HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1811 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 06. 11:49

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 11:07

möhhh....

Nekem viszont meg kell élnem, pont úgy, ahogy másnak is.

Na és akkor itt jönnek a lángoló pallost forgató fogyvédő angyalok, és azt mondják, hogy: dögölj meg, akkor csinálj mást, te semmirevaló, nemzetáruló nimand. Én pedig megrogyva az érveik alatt, azonnal gőzölgő szerves pocsolyává olvadok, kicsorgok a bolt elé, és ahelyett hogy felszárittatnám magam a teremtő megszentelt napsugarával, csendben belediffundálok a kutyaszaros járdán át a pokol sztalagmitos plafonjába. Ha gondolod, csatlakozz :D

#1812 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 15:26

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 13:38

Nem a bolt ad el szart. A bolt egy terméke ad el, annak a minőségéhez fasz köze nincs. Abban a user a hibás, hogy veszi. És veszi, mer'óssó. Akármennyire szar. Dzsunkisztáni Mp3 lejátszók? Szakajtószám. Nudli webkamerák, gyerekjáték fülesek? Aiptek, SBS, Xperttech, soroljam még a sok remek márkát? Miért ezt árulják? Mert ezt veszik. Hidd el én is szivesebben foglalkozok logitechel, és nem pedig hordom vissza a sapka szart nem érő szennyet lágymányosra gariba. De ha ez kell....

Az is megoldás lenne, hogy lenne a 3 nap csere aztán ha valaki akar jótállást venni akkor vehet a termékhez + pár százalékért.
Ha nem akar nem vesz, de ha vesz, akkor kőkeményen legyen betartva a vállalt határidő, stb.
A bolt is csak ahhoz adna jótállást amihez be is tudná tartani.

#1813 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 15:58

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 12:49

Na és akkor itt jönnek a lángoló pallost forgató fogyvédő angyalok, és azt mondják, hogy: dögölj meg, akkor csinálj mást, te semmirevaló, nemzetáruló nimand. Én pedig megrogyva az érveik alatt, azonnal gőzölgő szerves pocsolyává olvadok, kicsorgok a bolt elé, és ahelyett hogy felszárittatnám magam a teremtő megszentelt napsugarával, csendben belediffundálok a kutyaszaros járdán át a pokol sztalagmitos plafonjába. Ha gondolod, csatlakozz :D

Ez a beszéd. Hőjjjj.... :D

Aki pedig nem érti, hogy globalizálódott világunk a következőképpen működik: "Szart eladni kurva drágán nagy mennyiségben." , az menjen pityeregni a fogy védőkhöz.

Asszem este bediffundálok néhány unimukkot meg seritalt.  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1814 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 06. 16:53

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 15:26

Az is megoldás lenne, hogy lenne a 3 nap csere aztán ha valaki akar jótállást venni akkor vehet a termékhez + pár százalékért.

Ez is működik, van mikor X hónapon belül meg lehet venni, de monitorra a pixelgarit csak ott melegében.
Make love not Wor.

#1815 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 18:41

Na azt akár fel se hozd :D

A helyes menete hogy lenne, samu, LG 3 napos mrpixelnek? Megveszi a user, hazaviszi, jajj pixeles, külső garjegy, go to samsung, samsung csereigazolással boltba vissza vagy a beváltási helyre egyből, új monitor átvesz.

A valóságban: bontsd ki, mert el se viszi. fél órát vaksizik, jajj ott van egy. Nem, az egy porszem. Akkor ott van egy. Nem, az is az. Akkor ott. Nem, az egy darab száradt fika az orrodból, ami most landolt koppanva. Akkor ott. Nem, az korpa. Jajj, hát akkor....DE OTT VAN EGY. És tényleg, a monitor bal felső sarkának első sor első oszlopa valóban, a hikoridió árnyalatú háttéren fostürkiz szinben marad, ó drága kenyér. Igy a user nem viszi el. Namost akkor vagy hajlandó arra, hogy kiszámlázd neki, majd sztornózd, és újra tábla, vagy ha nincs másik, akkor jajj sietek. Viszont, a nagyker nem veszik fel 3 naposba, csak ha számlát viszel, mert nincs olyan, hogy el nem adott pixeles 3 napos. Ha nem hajlik a user, akkor generálj egy csámpásat, majd sztornózd, igy adva elfoglaltságot az APEH revizoroknak. És akkor is van, hogy a 3 nap neked 1 hónap, mert pont a samsung 128476BWKSDZ modellből nincs.

