HWSW Informatikai Kerekasztal: Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 27. 23:43

:eek:

Kép

Szerkesztette: Miki2 2004. 10. 27. 23:44 -kor

Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#1002 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 00:07

Idézet: Teaway - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 5:54

Hogy lehet az, hogy 750 fontig mindent ver a DENON? Ennyire jók lennének?

750 felett nem gyárt :D :D
strc prst skrc krk

#1003 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 00:25

Ha valaki térdekelne: van egy használt (számlás, garos) Celestion F30+F10+F35c hangfalszett 99 pénzért. Fixen. Ha érdekel valakit, priviben elküldöm a srác elérhetőségét.
strc prst skrc krk

#1004 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 05:39

Idézet: Tank - Dátum: 2004. okt. 28., csütörtök - 1:07

750 felett nem gyárt :D :D

Hogy az öreg istenbe ne gyártana  :reklamacio:

AVC-A1SRA A/V Surround Amplifier

Kép
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#1005 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 08:14

Idézet: topeti - Dátum: 2004. okt. 28., csütörtök - 6:39

Hogy az öreg istenbe ne gyártana  :reklamacio:

AVC-A1SRA A/V Surround Amplifier

Kép

Jaj Te Peti!
Naná, hogy gyárt! Nem láttad azt a két ződ kiscsávót a feliratozásom mellett? ILyet, mint ez ni:  :D :)
strc prst skrc krk

#1006 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 08:18

Nem arra koncentráltam :) :rolleyes:
Úgyhogy vigasztalásul vehetsz nekem egyet a belinkelt erősítőből :D
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#1007 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 08:46

Idézet: topeti - Dátum: 2004. okt. 28., csütörtök - 9:18

Nem arra koncentráltam :) :rolleyes:
Úgyhogy vigasztalásul vehetsz nekem egyet a belinkelt erősítőből :D

Petya!
Már vettem egy ilyet:
Denon9808
16x300W
7 KW tápegység (saját áremfejlesztő mögötte (egy 'Vetyero' motor) quatrokábelezési lehetőség minden egyes hangfalhoz.
15.1 dolby extramegalogic XIV
Méretek: 4m x 2m x 3m
Real live hangzás.
14karátos Arany csatlakozók
stb.
What Hifi Awards 2004-2073: best A/V receiver
Na jó, ha nem ilyet kértél, megtartom magamnak :p :D :D
strc prst skrc krk

#1008 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 09:17

Idézet: Tank - Dátum: 2004. okt. 28., csütörtök - 9:46

What Hifi Awards 2004-2073: best A/V receiver

Hát ez nagyon :lol: :nevet: :nevet2:

#1009 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 29. 22:24

ize... bocs de nem olvastam vegig mindent, viszont a legjobban ebbe a topicba illik a kerdesem!
szoval szerintetek melyik erosito a legjobb valasztas a 3 kozul:
1. Yamaha RX-V350 (zsir uj)
2. TECHNICS SA- EX320 (hasznalt)
3. Kenwood krfv- 5030v (hasznalt)

Zene hallgatasra is szeretnem hasznalni nemcsak hazimozizasra  :)
Elore is kosz a tippeket es az otleteket!

#1010 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 22:40

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 23:24

ize... bocs de nem olvastam vegig mindent, viszont a legjobban ebbe a topicba illik a kerdesem!
szoval szerintetek melyik erosito a legjobb valasztas a 3 kozul:
1. Yamaha RX-V350 (zsir uj)
2. TECHNICS SA- EX320 (hasznalt)
3. Kenwood krfv- 5030v (hasznalt)

Zene hallgatasra is szeretnem hasznalni nemcsak hazimozizasra  :)
Elore is kosz a tippeket es az otleteket!

Innen a Technics biza kilóg, mert nem tud 5.1-et, csak 4.0-át azaz csak Dolby Pro Logicot! A Kenwood meg se dts-t, se Pro Logic 2-t, de legalább tud 6csatornát fogadni, pl. dekóderes dvd játékostól. A yamaha mindezeket biza tudja. Csak az meg nem zenére való sokak szerint. De miért pont ez a lista?!

