Idézet: Korzó - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 16:49
dataglobe.hu, illetve az intrex.hu oldalakat, és ezek az árak meglepően alacsonyak. Mindemellett a leírások is rendben vannak.
Kurva nagy IDE lemezek, backup nélkül, 1 procis gép, amit néha megmegállít egy izmosabb SQL-es dolog.
Én nem vitatkozom, de nálunk röpködnek a 2-5-40ezer forintos havi díjak, persze van 1-1 évi 10ezrest fizető is, de ennyiből kis cég lévén a szerver pont eltartja magát...
Nomost ha ügyfélszolgálatnak kellene fizetnek ilyen évi 10ezres árból, akkor az alapban 600 user, tehát ehhez meg már support kell, és társaik. nomost rendszergazdai fizetés, estébé, akkor az plusz 600 user, tehát elég dinamikusan kellene növögetni, vagy hátérszolgáltatás, hogy meglévő VIP userek mellé ilyen "tecsógazdaságos hosting".
Mivel magamnak nem tudok ilyen occsón tárhelyet adni, a KGSTnél rendeltem cuccost, késő éjjel IRC-n, login azonnal élt, hát jahh... Adnak ssh-t, amivel percek alatt szét tudtam volna zúzni mindent, full szerverbackuphoz hozzáférés, vagy ami kell. Számlát azóta sem küldtek, logint el is felejtettem.
Másik cégtől rendeltem, nem jött azóta sem szerződés. Én igyekszem jobb szolgáltató lenni, de az ügyfelek, meg az ilyen occsójánosok nem hagynak. Azért Kb. 700ezres összeget ér a gépem, ezt ki is kell termelni, 200 forint körül van egy feladott csekk rezsije, 1-2 szerződés, feladott plusz levél, és már nem gazdaságos a dolog.
Ezt is kellene látni, meg nem az iparibb szektort tönkretenni 90ezer forintos géppel, mert jó nagy IDe HDD-t lehet venni occsóért...
Make love not Wor.