HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 00:05

Én nemrég igényeltem domaint a Brinkster-nél.. A domain regisztrációja pár órát vett mindössze igénybe.. Igaz, átszámolva (ÁFÁ-val együtt) cirka 18000 Ft körül van 1 évre, de most van 1 GiB tárhelyem (30 GiB havi forgalommal), 400 x 50 MiB pop3 account, ftp, asp, php, mysql, access db, live support, na meg persze a domain (plusz 100 sub-domain)..

Én nem panaszkodok :)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#1182 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 00:13

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 1:05

Én nemrég igényeltem domaint a Brinkster-nél.. A domain regisztrációja pár órát vett mindössze igénybe.. Igaz, átszámolva (ÁFÁ-val együtt) cirka 18000 Ft körül van 1 évre, de most van 1 GiB tárhelyem (30 GiB havi forgalommal), 400 x 50 MiB pop3 account, ftp, asp, php, mysql, access db, live support, na meg persze a domain (plusz 100 sub-domain)..

Oké és a fentiekből mit használasz? Accesst meg 400 postafiókot, ASP-t és mind a 100 subdomaint?

#1183 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 08:23

Az összes sub-domaint nyilván nem használom, ahogy az összes e-mail-fiókot sem.

Viszont az adatbázist használom, és az asp-t is. Igazából azért használom ezt a szolgáltatót, mert nekik van asp-s hostingjuk, ami szimpatikus.
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#1184 Felhasználó inaktív   brunnerb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 09:28

Idézet: andrej - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 23:14

Köszönjük. :D Ezeket vedd figyelembe:
- a itthoni szolgáltatóknak viszonylag vékony a külföldjük és úgymond "messze" vannak ezek a szerverek (12-15 hopon túl) és ezért jóval bizonytalanabb elérhetőség
- a .HU domainhez kissé gáz lehet, azt úgyis itthon reggeled
- sok hazai szolgáltatónak is van hasonlója vagy normális a reakció idője
- sokan nem értenek jól ezekhez és több a bosszúság egy ilyen hangolkázós összevisszaállítgatos cuccból, mint a haszon, ráadásul biztonsági szempontból is jobb ha kicsit hozzáértőbb hangolkázik
- az USA-ba eléggé drága az átutalás
- miért az USA-beli cégek zsebét tömöd a hazai mikró-kisvállalkozásokkal szemben?
- nincs szerződés és nincs különösebb garancia, túl megfoghatatlan a szolgáltató, nagyon sok helyen szempont a megfoghatóság
- Miért kell postára járni itthon? Házibank rulez és el van intézve.
- egy dombornyomott kártya csak ezért... szal az kissé vitz

Nos.Próbálok válaszolni a kérdéseidre, felvetéseidre.

Azért nem a hazai szolgáltatóknál regisztrálok, hiszen drágább.

Nekem egy évre kb. 8000 ezer forintért adnak egy COM os domaint, 500 Mega tárhelyet...

Magyarországon ez kb. 15 ezer forint.
(a legolcsóbb helyen is)

A kinti átutalásnak nincs díja, hisz én bankkártyával fizetek. A fizetés pedig díjmentes.

Valóban szaktudás kell ahhoz, hogy az ember beállítsa az oldalát, de a leírások elég egyértelmüek. Te állítod be a mail cimeidet , tárhelyedet, MYSQL jelszavát, FTP jelszavat, Mail cimeket, azok méretét. TE döntöd el mikor fizetsz, meddig hosszítod meg az egyes szolgáltatásokat.
EZekhez magyaroszágon minimum telefonálni kell, szerződést módosítani, levelet írni..EZT NEM AKAROM!

A brinkster.com szerintem picit drágább mint a Godaddy és szerintem te picit túl sokat fizetsz érte, de a brinkster is jó.

Hu domain nevet nem árulnak a kinti szolgáltatók, de a .com nekem tökéletes.

Abban viszont igazad van, hogy a sávszéle a Godaddynek picit kevesebb itthonra..(kb. 12oKbyte /sec)
de nagyon stabil, gyors.

