Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 16:10
Sokat nyomtam az OFP-t ,az tényleg jó. Bár motor,grafika elég gyengusz. :o
De a COD-dal meg a Mohaaval nem szabad összehasonlitani.
Azért a BIA a hangulatával igen sokat nyom a latba! Ha nem is olyan reális az AI ,szerintem
azért élvezetes játék.
Üdv.
C
"Sokat nyomtam az OFP-t ,az tényleg jó. Bár motor,grafika elég gyengusz. :o
De a COD-dal meg a Mohaaval nem szabad összehasonlitani"
ja csak cserébe nem csőjáték, SENKI sem csinált még a mai napig OFPt megközelitő szabadon bejárható területek megjelenitésére képes motort egy katonai fpsben sem. (mikor is szögelték össze a cseh srácok az OFPt?

)
"Azért a BIA a hangulatával igen sokat nyom a latba! Ha nem is olyan reális az AI ,szerintem
azért élvezetes játék. "
1. nincs hangulata mert a szar AI, és ez miatt tétje sincs. (pl géppuska fészek legugolok, kimegyek az MG elé béka ügetésben, folyamatosan lönek de nem találnak el )
2.Ez az AI nem "nem reális" hanem katasztrófális. Ne feledjük a készitők egy hiper szuper forradalmian új AIról és játékmenetröl beszéltek, meg a Ddayben résztvett katonai tanácsadók felügyelete alatt csiszolt játékmenetről blablabla.
Hatalmas csalódás volt ez a játék is sajnos.
Ha igazi valóságot szimuláló II.vs taktikai fps kell akkor le kell szedni egy OFP modot ami ezen időszak történéseit dolgozza fel.
Ha agyatlan "énvagyokahősamcsiakilelöviagonoszkáposztafejűfritzeketjól" játék kell akkor COD MOHAA meg ez fostalicska. Ennyi.