HWSW Informatikai Kerekasztal: Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 10. 17:12

Sziasztok,

Még időben szeretnék érdeklődni, hogy melyik hangfalat érdemes megvennem a kettő közül.
A jelöltek: Mission m34 vs. Tannoy mX-4 M.
Az erősítő Marantz SR-4400 vagy Denon AVR-1804-es lenne (még ez sem dőlt el :D). A szoba mérete 20 m2 tehát nagy érzékenységű hangfalakat szeretnék venni, csak nem tudom melyiket lenne célszerü a kettö közül. Szoval a két hangfal és adataik...

Mission m34 adatai:
? 2-utas, bass-reflex, padlón álló hangsugárzó
? 2 x 165 mm-es DiaDrive közép-/mélysugárzó
? 25 mm-es Viotex lágy dóm magassugárzó
? Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-150 W/csatorna
? Frekvencia-átvitel: 44 Hz - 20 kHz (?3 dB)
? Keresztváltó frekvencia: 2.4 kHz
? Érzékenység: 92 dB, Impedancia: 8 Ohm (min. 4 Ohm)
? Aranyozott csatlakozó-aljzatok
? Anyag: 30 és 18 mm-es MDF
? Méretek: 950 x 200 x 330 mm
? Űrtartalom: 35.7 l, Tömeg: 17.8 kg

A másik esélyes hangfal - a kihivo fél - a

Tannoy mX-4 M adatai:
? 2-utas, padlón álló hangsugárzó
? Hátulsó bass-reflex nyílás, Impedancia: 8 Ohm
? Ajánlott erősítő teljesítmény: 10 - 120 Watt
? Maximális zenei teljesítmény: 180 Watt
? Érzékenység 91 dB (2.8 Volt/1 méter)
? Frekvencia átvitel: 31 Hz - 20 kHz (+/- 3dB)
? 2x145 mm-es kerámia bevonatú mélysugárzók
? 25 mm-es "soft dome" magassugárzók
? Keresztváltó típusa: Acoustic Linkwitz-Riley
? Keresztváltó frekvencia: 2.9 kHz és 500 Hz
? Méretek: 940 x 185 x 246 mm, Tömeg: 11 kg/db

Apropó, lehagytam a hozzájuk való SUB hangfalak adatait. Pótolom.

Mission m32 (m34-hez való sub) adatai:
? 2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangsugárzó
? 165 mm-es DiaDrive közép-/mélysugárzó
? 25 mm-es Viotex lágy dóm magassugárzó
? Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-100 W/csatorna
? Frekvencia-átvitel: 52 Hz - 20 kHz (?3 dB)
? Keresztváltó frekvencia: 2.8 kHz
? Érzékenység: 90 dB, Impedancia: 8 Ohm (min. 4 Ohm)
? Aranyozott csatlakozó-aljzatok
? Anyag: 30 és 18 mm-es MDF
? Méretek: 320 x 200 x 325 mm
? Űrtartalom: 12.4 l, Tömeg: 7 kg

Tannoy mX2 (mX-4 M-hez való sub) adatai:
? 2-utas, állványra helyezhető hangsugárzó
? Hátulsó bass-reflex nyílás, Impedancia: 8 Ohm
? Ajánlott erősítő teljesítmény: 10 - 80 Watt
? Maximális zenei teljesítmény: 120 Watt
? Érzékenység 88 dB (2.8 Volt/1 méter)
? Frekvencia átvitel 48 Hz - 20 kHz (+/- 3dB)
? 145 mm-es kerámia bevonatú mélysugárzók
? 25 mm-es "soft dome" magassugárzók
? Keresztváltó típusa: Acoustic Linkwitz-Riley
? Keresztváltó frekvencia: 2.8 kHz
? Méretek: 330 x 185 x 246 mm, Tömeg: 5.1 kg

És a kívánalmak? Közép: szép tiszta hang, a beszédet és az éneket tisztán szólaltassa meg mind stereoban mind házimoziban.
Mély hang: hát ez igen relativ. Nem kérek búgó mélyből, inkább a tiszta, mélyről feltörő hang ami "bejön".
Magas: csak a bántóan szúró, és tűéles magasokból nem kérek sokat, mivel arra érzékeny vagyok.

Egy bolt tulajdonos szerint igen nehéz választani a kettő közül. Kérdezlek benneteket, hogy a keresztváltó frekvenciája alapján mennyire lehet megítélni egy hangfalat meghallgatás nélkül? Gondolok itt arra, hogy a Missionben egy, a Tannoyban pedig kettő keresztváltási frekvencia van. Ennek fényében melyik szólhat szebben?
Lehet butaságot kérdezek, mert ez nem számít, de szerintem igen :) Sajnos hifi terén nincs annyi tudásom mint Lamexpertnek akinek a hozzászólását ngyon várom :D

Minden segítséget, ötletet szívesen veszek :)
üdv, topeti

[ 2004. február 01.: topeti szerkesztette a hozzászólást ]
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#2 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 18:38

Szabad harmadikat javasolni? A Hifibarlangban van még pár darab JPW, nagyon leárazva. Szerintem hallgasd meg azt is (és ott az általad említett kettőt is meghallgathatod).
while (!sleep) sheep++;

#3 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 19:19

idézet:
Ezt írta Emvy:
Szabad harmadikat javasolni? A Hifibarlangban van még pár darab JPW, nagyon leárazva. Szerintem hallgasd meg azt is (és ott az általad említett kettőt is meghallgathatod).[/quote]

oké, csaka neten nem látom a jpw-ket (no meg eddig sose hallottam még ezt a márkanevet).
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#4 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 19:24

Szerintem ez kicsit "ágyuval verébre" lenne... Én Missionok közül amit hallottam és tetszett az az m53. Szép volt a hangja szerintem és kellemes mélyei is voltak. És ekkor fogtam azt a pénzt (180ezer környéke) és inkább megvettem egy JmLab kisdobozt. Maradt 20ezer forintom és egy szerintem jobb hangzásom. Én hasonló nagyságú szobában vagyok, és galériás szobában, tehát felül alvórész. Jó magas az a lényeg és még ez a kisdoboz is marhára beteríti a teret, elég hangos. Az én javaslatom inkább egy érzékeny kisdoboz. Deha a kettő közül kell választani akkor talán Mission. Tannoy-ra mondják, hogy angolos, kicsit tompa ( :confused: ) a hangja. Meg kell hallgatni. (ajánlom még a Heybrook Hb3-at ha mindenképp állódoboz kell. A másik szobában vannak Hb2-k és nagyon szépen szólnak. Nem Slayer-re találták ki őket de a lightosabb zenék kellemesek rajta.)

A keresztváltó frekihez csak hasrapacsi alapon tudok hozzászólni. Tannoy 2.5 utas míg a mission 2. Talán a tannoy-nak lenne több mélye, hogy ott az 1ik hangszóró csak 500hz alatti hangokra állt rá.

Sub. Szerintem ilyenek mellé ekkora szobába nemhiszem, hogy kell sub.

ui.: ha valamit roszul írtam akkor pls javítsatok ki...

[ 2003. november 10.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#5 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 19:48

idézet:
Ezt írta Boba:
Szerintem ez kicsit "ágyuval verébre" lenne... Én Missionok közül amit hallottam és tetszett az az m53. Szép volt a hangja szerintem és kellemes mélyei is voltak. És ekkor fogtam azt a pénzt (180ezer környéke) és inkább megvettem egy JmLab kisdobozt. Maradt 20ezer forintom és egy szerintem jobb hangzásom. Én hasonló nagyságú szobában vagyok, és galériás szobában, tehát felül alvórész. Jó magas az a lényeg és még ez a kisdoboz is marhára beteríti a teret, elég hangos. Az én javaslatom inkább egy érzékeny kisdoboz. Deha a kettő közül kell választani akkor talán Mission. Tannoy-ra mondják, hogy angolos, kicsit tompa ( :confused: ) a hangja. Meg kell hallgatni. (ajánlom még a Heybrook Hb3-at ha mindenképp állódoboz kell. A másik szobában vannak Hb2-k és nagyon szépen szólnak. Nem Slayer-re találták ki őket de a lightosabb zenék kellemesek rajta.)

A keresztváltó frekihez csak hasrapacsi alapon tudok hozzászólni. Tannoy 2.5 utas míg a mission 2. Talán a tannoy-nak lenne több mélye, hogy ott az 1ik hangszóró csak 500hz alatti hangokra állt rá.

