HWSW Informatikai Kerekasztal: The Settlers: Heritage of Kings - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Settlers: Heritage of Kings Settlers 5

#101 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 20. 13:28

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 12:25

jah énis llehet előveszem a 4et megint. azabaj hogy ténleg iszonyat lassú a játékmenet, mire beindul az egész hogy szép lassan tudsz fejleszteni stb... én már vagy 2.5 órája tolom crawfordot, már nym ki van irtva mindenhol kivéve a fenti vár ahonnan ki kő üzni a cúnya gonosz hókuszpók szerüséget. de mivel a városközpontot még nem lehet fejleszteni ezen a pályán, ezért nemtúl sok katonát tudok hadrendve állitani a 75ös populáció limit mellett, hiába van rajtuk aza lehető 1-2 fejlesztés ami zengeday-ezett. :)

szinte minden palyan van eldugva 1-2 village, amikre tudsz epiteni, es akkor
ki tudod tolni a pop-limitet :)
4.-5. palyatol kezdve meg lehet upgrade-elni veszetten, akkor meg mar egesz szep
hadsereget lehet osszehozni :)

sztem ez az adozas dolog, meg hogy parasztok/banyaszok is szerezhetnek nyersanyagot
eleg jo 5letnek sikerult.

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#102 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 14:00

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 12:28

szinte minden palyan van eldugva 1-2 village, amikre tudsz epiteni, es akkor
ki tudod tolni a pop-limitet :)
4.-5. palyatol kezdve meg lehet upgrade-elni veszetten, akkor meg mar egesz szep
hadsereget lehet osszehozni :)

sztem ez az adozas dolog, meg hogy parasztok/banyaszok is szerezhetnek nyersanyagot
eleg jo 5letnek sikerult.

tasp

ja itt is van eldugott village, de ezen a pályán még nem engedi ezt az upgarade-t.. :p jók a kincsesládák is, találtam üreset is :p
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#103 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 14:07

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 20:23

ez melyik palya volt?

tasp

nemtudom már, 1:1 elleni volt, nem küldetés, csak játszottam egyet

#104 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 08:04

Idézet: Lord - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 15:07

nemtudom már, 1:1 elleni volt, nem küldetés, csak játszottam egyet

van egy olyan mission, amikor egy invaziot kell visszaverni...
na az nekem agyuk nelkul nem sikerult...
mert kb ott volt az h 2-3 mp-enk jottek az uj egysegek az ellenfelnel.

tasp
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#105 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 11:38

én most vittem át a flood-os pályát :)
kicsit elhúztam mer 150 fős fullos hadsereggel mentem a végén kereskedőhöz a sulfurért....
:D

#106 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:39

Sziasztok!

Egy picit elakadtam, azt hiszem az 5. pályán. Valami kaput kell kinyitni, és ahhoz egy kulcs szükséges és azt kellene megtalálni. Na itt akadtam el.

Nincs valami ötletetek, hogy merre keressem azt a key-t?

thxi
STi - Subaru Tecnica International

#107 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:24

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 11:39

Sziasztok!

Egy picit elakadtam, azt hiszem az 5. pályán. Valami kaput kell kinyitni, és ahhoz egy kulcs szükséges és azt kellene megtalálni. Na itt akadtam el.

Nincs valami ötletetek, hogy merre keressem azt a key-t?

thxi

tegnap baszkodtam azzal én is....
megkaptad a tolvaj csajt.
menj oda ahol villog a zöld kör a térképen, a térkép teljesen déli részén egy út vezet oda... ott lesz egy ilyen sziklaaban lévö barlank, ami egy ien mittomén mien speckó kapu.
a csaj tud átmenni csak, ekkor átkerülsz a barlang túloldalára ott lesz az nmy városa ami körül van véve fallal és nem tudsz bejutni ugye...a csajjal menj fel a város leg északibb sarkára,  és ott kicsit jobbrább lesz 1-2 kincsesláda és az 1ikben lesz a kulcs...csajjal barlanghoz vissza, visszarak, majd go a kereskedöhöz akinek kell és kapod a sulfurt hogy megcsinálhassa a tudós a weather machinet. röviden ennyi :D