#1816 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 03:00

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 12:49

Tudod haver, a mai világban itt, már az is fejlődés, ha a
tisztelt user megtisztel egy számtek-boltot, EGYÁLTALÁN...  :eek:

Megveszi multiban a P4-et...  ;)

Nem nagyon zavarja, hogy 133-as SDRAM van benne, igaz!
Abból, mindjárt 256 MB.  :Đ

A 40-eres IDE-kábel sem zavarja, és a Mercury-táp sem!
BIOS/Xp azt írja ki P4. Tehát, jó!  :rolleyes:

Tudom. Már meséltem. Nem up-olni akarok, de a
legtutibb, mikor a PÁF találkozik a láma júzerrel...   :p

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 07. 03:05 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1817 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 08. 11:25

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. márc. 7., szombat - 3:00

Tudod haver, a mai világban itt, már az is fejlődés, ha a
tisztelt user megtisztel egy számtek-boltot, EGYÁLTALÁN...  :eek:

Megveszi multiban a P4-et...  ;)

Nem nagyon zavarja, hogy 133-as SDRAM van benne, igaz!
Abból, mindjárt 256 MB.  :Đ

A 40-eres IDE-kábel sem zavarja, és a Mercury-táp sem!
BIOS/Xp azt írja ki P4. Tehát, jó!  :rolleyes:

Tudom. Már meséltem. Nem up-olni akarok, de a
legtutibb, mikor a PÁF találkozik a láma júzerrel...   :p

sd ram?ddr2 400/533mhz es a divat meg a d-s dual core széria a tecsóba is.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1818 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 10:46

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. márc. 7., szombat - 4:00

A 40-eres IDE-kábel sem zavarja

Azzal mi a gond? :think:

Szerk.: Ja, látom már, a 40-en van a lényeg, nem az IDE-n :omg:

Szerkesztette: potyo 2009. 03. 09. 10:47 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1819 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:04

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 18:41

Na azt akár fel se hozd :D

A helyes menete hogy lenne, samu, LG 3 napos mrpixelnek? Megveszi a user, hazaviszi, jajj pixeles, külső garjegy, go to samsung, samsung csereigazolással boltba vissza vagy a beváltási helyre egyből, új monitor átvesz.

A valóságban: bontsd ki, mert el se viszi. fél órát vaksizik, jajj ott van egy. Nem, az egy porszem. Akkor ott van egy. Nem, az is az. Akkor ott. Nem, az egy darab száradt fika az orrodból, ami most landolt koppanva. Akkor ott. Nem, az korpa. Jajj, hát akkor....DE OTT VAN EGY. És tényleg, a monitor bal felső sarkának első sor első oszlopa valóban, a hikoridió árnyalatú háttéren fostürkiz szinben marad, ó drága kenyér. Igy a user nem viszi el. Namost akkor vagy hajlandó arra, hogy kiszámlázd neki, majd sztornózd, és újra tábla, vagy ha nincs másik, akkor jajj sietek. Viszont, a nagyker nem veszik fel 3 naposba, csak ha számlát viszel, mert nincs olyan, hogy el nem adott pixeles 3 napos. Ha nem hajlik a user, akkor generálj egy csámpásat, majd sztornózd, igy adva elfoglaltságot az APEH revizoroknak. És akkor is van, hogy a 3 nap neked 1 hónap, mert pont a samsung 128476BWKSDZ modellből nincs.

Ha van rajta hibás pixel, persze hogy ha én vagyok a vevő, akkor választok egy másikat, ha van.
Meg minek vigyem el, és hozzam vissza, ha nem OK? Egyszerűbb ott megnézni, és aztán ha rossz, akkor helyből cserélni, nem? Ja, hogy az a Te idődből is megy, és nem csak a vevőéből, értem ...

Logikus, hogy mindenki jót akar venni.
Ha veszel egy tévét, vagy autót, vagy bármit, neked se tetszene, hogy az oldala le van verve, nem?
Vagy ha veszel párizsit, disznósajtot, sonkát, vagy akármit, és romlott is van közte, az se tetszene, nem? A boltos meg mondaná, hogy mit vártál 800 ft/kg-os disznósajtra? Azt mondanád, én ezt nem eszem meg, cseréljék ki.
Az meg abszolút nem érdekelne, hogy a boltosnak ehhez milyen bürokratikus dolgokat kell intéznie, vagy mit kell visszasztornóznia, vagy a nagykerrel mit kell intéznie. Az a dolga, azért boltos.
Vagy ha a burkoló úgy csinálná a fürdőszobádat, hogy hiányzik 1-2 csempe a falról ... aztán azt mondja, hogy mit vártál ennyi pénzért, attól még lehet fürdeni benne ... mégse tetszene, nem?
És még lehetne sorolni millió dolgot, ami nem tetszene, ha nem 100%-os.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 09. 16:08 -kor

#1820 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 18:08

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 16:04

Ha van rajta hibás pixel, persze hogy ha én vagyok a vevő, akkor választok egy másikat, ha van.
Meg minek vigyem el, és hozzam vissza, ha nem OK? Egyszerűbb ott megnézni, és aztán ha rossz, akkor helyből cserélni, nem? Ja, hogy az a Te idődből is megy, és nem csak a vevőéből, értem ...

Logikus, hogy mindenki jót akar venni.
Ha veszel egy tévét, vagy autót, vagy bármit, neked se tetszene, hogy az oldala le van verve, nem?
Vagy ha veszel párizsit, disznósajtot, sonkát, vagy akármit, és romlott is van közte, az se tetszene, nem? A boltos meg mondaná, hogy mit vártál 800 ft/kg-os disznósajtra? Azt mondanád, én ezt nem eszem meg, cseréljék ki.
Az meg abszolút nem érdekelne, hogy a boltosnak ehhez milyen bürokratikus dolgokat kell intéznie, vagy mit kell visszasztornóznia, vagy a nagykerrel mit kell intéznie. Az a dolga, azért boltos.
Vagy ha a burkoló úgy csinálná a fürdőszobádat, hogy hiányzik 1-2 csempe a falról ... aztán azt mondja, hogy mit vártál ennyi pénzért, attól még lehet fürdeni benne ... mégse tetszene, nem?
És még lehetne sorolni millió dolgot, ami nem tetszene, ha nem 100%-os.

Ökörség amit beszélsz úgy, ahogy van. Beszéljek én is? Közértben belezabálsz a disznósajtba, 800 forintért, hogy jó e?

Az érvelésed ott bukik, hogy elvileg nincs olyan, hogy kipróbálás. Sehol, senkinek. Gyakorlatban meg kell hogy legyen, mert a user különben nem viszi el. Na innentől van az, hogy igen, te leszarod, a bolt meg szopik vele orrba-szájba, ennek folyománya hogy a bolt árréssel dolgozik, mert gyakran milliók állnak az ilyen én leszarom-dolgokba, de neked nem tetszik az árrés mert van haverod a kanifaszi gusztee, aki elhozza okosba' nakkerbő'. Jóhogy onnan veszed meg, a szemét vérszopó nemzetáruló kampósrém putyinbérenc boltos meg gebedjen meg höhöhö. Ugyebár.

Szóval, ha úgy jó vulgárisan akarnám megfogalmazni, azért mert valaki kurvának állt, még nem kell hogy sirjon ha megb*sszák, csak az nem mindegy hogy hogy. Mert ugye van halvány különbség a sikositott durex meg a sóderes gumicsizma között.

#1821 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 18:16

Nem értem, hogy miért rosszabb, ha a vevő már helyben megnézi az árút még mielőtt megveszi, mint ha hazavinné és egy fél nap múlva hozná vissza...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1822 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 22:42

Idézet: potyo - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 18:16

Nem értem, hogy miért rosszabb, ha a vevő már helyben megnézi az árút még mielőtt megveszi, mint ha hazavinné ...

pl azért mert ha már csak otthol veszik észre a kisebb hibákat, akkor a vevők egyrésze azt benyeli és nem forszírozza a cserét...ami jó a kereskedőnek...nem kell a nagykernél a cserével foglalkozni...hiszen azzal csak a munka van.
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#1823 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 22:43

Idézet: potyo - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 18:16

Nem értem, hogy miért rosszabb, ha a vevő már helyben megnézi az árút még mielőtt megveszi, mint ha hazavinné és egy fél nap múlva hozná vissza...

Egyrészt, mert:

Idézet

Ja, hogy az a Te idődből is megy
amit az árrésbe nyilván nem rakhatok bele, márppedig a tesztelés hidegből bemelegedésig tart, tesztábra, kutyafütyi, nem két perc.
Másrészt, mert elmondom a gyakorlatát. A gyártó ad pixelgarit, amiről tudjuk, hogy nem minden esetben nulla, hanem különféle variációkkal tarkított. Én, mint vevő, mielőtt bármit kifizettem volna, végigpróbázok két monitort, mert épp az egyikkel valami bajom van. Kibontatom (amit ezután adjon el új, bontatlan jelzővel az eladó, mert a mögöttem állónak meg az nem fog ízleni, de én leszarom, mert az én jóérzésemért dögöljön meg a szomszéd lova), nem tetszik, majd vissza, holott a gyártó szerint ez nem garanciális pixelhiba, de nekem nem tetszik. Persze, hogy a tökéletes kell, nekem is, neked is. Van ára nekije. De tessék már nekem megmondani, ha adott egy doboz, bontva és azt mondom, hogy azért, mert pixelhiba, de nem fér bele a gariba, akkor azt a monitort kinek adom el piaci árán? Ha mást mondok, én szemét hazug, ha az igazat, akkor adjam oda áfa nélkül. Magyarán én nyalom be kereskedőként. Persze fogjunk össze a jogainkért, végellenőrsort a nagykerbe.
Tessék már végigggondolni ezeket a dolgokat és ne dögöljön már meg a szomszéd tehene is, ezért vagyunk ott, ahol.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1824 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 23:02

Ott ugrik a móka ha eleve a dobozon meg a készüléken más sorszám van és ezt én is megnézem ha összeszakad a bolt is.Samsungba dolgoztam tudom milyen hajcihők voltak ebböl.Van akinek azóta sincs tv je se pénze egy valaki miatt aki elrontotta a cimkézést.Egyszer járnátok igy megtudnátok mi a magyarok istene.
Szerintem mondjuk ez az lcd technika maga egy fos@dvány.Ahogy a termelési fönök is mondta magunk között jóformán hibanélküli lcd panel nincsen max nem veszed észre.

Szerkesztette: djculture 2009. 03. 09. 23:06 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1825 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 02:46

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 23:02

Ahogy a termelési fönök is mondta magunk között jóformán hibanélküli lcd panel nincsen max nem veszed észre.

Én észreveszem. Idén már 2-őt láttam. A kb. 600-ból.
Make love not Wor.

#1826 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 08:56

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 18:08

Ökörség amit beszélsz úgy, ahogy van. Beszéljek én is? Közértben belezabálsz a disznósajtba, 800 forintért, hogy jó e?

