Idézet: Thrawn - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 6:20
Arra gondoltam, hogy miután most már tényleg van választék elérhető áron mindkét cég palettáján, akár rendezhetnénk HWSW fotós találkozót is. Mindenki hozná, amije van, akinek meg nincs, megnézhetné, kipróbálhatná a cuccokat, elősegítve a döntést. Mennénk vegyesen nikon és canon tulajdonosok, remélem - és úgy látom - itt nincs esztelen rivalizálás, mint pl. Intel - AMD topikokban. Közös a cél, megtalálni a számunkra - és pénztárcánk számára - legmegfelelőbb gépet és eredményesen használni. Ebben nagy segítség lehetne egy ilyen összejövetel.
Ez a fajta hozzáállás tetszik nekem is, és én is ezt képviselem (pl nikonos létemre aktívan olvasom a canon dslr-topicot is, egyszerűen mert érdekel). Egy ilyen találkozó érdekelne, mert meg is néznék egy-két canon gépet. Anno mikor fotózni kezdtem, tök mindegy volt, hogy melyiket veszem, még a minolta is képben volt (szétnéztem akkor hogy milyen akcióik vannak). Végül azért nem canonom lett, mert egy kollégám lusta volt elintézni nekem egy leértékelést

Amúgy kb másfél-két éve egy EOS 50e-m lenne. Így ahelyett vettem egy F65-öt, innen már nikon dslr volt a következő. Szerintem a canonnál is ugyanúgy megtaláltam volna ami nekem kell.