HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 10. 23:09

Idézet: stol - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 3:06

...Csupán gondolatébresztőnek szántam.....
Hihetetlen, hogy a felhasználók mennyire buták.... :mad:  Sok felhasználó számára, aki kevésbé ért a számítástechnikához, a mai napig nekik az ADSL=T-Online  :omg:
Hát, azért elég rég csúcsrajáratják a betápot...katt

Sajna bíz ám nem csak T-online-nál van ilyen, nálam is néha akadozik a net, morgok én is, ha letelik a szerzödés majd váltok addig is elfogadom, hogy ez van mert a szerzödésben foglaltak szerint el kell fogadnom ezt a tényt.
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1642 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 01:58

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 18:09

Hehe, izgalmas topik. :D
Igazából nekem csak egy termékem volt, ami pont ide sorolható.

HIS ATi Radeon X1600Pro IceQ (AGP) :

- ramaty, 3-5 hónap után csapágyasodó ventillátor
- hőszenzor nuku
- rendkívül hajlékony, és törékeny floppyszerű tápcsatlakozó

Szia...  :)

Nna, itt olvasom hogy a Tiéd sem (volt?) jobb mint az én ASUS AH 3650-em...  :p

Utóbbit csak azért nem ide, mert a hűtése viszont szerintem nagyon OK., 2-slotos, passzív...  :up:

Tehát nem 100% PÁF, de... 

Másik topikban leírtam...  :down:

:offtopic: Mostan ennyi akadt: 20+ ropi egy karira, és nem 200+ PC-re, ez van...  :p

:respect:  :respect:  :respect:
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1643 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 02:23

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 26., csütörtök - 12:52

...Sony, meg a többi márka kommerszebb termékei mind kínaiak.

SONY monitorom, böszme nagy, 21 kg-s, 17"-es CRT, MADE IN UK.

2002 márc. MÉG...  :up:

Utóbbi időkben sok laptoppal, LCD/TFT-vel melóztam: színhűségileg azokat mind alázza, elmondanám!

Mikor este lenyekkenek végre a SAJÁT gépemhez = felüdülés a sok, egyébként egyáltalán nem olcsó PÁF-jelölt után...  :D

:respect:
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1644 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 14:32

Chieftec e-SATA 3.5 perifériaház, 1 nap használat után a külső tápja, amit valami noname kínai beszállító követett el tűz forró és az előírt 12V helyett 30V-ot tol ki magából  :down: Az a mákjuk, hogy a vinyó túlélte ami a rackban volt különben már indítanám a ballisztikus rakétákat.

#1645 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 11:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 15:32

Chieftec e-SATA 3.5 perifériaház, 1 nap használat után a külső tápja, amit valami noname kínai beszállító követett el tűz forró és az előírt 12V helyett 30V-ot tol ki magából  :down: Az a mákjuk, hogy a vinyó túlélte ami a rackban volt különben már indítanám a ballisztikus rakétákat.

Kösz, ez nem túl bíztató.
Ma hozta meg a GLS a Chieftec Black Box-ot. A régi IDE-s Hita vinyómhoz vettem, s gyanítom ennek is olyan kínai tápja lehet, mint a tied. Eddig működik, langyos a táp, remélem így is marad.

#1646 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 18. 11:17

Már a Chieftec-ben sem bízhat meg az ember?  :omg:

Emlékszem, pár éve (akkor még volt EConnect is) még mennyire kirívó esetnek számított a hírhedt tápszériája, ami gyári hibás volt, s rengeteg felhasználó vitte vissza a boltba az ilyen tápjait. A Chieftec rajongók mondták, hogy "egyedi eset, bárkivel megtörténhet".

Lám, a kínai gyártás mindenre rányomta a bélyegét.  :reklamacio:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1647 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 11:43

Ez is black box, probléma nélkül cserélték egy új bontatlanra, csak most ezek után hogy bízzak benne, még nem mertem beüzemelni az újat.

De még ha olcsó lett volna de még csak nem is olcsó.

#1648 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 20. 13:59

Most megint para egy ilyen hiba miatt?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1649 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 16:11

Mi a para?

Egyébként a cseredarab 6 napig húzta. Azzal a különbséggel, hogy ez amikor meghalt nem 30 voltot hanem 50-et küldött rá a vinyóra, így most már az is kuka.

#1650 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 17:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. nov. 22., szombat - 16:11

Mi a para?

Egyébként a cseredarab 6 napig húzta. Azzal a különbséggel, hogy ez amikor meghalt nem 30 voltot hanem 50-et küldött rá a vinyóra, így most már az is kuka.

Na. Így már para :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1651 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 17:05

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. nov. 22., szombat - 17:11

Mi a para?

...de most már azt is tudjuk, hogy 30V-ot kibír egy HDD, de 50V-ot már nem.  :D
Bocs'a fentiért, őszintén sajnálom. Szerintem indítsd a rakétákat. :reklamacio:

#1652 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 11. 25. 17:51

És akkor itt https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...=0#entry5749690

meg itt :

https://forum.hwsw.h...c=139394&st=960

Szóval jobban jártál volna egy ilyennel szerintem Mumia. Amúgy eredetileg mi is Black Boxot rendeltünk, csak nem volt :D

#1653 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 21:28

Holnap ha beérek a céghez, megnézem azt a fain alu, ventis moherát amit szórunk most, ezerszer jobb mint ez a kijelzős-ledes fosadvány.

#1654 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 23:55

20 éves múltam alapján az Intel pályázhat a PÁF legmagasabb elismerésének csúcsára.

