tudom: értenek hozzá).
Én megvettem mindkét újságot, hogy megnézzem melyik jobb, eddig a Gamer tűnik jobbnak, a Pc Guru is igényes, mindkettő tartalmilag közel egyforma, de a Gamer részletesebben foglalkozik a tesztekkel, játékleírásokkal(pl : Divine Divinity, AtiRadeon9700Pro teszt), érzésem szerint hozzáértőbben közelítik a témákat. Bár a Pc Guru-ban viszont a WinXP optimalizáláról szóló cikk és az Mp3 playeres cikkek tök jók, nehéz választani, végülis mindkettőben vannak nagyon jó cikkek, a kettőből kéne egy újságot csinálni. Döntő lehet vásárlási szempontból a mellékelt game és anyagi szempontból csőd mindkettőt megvenni rendszeresen. Én asszem a GuruTeam újságját fogom venni a Gamer-t.
Üdv: Dani
[ 2002. november 06.: td szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 06. 09:09
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Hm... úgy gondolod nem vették észre, hogy Homok a Gépezetbent, Gondolatébresztőt, Világ Kalandorait meg ilyeneket írnak?[/quote]
Nem erre gondoltam, hanem a játékleírásokra![]()
Bear anyázó levelére pedig no comment. Akkor lenne korrekt, ha leírná, miért kellett elmennie anno a Gurutól, mert e felett "úriasan" átsiklott, pedig szvsz nem csak engem érdekelne :confused:
Elküldve: 2002. 11. 06. 09:48
Elküldve: 2002. 11. 06. 11:05
idézet:
Ezt írta Poci76:
Látom: többen megvettétek már az újságot, arra még azonban senki sem válaszolt, hogy volt-e benne 13+1-es visszaküldendő levlap.[/quote]
Nekem sem volt....az észrevételekkel nagyjából egyetértek, pl. a Hitman2 leírásán lehetett érezni, hogy nem igazán töltött vele a cikkíró 2-3 napnál többet (valószínüleg igaz lehet a 2 hét ami alatt össze kellett rakni a lapot, a PC Gamer-ből meg nem akartak egy az egyben átvenni a leírásokat)...vagy ki tudja...
Bear szövegeléséhez meg tényleg nincs mit hozzáfűzni...minősíti a hozzáállását...
[ 2002. november 06.: atis52 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 06. 11:58
idézet:
Ezt írta Poci76:
Látom: többen megvettétek már az újságot, arra még azonban senki sem válaszolt, hogy volt-e benne 13+1-es visszaküldendő levlap.[/quote]
Nálam sincs, pedig a nyeremények egész jók, de úgynézki paraszt vakítás volt.
Üdv: Dan
Elküldve: 2002. 11. 06. 12:27
Nektek most mellik újság jön be a kettő közül?
1. tartalmilag
2. emberileg
3. szakmailag
4. külcsíny
5. mellékelt cuccok
Nálam a Gamer, az első négy pöttyben.
Üdv: Dan
Elküldve: 2002. 11. 06. 12:47
Eleg sok oldalon tunt fel, hogy korbe mindenhol legalabb 3-4 centis margo van. Van olyan 2 oldalas cikk, aminek az elso fel(!) oldala arra megy el, hogy megtudjuk, melyik rovat jon... (marmint eddig tart az a kb. 8 betubol allo cim
Szoval helyenkent nagyon szellos az ujsag, ranezve az oldalra alig latni szoveget (az meg tul kicsi betumerettel van szedve, relative nagy sortavolsagnal...) Ranezesre ures oldalt lat az ember
Tartalommal csak a szokasos bajom van, ami 1 nevvel elmondhato: Old Man. Abit BD7-II-s szovege megerdemelne egy citrom dijat...
Konkretan az Ins billentyu szerepe az alaplap ujraeleszteseben... Tudom, egy ujszulottnek minden vicc uj, de ez mar legalabb 4-5 eve Abit sajatossag, tobbiek mar regen leleptek az Abitot e teren... Pl. Asus a P3B-F ota a letezo leglassabb beallitasokkal inditja a gepet, ha az elozo boot soran hibat eszlelt...
[ 2002. november 06.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 06. 23:59
idézet:
Ezt írta td:
Bear levele télleg nagyképű stílusban íródott, amikor a Guru névhasználatra céloz nagyon lekicsinylő, ez elég szomorú.
Nektek most mellik újság jön be a kettő közül?
1. tartalmilag
2. emberileg
3. szakmailag
4. külcsíny
5. mellékelt cuccok
Nálam a Gamer, az első négy pöttyben.
Üdv: Dan[/quote]
A PC GURU-t nem olvasom már, de a GAMER magazin nálam mind az 5 pontban megfelel !
nyunyu rulez !!!: OLDMAN mehet(ne már) ! De végülis maradjon ! Nem miatta veszem a lapot (de azért a 2 oldalért kár).
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 11. 11. 10:31
Elküldve: 2002. 11. 11. 13:43
Ugyan nem az én feladatom a Hitman 2 cikk szerzőjét, Lucast megvédeni, de ha nem vetted volna észre, abban a számban egy 10 oldalas végigjátszást is elkövetett Lucas, sőt, még írja is benne, hogy 2x játszotta végig...
Egyébként azt nem igazán értem, hogy miért nem etikus, ha egyes mostani PC Guru írók hozzászólnak a Gamer fórumának témáihoz. Ők is emberek, nekik is lehet véleményük egyes dolgokban, nem? (Az nem lenne etikus, ha a két lapot érintő topicokban szólalnának fel úgymond fikázás végett, de amint látható, szándékosan nem pofáznak bele a szerkesztők egyik oldalról sem.)
Elküldve: 2002. 11. 12. 07:57
idézet:
Ezt írta Puma:
Ugyan nem az én feladatom a Hitman 2 cikk szerzőjét, Lucast megvédeni, de ha nem vetted volna észre, abban a számban egy 10 oldalas végigjátszást is elkövetett Lucas, sőt, még írja is benne, hogy 2x játszotta végig...
[/quote]
Észrevettem, a box-ot is, ezért lett ez a véleményemNekem nagyon úgy tűnt, hogy a leírás az első végigjátszás alapján készült, a box-ot meg később, cikkleadás előtt követhette el...
Elküldve: 2002. 11. 12. 11:25
Elküldve: 2002. 11. 13. 08:35
idézet:
Ezt írta Puma:
Személyes forrásaimra hivatkozva biztos, hogy nem az első végigjátszás után követte el. Elvégre akkor minek játszotta volna végig még1x? Lucas azért annyira nem sztahanovista. (Bár ebben időnként erősen kételkedem.) Az a felületesség, amit érzel - ha létezik
- sztm inkább a helyhiányra fogható. Persze ha Neked a cikkből ez jött le, lelked rajta, nem köthetek bele a véleményedbe.
[/quote]
Hát ez vanMegnézve Bear írását, abban benne van hogy két hetük volt az egész ujságra...inkább ennek tudom be
![]()
Elküldve: 2002. 11. 13. 14:37
"Technikai problémák miatt kimaradt ebbõl a számból a nyereményjáték kérdõíve. Természesen a játék a következõ számban kezdõdik és a beküldési határidõ ennek megfelelõen 2002 december 31 lesz."

Súgó
A téma zárva.