És még egy hatalmas előny: az embernek ilyen jellegü szolgáltatásnál az az érzése, hogy mindent ő csinált..a Domain regisztrációtól, a tárhely hozzákapcsolásáig..a mail cimek beállításán keresztól az ember jobban beletanul a dologba, mintha készen kapna meg minden beállítást.

#1185 Felhasználó inaktív   Tiffany 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 11:08

Idézet: andrej - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 9:21

Ott van nagy betükkel, hogy bejelentkezés a regisztráció mellett, de ha megkaptad a megerősítő mailt és klikkeltél, akkor egyből a loginhez jutsz (ha sikeres a reg).

A nem adtál meg minden adatot szó szerint értendő.

1.: Regisztráltam, mailt nem kaptam, bejelentkeztem a megadott adatokkal, nem jutottam sehova. Rátapostam a bejelentkezésre és nem történt semmit.
2.: Nekem az volt a probléma, hogy foglalt volt a felhasználói név.

3.: Lehet, hogy alapból béna vagyok...

#1186 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 11:09

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 23:05

:omg: Hát neked komolyan nagyzási mániád van.
Az asp tényleg gondot jelenthet Magyarországon, de egyébként nem értem miért jobb 18k-ért 1 GB tárhely és 400 mailcím Amerikában, mint 18k-ért 200 MB tárhely és 10 mailcím Magyarországon, mikor még ezt sem használod ki.
Legalábbis az átlagos felhasználónak 200 MB sem kell.

Ráadásul ilyen forgalmi korlátok mellett mit sem érnek ezek a szolgáltatások.
Én azért döntenék egy magyar szolgáltató, mert teljesen fölösleges a magyar mikro-vállalkozások helyett az amerikaiakat támogatni.

#1187 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 11:33

Idézet: Taranov - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 12:09

:omg: Hát neked komolyan nagyzási mániád van.

Nem, nincs :) Nem mondtam, hogy a magyar vállalkozások között nem lehet találni valamit, de már évek óta itt vagyok.. szal.. Hűség meg ilyenek. Olyanról pedig senki se szeret váltani, ami már régóta működik. Én sem. Most így jártam. Nincs kisebb csomagjuk asp-vel (tavaly még volt, elég is volt).

#1188 Felhasználó inaktív   brunnerb 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 13:05

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 12:33

Nem, nincs :) Nem mondtam, hogy a magyar vállalkozások között nem lehet találni valamit, de már évek óta itt vagyok.. szal.. Hűség meg ilyenek. Olyanról pedig senki se szeret váltani, ami már régóta működik. Én sem. Most így jártam. Nincs kisebb csomagjuk asp-vel (tavaly még volt, elég is volt).

szia.

te is bankkártyával fizetted ki a szolg. árát?

#1189 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:40

Idézet: brunnerb - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 14:05

szia.

te is bankkártyával fizetted ki a szolg. árát?

Igen.. Igaz, nem az enyimmel, hanem egy ismerősömet kértem meg, befizettem a számlájára a pénzt, ő meg kifizette a hostingot :)

#1190 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 16:19

Idézet: andrej - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 23:57

amig drasztikus nem leszek, pedig utálok ilyeneket. Miért van ilyenre szükség? :Đ

Nálam elromlottak a jelszavak, amire mondtam is, hogy addig nem "javulnak meg", míg nem lesz lóvé. Közölték, hogy zsarolás. Hümmm, ezentúl hívják, aminek akarják, én rendesen igyexem szolgáltatni, akkor ne szopassuk már egymást.
Make love not Wor.

#1191 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 19:47

Idézet

És még egy hatalmas előny: az embernek ilyen jellegü szolgáltatásnál az az érzése, hogy mindent ő csinált..a Domain regisztrációtól, a tárhely hozzákapcsolásáig..a mail cimek beállításán keresztól az ember jobban beletanul a dologba, mintha készen kapna meg minden beállítást.

Ez esetedben lehet hogy igaz, de szvsz nem ez az átlagos ha cégről vagy kezdő userről van szó. Én inkább úgy tapasztaltam, hogy jobb szeretik ha rádcsörögnek tel-on hogy ez meg az kéne, a többit intézd te, tudni sem akarnak olyanokról hogy FTP acc-ot hogy kell beállítani/módosítani, új mailcímet felvenni.. stb.

