HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:36

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 10:27

Mondjuk amikor olyan lapokat kell szerelni, amik darabja majdnem annyi, mint amit hónap elején hazavihetsz örökbe, és ezek hajladoznak-pattognak-recsegnek össze-vissza szerelés közben, hogy hallgatni is rossz, akkor nehéz ilyen félvállról venni a dolgot. :)

Amíg garancia fedi és nem látható a pattanás, repedés, addig ez gondolhatod, mennyire lényeges dolog :) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1662 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:41

Amíg a garancia ugyanabban az irodában intéződik, ahol szereled a gépeket, és te csak egy feketeseggű gyakornok vagy a cégnél, gondolhatod, mennyire lényeges, ha működött a lap, mielőtt a kezedbe adták. :Đ

#1663 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:55

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 7:40

Nem kell gyenge 'csögnek lenni, az a titok :D Fogod a lapot, bekattintod az egyik, a lap széle felé esőt pöcköt, vele keresztben az egyik belsőt, majd a másik belsőt, és a végén a széle felé eső másikat úgy, hogy átfogod 4-4 ujjal a lapot, és a két hüvelykujjjaddal határozottan benyomod. Ennyi. Kb fél perc/darab.

Akkor még gyakorolhatok, nekem egy perc alatt megy... lehet nagyon alapos vagyok? :Đ

Szerkesztette: alexha 2008. 12. 08. 10:56 -kor

Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1664 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 11:23

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 10:18

bezzeg errefelé eltekerni a kormányt, aaaz nem megy :D

Szarjá dual opteronons lapot keresztben, most lesz kész a kocsim a héten :D

#1665 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 01:01

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 9:20

A valódi folyamatábráját ismeri annak a felhelyezésnek? A harmadik lépés az a hűtő idegesen történő, bal váll felett 10 fokos ívben történő elhajítása. De ez valamiért kikerült belőle :Đ

No igen. Alaptermészetem szerint én egy véresszájú agresszív terminátor vagyok, de aztán mégiscsak győzött a bölcs belátás és önmérséklet.  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1666 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 10:57

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 1:01

[...] a bölcs belátás és önmérséklet.  :D

felesleges feature :Đ
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1667 Felhasználó inaktív   onlyonce 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 15. 21:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. nov. 22., szombat - 17:13

Na. Így már para :Đ

Csütörtökön délelött vettem egyet. 1/2 óra használat után azt hallottam, hogy a hdd fej "leparkolt".
Visszavittem, hoztam egy másikat. Az a hétvégét "átdolgozta". Hétfőn már be sem tudtam kapcsolni.
Szerencsére a vinyó mind a két esetben túlélte. Most visszem vissza. És ezt a chieftec-et leírtam egy jó időre.

Szerintem az importőrnek vissza kellene hívnia az összes chieftec black box-t, és visszaküldeni bontatlanul. Mert most bontva küldheti majd vissza!

Szerkesztette: onlyonce 2008. 12. 15. 21:14 -kor

#1668 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 07:22

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 0:28

Képzelem.  ;)

Eddig kicsike szőrös szívemben szép emlékeket őriztem az Intelről, de innéttől ennek vége.

A tervezőik (nem designer, a büdös rossebet, pfuj coki!) kezdik elérni az Ms programtervező kvalifikásönt. Báááááá.  :boa:

A hűtő semmi!
Nézd meg, hogy csavarja a NYÁK-ot!
Nem ritka a fóliaszakadás véget hibásan működő alaplap! :reklamacio:

#1669 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 07:57

Nekem MSI Neo-V alaplappal volt bajom. Alaplapi USB-t akartam kivezetni, néztem a színeket, de a rendes, "kockás" kivezetések (amik csak egyetlen csatlakozóból állnak), nem tűntek jónak, a fekete lábat (föld) kivéve ugyanis a maradék három láb (piros, fehér, zöld) rendre fordítva volt rajtuk, ezért nem mertem rádugni a lapra. Megnéztem több kivezetést is, érdekes módon mindnek ugyanaz volt a szín szerinti bekötése, de a lap színeihez nem illeszkedtek...
Aztán találtam egy olyan kivezetést, amin tüskénként külön csatlakozók vannak, ezt ráraktam szín szerint. Meg is ölt azonnal egy pendrive-ot. Ezután bratyiból rádugtam a "kockás" egybecsatit, s azóta is az működik rajt'.
A lapon a színek kissé el vannak tehát keverve... Az MSI-től kérhetnék kártérítést, mert 1 pendrive bánta, céges datákkal... :)

