Van fogalmam mihez szóltam hozzá, valószínűleg Te sem olvastad el az én hozzászólásomat. Nálam is ugyanaz a bankos ügyintéző csaj nem tudott elrendezni valamit, amikor a szemem láttára telefonálgatta le az illetékessel. 2 nappal később amikorra ígérte megint ugyanaz a csaj "próbálta" megoldani a dolgokat.
Egyébként beleszólok, mert tapasztaltam. Ott van feljebb leírva a datanetes sztorim is, olvasd el.
Internet számlázási problémák Avagy, ingyen vekkertől a Bíróságig!
Elküldve: 2004. 05. 28. 09:53
Idézet: ChaCho - Dátum: 2004. ápr. 17, szombat - 22:48
Nehéz lenne pár szóban elmondani, inkább itt a Bíróságnak írt indoklásom (kicsit hosszú lesz!):
2002. év szeptember 2-án telefonon megrendeltem a szolgáltatótól a CHELLO nevezetű internet hozzáférést, amit....
2002. év szeptember 2-án telefonon megrendeltem a szolgáltatótól a CHELLO nevezetű internet hozzáférést, amit....
Mi lett az ügyből?
Elküldve: 2004. 06. 02. 12:01
Idézet: deuce - Dátum: 2004. ápr. 24., szombat - 21:04
nem szabad rosszindulatúnak lenni, könnyebb egy szolgáltatónak a következő havi számlán jóváírni valamit valóban, mint visszasztornózni egy számlát meg kézzel kiállítgatni egyet...
Bocsánat, de ez nevetséges
Btw. a fenti logika alapján ha pénzzavarom van kiszámlázok jó nagy összegeket az ügyfeleimnek, "majd jóváírom" felkiáltással
Elküldve: 2004. 06. 05. 20:21
Idézet: deuce - Dátum: 2004. máj. 16., vasárnap - 20:57
Azt is kellene nézni hogy ki mennyire merül bele a szolgáltatásba, mit-mennyit-milyen színvonalon ad, mert ugye internetbankot ennél a cégnél használhat maximum 5000-10000 ember (???), egy darab szolgáltatás, egy loginnévvel meg 1-2 passzvörddel, és 1 hónapig tartott nekik ezt elrendezni...
Jobb lesz, ha megkapaszkodsz: nekem másfél év alatt voltak képesek megoldani egy internetbankos ügyet...
Elküldve: 2004. 06. 05. 23:03
Idézet: Silver - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 21:21
Jobb lesz, ha megkapaszkodsz: nekem másfél év alatt voltak képesek megoldani egy internetbankos ügyet...

Súgó
A téma zárva.