Idézet

Az asp tényleg gondot jelenthet Magyarországon, de egyébként nem értem miért jobb 18k-ért 1 GB tárhely és 400 mailcím Amerikában, mint 18k-ért 200 MB tárhely és 10 mailcím Magyarországon, mikor még ezt sem használod ki. Legalábbis az átlagos felhasználónak 200 MB sem kell.

Abban az esetben, ha a user tényleg nem használja ki a 200MB-ot, főleg mondjuk magyaroknak címzi a lapot stb.. akkor tényleg hülye ha külföldre "megy".
Szvsz aki a külföldet választja, annak jó oka van: vagy sokat számít az a pár ezres is évente, vagy messze többet használ el mint pl. 200MB-t és így már jóval olcsóbban jön ki.
Mondom ezt úgy, hogy én világéletemben magyar szervereken voltam, nem mennék külföldre (de nem is ítélem el aki így tesz).
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#1192 Felhasználó inaktív   brunnerb 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:03

Mondok egy nagyon egyszerű dolgot.

Kéne egy magyar szolgáltató, ahol .hu s domaint és hozzá tárhelyet online meg lehetne rendelni, ki is lehetne fizetni és kb. 3 óra alatt élne a szolgáltatás.

Miért nincs ilyen magyar tárhely és domain szolgáltató?

Nálunk a jogszabály előírja, hogy .hu s domainhez nyomtatott és aláírt szerződés kell?

Ezt is jó lenne megvitatni, megbeszélni. Erröl kinek mi a véleménye?

#1193 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:12

Idézet: brunnerb - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:03

Kéne egy magyar szolgáltató, ahol .hu s domaint és hozzá tárhelyet online meg lehetne rendelni, ki is lehetne fizetni és kb. 3 óra alatt élne a szolgáltatás.

Nálunk a jogszabály előírja, hogy .hu s domainhez nyomtatott és aláírt szerződés kell?

Ezt én sem bánnám. Amikor mi .hu domaint igényeltünk, hosszú napokat (hetet?) kellett várni, hogy éljen a domain (arról nem is beszélve, hogy a megrendelést úgy kellett időzíteni, hogy aki rendelni szerette volna, hazajött külföldről 1-2 napra, és akkor kellett mindent elintézni, mert személyes aláírás kellett..)

#1194 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:15

Igen, eredetiben alá kell írni...

Oline én is bepróbálkoznék jahh, azóta emlegetek innen HWSWről egy emberkét, aki úgy mail/sms-ben rendelt egy .com.os domaint, ami 1 óra múlva loginostól működött, aztán októberben lesz 1 éve, hogy baszott kifizetni.

Olyan durva piac meg szerintem nincs erre, hogy megérje megcsinálni. Tudomtudom, mindenkinek minden sürgős, meg azonnalra tegnapra kell, de úgy vagyok vele, hogy ha kitölti a papírokat, mellékel céges iratot, mindezt postára is adja, akkor már tett az ügy érdekében, és az 5. domain után már felőlem rendelhet SMSben is, megengedem jól. Első nekifutásra meg inkább nem.
Make love not Wor.

#1195 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:27

Mert a .HU domain reg szabályzatot olvasd már el. A .HU domainhez a reg. előírás előírja, ami effektív törvény.

Online rendeld meg és utald át a pízt házibankból és másnap működik, ha ott a píz (bankfüggő). Ez miert nem jó? Egy rakat helyen tudsz online rendelni.

A magyarázat amúgy egyszerű: a hazai jog nem igazán ismeri el az online dolgokat és a felhasználók (a várhatóak) száma nem jelent akkora piacot, amire beruházni lehetne. Az USA/Kanadai szolgáltatók egy durván 350-400 milliós lakossági és harmadekkora céges abszolut fizetőképes piaccal számolhatnak, ahol valódi a kereslet. Itthon évi 20e ft-os szolgáltatás rendelése is komoly elgondolkodásra késztet mindekit, ami ~100USD sincs szinte. Azért az is tessék nézni, hogy a kinti szolgáltatók erősen korlátozzák pl. az adatforgalmat, amibe pl. egy ügyfelünk havi 35G-s forgalmú galériás oldala nem fér be, pedig csak egy balatonmenti diszkó honlapja napi 150-200 látogatóval a weben.