Sub. Szerintem ilyenek mellé ekkora szobába nemhiszem, hogy kell sub.

ui.: ha valamit roszul írtam akkor pls javítsatok ki...

[/quote]

Figyi, vennék én kisebb teljesitményü házimozi erösitöt HA lenne, de nincs. A lényeg a szép, tiszta hang.
Ja, nekem hangfalra nem lesz 160 ropim :( Az már tullépi a 100-120ezres álomhatárt :) pláne egy kisdobozért ennyit... Amugy elgondolkoztam rajta, hogy valószínűleg emellett a hangfalak mellett nem kell majd mélyláda. Ja és fontos az is, hogy olyan hangfalat vegyek amihez készül házimozi hangfalszett. Értsd: Ne más gyártótól kelljen megvenni a centert és a háttérsugárzokat. Pláne ha rájössz hogy hoppá az összhangkép nem stimmel. Na ilyen buktát nem akarok :)

#6 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 19:55

Na akkor megint bekavarok egy kicsit ;) ;)

Ha "ütős" és meghökkentő hangot szeretnél akkor nézz szét a KEF Q és a CODA családja körül. A Q1 és a Q3 szerintem a kategóriájában a legjobb és jó hajtósak.

De a helyedben szétnéznék a használtak között is. Ennyiért (120-130k) már igen jó dobozokat lehet venni. Pl. Chario Syntar 100T, vagy a Syntar200, Castle Severn, Castle ISIS, TDL RTL3, TDL RTL4 (nekem van egy szépséghibás eladó), TDL NUCLEUS 3, TDL CF300. Vagy a favoritjaim DALI 104B, DALI 350, DALI 450. Ez utóbbi ugyan már inkább 150k körüli. stb. stb.

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#7 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 19:58

idézet:
Ezt írta topeti:

Figyi, vennék én kisebb teljesitményü házimozi erösitöt HA lenne, de nincs. A lényeg a szép, tiszta hang.
Ja, nekem hangfalra nem lesz 160 ropim :( Az már tullépi a 100-120ezres álomhatárt :) pláne egy kisdobozért ennyit... Amugy elgondolkoztam rajta, hogy valószínűleg emellett a hangfalak mellett nem kell majd mélyláda. Ja és fontos az is, hogy olyan hangfalat vegyek amihez készül házimozi hangfalszett. Értsd: Ne más gyártótól kelljen megvenni a centert és a háttérsugárzokat. Pláne ha rájössz hogy hoppá az összhangkép nem stimmel. Na ilyen buktát nem akarok :)
[/quote]

Szerintem nagyon sokan túlértékelik az egyformaság követelményét. Ha már mindenképpen szeretnél házimozit (ezt én soha nem fogom megérteni :( ) akkoris vegyél egy jó alap frontot ugyis azt hallgatod a legtöbbet.

[ 2003. november 10.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#8 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:07

idézet:
Ezt írta topeti:

[/quote]

1: erősítőt nem ajánlottam.
2: Mijaz,hogy "ha lenne de nincs" ???????? Szerintem simán van. Attól lesz tiszta a hangja valaminek mert kettő mély/közép sugárzó van rajta? :confused:
3: JMlab CHORUS 706 -85ezer forint. Kisdoboz és szerintem jó. Nekem a nagyobb testvére van és szépek a mélyek is.
4:JmLab chorus sorozathoz van center és mélyláda is!

Én talán vagy Heybrook vagy JmLab kisdobozait nézném még meg. Igaz, nagyon hazabeszélek, de mivel ezekkel nagyon elégedett vagyok csak ajánlani tudom.

#9 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:20

20 m2 szobába (basszus szempontjából) túl nagyok a 90-100 cm magas álló dobozok. Ráadásul a hátsó reflex-nyílású modelleket akár 1 méterre is el kell húzni a faltól, hogy ne döngjenek-búgjanak. Kérdés, hogy van-e ennyi hely a szobádban. Én is beleestem abba a "hibába", hogy Dali Blue 5005-öt vettem. Bőgős jazz-muzsikát például csak visszafogott hangerő mellet lehet hallgatni. A Dali nagyon jó, de ha újrakezdhetném, egy kategóriával feljebb lévő polcsugárzót vennék (Dali Evidence :). Valahol 20-25 m2-nél húzható meg a határ a polcsugárzó és a padlón álló hangfal között. Persze ez nem törvényszerű, hiszen ha kizárólag komolyzenét hallgatok, -jellemzően alacsony hangerőszinten- akkor egyáltalán nem jelentkezik az említett probléma. Szerintem ne márkában gondolkodj, hanem műfajban (és hangerőben). Ha olyan zenéket hallgatsz, mint a Prodigy, vagyis szeretsz vadulni, akkor JM-Lab, Magnat, Heco stb. tűnik megfelelőnek. Ha egyforma arányban hallgatsz rockot, jazzt és komolyzenét, akkor nem tudok mit mondani. Nálam az arány 10% - 60% - 30% (rock - jazz - komolyzene), amire optimális megoldást kínál a Dali. Ha a komolyzene magasabb arányt tenne ki, akkor KEF Q3 vagy Q1-ben gondolkoznék, vagy kipróbálnám a Dynaudio-t.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#10 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:22

idézet:
Ezt írta DDL:

vegyél egy jó alap frontot ugyis azt hallgatod a legtöbbet.
[/quote]

Telitalálat! Pontosan ez a célom :D
Boba már kitárgyaltam vkivel, hogy a Q és Code széria szép szép, de nincs rá lóvém. Vágod? :(
De elmegyek a hifibarlangba meg a netdepoba aztán ugy meghallgatom a hangfalakat, hogy csak na :D

#11 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:24

Miki, pedíg a Dali első bassport nyílású... ezeket is elkell húzni 1 méterre a faltól? :confused:
A nagy hangerőre én nemtudok mit mondani, én nemigazán szoktam nagyon meghajtani a cuccot. Még fiatal és kímélem :D

#12 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:25

idézet:
Ezt írta topeti:

Boba már kitárgyaltam vkivel, hogy a Q és Code széria szép szép, de nincs rá lóvém. Vágod? :(
De elmegyek a hifibarlangba meg a netdepoba aztán ugy meghallgatom a hangfalakat, hogy csak na :D
[/quote]

Nem én ajánlottam a KEF-eket, bár kétség kívül jó választás. A Q1 amúgy 100ezer forint a netdepóban. 120 ezer forintba szerintem bőven belefér.

Én amúgy tartom magam a JmLab-hoz vagy HeyBrook-hoz. Kef-et csak másodkézből ismerem, de csak jókat hallottam róla.

Amúgy milyen zenét is akarsz hallgatni, vagy ezt írtad már?

#13 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:31

idézet:
Ezt írta Miki2:
20 m2 szobába (basszus szempontjából) túl nagyok a 90-100 cm magas álló dobozok. Ráadásul a hátsó reflex-nyílású modelleket akár 1 méterre is el kell húzni a faltól, hogy ne döngjenek-búgjanak. Kérdés, hogy van-e ennyi hely a szobádban. Én is beleestem abba a "hibába", hogy Dali Blue 5005-öt vettem. Bőgős jazz-muzsikát például csak visszafogott hangerő mellet lehet hallgatni. A Dali nagyon jó, de ha újrakezdhetném, egy kategóriával feljebb lévő polcsugárzót vennék (Dali Evidence :). Valahol 20-25 m2-nél húzható meg a határ a polcsugárzó és a padlón álló hangfal között. Persze ez nem törvényszerű, hiszen ha kizárólag komolyzenét hallgatok, -jellemzően alacsony hangerőszinten- akkor egyáltalán nem jelentkezik az említett probléma. Szerintem ne márkában gondolkodj, hanem műfajban (és hangerőben). Ha olyan zenéket hallgatsz, mint a Prodigy, vagyis szeretsz vadulni, akkor JM-Lab, Magnat, Heco stb. tűnik megfelelőnek. Ha egyforma arányban hallgatsz rockot, jazzt és komolyzenét, akkor nem tudok mit mondani. Nálam az arány 10% - 60% - 30% (rock - jazz - komolyzene), amire optimális megoldást kínál a Dali. Ha a komolyzene magasabb arányt tenne ki, akkor KEF Q3 vagy Q1-ben gondolkoznék, vagy kipróbálnám a Dynaudio-t.[/quote]

Nos amiket ajánlottam azokat bezony nyugodtan lehet tekerni (talán csak a Syntar100T amit nem) és ráadásul mindenevők. A DALIk amiket elmítettem öregebb tipusok és egyhén szólva jobbak mint a maiak. Különösen komolyzenén.

#14 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:34

idézet:
Ezt írta topeti:

[/quote]

Mivel én ajánlottam a KEF-eket ezért én mondom, hogy a kisebbek beleférnek a 100-ba bőven. Ráadásul a Q sorozat egy olyan technológián alapul amivel milliós nagyságrendű dobozokat is csinál a KEF (UNI-Q). A hangjuk meg...

#15 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:37

idézet:
Ezt írta Boba:
Miki, pedíg a Dali első bassport nyílású... ezeket is elkell húzni 1 méterre a faltól? :confused:
A nagy hangerőre én nemtudok mit mondani, én nemigazán szoktam nagyon meghajtani a cuccot. Még fiatal és kímélem :D
[/quote]

Első nyílású és 30 cm-re van a hátsó faltól. Tovább már nem tudom elhúzni, mert nincs hely. Nem ártana neki további elhúzás és némi megemelés (az is segít valamit).
Milyen zenéket hallgatsz?

#16 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:41

idézet:
Ezt írta Miki2:

Első nyílású és 30 cm-re van a hátsó faltól. Tovább már nem tudom elhúzni, mert nincs hely. Nem ártana neki további elhúzás és némi megemelés (az is segít valamit).
Milyen zenéket hallgatsz?
[/quote]

Mondok rosszabbat. A zártakat is el kell húzni...

#17 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:43

Minden félét... Rock, Jazz, klasszikus... főleg ezeket. Példákat is hadd hozzak. Slayer pölö és Klaus Badelt ill Fear Factory. Szerintem ezek eléggé megdolgoztatják a hangfalakat. Főleg Klaus Badelt zenéje, tökhalk zenébe beleordít egy kürt az kellemes :D

márha nekem jött a kérdés :D legalábbis az én idézetem alá jött...

#18 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:44

idézet:
Ezt írta DDL:

Mivel én ajánlottam a KEF-eket ezért én mondom, hogy a kisebbek beleférnek a 100-ba bőven. Ráadásul a Q sorozat egy olyan technológián alapul amivel milliós nagyságrendű dobozokat is csinál a KEF (UNI-Q). A hangjuk meg...
[/quote]

Szép-szép, de szerintem tökéletesen alkalmatlan a KEF Q rockzenére. Nem megy le elég mélyre és nem megy fel magasra (specifikációktól függetlenül). Kicsit olyan a feeling, mint amikor a 70-es években a Corvina együttes (Soltész Rezsővel :) Deep Purple zenét játszott a koncertek végén. Asszem a hificity-n mondta valaki, hogy ahogy az ember idősödik, egyre jobban megbecsüli a középtartomány tisztaságát. Nos, erre való a Q.

#19 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:50

Ha rockzenét akarsz hallgatni akkor meg hajrá B&W! Azt olvastam, hogy az csak arra jó de arra elviselhető. Én B&W602S-t hallgattam meg. Szép mélyei vannak és igenerős magasai. Rockra jólehet... bár nekem nagyon vájta a fülem szóval hamar lekapcsoltattam az eladóval. nekem nemjön be, állandóan a fülemhez kaptam ha megszólalt a dob vagy a cintányér mert nagyon erősek voltak a magasai...

#20 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 20:54

idézet:
Ezt írta Boba:
Ha rockzenét akarsz hallgatni akkor meg hajrá B&W! Azt olvastam, hogy az csak arra jó de arra elviselhető. Én B&W602S-t hallgattam meg. Szép mélyei vannak és igenerős magasai. Rockra jólehet... bár nekem nagyon vájta a fülem szóval hamar lekapcsoltattam az eladóval. nekem nemjön be, állandóan a fülemhez kaptam ha megszólalt a dob vagy a cintányér mert nagyon erősek voltak a magasai...[/quote]

Nos ezért kell meghallgatni. Nekem is tolakodóan "tisztának", fárasztónak tűnik a BW magashangja. Sokan ezt torzításnak vélik, de komoly embereknek tetszik (hallod, SW? :)). Úgyszintén hozzáértő emberektől hallottam dícsérni a JPW-t, ami -valószínűleg- teljesen más karakter (nagyon olcsón nyomják a netdepóban).

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó