HWSW Informatikai Kerekasztal: Ne offoljátok azonnal elöbb tesssék elolvasni - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ne offoljátok azonnal elöbb tesssék elolvasni

#1 Felhasználó inaktív   IllaKilla 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 11. 12:12

Hi én régen itt x1246 neven nyomattam,és gyakran meggyült a bajom a moderátorokkal stb ezt a témát azért nyitottam mert nagyon el vagyok keseredve, a számgépes termékek miatt.Szoval vettem elöször egy plextor dvd-t és kiderült hogy el fog romlani többen is irták el is romlott....vettem egy cooler master fénycsövet kérdezösködtem rola a feénycsö topicban és má kaptam a savat hogy minek vettél olyat mert az egész széria hibás és el fog romlani hamarosan.EZÉRT javaslom hogy inditsuk valami olyan topicot részleget ahol a rossz szériákrol fekete listát készitünk és mindig frissitjük
TUDOM HOGY VAN MÁR A POCSÉk áruk foruma de érdekes modon amikkel én megszivtam termékekkel azok közül egy se volt ott.....
tehát valami fekete list szerüséget kéne kidolgozni ahol hetente frissülve mindig a forumok kapcsán
a gaygi termékeket kiszürjük mert nagyon bosszanto hogy még a legmárkásabb alkatrészekböl is vannak gagyi sorozatok.Szerintem nagyon sok embernek tudnánk ezzel segiteniés sokkal kevesebb lenne a bosszankodás és az elkeseredés hogy méreg drágán vásárolunk és a szart kapjuk.
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET.

#2 Felhasználó inaktív   IllaKilla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 12:15

ja egyébként azért irtam a tuning szekcioba ezt mert arra gondoltam hogy ezen belül, tehát a tuning modding alkatrészek részlegen belül csináljuk a fekete listát. MInt pl rossz fénycsövek , szar hütök , vigyázat gagyi round kábel stb....

#3 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 13:03

Az általad vázolt témának ot a PÁF, nyiss ott egy topikot amiben kedvedre feketelistázhatsz.

De itt a Tuningban sajna nincsen helye ilyennek, szvsz.

Küldtem is értesítőt Wiznek. :)

Szerkesztette: Etele 2004. 04. 11. 22:21 -kor

#4 Felhasználó inaktív   IllaKilla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 13:18

ok azé köszi, hirtelen felindulásbol nyitottam a topicot mert naon berágtam a cooler master fénycsöre

#5 Felhasználó inaktív   lodarazs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 12. 08:29

Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 13:17

...ezt a témát azért nyitottam mert nagyon el vagyok keseredve, a számgépes termékek miatt.Szoval vettem elöször egy plextor dvd-t és kiderült hogy el fog romlani többen is irták el is romlott....vettem egy cooler master fénycsövet kérdezösködtem rola a feénycsö topicban és má kaptam a savat hogy minek vettél olyat mert az egész széria hibás és el fog romlani hamarosan.
TUDOM HOGY VAN MÁR A POCSÉk áruk foruma de érdekes modon amikkel én megszivtam termékekkel azok közül egy se volt ott.....
tehát valami fekete list szerüséget kéne kidolgozni ahol hetente frissülve mindig a forumok kapcsán
a gaygi termékeket kiszürjük mert nagyon bosszanto hogy még a legmárkásabb alkatrészekböl is vannak gagyi sorozatok.Szerintem nagyon sok embernek tudnánk ezzel segiteniés sokkal kevesebb lenne a bosszankodás és az elkeseredés hogy méreg drágán vásárolunk és a szart kapjuk.

Én, ha venni akarok valamit, előtte körbeszimatolok, érdeklődök.
Ha sok rosszat hallok-olvasok róla, nem veszem meg.
Ez ennyire egyszerű. Ha tudod, mit akarsz venni, előbb nézz körül. :)

#6 Felhasználó inaktív   SANK 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 13:39

Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 11:17

Hi én régen itt x1246 neven nyomattam,és gyakran meggyült a bajom a moderátorokkal stb ezt a témát azért nyitottam mert nagyon el vagyok keseredve, a számgépes termékek miatt.Szoval vettem elöször egy plextor dvd-t és kiderült hogy el fog romlani többen is irták el is romlott....vettem egy cooler master fénycsövet kérdezösködtem rola a feénycsö topicban és má kaptam a savat hogy minek vettél olyat mert az egész széria hibás és el fog romlani hamarosan.EZÉRT javaslom hogy inditsuk valami olyan topicot részleget ahol a rossz szériákrol fekete listát készitünk és mindig frissitjük

Biztos, hogy van valami ez elgondolásban, de nekem például már sok olyan dolgom mondta fel a szolgálatot, amiben biztos vagyok hogy egyedi dolog, és másodszor is megvettem ugyanazt, és nem is jártam rosszul. Ennek a listának az lenne a veszélye, hogy kifog valaki egy hibás darabot, és rögtön "fekete" listára is tenné. Márkás alaplapok , mégmárkásabb videovezérlők képesek elszállni minden ok nélkül. Persze ha mindenki hűségesen körmölne, lehetne valamiféle gyakoriság listát felállítani, ekkora érdeklődésre viszont nem számíthat az ötlet.(Szerintem) :p
Mennyit kell még tanulnom, hogy hallgatni tudjak?

#7 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 12. 14:19

Idézet: SANK - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 14:44

...... Persze ha mindenki hűségesen körmölne...... :p

Idézet

.... hirtelen felindulásbol nyitottam a topicot mert naon berágtam a cooler master fénycsőre ....

mondá a topiknyitó, úgyhogy valóban sokat lehet(ne) tanulni.  :D
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#8 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 14:56

Vásárlás előtti teendők:
1. Teszt keresése a neten :)
2. Különböző fórumok felkeresése, érdeklődés :)
3. Vásárlás.

Csak néhány tapasztalatot írnék le. Sok gyártót húznak le azért mert csinált egy rossz szériát vagy mondjuk egy időben csinált valamit rosszul. Gondolok itt például az Acorpra. P1 korszakban P1es lapom volt, most is megvan, ugyanaz a széria, csak másik darab. Stabil megbízható kis cucc. Viszont P3as lapokból majdnem az összes a kukában végezte. Egy srác gari idő alatt, ami 1 év volt 3at fogyasztott el. Továbbá tápjai is kivívták méltó helyüket a PÁF-ban. Ez a jó példa arra, hogy ha valami egyszer jó volt nem feltétlenül marad az. Másik ilyen jellegű tapasztalat a közismert Abitos téma. Vettem egy KA7-est, a kondijai 1,5 év alatt meg is fingottak annak rendje és módja szerint. Úgy döntöttem akkor adok még egy esélyt nekik, újra Abitot vettem. Nem bántam meg. Stabil lap, gyors is. KT266A chipset, nem egy topicban láttam már, hogy ugyanilyen MSI miatt nem ment vmi és az a kukában végezte.

Leírok ide pár dolgot, amit hallottam, olvastam neten, valóság alapjukért semmilyen felelősséget nem vállalok:
MSI FX5900 - Intel chipes lapokkal nem indult, akkor derült fény rá, mikor egy orosz online lap akarta tesztelni és az istennek se akart menni, mikort AMD-t kapott rögtön elindult, így lett sebesség tesztből kompatibilitási teszt :)
Inno3D FX5900XT - Nekem semmi bajom az innoval, most is az van, de állítólag van rajta egy IC ami kigyullad, ph-n olvastam.
Asusnak sikerült vmikor a télen pár száz tesztelésre szolgáló lapot legyártani, majd szépen becsomagolni és leszállítani a kereskedelmi forgalomba, persze mindet visszavették :)

Továbbá érdemes azt is megnézni, főleg optikai meghajtóknál, hogy ki is a valódi gyártó. Asus esetében például DVD írók rendre Pioneer-ek, Teac is az volt, de a legújabb Teac DVD írók már mind "eredetiek".

Számtech egy olyan terület, ahol utánna kell járni az eszköznek amit venni szeretnél, csak úgy beleugrani a vásárlásba nem szabad.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#9 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 15:14

Hadd gyarapítsam e kicsin gyűjteményt:
LG DRD 8160B DVD-olvasó. Multisession CD-RW lemezekkel valszeg gondjai vannak.
Megírtam egyet, de csak az első sessiont hajlandó beolvasni. A régi ASUS CD-olvasóm simán bevette a többi sessiont is.

Megerősítést várok... :rolleyes:

Mellesleg, valaki elmondaná, melyik volt az IBM vinyók közül a Deathstar sorozat?
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#10 Felhasználó inaktív   justman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 21:50

60GXP

#11 Felhasználó inaktív   zola- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 22:08

Haver vett egy 80gb Ma#tor vinyót, 1hétig ment, majd megadta magát, visszavitte kicserélték.Újabb 1hét vitte megint vissza, mert az is meghalt.Nagyon bepöccent, hozott helyette egy Samsungot, azóta az megy gond nélkül.

#12 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 22:31

Idézet: zola- - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 23:13

Haver vett egy 80gb Ma#tor vinyót, 1hétig ment, majd megadta magát, visszavitte kicserélték.Újabb 1hét vitte megint vissza, mert az is meghalt.Nagyon bepöccent, hozott helyette egy Samsungot, azóta az megy gond nélkül.

Szintén Maxtor, szintén 80-as, szintén kettő 3 hónapon belül. 80-asoknál iszonyatos hullás volt a kezdeti szériáknál megfigyelhető, így nyugodtan feketelistás lehet.

#13 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 22:37

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 16:19

Hadd gyarapítsam e kicsin gyűjteményt:
LG DRD 8160B DVD-olvasó. Multisession CD-RW lemezekkel valszeg gondjai vannak.
Megírtam egyet, de csak az első sessiont hajlandó beolvasni. A régi ASUS CD-olvasóm simán bevette a többi sessiont is.

Megerősítést várok... :rolleyes:

Mellesleg, valaki elmondaná, melyik volt az IBM vinyók közül a Deathstar sorozat?

A Deathstar nemcsak a 60gxp, hanem a 75gxp is volt -- én az utóbbiről hallottam több rosszat, de azért a 60 gxp-re se bíznék egy büdös bitet se.

Aztán az IBM magára talált, a 120GXP egész jó volt, a 180GXP nagyon jó, a 7K250 meg a legjobb ÉS legcsöndesebb vinyó. Igaz, ez utóbbit már a Hitachi gyártotta, de amennyire tudom, a fejlesztés az IBM kezében van.

#14 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 06:32

Maxtorból nekem is volt 3 hónapig működö 80Gigás. A hatvan gigás pedig 13 hónapig ment :(

#15 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 06:34

Kicsit  :offtopic: :
Mi az a Figyelmeztetések (0%) a nickem alatt?

#16 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 08:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 16:01

Vásárlás előtti teendők:
1. Teszt keresése a neten :)
2. Különböző fórumok felkeresése, érdeklődés :)
3. Vásárlás.

Körülbelül így meg is van fogalmazva a lényeg.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#17 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 03:05

LG DRD 8160B olvasóm van, meg 80 gigás Maxtorom. 2 éve bennt csücsülnek a gépemben, még semmi bajom nem volt velük. kop-kop
4 8 15 16 23 42

#18 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 21:57

Hát ennek így sok értelme nincs.
Mert például milyen tanulságot lehet leszűrni abból, hogy nálam például teljesen hibátlanul ment egy codegen 300W-os táp két évig, aztán meg egy Thermaltake W006-os 360W-os két hét után feldobta a bakancsot.
Ugye nem vontok le messzemenő következtetéseket a fentiekből.
Helytelen volna....

#19 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 22:19

Idézet: jksx - Dátum: 2004. április 14, szerda - 7:34

Kicsit  :offtopic: :
Mi az a Figyelmeztetések (0%) a nickem alatt?

Légyszives a Visszabeszélőben olvasgass, és örülj amég 0%.
No offense.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#20 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 22:21

Kingston vs Nforce2 chipset. Nem mindég megy a kettő.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó