HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet számlázási problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet számlázási problémák Avagy, ingyen vekkertől a Bíróságig!

#61 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 17. 17:04

Van fogalmam mihez szóltam hozzá, valószínűleg Te sem olvastad el az én hozzászólásomat. Nálam is ugyanaz a bankos ügyintéző csaj nem tudott elrendezni valamit, amikor a szemem láttára telefonálgatta le az illetékessel. 2 nappal később amikorra ígérte megint ugyanaz a csaj "próbálta" megoldani a dolgokat.
Egyébként beleszólok, mert tapasztaltam. Ott van feljebb leírva a datanetes sztorim is, olvasd el.

#62 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 09:53

Idézet: ChaCho - Dátum: 2004. ápr. 17, szombat - 22:48

Nehéz lenne pár szóban elmondani, inkább itt a Bíróságnak írt indoklásom (kicsit hosszú lesz!):

2002. év szeptember 2-án telefonon megrendeltem a szolgáltatótól a CHELLO nevezetű internet hozzáférést, amit....

Mi lett az ügyből?

#63 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 12:01

Idézet: deuce - Dátum: 2004. ápr. 24., szombat - 21:04

nem szabad rosszindulatúnak lenni, könnyebb egy szolgáltatónak a következő havi számlán jóváírni valamit valóban, mint visszasztornózni egy számlát meg kézzel kiállítgatni egyet...

Bocsánat, de ez nevetséges :D Pontosan az ilyen esetekre van kitalálva a számlareklamációs csoport, akinek semmi más feladata nincs, mint ezekkel az ügyekkel foglalkozni. Arról meg, hogy melyik távközlési cégnél melyik csodálatos számlázórendszer működik és milyen minőségben, jobb ha nem beszélünk...az egyik nagy szolgáltatónál tanúja voltam az "azért is" típusú bevezetésnek. Megvették méregdrágán a dobozos terméket, amiről első megtekintésre megmondta a számlázás, hogy ez mindenre jó, csak erre nem. Beletúrtak, átírták, nagy nehezen elindult (ráment 3 programozó csapat), és azóta "csodálatosan" működik...

Btw. a fenti logika alapján ha pénzzavarom van kiszámlázok jó nagy összegeket az ügyfeleimnek, "majd jóváírom" felkiáltással :)))

#64 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 20:21

Idézet: deuce - Dátum: 2004. máj. 16., vasárnap - 20:57

Azt is kellene nézni hogy ki mennyire merül bele a szolgáltatásba, mit-mennyit-milyen színvonalon ad, mert ugye internetbankot ennél a cégnél használhat maximum 5000-10000 ember (???), egy darab szolgáltatás, egy loginnévvel meg 1-2 passzvörddel, és 1 hónapig tartott nekik ezt elrendezni...

Jobb lesz, ha megkapaszkodsz: nekem másfél év alatt voltak képesek megoldani egy internetbankos ügyet...

#65 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 23:03

Idézet: Silver - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 21:21

Jobb lesz, ha megkapaszkodsz: nekem másfél év alatt voltak képesek megoldani egy internetbankos ügyet...

:eek:  :confused:

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó