HWSW Informatikai Kerekasztal: Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   alonso123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 21. 22:41

idézet:
Ezt írta Boba:

Nemúgy értem, hogy nemkapta meg a magáét... hanem úgy, hogy kategóriájánál gyenbégg erősítőn volt-e járatva. A denon-t nem ismerem, így nemtudom mit tud.

+_angol_ link: [url="http://"http://www.focal-jmlab.fr/gb/home/chorusS/index.htm"]JmLab Chorus S[/url] Mondjuk nekem nincs bajom a franciával azon kívül, hogy most készülok középfokút tenni...

[ 2003. december 21.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

csak nem jan17??? Me' akkor sorstárs vagy! Azzal a külömbséggel hogy én meg spanyolra megyek.

#222 Felhasználó inaktív   alonso123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 22:42

idézet:
Ezt írta SW:
[url="http://"http://www.focal.tm.fr/fr/home/chorusS/index.htm"]Focal Chorus S[/url]

...mert később bővítésnél nem kapsz hozzáillő részelemeket....
[/quote]

megfontolandó köszönöm a javaslatot

#223 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 23:54

idézet:
Ezt írta alonso123:

csak nem jan17??? Me' akkor sorstárs vagy! Azzal a külömbséggel hogy én meg spanyolra megyek.
[/quote]

Részvét... én spanyolból még nem tartok ott :) Francia lesz, angol megvan, spanyol tervbe van véve... Németet akarnak szülők rámtukmálni de utálom a népet és a nyelvet is :)

Ha sikerül akkor egy jó nyelvvizsga ajándék lesz a JmLab :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#224 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 08:45

idézet:
Ezt írta SW:
[url="http://"http://www.focal.tm.fr/fr/home/chorusS/index.htm"]Focal Chorus S[/url]

A Focal új S szériájában nincs 710 csak 714. A megadott linken megnézheted az új szériát. Szerintem ne vegyél kifutó szériát mert később bővítésnél nem kapsz hozzáillő részelemeket....
[/quote]

Még akkor sem, ha kifutóból esetleg egy kategóriával magasabb (és jobb) cuccot tud megvenni? Csak azért mert nem kap hozzá esetleg később kiegészítőt?

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#225 Felhasználó inaktív   alonso123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 09:26

idézet:
Ezt írta Boba:

Részvét... én spanyolból még nem tartok ott :) Francia lesz, angol megvan, spanyol tervbe van véve... Németet akarnak szülők rámtukmálni de utálom a népet és a nyelvet is :)

Ha sikerül akkor egy jó nyelvvizsga ajándék lesz a JmLab :)
[/quote]

off
angol szintén spanyol (remélem meglesz) és utána német, mert bár a francia szebb meg talán könyebb is de a német hasznosabb.
ddl: Értem amit mondasz csak a kompatibilitás az amitől egy kicsit félek régi jmlabhoz új típus mennyire mehet?

#226 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 10:25

idézet:
Ezt írta alonso123:

off
angol szintén spanyol (remélem meglesz) és utána német, mert bár a francia szebb meg talán könyebb is de a német hasznosabb.
ddl: Értem amit mondasz csak a kompatibilitás az amitől egy kicsit félek régi jmlabhoz új típus mennyire mehet?
[/quote]

A német magyarországon és ausztria+németország területén hasznos, valóban. De én nem akarok itt megrohadni, Eu-ban meg angol-francia.

DDL: szted a régi Chorus a jobb? (csakmert én úgy vettem ki, de lehet félreértettelek)

#227 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 11:14

idézet:
Ezt írta alonso123:

(...)

[/quote]

Mi az, hogy kompatibilitás? Milyen értelemben? Kinézet? Hangminőség? A kinézet az lehet, hogy gond. A hang az már szinte biztos, hogy nem. A tapasztalatom azt mutatja, hogy kevés kivétellel, de az újak azonos áron rosszabb kompromisszumok mint a régiek. A hangzásvilágban nem nagyon szoktak váltani a nagy gyártók (kivétel mindig van).

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#228 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 11:20

idézet:
Ezt írta Boba:

A német magyarországon és ausztria+németország területén hasznos, valóban. De én nem akarok itt megrohadni, Eu-ban meg angol-francia.

DDL: szted a régi Chorus a jobb? (csakmert én úgy vettem ki, de lehet félreértettelek)
[/quote]

Nem nagyon ismerem a mostaniakat. Szerintem mindig visszalépés (de legalább is keresztbe, semmi esetre nem előre) amikor nem módosítanak vmit, hanem lecserélik és egy "forradalmian" újat hoznak ki. És ez nem csak a JmLabra vonatkozik.

#229 Felhasználó inaktív   alonso123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 16:43

idézet:
Ezt írta Boba:

[/quote]

off:
német-ausztria ország nem eu? :p
de számoljunk csak egy kicsit! van 84 millio német 9millio osztrák még kb 2-3 millio cseh-lengyel határmenti területeken. Ez biztos. Így eddig ez kb 95 millio ezzel szemben áll ~50 millio francia + ráadásul ha itt közép kelet európában statisztikát készítesz biztosan többen tudnak németül mint franciául. Ez minden országra érvényes de a következőkre biztosan lengyelországra (volt osztálytársam félig legyel minden nyáron kint van szóval neki hihetsz ha azt mondja hogy szinte csak angol-németet tanítanak...) Aztán ott van még cseh ország is mivel határos velük ezért kételm hogy ott a francia lenne az erősebb. Szumma szumárum ha én megtanultam volna franciául akkor már biztos hogy nem a spanyolt választanám hanem a németet. (hacsak nem akarsz 4 nyelvet tudni)Gondold végig...

