Nekem ennek a játéknak a címéről egy Dire Straits szám jutott eszembe elsőre...
Brothers in Arms by Gearbox!!!
Elküldve: 2004. 05. 13. 17:22
Elküldve: 2004. 05. 13. 17:31
Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 18:22
háhh! már aszittem én vagyok az egyetlen
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 05. 15. 20:46
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. ápr. 20, kedd - 14:07
A képek eléggé kozmetikázottnak tűnnek. Nem igazán szembetűnő, hogy milyen motort használ. Én nem hiszem, hogy sajátot. A legkézenfekvőbb a source lenne, hiszen elég közel áll a gearbox a valvehez.
Én is a source engine-re gondoltam.
Elküldve: 2004. 05. 17. 11:17
Idézet: kAy - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 18:31
háhh! már aszittem én vagyok az egyetlen 
Csatlakozom.
Mother always says, Sharing is Good
Elküldve: 2004. 05. 24. 23:58
Érdemes figyelni a robbanásokat a közeli városkában. Elég impresszív. Remélem az egész játékban ilyen messze lehet majd ellátni. Meg azt is remélem, h a teamek irányítása nem lesz trágya....
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 05. 25. 13:32
Számomra új infok vannak a birtokomban. Megosztom veletek, hátha nektek is sokat mondanak.
Szóval ez nem egy "átlagos" FPS lesz! Ez egy taktikai akciójáték lesz, amelyben 12 katonát kell végigkisérnünk normandiai bevetésük után. Ott kezdődik a játék, hogy a partraszállást kell az ellenfél hátában előkészíteni. A játék állítólag valós személyeket vonultat fel.
Hogy mennyiben lesz valóságos? Kérdéses. Ugyanis én személy szerint kétlem, hogy volt akár egy olyan 12 fős csapat, amelynek tagjai elhalálozás nélkül végigjárták a háborút (vagy annak egy részét).
Másrészt a játék is erre utal, mert a készítők szerint "lehetőség lesz pótolni az esetlegesen elhalálozott tagokat". De a 12 emberre összességében mindig szükség lesz. Kérdés, ha pótolhatóak ezek a személyek, akkor mennyiben valóságos szereplők. Szóval itt szerintem elég sok az ellentmondás.
És hogy miben lesz ez más? Hát abban, hogy egy bevetést mindig egy hatfős csapattal kell végigcsinálni, amelyet két részre kell osztani. 3 tag feladata: a támogatás, az ellefél lekötése nehézfegyverekkel, utánpótlás biztosítása a társaknak; a másik 3 tag végzi a "nehezét": adott objektum elfoglalását, megsemmisítését, az ezt akadályozó ellenfél likvidálását -könnyű fegyverek alkalmazásával.
Emellett meg lehet majd állítani az időt, amig a 6 csapattagnak kiadod az utasításokat.
Szóval ha így lesz, ez bizony nem egy folyamatos "hentelős" játék lesz, hanem egy körökre osztott és valós idejű módokat váltogató játékmenetet felvonultató, FPS nézetből játszható taktikai akciójáték.
Na mi erről a véleményetek?
Szóval ez nem egy "átlagos" FPS lesz! Ez egy taktikai akciójáték lesz, amelyben 12 katonát kell végigkisérnünk normandiai bevetésük után. Ott kezdődik a játék, hogy a partraszállást kell az ellenfél hátában előkészíteni. A játék állítólag valós személyeket vonultat fel.
Hogy mennyiben lesz valóságos? Kérdéses. Ugyanis én személy szerint kétlem, hogy volt akár egy olyan 12 fős csapat, amelynek tagjai elhalálozás nélkül végigjárták a háborút (vagy annak egy részét).
Másrészt a játék is erre utal, mert a készítők szerint "lehetőség lesz pótolni az esetlegesen elhalálozott tagokat". De a 12 emberre összességében mindig szükség lesz. Kérdés, ha pótolhatóak ezek a személyek, akkor mennyiben valóságos szereplők. Szóval itt szerintem elég sok az ellentmondás.
És hogy miben lesz ez más? Hát abban, hogy egy bevetést mindig egy hatfős csapattal kell végigcsinálni, amelyet két részre kell osztani. 3 tag feladata: a támogatás, az ellefél lekötése nehézfegyverekkel, utánpótlás biztosítása a társaknak; a másik 3 tag végzi a "nehezét": adott objektum elfoglalását, megsemmisítését, az ezt akadályozó ellenfél likvidálását -könnyű fegyverek alkalmazásával.
Emellett meg lehet majd állítani az időt, amig a 6 csapattagnak kiadod az utasításokat.
Szóval ha így lesz, ez bizony nem egy folyamatos "hentelős" játék lesz, hanem egy körökre osztott és valós idejű módokat váltogató játékmenetet felvonultató, FPS nézetből játszható taktikai akciójáték.