Szerkesztette: Warrior 2008. 12. 16. 07:59 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1670 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 08:20

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 7:57

Nekem MSI Neo-V alaplappal volt bajom. Alaplapi USB-t akartam kivezetni, néztem a színeket, de a rendes, "kockás" kivezetések (amik csak egyetlen csatlakozóból állnak), nem tűntek jónak, a fekete lábat (föld) kivéve ugyanis a maradék három láb (piros, fehér, zöld) rendre fordítva volt rajtuk, ezért nem mertem rádugni a lapra. Megnéztem több kivezetést is, érdekes módon mindnek ugyanaz volt a szín szerinti bekötése, de a lap színeihez nem illeszkedtek...
Aztán találtam egy olyan kivezetést, amin tüskénként külön csatlakozók vannak, ezt ráraktam szín szerint. Meg is ölt azonnal egy pendrive-ot. Ezután bratyiból rádugtam a "kockás" egybecsatit, s azóta is az működik rajt'.
A lapon a színek kissé el vannak tehát keverve... Az MSI-től kérhetnék kártérítést, mert 1 pendrive bánta, céges datákkal... :)

Cégesen kívül más nem akadt :D ? Teszkósműszert a kézbe és keresni az 5V-ot a csatin, ez az egy biztos pont, ha az helyén van (meg a föld), akkor már tönkre nem fog menni. Én Intel 845-ös deszkával jártam így, firewire-re dugtam az usb-t, mert jó voltam :Đ . Persze én is első lépésként a saját pendrive-omat dugtam rá, azt úgy kell..
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1671 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 08:36

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 9:20

Cégesen kívül más nem akadt :D ? ...

Igen, nem mértem rá... Az is igaz, hogy eredetileg egy PDA-t akartak rákötni...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1672 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 09:00

Idézet: stol - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 7:22

A hűtő semmi!
Nézd meg, hogy csavarja a NYÁK-ot!
Nem ritka a fóliaszakadás véget hibásan működő alaplap! :reklamacio:

478as ugyanugy eltekerte a lapot mint a propellert. 462es meg törte a füleket a socketről. 754/949/940/AMben viszont az a plusz megerősités alul viszont baráti.

#1673 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 09:05

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 8:20

Cégesen kívül más nem akadt :D ? Teszkósműszert a kézbe és keresni az 5V-ot a csatin, ez az egy biztos pont, ha az helyén van (meg a föld), akkor már tönkre nem fog menni. Én Intel 845-ös deszkával jártam így, firewire-re dugtam az usb-t, mert jó voltam :Đ . Persze én is első lépésként a saját pendrive-omat dugtam rá, azt úgy kell..

Xarkolbász, van már kiegyenlitőtartályod?

#1674 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 09:08

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 7:57

Piros-fehér-zöld, fekete a föld, MINDIG. Az MSI már a 845PE óta csinálja ezt a faszságot, hogy szinnel jelöl, de másképp. Egyedül a egyes korai Shuttle,Soltek, meg QDI alaplapokon van szimmetrikus, megforgatható USB csatisor, mindegyi másikon a szabvány van.

#1675 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 11:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 9:05

Xarkolbász, van már kiegyenlitőtartályod?

Kilencká, vadiúj. De a szintjelzőt csinálni köll, mert az 16k lenne. Azt hittem, odakaksizok. De várj csak, minnyá beteszek ide egy rettenetes történést :D

#1676 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 11:58

Zindexre megírtam, de bedobom ide is, okulásul :D

Hogy a jó büdös k.rva anyja b.ssza telibe a HP idióta, szarokbele fejlesztőcsapatát meg a vista elkefélt illesztőprogramkezelő felületét. Csak egy fájl. hpbmini.dll. De hogy miért nem szarik sünt az a fejlesztő, aki ebből a legfrissebb color laserjet 1600-ba NEM az aktuális verziót tossza, hanem valami 8kb-os, csökött darabot. Már egy órája szopok rajta, de kurvaannyja, és nehogy le lehessen könnyen tölteni, neeem. hp beta driver nagynehezen lecsurog (mert ugye a support az 18kb/s), és persze abban is valami régi van. Spooler meg meg van hülyülve, semmit nem lehet kiszedni belőle, amit egyszer ki akarok szedni, le kell állítani és kézzel kimaszatolni alóla a filékat, aztán reménykedni, hogy nem fossa össze magát nélkülük. Mindez egy kurva, 2003-as illesztő miatt, amit üffél rátolt a vistára, azóta meg szabadulni nem lehet tőle. De ne állítsam vissza, mert jaj annak, ami azóta települt.

A driver packages-ben mindenütt a szar verzió van, ámde felülírni nem lehet akkor SEM, ha a szerverből eltávolítottam az illesztőCSOMAGGAL együtt és leállítom a spooler-t. Jobbegérmenüben ott van a NOD opciója, hogy karanténozás, hopp, az simán törli a fájlt, hurrá. Másolnám az új verziót, nem tudja írni. Namondom fasza. Tulajdonba veszem a dirt, továbbra sem tudja írni, pedig van hozzá jogom. Itt dobtam el a fonalat és küldtem a vistát is a picsába. HP eltávolító nem működik, igazából szarik arra, ami ott van, de a vista meg csak innen gyűjti be. Még az oem.inf-eket nem néztem végig, de már elment a kedvem tőle. Gondoltam karanténban átírásra is, majd karanténból visszaállításra, de nem akartam már tökölni. Egy NOD hozzáférhet egy fájlhoz, én, a balek rendszargazda meg nem. Ha a hal.dll-ről lenne szó, azt mondanám, hogy oké, na de ez egy nyomtató illesztője!! Lófasz az ilyen megoldásba.
HP meg nyaljon be. Fórumon közzéteszik, hogy két fájl érintett a 6be hibakódban, mert ezek verziókövetése "elmaradt", így hibásan érzékelik az óperenciássrendszart és töccsem le legfrissebbet. Igen, a színes lézerhez a legfrisebb van, igen, a szaros support ajánlotta 38kb/s sebességgel az 52M-s telepítőcsomagot.. nem tudom, hogy a telepítő végülis mit szedett ki, mit írt felül, de nem tudta megoldani. A másik egy 1010-es HP, ezt a Vista ismeri alapból, de persze ehhez is ugyanaz az idétlen hpbmini kerülne telepítésre, ennek oka ismeretlen...
Azt meg sem említem, hogy a NEM ehhez a rendszerhez való, 64bit-es ilelsztő, amivel el lett kúrva a dolog, SZÓ NÉLKÜL települt fel, azt se mondta se HP, se Vista, hogy bazge, told fel magadnak, nem megfelelő oprencer. El lett távolítva, de az már mit sem ért.

Hát ezért. És erre másfél óra ráment logmeinen keresztül, most rá lett beszélve rencervisszaállításra, mert volt időpont a banki szoftver telepítése után és a 64bit-es drv telepítése előtt.. A vicc az, hogy az egész működött jól, de a pannonos hüvej modemet nem lehetett felrakni rá, support azt mondta, reinstall vista (gratulálunk a Pannon ügyes kis telefonos szopatómacáinak ezúton is). Ügyfél mondta, menjek be szombaton, mert akkor ráér a gép és megoldom, mondtam neki, hogy nem kell újratelepítés, lesz rá megfejtés. Erre baszik hívni, hétfőn beszélünk: Újra lett rakva, nem mennek a nyomtatók (ekkor már negy afrikai vad oroszláncsorda üvöltéséhez hasonló hang hagyta el lelkem legmélyebb, dörzsölt informatikusi bugyrait).

UAC, meg illesztőprogram aláírás, mi? Dugd fel magadnak M$.

#1677 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 14:07

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 11:54

Kilencká, vadiúj. De a szintjelzőt csinálni köll, mert az 16k lenne. Azt hittem, odakaksizok. De várj csak, minnyá beteszek ide egy rettenetes történést :D

Az jó. Mert most találtam neked egy bontót. Rüszü :D

#1678 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 14:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 12:58

Zindexre megírtam, de bedobom ide is, okulásul :D

Hogy a jó büdös k.rva anyja b.ssza telibe a HP idióta, szarokbele fejlesztőcsapatát meg a ...

Földönfetrengő ótvarosan lelaffadt kóchengeres rézpityke ?  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1679 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 14:55

Melik vót az a nemnormális, aki rábeszélte az ügyfelet a LJ 1600-ra?? :reklamacio:

Szerkesztette: Teaway 2008. 12. 21. 14:56 -kor

<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#1680 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 16:00

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 10:00

478as ugyanugy eltekerte a lapot mint a propellert. 462es meg törte a füleket a socketről. 754/949/940/AMben viszont az a plusz megerősités alul viszont baráti.

478-ashoz is van hátsó keresztes, ami középen támaszt.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.