#230 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 18:01

Gondoljuk máshogy végig... Középkelet európában nemakarok maradni, német kilőve. Francia a diplomácia nyelve és Eu-n kívül is hasznosítható (Kanada pl.). Számokkal lehet dobálózni...de nem érdemes. Tanulgasd a németet, énmeg tanulok olyan nyelvet ami szerintem hasznosíthat :) Te itt akarsz maradni, énmeg nem. Ilyen egyszerű, Franciaországból és angliából is elkergetnek ha németül szólalok meg. Jelenleg én angliába készülök. Meghívás már megvan, nyáron elvben utazom.

ui: Ha 4ik nyelv kell akkor azmeg az orosz lenne.
Számok alapján tanulhatnék japánul is, kb 130millióan laknak ott. Vagy Kínaiul, nemtudom hányan laknak ott de többen szerintem mint ahányan itt németül beszélnek.

[ 2003. december 22.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]

#231 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 23. 13:27

idézet:
Ezt írta Boba:
Gondoljuk máshogy végig... Középkelet európában nemakarok maradni, német kilőve.[/quote]

Adok pénzt jegyre, csak menjél már!
Mother always says, Sharing is Good

#232 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 23. 13:32

Valószínűleg vásárolok 4 db Mission M74-et. Az igazi 3 pár lenne, de az már kicsit sok anyagilag. Így is meg kell húznom magam egy időre. Hol láttatok ilyen hangfalat, hol kaphatom meg a legkedvezőbb áron? Ilyen menyiségnél már van kedvezmény? :)
Mother always says, Sharing is Good

#233 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 23. 16:14

idézet:
Ezt írta MamaSaid:
Valószínűleg vásárolok 4 db Mission M74-et. Az igazi 3 pár lenne, de az már kicsit sok anyagilag. Így is meg kell húznom magam egy időre. Hol láttatok ilyen hangfalat, hol kaphatom meg a legkedvezőbb áron? Ilyen menyiségnél már van kedvezmény? :)[/quote]

Az előző hozzászólásodhoz inkább nem főzük kommentárt.

Ehhez füztem volna de inkább mégsem teszem. Szívd meg a levét a dolognak, csak hajrá.

#234 Felhasználó inaktív   Wolfish 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 23. 18:25

idézet:
Ezt írta MamaSaid:
... :)[/quote]

Pl: [url="http://"http://www.google.co.hu"]www.google.co.hu[/url]

:)

#235 Felhasználó inaktív   alonso123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 00:09

ok mindenki tanulja azt ami neki teszik és úgyérzi hasznára vállik! Juteszembe egy kérdés ami régóta bosszant már: Mért van az hogy ha mp3 hallgatok a win media playerrel (az alaplapi hangkártya drivere szépen be van állítva 4 hangszóróra -front és rear-) akkor megy mind a négy hangszorón a zene,de ha ugyanezt winampal szeretném akkor a hátsó hanszóron nincs hang...!!
:confused: :confused: tudom hogy ez nem hifis téma de boba vagy bárki please help. biztos valami nagyon egyszerű media player beállítási probléma mert nem tudom elképzelni hogy a winamp ne tudna egyszerre előállítani sima sztereot az első csatornákra meg hátra. Holott a "gagyi" mp is tud.
válaszokat thx

#236 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 19:33

Sajnos fogalmam sincs, a multymédia topciban sok ilyen topicot láttam, ott keresgélj hátha találsz választ. Én ezt még nem próbáltam, most only sztereóban hallgatom a cuccot.

#237 Felhasználó inaktív   Wolfish 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 25. 20:35

Egy 5let: használd a foobart, ami ezerszer jobb mint a winamp, és ott dsp plug-in könyvtárból simán a convert stereo to 4channel nevüt. És kész. Egyébként pedig ahogy láttam a winamphoz is vannak eféle dsp pluginok, szerintem nézz körül a neten, a [url="http://"http://www.winamp.com"]www.winamp.com[/url] házatáján!

#238 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 21:04

A hangminőség miatt is érdemes a foobar-t használni, nemcsak emiatt. Ha gépen muszáj zenéthallgatnom only foobar.

#239 Felhasználó inaktív   alonso123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 22:20

idézet:
Ezt írta Wolffking:
Egy 5let: használd a foobart, ami ezerszer jobb mint a winamp, és ott dsp plug-in könyvtárból simán a convert stereo to 4channel nevüt. És kész. Egyébként pedig ahogy láttam a winamphoz is vannak eféle dsp pluginok, szerintem nézz körül a neten, a [url="http://"http://www.winamp.com"]www.winamp.com[/url] házatáján![/quote]

köszönöm a tippet sikerült megoldani egy dee3 nevű pluginnal de holnap majd kifogom próbálni a foolbart ha már ilyen szépeket írsz róla... thx

#240 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 15:31

Végigolvastam a Topicot, de a Clarus hangszórókról elég keveset hallottam itt. Pedig az ára, és adatai miatt nem tűnnek olyan rossz hangszóróknak, vagy tévedek?

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.