Szerkesztette: n.drews 2004. 10. 29. 22:41 -kor

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1011 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 22:57

Idézet: n.drews - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 23:40

De miért pont ez a lista?!

hat mert erre van penz. a technics tenyleg csak 4,0? mindenhol azt olvastam, hogy 5,1 :(  hat ez lehangol, mert elegge bejott nekem de akkor kilove. Azert ez a lista, mert eredetileg csak a ket hasznalt cuccos lett volna mert arban azok a jobbak, mindketto 35ezer magyar forint. Aztan meglattam a Yamahat 49990ert es hat azert az csak uj, meg szep, meg minden, meg GARANCIAS! A zeneles csak picit erdekel, hogy az asszony ne hisztizzen... :) gondolom azert a Yamahan is elfogadhato :) csak az a baj, hogy ha a Yamahat veszem, akkor nem marad penzem erre :
Hangfalszett mert ezt neztem ki kezdesnek hozza, elsosorban az ara miatt. A technics tenyleg nem tud 5,1et? A kenwood? A dvd jatszora (thomson dth195) ha ra van irva, hogy DTS digital out, meg hogy dolby digital, akkor az jo??? Ne rohogjetek ki, ehhez holt nulla vagyok  :confused: Koszi a gyors reagalast!!! :)

#1012 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 23:11

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 23:57

meglattam a Yamahat 49990ert es hat azert az csak uj, meg szep, meg minden, meg GARANCIAS! A zeneles csak picit erdekel, hogy az asszony ne hisztizzen... :) gondolom azert a Yamahan is elfogadhato :)
A dvd jatszora (thomson dth195) ha ra van irva, hogy DTS digital out, meg hogy dolby digital, akkor az jo??? Ne rohogjetek ki, ehhez holt nulla vagyok  :confused: Koszi a gyors reagalast!!! :)

Szia!

Mindenképpen olyat vegyél ami tudja a DTS-t és a Dolby ProLogic II -t. A legtöbb filmnek ez kell amiket kapni lehet.
Milyen zenét hallgatsz? Yamaha tökéletes a discora, meg az uj slágerekre, mondhatni.
Jazz-t, és komoly zenét lehetőleg ne hallgass rajta :) A többi műfajt szeretni fogja, igazi zúzós erősítő (house + rock zenékre termett).
Ja a hangfalszetted 5.0 tehát még ehhez kell majd egy szub-ot venned, ha akarsz.
Üdv, Petya

#1013 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 23:24

Koszi! Akkor Yamaha lesz. Csupan meg egy kerdes! Ha a Yamahat veszem, akkor egyenlore (par hetig) nem marad penzem a hangfalakra eleg. Erre siman ra kothetem a most meglevo orion hs200asaimat? igaz csak sztereo, de legalabb addig is dongicsel valami. Ezekhez egy oreg Marantz erositom volt amivel tortent valami es mindig levagja a sajat olvadobiztositekat, de megcsinaltatom es eladom a hangfalakkal egyutt. Igy nagyon szepen szoltak, ezt a parositast zenere hasznaltam, de az mar a multe, most a hazimozi lenne a maniam - csak penzem nincs ra sajnos eleg, igy kalkulalni kell. A Marantz azert nagyon penge volt :) elt, el es elni fog (remelem!) udv!

#1014 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 23:35

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 0:24

Ha a Yamahat veszem, akkor egyenlore (par hetig) nem marad penzem a hangfalakra eleg. Erre siman ra kothetem a most meglevo orion hs200asaimat? igaz csak sztereo, de legalabb addig is dongicsel valami.