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 05. 25. 14:01
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 12:32
Számomra új infok vannak a birtokomban. Megosztom veletek, hátha nektek is sokat mondanak.
Az első hírektől figyelemmel kísérem a játékot, mivel vmi hasonlóra várok régóta. Eleinte az is öröm volt a háborús FPs-ekben, ha nem tökegyedül kellett kiírtanom több náci századot (na nem mintha olyan nehéz lett volna, csak éppen irreális
Na visszatérve arra, amit írtál, az elejétől kezdve ezeket mondták róla. Olvastam a Gearbox-főnök Pitchforddal készített interjút is .Nos elég wwii fanatikusnak tűnik, úgyhogy merek reménykedni a játék hitelességében.
Ja csak annyit még, h tudtommal mikor megállítod az időt, csak az aktuális helyzetet mérheted fel, parancsokat nem adhatsz. Szvsz nem is lenne túl reális. Persze az időmegállítás sem az, de talán még belefér.
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 05. 25. 22:24
Lehet, h csak a szemem káprázott, de mintha a felhők árnyékát láttam volna átsuhanni a videóban, legalábbis néha besötétedett kicsit, aztán meg kivilágosodott. Amikor messzebb nézett nem láttam, de elég trágya a múvi, uhogy lehet azér (vagy tényleg én képzelődtem
)
A növényzet mozgása elég jóra sikerült, meg úgy egészében a táj is pofás (legalábbis én elhiszem, h hasonlóan nézett ki normandia akkortájt) Remélhetőleg végre nem lesz az a szűk sövények közötti mászkálás, mint anno a mohaában, hanem szép nagy látótávolság, korlátlan tér érzés, meg ami kell
A növényzet mozgása elég jóra sikerült, meg úgy egészében a táj is pofás (legalábbis én elhiszem, h hasonlóan nézett ki normandia akkortájt) Remélhetőleg végre nem lesz az a szűk sövények közötti mászkálás, mint anno a mohaában, hanem szép nagy látótávolság, korlátlan tér érzés, meg ami kell
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 05. 27. 19:54
Gamestar.hu szerint nyáron jön, Ubi.com szerint "2004 Holiday" <-- ez a holiday itt most tényleg a nyarat jelenti vagy esetleg karácsonyt, mert eddig 2004Q4 volt a megjelenés ideje... :confused: És a játékok, mint tudjuk, inkább késni szoktak, mint korábban megjelenni...
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 05. 30. 08:36
Idézet: Kwark - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 23:24
Amikor messzebb nézett nem láttam, de elég trágya a múvi, uhogy lehet azér (vagy tényleg én képzelődtem
)
Nem is voltam hajlandó végignézni. Ekkora rakás trágyát vétek kiadni. Ez még sekikemnek is borzasztóan gyenge volt. A Stalker bevillog, a hang serceg, a képből pedig semmit nem látni.
"If i could fly, like the king of the sky..."
Elküldve: 2004. 05. 31. 23:00
Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 30., vasárnap - 5:53
Holiday = karacsonyi szezon angolul
Thx. Ezek szerint GS-ék sincsenek tisztában vele...
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 05. 31. 23:08
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 30., vasárnap - 7:36
Nem is voltam hajlandó végignézni. Ekkora rakás trágyát vétek kiadni. Ez még sekikemnek is borzasztóan gyenge volt. A Stalker bevillog, a hang serceg, a képből pedig semmit nem látni. 
Én kevésbé vagyok válogatós
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 06. 20. 04:06
Valamiért ez nem egy népszerű téma, de sebaj. Mondok újat. A kritizált E3-as videó új köntösben is kiadatott. 320x240-es, még ez sem a legszebb, de már alakul. Egy valami azonban szemmel látható. Ez nem pontosan ugyanaz a videó. A szituáció és a helyszín ugyanaz, de egy másik végigjátszás. Egy esemény viszont zavaró volt benne. Az egyik katona (saját) mind2ben ugyanott és ugyanakkor leli halálát. Mikor a baloldali átkarolás nem sikerült, mennek jobbra és kelnek át az úton miután előjöttek a házak közül. Talán tévedek, de nem is értem miért kéne ezt scriptelni. Mindenesetre azt ígérték, a "situational AI" lerendezi az összecsapásokat. De nekem úgy tűnik egy kis script-mankóra szorul. A vadászgépek és a német ellentámadás érkezése minden bizonnyal scriptelt, de az még belefér.
Ja igen a videó itt
Ja igen a videó itt
Szerkesztette: Kwark 2004. 06. 20. 04:08 -kor
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 06. 28. 10:45
Körbenéztem egy kicsit erre-arra és találtam egy érdekes faq-ot gearbox saját BIA fórumán. Fejlesztők válaszaiból állította össze egy lelkes rajongó, érdemes csekkolni. Erre tessék...
üdv, kwarki

Súgó
A téma zárva.