Idézet: bull1 - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 13:06
Hát, kivéve, ha az igazgató szorgalmazza, hogy Te csináld meg, mert a másik minek tanulja meg, ami a munkájához kéne? Én már mindent megmutogattam 1000 szer. Mi az eredménye? Nem megkérdezik hogy kell, hanem azt mondják, hogy csináljam meg, mert a főnök azt mondta.
nalunk az uj titkarno megjott es elkezdett dolgozni, mondtam neki h van 8GB hely a winyon most oda dolgozzon mert a halozati helyen a masik titkarnonek at kell neznie a doksikat es ott most nincs hely es nem volt kedvem megemelni, erre elkezdi irni az eves programot, majd a vege fele kozli h nincs meg neki a doksi
termeszetesen oda akarta menni es addig hulyeskedett vele, amig elveszett amit begepelt
mondtam neki h nem oda kellett volna menteni es ennyivel elrendeztem
kesobb, kb 20 perc mulva jon be h az igazgatohelyettes azt uzeni h adjak neki nagyon wincsesztert!!!!
most mondjatok meg, ez nem szemetseg?
direkt elmondom h hova mentsen, nem oda ment, elveszik es ram keni az egeszet ...
1ebeknt en ha vki office gonddal jon megmondom neki h "utalom azt a progit" es kerdezze azt aki minden nap hasznalja es meg azt is tanitja
es mennek is az infotanarhoz ...
volt mar olyan h excelben volt vmi tablazat a gazdasagin, penzosszeg egyik oszlopban, masikban annak a vhany %-a
es nem ment a nyomtatas
megcsinaltam az egeszet egy uj munkalapra es a %-os matematikai modszerrel felyeztem ki es mit ad isten mas volt nehol, mikor kerdeztem h ez h lehet?!
kozolte a holgy h papiron kiszamolta es vszinuleg elgepelte
ekkor megmutattam neki h az excel-t pont ilyenre talaltak ki!!!!
szoval o csak arra hasznalta h lehet sorokba es oszlopokba irni ...