Persze, rákötheted.
A Yamaha nagyon intelligens, be tudod konfigurálni (TV képernyöjén keresztül) hogy hány hangszóród van, és ha kell arra a két hangfalra is ki tudja keverni a viruális hangokat.
Majd olvasgasd a kézikönyvét ;)

#1015 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 00:09

Jáj anyám. Én is meg vagyok kattanva a házimozira (sajnos). Pénz lenne egy alap szettre, de akkor viszont sosem lesz szép sztereóm. Azt sem tudom, hol kezdjem a vásárlást. :omg:
Én még mindig ott vagyok, hogy nyitva előttem a What Hifi és 9,9 fontért (3.800 forint!!!)  van egy KEF Cestra center hirdetve. Vagy 38.000 forintért az M74i-s Mission.  :reklamacio:  :banghead:
Írtam a boltnak, hogy mennyiért küldenék Magyarországra a cuccokat, de még nem jött válasz, mivel félórája írtam a mailt. :) Egyébként itt a bolt weboldala, ezt még nem linkeltem be: http://www.hyperfi.co.uk/
strc prst skrc krk

#1016 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 11:35

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 23:57

A dvd jatszora (thomson dth195) ha ra van irva, hogy DTS digital out, meg hogy dolby digital, akkor az jo??? Ne rohogjetek ki, ehhez holt nulla vagyok  :confused: Koszi a gyors reagalast!!! :)

Ez csak annyit tesz, hogy coax-on (asszem nem optikai) kiküldi a DTS és a DD jeleket az erölködőbe. Hasonló Thomson játékosunk van nekünk is, és míg a DD jelet egy belső dekóder tudja 2.0-n kikeverni az RCA kimenetre, addig a DTS tracket választva az csak digitálisan megy ki, az RCA néma marad. Ezért úgy látom Neked fontos, hogy az erősítőd mind DD, mind DTS-t tudjon kódolni, ilyen szempontból a Yamaha ok.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1017 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 11:45

Idézet: n.drews - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 12:35

Ez csak annyit tesz, hogy coax-on (asszem nem optikai) kiküldi a DTS és a DD jeleket az erölködőbe.

Hat van rajta ( a thomson jatekoson ) : egy scart, 3 rca (jobb, bal, video), megy digitalis coax. Egyebkent mar tuti yamaha lesz, mert az tunik a legjobb valasztasnak es csak 15ezerrel dragabb mint a hasznalt versenyzok  :cool: a hulyenek is megeri, hat meg nekem  :omg: igaz, egy par hetig a jol bevalt orion hs200asaim lesznek csak hozza, dehat ne legyunk kicsinyesek, minden kezdet nehez. Ha meglesz a cucc majd megirom a tapasztalataimat. Viszont. Lattam egy kepet a Yamaha hatuljarol. Elkepzelheto, hogy rca n csatlakoznak ra hangfalak? Mert akkor meg azt is rakell applikalni a hangfalkabel vegere  :confused: Marmint nem az erositot (mondjuk azt is), hanem a kabelre a csatlakozot  :)

#1018 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 11:53

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 12:45

Viszont. Lattam egy kepet a Yamaha hatuljarol. Elkepzelheto, hogy rca n csatlakoznak ra hangfalak? Mert akkor meg azt is rakell applikalni a hangfalkabel vegere  :confused: Marmint nem az erositot (mondjuk azt is), hanem a kabelre a csatlakozot  :)

Banándugót kell tenned a hangfalkábel végeire.
Az uj hangfalad is tuti banándugós lesz.

#1019 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 12:02

Idézet: topeti - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 12:53

Banándugót kell tenned a hangfalkábel végeire.
Az uj hangfalad is tuti banándugós lesz.

Az milyen? Azt is forrasztani kell? Halvanyan el emlekeimben a banandugorol valami csavaros megoldas  :confused: vagy csak rosszul emlekszem?

#1020 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 12:59

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 13:02

Az milyen? Azt is forrasztani kell? Halvanyan el emlekeimben a banandugorol valami csavaros megoldas  :confused: vagy csak rosszul emlekszem?

A kábelvégét hozzá kell forrasztani a banándugó aljához, másrészt a banándugó a hüvelyesek családjába tartozik, nem csavarni hanem dugni kell :p :D :cool:

Kép

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.