LGA 775 proci foglalat és a hozzátartozó gyári Intel hűtő rögzítési módja. 4 szétnyíló műanyag bizbaszban 4 db kis műnyag feszítő bicbac. Ilyen gányadék szar fostalicska tervezést még életemben nem bactam. 25 percig kinlódtam, mire egy E5200-ra fel sikerült barkácsolni a hűtőt.

Legközelebb procihűtő alapján fogok platformot választani. Asszem AMD leszen.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1655 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 00:21

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 23:55

LGA 775 proci foglalat és a hozzátartozó gyári Intel hűtő rögzítési módja. 4 szétnyíló műanyag bizbaszban 4 db kis műnyag feszítő bicbac. Ilyen gányadék szar fostalicska tervezést még életemben nem bactam. 25 percig kinlódtam, mire egy E5200-ra fel sikerült barkácsolni a hűtőt.

Gondolj bele, milyen volt tíz ilyen gépet összerakni szélsebesen. Majd' két hónapja volt, de a kisujjamon még mindig ott a sebhely, ahogy lecsúszott az ujjam a feszítőről, és szépen végighúztam az egyik hűtőbordát.

#1656 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 00:28

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 1:21

Gondolj bele, milyen volt tíz ilyen gépet összerakni szélsebesen. Majd' két hónapja volt, de a kisujjamon még mindig ott a sebhely, ahogy lecsúszott az ujjam a feszítőről, és szépen végighúztam az egyik hűtőbordát.

Képzelem.  ;)

Eddig kicsike szőrös szívemben szép emlékeket őriztem az Intelről, de innéttől ennek vége.

A tervezőik (nem designer, a büdös rossebet, pfuj coki!) kezdik elérni az Ms programtervező kvalifikásönt. Báááááá.  :boa:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1657 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 08:20

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 23:55

20 éves múltam alapján az Intel pályázhat a PÁF legmagasabb elismerésének csúcsára.

Legközelebb procihűtő alapján fogok platformot választani. Asszem AMD leszen.

A valódi folyamatábráját ismeri annak a felhelyezésnek? A harmadik lépés az a hűtő idegesen történő, bal váll felett 10 fokos ívben történő elhajítása. De ez valamiért kikerült belőle :Đ

#1658 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 08:40

Ezt a picsogó, lekvár bandát....

3 éve meg 2 éve is "megnyertük" a tacskó/kora/többi fos netropol óssópc gyártását, egyik évben 4, a másik évben 6 ezer géppel, ennek úgy a felére én tettem fel személyesen az  LGA hűtőt, manufaktúrában :D

Nem kell gyenge 'csögnek lenni, az a titok :D Fogod a lapot, bekattintod az egyik, a lap széle felé esőt pöcköt, vele keresztben az egyik belsőt, majd a másik belsőt, és a végén a széle felé eső másikat úgy, hogy átfogod 4-4 ujjal a lapot, és a két hüvelykujjjaddal határozottan benyomod. Ennyi. Kb fél perc/darab.

AMD fosadék, kallatyús, beakasztós, Lotes, Foxconn, és másik 5 gyártótól való, szarabbnál szarabb stock hűtőit ki ne találja már valamelyik hogy jobb. Volt olyan, hogy csavarhúzóval kellett fentről rákalapálni a kengyelt, utána meg a fület úgy tudtuk áthajtani, hogy megkértem valakit, tartsa a lapot meg a hűtőt nehogy félbetörjem. Kalap fos úgy, ahogy van.

#1659 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:18

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 8:40

Ezt a picsogó, lekvár bandát....

3 éve meg 2 éve is "megnyertük" a tacskó/kora/többi fos netropol óssópc gyártását, egyik évben 4, a másik évben 6 ezer géppel, ennek úgy a felére én tettem fel személyesen az  LGA hűtőt, manufaktúrában :D

Nem kell gyenge 'csögnek lenni, az a titok :D Fogod a lapot, bekattintod az egyik, a lap széle felé esőt pöcköt, vele keresztben az egyik belsőt, majd a másik belsőt, és a végén a széle felé eső másikat úgy, hogy átfogod 4-4 ujjal a lapot, és a két hüvelykujjjaddal határozottan benyomod. Ennyi. Kb fél perc/darab.

AMD fosadék, kallatyús, beakasztós, Lotes, Foxconn, és másik 5 gyártótól való, szarabbnál szarabb stock hűtőit ki ne találja már valamelyik hogy jobb. Volt olyan, hogy csavarhúzóval kellett fentről rákalapálni a kengyelt, utána meg a fület úgy tudtuk áthajtani, hogy megkértem valakit, tartsa a lapot meg a hűtőt nehogy félbetörjem. Kalap fos úgy, ahogy van.

bezzeg errefelé eltekerni a kormányt, aaaz nem megy :D

#1660 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 8:40

Fogod a lapot, bekattintod az egyik, a lap széle felé esőt pöcköt, vele keresztben az egyik belsőt, majd a másik belsőt, és a végén a széle felé eső másikat úgy, hogy átfogod 4-4 ujjal a lapot, és a két hüvelykujjjaddal határozottan benyomod. Ennyi.

Mondjuk amikor olyan lapokat kell szerelni, amik darabja majdnem annyi, mint amit hónap elején hazavihetsz örökbe, és ezek hajladoznak-pattognak-recsegnek össze-vissza szerelés közben, hogy hallgatni is rossz, akkor nehéz ilyen félvállról venni a dolgot. :)

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.