Természetesen nem zabálok bele, csak nézem, amikor rakják a papírra.
És ha zsíros, vagy nem tetszik, akkor szólok, hogy inkább a másik kupacból adjon.
Vagy ha nagyon zsíros mind, vagy rossz kinézetű, akkor nem is kérek belőle eleve, hanem mást veszek.

Másrészt azért mégsem ugyanaz egy kis disznósajt, mint egy monitor, mivel 1,5-2 nagyságrenddel drágább, és a monitort azért sokkal hosszabb távra veszik az emberek, mint a disznósajtot. Ezért a monitort jobban meg is nézik.

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 18:08

Az érvelésed ott bukik, hogy elvileg nincs olyan, hogy kipróbálás. Sehol, senkinek. Gyakorlatban meg kell hogy legyen, mert a user különben nem viszi el. Na innentől van az, hogy igen, te leszarod, a bolt meg szopik vele orrba-szájba, ennek folyománya hogy a bolt árréssel dolgozik, mert gyakran milliók állnak az ilyen én leszarom-dolgokba, de neked nem tetszik az árrés mert van haverod a kanifaszi gusztee, aki elhozza okosba' nakkerbő'. Jóhogy onnan veszed meg, a szemét vérszopó nemzetáruló kampósrém putyinbérenc boltos meg gebedjen meg höhöhö. Ugyebár.

Ez szintén ugyanaz disznósajttal: ha látod, hogy zöldül a disznósajt, akkor lesz*rod, hogy a boltosnak az ráfizetés, nem azt fogod megvenni.
Sőt, ha van hentes ismerősöd, aki hoz Neked disznósajtot féláron, akkor tőle fogod venni, nem a sarki közértből.

Egyébként átlagban 10 vevőből hányan nézik meg az LCD monitorokat?
Rengeteg ismerősöm azt se tudja, hogy létezik olyan a világon, hogy pixelhiba. Vagy hogy létezik egyáltalán pixel.

#1827 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 09:36

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 8:56

Természetesen nem zabálok bele, csak nézem, amikor rakják a papírra.

Hülyeséghez hasonlítgatjátok őket.
Make love not Wor.

#1828 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 10:55

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 8., vasárnap - 12:25

sd ram?ddr2 400/533mhz es a divat meg a d-s dual core széria a tecsóba is.

Bocs, ez nem mostani sztori, ha esetleg félreérthető volt...  :(

Nekem akkoriban 800-as Celeronom volt, Asus CUSL2-ben,
de még az is alázta rendesen...  :D

És nem, nem valami raktársöprögetéses hűdeoccsó gép
amiről szó van, mert a számláját is láttam...  :rolleyes:

99 990 Ft volt -- ismétlem, több éve...

:respect: 

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 10. 11:00 -kor

#1829 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 11:06

Idézet: potyo - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 11:46

Azzal mi a gond? :think:

Szerk.: Ja, látom már, a 40-en van a lényeg, nem az IDE-n :omg:

Aha!  :Đ

Ráadásul egy mazzagon a CD a vinyóval, mert úgy még
egy kábelt is le tudtak nyúlni, az bizti ment a másikba...  :p

#1830 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 11:21

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 12:07

A helyzet mindössze annyiban más, hogy míg régen a gagyi legfeljebb tudásában volt korlátozva, semmint élettartamában, addig a manapság a nem gagyit is tudatosan korlátozzák élettartamában, mert a profit ezt diktája és nem a szervizelést.

Alighanem ez lehet a magyarázata, hogy ma már egy mezei bill.-t
sem tudsz rombolás nélkül szétszedni és megpuceva...  :(

Hamar rájössz majd, hogy a csavarokat szándékosan a még
meleg műanyagba hajtották a dzsunkán, hogyha nagy naívan,
ekkora ökörség jutna eszedbe hogy szétkapd, jöjjön ki a menet
is a csavarral, te pedig sűrűn családozva, mehessél el újat venni...  :down:

Én, legalábbis így jártam, nem túl rég...   :respect:

A régiek simán szétszedhetők voltak...  :eek:

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 10. 11:25 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.