#108 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:35

az mitol lehet, hogy szabalytalan muvelettel kilep? mindig ugyanott, a masodik palyan, amikor kijon az ellenseg a barlangbol?

overclock nincs, meg semmi ilyen.. minden mas stabil.
Per Aspera Ad Astra

#109 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 18:49

tegnap kb a 9. mapon feleslegesen szivtam 3 orat :p :p

amikor az a quest hogy egy nagy varat kell megvedeni... :p

szepen tapolodtam ahogy kell, elveztem hogy van 2 bazisom, jott a nyersanyag es penz mint atom.
aztan hirtelen tel lett, jott egy visszaszamlalas, es 2 oldalrol tamadtak a varat.
ott ahol nem volt vedelem.

kiderult hogy el kellett volna mennem keletre kis pappal beszelni, o megmondta volna hol vannak az
agyu gyarak, azokat ki kellett volna irtani...
mert hiaba voltam full tap, akkor invaziot nyomott - amit vissza is vertem volna - ha nem
lett volna neki supportnak hatul 15-20 agyu :p :p
kezdhetem elorol.

tasp :omg:

#110 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:57

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 17:49

tegnap kb a 9. mapon feleslegesen szivtam 3 orat :p :p

amikor az a quest hogy egy nagy varat kell megvedeni... :p

szepen tapolodtam ahogy kell, elveztem hogy van 2 bazisom, jott a nyersanyag es penz mint atom.
aztan hirtelen tel lett, jott egy visszaszamlalas, es 2 oldalrol tamadtak a varat.
ott ahol nem volt vedelem.

kiderult hogy el kellett volna mennem keletre kis pappal beszelni, o megmondta volna hol vannak az
agyu gyarak, azokat ki kellett volna irtani...
mert hiaba voltam full tap, akkor invaziot nyomott - amit vissza is vertem volna - ha nem
lett volna neki supportnak hatul 15-20 agyu :p :p
kezdhetem elorol.

tasp :omg:

benne volt a questben hogy menni kö beszelni és volt felkialzo jel felette? mer ha igen akkor tenleg elfelejtetted :)

#111 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 22:22

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 21:57

benne volt a questben hogy menni kö beszelni és volt felkialzo jel felette? mer ha igen akkor tenleg elfelejtetted :)

persze hogy benne volt :D :D

de az nem volt benne, hogy idore kell odamennem.

en szepen tapolodtam, csak kozben tudtom nelkul bejott a tel :p

tasp

#112 Felhasználó inaktív   raszkolnyikov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:17

Utolagosan fogom elolvasni miket irtatok, én csak annyit tudok mondani: A settlers1 elott toltottem egy idoben osszes szabadidom, kb 16 éves fejjel egy 486 os gépen órákat ültem és jatszottam, mert annyira szép és annyira jó volt. 2 vel szinten sokat jatszottam, 3 al semmit, 4-el elég sokat. De hogy a 4-ben milyen lehuzo volt a grafika.. :(
http://www.hcgamer.h...php?p=13&e=1566
És most itt nézegettem képeket, és csorog a nyálam!!! Csak remelni tudom, hogy jólesz ha meglesz!

#113 Felhasználó inaktív   Running Wild 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 07:13

Na ott én is megszívtam, mert tényleg rossz, hogy nincs visszaszámlálás. Én kb 5x töltöttem vissza az előző mentésem, mire hirtelenjébe elég csapatot tudtam összeszedni, meg a bástyákat kiépíteni.
Most éppen a Cloudy Mountains-nál járok. Egyenlőre nem gáz, csak nincs sok village az ezer bányához. Illetve egy van középen, amihez kell kulcs és vmit csinálni kéne hogy eljussak oda, de még nem jöttem rá mit, mert a keleten lévő papi mesélt valamit, de gőzöm sincs mit akar. Ha valaki eljutott idáig és tudja hogyan szerezhető meg a kulcs, az írjon már lévvi. :)

A többi pályán általában simán túljutottam, sok nyersanyag meg sok katona kell és akkor nem vernek el, csak kicsit, de ha van pótcucc és gyorsba visszatermelsz, akkor a második csapást sose élik túl. Ja a visszatermelés tényleg elég irreális, talán ez az egyetlen ami nem tetszik. Némelyik toronyból szinte ömlöttek ki a katonák. Ilyenkor szoktam felhúzni 8-10 ágyús tornyot, lehetőleg minél közelebb a kritikus ponthoz, vagy a bázisa közelébe és amíg azokkal szenved oldalról be lehet szopatni a katonákkal.
Ágyúk szerintem elég gázok lettek, alig használom. Lassúak és tök hamar tönkreverik őket. Mikor nekizúdul a sereg, úgyse tudom irányítani őket, szóval csak akadály szerintem.
Érdekesség: ha nekiesnek az ágyúmnak, akkor még egy serf is leveri szegényt, én ugyanazt az ágyúfajtát ütöm fél óráig 2-3 hőssel. Hogyis van ez? A többi egységgel ugyanez. Ezeket nem szoktam respektálni.
Utolsó gáz szerintem. Néhol nincsenek arányban a dolgok. Pl kevés bánya, sok village, vagy sok bánya, de kevés village (ember nélkül hiába van 10 bánya a pályán, lásd cloudy mountains). Szóval ezekre kicsit oda lehetett volna figyelni.

Még annyit, hogy ez nem settlers játék, mivel kiveszett belőle az amiért ez volt a neve. Egyébként meg egy kiváló játék, szép, igényes, ötletes, és leköti az embert, ha elvonatkoztatsz attól, hogy nem ezt vártad settlers néven.

#114 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 07:59

az agyuk nagyon durvak epuletek ellen.
2-3 eleg a hatterben a rendes csapatok mogott. es peppe lovik az enemy epuleteket :)

tasp

#115 Felhasználó inaktív   Mazskingdom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 16:40

Szasztok - szoval szepen epitettem mindent freeplay modban - de nem tudok tovabb lepni, az egyetemen aszongya hogy ahoz hogy a szekeret kifejlessze kell a construction - ami megvan, es a stronghold
nahat ez utobbit elkepzelesem sincs hogy hol lehet epiteni vagy elerni.
Vagy ez is egy kovacs disznot keszit esete?
koszi a segitseget

#116 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 16:51

A várat lehet upgradelni Strongholddá.

#117 Felhasználó inaktív   raszkolnyikov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 08:16

Hát ennek tenyleg nem sok koze a settlershez :( Na mindegy már ott elakadtam elso palyan banyaszok kovet vasat vagok fat, van backyard epuletem amiben termelodik a Clay, ponotosabban csak egy ieig termelodott, épp ez a baj, most már egyaltalan nem nő :( Pls help hol a hiba :)

#118 Felhasználó inaktív   Znow 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:35

Sziasztok!

Én csak most szeretném felrakni a progit.Valaki össze tudná írni,hogy milyen patch-eket,kiegészítőket kell feltenni hogy minden jó legyen.Esetleg azt ,hogy azokat honnan lehet beszerezni.

Előre is köszi a segítséget!

Üdv

#119 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:22

Idézet: Znow - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:35

Sziasztok!

Én csak most szeretném felrakni a progit.Valaki össze tudná írni,hogy milyen patch-eket,kiegészítőket kell feltenni hogy minden jó legyen.Esetleg azt ,hogy azokat honnan lehet beszerezni.

Előre is köszi a segítséget!

Üdv

Nem kell semmi. Megveszed, felteszed, elindítod, ennyi.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#120 Felhasználó inaktív   Znow 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:30

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:22

Nem kell semmi. Megveszed, felteszed, elindítod, ennyi.

Köszi

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.