#1196 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:36

Idézet: andrej - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:27

száma nem jelent akkora piacot, amire beruházni lehetne. Az USA/Kanadai szolgáltatók egy durván 350-400 milliós lakossági és harmadekkora céges abszolut fizetőképes

Másrészt itthon ha kifizet az user 20ezrest a domainért, akkor abból kb. 9ezer marad a zsebünkben, és a .com-osakat ugyanúgy át kell játszani duplán váltással dollárra.

Ott egyszer váltanak lóvét, és 18ezer marad  a szolgáltató zsebében. Mindjárt más a fekvése annak a lyánynak, de ez már majdem politikai jellegű anyázás :-D
Make love not Wor.

#1197 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:42

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 22:09

Sziasztok!

Egy ilyesmit szeretnék (úgy szeptember végén csak, de elkezdek most érdeklődni, tudjam, kihez kell fordulni ;) ) :
  • .hu domain bejegyzése ; 2év fentartás, dns1,2 természetesen beleértve

• levelezőrendszer -három változat érdekelne: a) csak átirányítás megadott címről megadott címre  b) hellyel együtt a leveleknek (mondjuk úgy kb. 10-25M) c) néhány (2-10) felhasználó, fejenként 5-10M, max.100M körül

• saját oldalt meg egy másik szolgáltatónál tudjak tartani, de úgy, hogy viszonylag egyszerű legyen átirányítani máshova (ezalatt azt értem, hogy 1. emailben elintézhető legyen  2. Tonlány sebességénél gyorsabb legyen az ügyintézés)

• (elméleti lehetőség meglegyen, hogy 1.5, 2, X év múlva tárhelyet is kérhessek alá a szokásos extrákkal)

köszi!

tényleg senki nem foglalkozik ilyesmivel?  :(  :(  :(

Akkor egy kicsit konkrétabb kérdéssel fordulok hozzátok, hátha  ;)
Ha 990.hu -n megrendelem az xyz.hu- oldalt, és kifizetem a 990Ft*1,25(áfa)*12hó*2év=29700Ft-ot, akkor 2 évig semmi más dolgom nincs, csak kihasznáni az 1G tárhelyet, korlátlan aldomain és emailcím birtokában?
A domain az saját tulajdon lesz, vagy ahogy más fórumokon láttam, ezek épp azért vannak, hogy 2 év alatt befuttatom a nevet, és majd csak akkor derül ki, hogy csak béreltem a domaint, és szépen elveszik a bejáratott nevet? 2 év múlva/közben simán el tudom vinni a domaint, ha úgy akarom?
Meg lehet csinálni, hogy a különböző email címekhez különböző jelszavak legyenek, és minden címet külön külön elérje (ez esetben több user ugye) webes felületen?
Van ennél a cégnél havi fizetés/ muszáj egyben kifizetni a 2 évet?
Egyéb pozitív/negatív tapasztalatok?

És a legfőbb kérdésem: hol itt a csapda?  :)  (és hogy tud e valaki olcsóbb megoldást? :))

köszi a válaszokat!
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#1198 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:53

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:42

Ha 990.hu -n megrendelem az xyz.hu- oldalt, és kifizetem a 990Ft*1,25(áfa)*12hó*2év=29700Ft-ot, akkor 2 évig semmi más dolgom nincs, csak kihasznáni az 1G tárhelyet, korlátlan aldomain és emailcím birtokában?

nevet, és majd csak akkor derül ki, hogy csak béreltem a domaint, és szépen elveszik a bejáratott nevet? 2 év múlva/közben simán el tudom vinni a domaint, ha úgy akarom?

Meg lehet csinálni, hogy a különböző email címekhez különböző jelszavak legyenek, és minden címet külön külön

elérje (ez esetben több user ugye) webes felületen?

Gondolom a supportttól meg lehetne kérdezni ugyanezt, de 2 évre még tán én is odaadom ennyiért, ugyanis ebben pont az a biznic, hogy egyben előre kifizeted. Havidíjasan pöcsölne a fene 1ezer pénzzel, amiből kb. 200 forint a rezsi, és ha nem fizeted ki 2szer, akkor már buktás az üzlet, tehát inkább vidd ingyé, csak nyémánnen.

Domain jóhogy a saját tulajdonod lesz, a www.domain.hu/domain/domainsearch oldalon bírod is ellenőrizgetni, hogy melyik papír szerint kié, a tulaj meg utána azt csinál vele, amit csak akar. így szoktuk elvinni a domainokat holmi cégektől, akik olyan jól csinálják, hogy hasraütve jóóó nagy számlákat küldenek, aztán ha 2-3 hónap még nem bukik ki a könyvelésnél, akkor is vastagon nyertes. Pld. DNS-ért egyik userünk havi 18ezrest fizetett, plusz tárhelyért 9ezer+ÁFA összeget, ami 10 megás oldal volt, 2x10 mega mailhellyel...

Különböző mailcím különböző jelszava szintén szolgáltatófüggő, pld. UPC az csak aliast ad, mind az 5 címed ugyanabba a fiókba esik be, ugyanazzal a jelszóval bírod olvasni.
Make love not Wor.

#1199 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 20:53

Gondolom a supportttól meg lehetne kérdezni ugyanezt,

Ez igaz, csak arra gondoltam, hogy itt biztos jó infókat tudnak mondani, nem csak a sablonszöveget, és esetleg egyéb jótanáccsal is tudtok szolgálni, mire kell nagyon figyelni.

Idézet

de 2 évre még tán én is odaadom ennyiért, ugyanis ebben pont az a biznic, hogy egyben előre kifizeted. Havidíjasan pöcsölne a fene 1ezer pénzzel, amiből kb. 200 forint a rezsi, és ha nem fizeted ki 2szer, akkor már buktás az üzlet, tehát inkább vidd ingyé, csak nyémánnen.

Épp ez is az oka, hogy itt kérdeztem: ha nekem nem kell mondjuk csak szumma 100Mega az emailekhez, mondjuk 10 email, 10 aldomain, akkor hátha tud valaki olcsóbbat mondani :cool:

Idézet

Domain jóhogy a saját tulajdonod lesz, a www.domain.hu/domain/domainsearch oldalon bírod is ellenőrizgetni, hogy melyik papír szerint kié, a tulaj meg utána azt csinál vele, amit csak akar. így szoktuk elvinni a domainokat holmi cégektől, akik olyan jól csinálják, hogy hasraütve jóóó nagy számlákat küldenek, aztán ha 2-3 hónap még nem bukik ki a könyvelésnél, akkor is vastagon nyertes. Pld. DNS-ért egyik userünk havi 18ezrest fizetett, plusz tárhelyért 9ezer+ÁFA összeget, ami 10 megás oldal volt, 2x10 mega mailhellyel...

Különböző mailcím különböző jelszava szintén szolgáltatófüggő, pld. UPC az csak aliast ad, mind az 5 címed ugyanabba a fiókba esik be, ugyanazzal a jelszóval bírod olvasni.

Igen, UPCt ismerem,  épp ezért kérdeztem, hogy valaki tudja e, 990-nél hogy megy, mert ennyi pénzért az egész rokonságot ellátnám mailcímmel, és úgy gondoltam, hogy akkor mindenkinek legyen csak külön címe ;)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#1200 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:07

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:42

tényleg senki nem foglalkozik ilyesmivel?  :(  :(  :(

A domain az saját tulajdon lesz, vagy ahogy más fórumokon láttam, ezek épp azért vannak, hogy 2 év alatt befuttatom a nevet, és majd csak akkor derül ki, hogy csak béreltem a domaint, és szépen elveszik a bejáratott nevet? 2 év múlva/közben simán el tudom vinni a domaint, ha úgy akarom?
Meg lehet csinálni, hogy a különböző email címekhez különböző jelszavak legyenek, és minden címet külön külön elérje (ez esetben több user ugye) webes felületen?
Egyéb pozitív/negatív tapasztalatok?

És a legfőbb kérdésem: hol itt a csapda?  :)  (és hogy tud e valaki olcsóbb megoldást? :))

köszi a válaszokat!

Dehogynem foglalkozunk, csak ne gyere a konkurenciával.  :Đ

Domain a sajátod lesz minden normális szolgáltatónál. Írok neked mailt.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.