HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1521 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 20. 11:56

Idézet: monguru - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 21:52

"Fujitsu-Siemens"

Itt van a kutya elásva...

Lassan már eléri a Vargáné & TSA szinvonalat...

Üsz:

Operációs rendszerrel vett gép nem éri el az Internetet!

Oka a mellékelt linux nem ismeri az integrált háló karit!

Megoldást az Ü.SZ. szerint úgyis mindenki XP-t rak rá... :omg:

Már elérte...  :reklamacio:

Csinálom is nekik a reklámot, ha rajtam múlik, egy darabot nem adnak el, ebből a szemétből.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1522 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 20. 14:06

Idézet: monguru - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 21:52

Megoldást az Ü.SZ. szerint úgyis mindenki XP-t rak rá... :omg:

ebben mondjuk van igazság, minek fullos valamit kiadni egy ilyen occsó modellel, ha hozzáértő ráhegeszti a saját Linuxát, nem hozzáértő meg fckgw wint?
Make love not Wor.

#1523 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 13:09

Logitech Identity for MP3

Alig két hét használat után eltört, pedig vigyáztam rá. Külföldi fórumokon is erről panaszkodnak, pedig nagyon jó kis füles. Túl merev műanyagból van, amit vásárlás előtt nem lehetett látni.

És a Logitech supportja is pocsék áru, mivel egy darab e-mail cím nincs megadva, se központi, se hazai képviselet. :reklamacio:
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1524 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 10:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 14:06

ebben mondjuk van igazság, minek fullos valamit kiadni egy ilyen occsó modellel, ha hozzáértő ráhegeszti a saját Linuxát, nem hozzáértő meg fckgw wint?

Mert van rá valami szabály, hogy oprendszer nélkül nem szabad árulni. Tudomásom szerint ... ahogy én hallottam ...

Egyébként biztos gondolták:
Aki ért a Linux-hoz, az úgyis ráteszi a saját kedvenc disztribjét, vagy belövi a hálókártyát.
Aki meg nem ért hozzá annyira, az Windows-t tesz rá.

Persze ettől még megcsinálhatták volna normálisan ... :reklamacio:

#1525 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 10:51

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 11:45

Mert van rá valami szabály, hogy oprendszer nélkül nem szabad árulni.

Ahhoz képest elég sok új laptop szaladgál bármiféle oprendszer nélkül. (Mellesleg az sem rossz, amikor egy többszázezres gépre feldobnak egy FreeDOS-t, hogy legalább villogjon rajta valami... )

#1526 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 12:15

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 11:45

Mert van rá valami szabály, hogy oprendszer nélkül nem szabad árulni. Tudomásom szerint ... ahogy én hallottam ...
...

Ha igaz, hogy oprencer nélkül nem kerülhet forgalomba, akkor legalább adjanak valami választékot. :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1527 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 12:17

Idézet: debaj - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 11:51

Ahhoz képest elég sok új laptop szaladgál bármiféle oprendszer nélkül. (Mellesleg az sem rossz, amikor egy többszázezres gépre feldobnak egy FreeDOS-t, hogy legalább villogjon rajta valami... )

...vagy 1 limpus-t éppenhogy csak feltelepítve, csak azért, hogy lássa a user, hogy a linux milyen sz@r is...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1528 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 00:10

a legtöbb fusira felmásznak a modern ubuntuk probléma mentesen... egyébként nem értem. ha ringyózt tudnak preinstalled adnni, akkor linuxot mért nem? mugyanazzal a lemezkép másolósdival megoldható a téma.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1529 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 00:11

Idézet: didyman - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 9:09

Ja. A hálózatra csatlakozó dugójából kell leágazni, az árammérő hurok előtt, bonyolult :D

ez igaz, csak akkor tehecc a dobozba egy kapcsitápot is :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1530 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 07:07

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 1:11

ez igaz, csak akkor tehecc a dobozba egy kapcsitápot is :D

A fogymérő tápigényéhez nemhogy kapcsüzemű táp sem kell, de még trafó sem: Zenerdiódás elemi stabilizátor elég volna neki. Persze szűrni is kéne, ezzel együtt már nem olyan egyszerű, mint az elemfoglalat.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1531 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 10:34

Idézet: didyman - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 8:07

... Persze szűrni is kéne, ezzel együtt már nem olyan egyszerű, mint az elemfoglalat.

Az első villámcsapásnál megugrik a fogyasztás... :p

#1532 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 24. 09:44

Idézet

Rosszul hallottad. Annyira nincs, hogy nemrégiben egy fazon beperelt egy gyártót, hogy neki oprendszer nélkül kell a laptop (mintha itt lett volna a cikk a hwsw-n). Meg is nyerte.

Tévedtem, nem itt láttam.Itt olvasható egy cikk róla.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1533 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 16:10

3-as elosztó, kapcsolós. A kapcsoló kikapcsolt állapotban is van benne áram. Ha az ember megfordítja a villásdugót és úgy dugja be a konnektorba, akkor jó.  :rolleyes:

#1534 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 17:00

Egyaramkoros kapcsolo van benne? :omg:
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1535 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 22:57

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 17:10

3-as elosztó, kapcsolós. A kapcsoló kikapcsolt állapotban is van benne áram. Ha az ember megfordítja a villásdugót és úgy dugja be a konnektorba, akkor jó.  :rolleyes:

ATCnek híjják :-) Szóljon kend, aztán adok Düwi cuccost, mert az jó. ATC meg occsó, néha olyan is, volt nálam nem kevés, ami 16 emperre volt hitelesítve, de 4 amper körül már világított benne a drót. Ez van, amúgy a Düwi ne mis drága, de teljesen jó, van belőle túlfeszvédelmes, kapcsolós, meg nélküli. Mint a klasszikus régi Kontavill modulosak, amit ha kell, akkor szerelhető is.
Make love not Wor.

#1536 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 22:59

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 17:10

Baz, szerintem a földet baszhatták el benne, lehet az megy a nullához. Még le kell modelleznem, de azonnal kukázd ki, adok helyette másikat, ezt meg szétbontom, megy a villanyászfórumba az elrettentő dossziéba.
Make love not Wor.

#1537 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 23:51

Az unoka-akárkim (sosem volt erősségem a rokoni viszonyok fejben tartása) elektroműszerész és mesélte a múltkorában, hogy látott már ilyen állatot. Na mondom ilyen márpedig nincs. Aztáb vettem 4 elosztót a M*troban, na mondom rámérek, ay ördög nem alszik. Háppersze, hogy mind a négy ilyen. Nem ATC, de hasonlóan "márkás". Pedig 500/db, ami nem olcsó, igaz nem is drága. Asszem.

#1538 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 17:09

Hehe, izgalmas topik. :D
Igazából nekem csak egy termékem volt, ami pont ide sorolható.

HIS ATi Radeon X1600Pro IceQ (AGP) :

- ramaty, 3-5 hónap után csapágyasodó ventillátor
- hőszenzor nuku
- rendkívül hajlékony, és törékeny floppyszerű tápcsatlakozó

#1539 Felhasználó inaktív   lineh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 24. 15:01

Lehet, hogy rossz topicba irom a kérdésem, akkor elnézést kérek.  Garanciával kapcsoltaban lenne egy kérdésem, ha most vissza viszek gariztatni egy eszközt, akkor  ugye a megvételekor érvényes árat vásárolhatom le, ha jól tudom? nekem valahogy igy rémlik. Hirtelen most nem találtam melyik jogszabályban vagy közvetlen hatályú uniós rendeletben található.
AMD X2 AM2 brisbane 4000+@2800mhz/ Asus M2N-E nforce570ultra/ Gainward 7900GS@600/1700mhz/ 2*1GB Geil Ultra 800  Cl4/ 400W fsp NoiseKiller__WD320GBsataII/WD200GBpata/Samu80GBpata//

AMD X2 4600+_Gigabyte 780G-DS3H_Sapphire 4670 512mb_1GB Geil Ultra_FSP Bluestorm II 500W

#1540 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 15:20

Igen levásárolhatod, de csak akkor ha ugyanolyanra való cserére vagy javításra nincs lehetőség.
Kép

Xfire profil

LordRolee

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79