Az a nagy helyzet állt elő nálam hogy mint DDL már tudja ki akarom cserélni a PC-s hangcumómban a két régi Videoton hangfalamat mivel azok elég nagyok az én pici szobámba és elég ormótlanok és az igazat megvallva a hangjuk is kicsit tompácska!
Szóval szeretnék valami világos cseresznye ha van fenyő szinű szép bookshelf falat amit lehetőleg legyen 2 utas! Ezt úgy trvezem DDL tanácsára berakom előre a mostani helyére hátra megy a geniusnelsője, majd ha felkerülök jövőre pestre ahol lesz helyem tervezek valami HiFi és házimozi együttes kialakítását! Arra gondoltam hogyha veszek valami jobb minőségű falat az később jó lesz nekem hátra. Mielőtt lehurrogtok hogy HiFi és házimozi együtt... nos én ugy gondolom ha pl a 2 front igazi hifi minőségű jó kis álló lesz és bővítem némi cinema kieggel az nem árthat neki! Nah de a mostani téma a következő! Afentebbi kritériumoknak megfelelő cucc kellen ami mondjuk max 30-40 rugó! Lehet használt is és annál jobb minél olcsóbb és jobban szól! A teljesítmény nem fontos elég ha nagyon szépen szól!
Főként disco rock és musicalt hallgatok! De gyakorlatilag minden zene átmegy a füleimen szóval egy igazi full range cucc kellene! (Azért nagyon szeretem a jó mélyeket és a szép csilingelő magasakat is!)
Nagyon várom kinek milyen 5lete van!
Jha és mielőtt mondjátok hogy geniust vágjam ki a francba ugy megmondom sajna erre lehetőségem nincs mivel kevés a keret! Szal várom a tanácsokat!
2 utas fenyő cseresznye (de ha más nincs akkor más fa szinű is lehet de ne fekete vagy nagyon sötét fa legyen) bookshelf 2 utas fal ami kezdetben front elsz egy gyengusz rendszerben majd talán rear később!
Üdv