The Settlers: Heritage of Kings Settlers 5
Elküldve: 2005. 03. 07. 08:04
Sziasztok!
Segítsetek, a 3. pályán (azthiszem) ahol két ballista towert kell építeni, a nem tudom a tornyokat ballistatowerré fejleszteni.Mit rontottam el?
Köszi
Znow
Segítsetek, a 3. pályán (azthiszem) ahol két ballista towert kell építeni, a nem tudom a tornyokat ballistatowerré fejleszteni.Mit rontottam el?
Köszi
Znow
Elküldve: 2005. 03. 07. 08:14
Idézet: Znow - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 9:04
Sziasztok!
Köszi
Znow
Köszi
Znow
college-ban ki kell fejleszteni par tudomanyt, hogy tower-t tudjal upgrade-elni
tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Elküldve: 2005. 03. 07. 09:44
Idézet: tasp - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 7:14
college-ban ki kell fejleszteni par tudomanyt, hogy tower-t tudjal upgrade-elni 
tasp
tasp
Mindent kifejlesztettem az egyetemen és mégsem
Elküldve: 2005. 03. 07. 14:10
Idézet: Znow - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 10:44
Mindent kifejlesztettem az egyetemen és mégsem 
college-t is lehet upgrade-elni.
tudsz berakni screenshotot? hatha eszembe jut melyik palya az...
tasp
Elküldve: 2005. 03. 07. 14:44
Tudod a mocsaras, ahol egy központi várost kell védeni, minden oldalon kiépített őrtornyokkal. Ott nincs semmi extra addig kell technikailga fejlődni, amíg elérhető nem lesz, aszem a college kell fejleszteni tovább.
Elküldve: 2005. 03. 08. 10:41
na kész az újabb pálya, amikor 10k követ kellett a végén bányászni, de öcsipókkal berobbantottam még 2 bányát szal dőlt a kő 1000el 
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 03. 08. 11:09
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 11:41
na kész az újabb pálya, amikor 10k követ kellett a végén bányászni, de öcsipókkal berobbantottam még 2 bányát szal dőlt a kő 1000el 

en arra a berobbantasra a jatek vege fele jottem ra
tasp
Elküldve: 2005. 03. 09. 19:47
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 16:24
tegnap baszkodtam azzal én is....
megkaptad a tolvaj csajt.
menj oda ahol villog a zöld kör a térképen, a térkép teljesen déli részén egy út vezet oda... ott lesz egy ilyen sziklaaban lévö barlank, ami egy ien mittomén mien speckó kapu.
a csaj tud átmenni csak, ekkor átkerülsz a barlang túloldalára ott lesz az nmy városa ami körül van véve fallal és nem tudsz bejutni ugye...a csajjal menj fel a város leg északibb sarkára, és ott kicsit jobbrább lesz 1-2 kincsesláda és az 1ikben lesz a kulcs...csajjal barlanghoz vissza, visszarak, majd go a kereskedöhöz akinek kell és kapod a sulfurt hogy megcsinálhassa a tudós a weather machinet. röviden ennyi
megkaptad a tolvaj csajt.
menj oda ahol villog a zöld kör a térképen, a térkép teljesen déli részén egy út vezet oda... ott lesz egy ilyen sziklaaban lévö barlank, ami egy ien mittomén mien speckó kapu.
a csaj tud átmenni csak, ekkor átkerülsz a barlang túloldalára ott lesz az nmy városa ami körül van véve fallal és nem tudsz bejutni ugye...a csajjal menj fel a város leg északibb sarkára, és ott kicsit jobbrább lesz 1-2 kincsesláda és az 1ikben lesz a kulcs...csajjal barlanghoz vissza, visszarak, majd go a kereskedöhöz akinek kell és kapod a sulfurt hogy megcsinálhassa a tudós a weather machinet. röviden ennyi
Hogyan lehet megkapni a tolvaj csajt?
Elküldve: 2005. 03. 10. 08:32
Idézet: Cobbler - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 20:47
Hogyan lehet megkapni a tolvaj csajt?
egyik palyan hozzad kerul.
tasp
Elküldve: 2005. 03. 10. 09:43
Idézet: tasp - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 9:32
egyik palyan hozzad kerul.
tasp
tasp
5. pályán vagyok, és itt kellene. Eddigi pályákon nem került mellém.
Végig mászkáltam már egy párszor de sehol sem találom.
Elküldve: 2005. 03. 13. 14:52
Idézet: tasp - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 11:09
en arra a berobbantasra a jatek vege fele jottem ra 
Ezt leírná valaki nekem, hogy is van ez
Hogyan/kivel kell berobbantani és miért jó ez
Köszi!
