Nah, micsoda forgalom

Nem is tudom mit írjak, mire reagáljak először.
Nálunk is 768 van, leszedem az arcukat, ha kisebbre cserélik. Meg az IRC-t sem támogatom. Java alapú chat mégiscsak biztonságosabb. 210 cm az alja? És akkor hogyan nézem meg a ledet, hogy világít -e az adsl kábelmodemen? Be se fér a szerverszobába akkor
Amúgy szvsz jó meggondolás, hogy alapban minden port zárt, és csak azt nyissuk, ami kell. Biztonságos, és minden szakirodalom/szakember így ajánlja. Tökéletesen egyetértek vele.
Ahogy olvastam, a tűzfalba belenyúlhatsz egy admin felületen.
Azért kiváncsi leszek rá. Minél többet olvasom, egyre jobban értem, hogy mit akarnak. Szerintem az elgondolás nem rossz.
Ma volt a Győri MS előadás. 2 srác tartotta. Az egyiket ismerem régebbről, ő vágja a témát rendesen. A másik csávóban nem volt szimpi, hogy meg akarta magyarázni, hogy win-nel nincs olyan, amit ne lehetne megcsinálni. Mondom VLAN?, mac-address csere?, memória particionálás szoftverenként?

Utána picit visszafogott
Végre olyan előadás volt, ahol mindenki előtt ott a masina (HP Intel P IV. 2.8GHz Hyper-Threading, 512 ram), és élőben próbálhatja, amit mesélnek.
Volt Active Directory, ISA 2000, SQL 2000, Windows Sharepoint Service, meg Exchange telepítés.
A témából felkészültek voltak, a keresztkérdésekre már kevésbé

(pl hogy ISA-ban van -e olyan, hogy csak akkor korlátozzon sávszelet, ha kell is. Mer ha más úgyse használja épp, akkor minek a korlát)
VLAN-ra csak lestek. Fogalmuk se volt róla. Okoska

nem is tudta, hogy létezik olyan. A support.microsoft.com-ot javasolták. Mindjárt megnézem, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Pótelőadás lesz, de csak Pesten.
Jah, és a liszenszeléshez egy szót sem tudtak hozzászólni. Annyira nem, hogy nem tudták (a kettőből) melyik fajta liszenszeléssel kell majd telepítenünk a windows server 2003-at.
Több írnivaló most nem jut eszembe.
Üdv
Szerkesztette: 1soproni 2004. 04. 28. 20:32 -kor
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.