Idézet: kalmicica - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 15:42
köszi de én is külsőt akarok venni
drukkolok,hogy beváljon a tied, én is pinnaclet akartam venni de elvették a kedvem tőle annyi rosszat olvastam róla
kérdezd meg senser -t miért nem ajánlja
Csak azt tudnám hogy mitő tajtják olyan naaagyra a Pinnacle hardvereket?????
Vettem 3,300Ft ért über audió-videó kábelt, raktam a hálozati tápra shaffner szűrőt és bekapcsoltam az alaplapi és videó kártyán a spread spectrum -ot és ferrit gyűrübe hurkoltam az audió és videó kábelt.
Csökkent a zajszint méghozzá jelentős mértékben. De akkor sem teljessen. Lehet, hogy túlreagálom a dolgot? De ha 25,000 Ft egy digitalizáló az már tudjon is valamit. Persze szó se róla álom szép képet ad a hangja meg annyi. Az ok a következő: A digitalizáló procija szedi őssze a zajt ezért szokták ajánlani az USB -s kütyüket az USB -s kütyük hangleképzésével viszont gond szokott lenni és azok csak szoftveres dekoderrel rendelkeznek.
Részleges megoldás: venni kell egy USB -s kütyüt és a hangot a hangkártyába kell küldeni.
Az már egy másik problem, hogy egyik-másik kütyü tovább viszi a képet hang nélkül vagy sem. Szerintem tovább viszi, de erre nem gondoltam, hogy kipróbáljam.
Ami azt illeti le a kalappal az .............(nem akarok reklámozni)......... előtt a mértéktelen türelmük és megértésük végett. Mert a Pinnacle PCI 500 -ast is vissza vittem.
Bár én maradok a belsőnél, mert a külsőt nem mindegyik dvd buzerátor tudja lekezelni, kisebb a kompatibilitás esélye.
A belsőnél ilyen nincs és a hangot a hangkaresz kezeli. Az én esetemben egy Audigy 4. Ráadásul jobb a kép minősége is.
- Lehet, hogy ezzel is gondom lesz? Nem hinném, hogy ilyen jellegü. Így maradok a PCI Leadtek PVR2000 vagy PCI Hauppauge WinTV FM, mert ezeket láttam egy helyen és igen baráti áron.