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Elküldve: 2005. 03. 14. 20:08
Idézet: Mono - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 15:52
Ezt leírná valaki nekem, hogy is van ez 
Köszi!
Köszi!
törpe hőssel.
és a bomba képességével.
azért jó, mert új bányát kapsz
tasp
Elküldve: 2005. 03. 14. 20:19
Vannak olyan bányák, amelyeket ki kell robbantani. Látványra olyanok, mintha homok lepné őket. Erre az egyik hőssel (nem emlékszem most a nevére) ráraksz egy bombát, és a robbanás után ott a feltárt mine
Elküldve: 2005. 03. 15. 13:36
Aha, köszi! 
Törpe hősöm még nincsen, valami "Flood" nevű helyen vagyok most, Helios, Ari, Erec, hőseim vannak "pluszban"
Honnan ismerni fel ilyen "homokkal takart" bányát
- vagy lehet, hogy amíg törpe hősöm nincs, addig nem is láthattam ilyesmit :confused:
Előre is
Törpe hősöm még nincsen, valami "Flood" nevű helyen vagyok most, Helios, Ari, Erec, hőseim vannak "pluszban"
Honnan ismerni fel ilyen "homokkal takart" bányát
Előre is
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:43
törpe hősöd másik képessége az ágyú készítés.
onnan ismered fel a helyeket, hogy csillognak.
tasp
onnan ismered fel a helyeket, hogy csillognak.
tasp
Elküldve: 2005. 03. 16. 15:46
Tegnap végig küldtem a játékot. (Ill tegnap értem a végére
)
Nagyon hangulatos és elég jól felépített játék szerintem, bár a azon kívül nem sok köze van az "igazi" settlers-hez, hogy a BlueByte logo feltünik az elején. Talán ezért is nem settlers 5 a neve....
Érdemes a campaign előtt egy random mapon bohóckodni, mert ott a hősök tudását kivéve mindent ki lehet próbálni. Én pl csak a 12-es pálya környékén jöttem rá erre a bányarobbantásos technológiára, addig ha hiány volt, elboltotltam mindent fára, vagy amiből épp sok volt. Az utolsó pályán jöttem csak rá, hogy ha a templom fullon van és sűrűn osztogatjuk az "áldást", maxra lehet emelni az adót és úgy is 135%-on volt az elégedettség. (ucssó pályán 148.000 pénzem volt a végén
, meg hogy Erec az "ököl" ikonjával duplájára emeli a környékén levő egységek támadóerejét, a kardjával meg letarol mindenkit aki körülötte van.
Ja és sok pályán egy szűk ösvény felöl jön az ellen, én ezt 10-15 ágyús toronnyal oldottam meg, ember nem volt aki átjött rajtuk...
és a vége felé csak "nehéz" (fullosra fejlesztett) ijjásszal nyomtam,ágyus tornyokat 3-5 másodperc alatt tarolták le, épületek kicsit tovább tartottak...
Ami nagyon nem tetszet, hogy az ellen várából nem csak parasztok bújnak elő mint nálam, hanem komplett hadsereg, ágyuval, nehézlovassággal, mindennel együtt.
Jó játékot
Nagyon hangulatos és elég jól felépített játék szerintem, bár a azon kívül nem sok köze van az "igazi" settlers-hez, hogy a BlueByte logo feltünik az elején. Talán ezért is nem settlers 5 a neve....
Érdemes a campaign előtt egy random mapon bohóckodni, mert ott a hősök tudását kivéve mindent ki lehet próbálni. Én pl csak a 12-es pálya környékén jöttem rá erre a bányarobbantásos technológiára, addig ha hiány volt, elboltotltam mindent fára, vagy amiből épp sok volt. Az utolsó pályán jöttem csak rá, hogy ha a templom fullon van és sűrűn osztogatjuk az "áldást", maxra lehet emelni az adót és úgy is 135%-on volt az elégedettség. (ucssó pályán 148.000 pénzem volt a végén
Ja és sok pályán egy szűk ösvény felöl jön az ellen, én ezt 10-15 ágyús toronnyal oldottam meg, ember nem volt aki átjött rajtuk...
Ami nagyon nem tetszet, hogy az ellen várából nem csak parasztok bújnak elő mint nálam, hanem komplett hadsereg, ágyuval, nehézlovassággal, mindennel együtt.
Jó játékot
Elküldve: 2005. 03. 21. 10:27
jah jah mindig rálehet jönni vmilyen kombóra 
én asszem még csak a 8-9ik pálya környékén vagyok de akkor belehúzok, illene befejezni a gammát
én asszem még csak a 8-9ik pálya környékén vagyok de akkor belehúzok, illene befejezni a gammát
A man must accept his fate or be destroyed by it.

Súgó
A téma zárva.