Szia!
Az általad említett zenéknél pont az a lényeg, hogy legyen a hangfalnak tere. A Mission m34-esnek ilyen zenéknél NINCS! viszont az m33-asnak van, de egyiknek sincs sok mélye. Metallicához biztos kevés lesz. De egy szobába elég lehet... borzasztó csalóka az a nagy pince a hifibarlangba. Egy szobába lehet tök máshogy szólne és lenne mélye is. Nem is tudom, elég rizikós hangfalaknak érzem őket (mivel Marantz PM 8200-as erősítőről szóltak). De én azt mondom, a mission nem birkozik meg a rockzenével, szeintem őt huzd ki a sorbol.
Polkaudiot meg még nem láttam sehol (és nyilván hallani sem hallottam). Próbáld letesztelni. Remélnykedj, hogy találsz olyan boltot ahol meg tudod hallgatni.
Van 2 ajánlatom:
1. Acoustic Energy AEGIS EVO 3, jó tudom ez 169.000Ft/pár....
2. Tannoy R2 (netdepón 133.900Ft/pár)
Kevesebb pénzért viszont Dali hangfalak körül is keresgélhetsz, csak alig forgalmazzák. Blue 5005 ami árban belefér (kb. 110-130 közt).
Most nézem, van egy új hangfal is: Tannoy Fusion 4 (netdepón 115.000Ft/pár)
Szerintem 100-130 körül a Tannoy R2-nél jobb állóhangfalat nem kapsz az általad említett zenékre.
No meg ha nem sürgős a vásárlás, próbálj meg várni. Reméljük, néhány (1-2-3) hónap mulva akciós lesz a netdepón a Tannoy R2
Ami a Denont illeti, inkább a 1804-es felé kacsingass. Ezt hallottam és már nem 1 embertől.
Igaz a 1804 akciosan 99, a 1705 meg 75rugó
Látod milyen nehéz 200 pénzből hangfalat is meg erősítőt is venni? Pedig azt hinné az ember hogy az már sok pénz...
Üdv, topeti
Szerkesztette: topeti 2004. 10. 21. 20:25 -kor