Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni...
Elküldve: 2004. 07. 29. 11:23
Elküldve: 2004. 07. 29. 11:37
Szerkesztette: bigsee 2004. 07. 29. 11:39 -kor
Elküldve: 2004. 07. 29. 12:28
Elküldve: 2004. 07. 29. 12:32
Elküldve: 2004. 07. 29. 12:38
Idézet: Dr.Evil - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 14:37
két hónap után meghalt a semmitől. cserélték garban
a második fél év után meghalt
(windows közben kicsapcs, többet nem indul)
ha lehet kerüljétek
Na az ilyen hozzászólásnak nincs értelme....
Nekem van egy NF7-em, és semmi baja, mindenki rohanjon tehát NF7-et venni!!!
Elküldve: 2004. 07. 29. 12:40
Elküldve: 2004. 07. 29. 13:11
Elküldve: 2004. 08. 01. 19:30
Amugy, azt én is tudom, hogy sz*rok, de miért ne?
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:12
Nem akarom részletezni nagyon, elég szar.
A Westel szerint támogatja a faxot, valójában nem. 2 napomba, 3 infarktusba és egy zsáknyi leb@szásba (a főnök által, aki használná) került, mire kiderült.
AT+FCLASS=? eredménye 0. De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:28
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 10:12
Nem akarom részletezni nagyon, elég szar.
A Westel szerint támogatja a faxot, valójában nem. 2 napomba, 3 infarktusba és egy zsáknyi leb@szásba (a főnök által, aki használná) került, mire kiderült.
AT+FCLASS=? eredménye 0. De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele
Ööööö, nekem usernél asszem ilyen van és sikerült vele faxolni... Szegény bejövő faxokatr is akart vele, aztán Westel csinált faxpostafiókot, nahh, az egy horror, hamar letett róla. De mit vár ugye, máshogy télleg nem lehet megoldani.
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:39
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 12:12
Amennyiben a westel oldalan levo info alapjan vetted meg, akkor a kinyomtatott weboldallal egyutt visszamesz a boltba, aszondod, hogy te bizony meg voltal tevesztve, es gyorsan csereljek be egy olyanra, ami faxol. Ha ellenkeznek, akkor meg kersz egy panaszkonyvet.
Irtam volna mindezt akkor
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:40
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 12:12
Már(?) nincs kint.
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:42
Mondta is a 1230-on a lányka, hogy szól az illetékeselvtársaknak. Hmmh
Elküldve: 2004. 08. 03. 12:02
Idézet: Czmorek - Dátum: 2004. júl. 18., vasárnap - 19:36
Komolyan fél órát töprengtem hogy mi lehet ez, hát: KOAX!
Elküldve: 2004. 08. 04. 12:50
Nekem a HP XE2 laptopjával gyűlt meg a bajom. Tudom már elavult gép, de az eset tanulságos.
Négy darabot vettünk egyszerre, a gyári számuk is szinte egymás mellett volt. Az egyiknek helyből kijelző hibája volt, nem lehetett kontrasztot szabályozni. Ezt szó nélkül kicserélték. Nem az egész gépet, csak az eredeti HPA kijelzőt egy TFT-re, met HPA nem volt a szervíznek. Na ezzel még jól is jártunk volna, azonban alig az egy éves gari lejárta után az egyik elromlott, hiba: nem tölti az akkumulátort. Cserebere a négy gép között, egyértelműen megállapítottuk, hogy nem az akku, és nem a töltő rossz. A szerviz megnézte és közölte, hogy alaplap csere 180000 HUF. Agyrém egy olyan gépben, ami egyébként hálózatról (sőt akkuról is) hibátlanul működik csak nem tölt. Na én sajnáltam a HP-től a pénzt, és a mai napig nem töltöm az akkumat, ami tán már tönkre is ment.
És amiért mindezt ideírtam: Mára már a négyből három gépnek ugyanez a hibája, sajnos a TFT-s is elromlott.
Egy gépet a kollégám megcsináltatott, neki már csak 160000 HUF volt a javítás. A poén az volt, hogy pár hét múlva felhívták Londonból, hogy elégedett volt-e a szervíz szolgáltatással. Arról nem kérdezték, hogy azzal elégedett-e, hogy kifizette a gép értékét mindezért. Az is akkor deült ki, hogy a kicserélt döglött alaplapot vissza kellett volna kapnia.
Szóval négyből három piti hibával, ami miatt gyakorlatilag mégegyszer meg kell venni az egészet, ha javíttatod. Bocs ha valakit untattam, de szerintem ez elég PÁF.
Elküldve: 2004. 08. 04. 20:17
Én még egy rozsdás görbe szöget sem veszek tőlük, soha többé!
Elküldve: 2004. 08. 10. 09:59
Igaz, már régen volt téma a Codegen tápok "csodái", de én mégis meg szeretném osztani veletek a tapasztalatomat. Már kb. 5 db codegennel gyűlt meg a bajom.
Az előző gépem egy elég régi amd-s gép volt, de ez nem lényeg, de az sokkal inkább, hogy kettő táp is elfüstölt benne, de szerencsére "csak" a vinyót vitte magával.
Aztán tavaly gépet cseréltem, persze magamnak köszönhettem, ismét codegent kaptam bele. De 3 hónap után az is megadta magát, bár ez nem füstölt, hanem egyszercsak se kép, se hang. Mondjuk nem rántott magával semmit. Garival cserélték, két hét után ismét füstölt, ismét garival csere, majd az is robbant, ismét a vinyót és a hálólártyát vitte. Akkor lett elegem. Vettem egy Coolink tápot, de az világbajnok, eddig még egy codegenem sem bírta. Szóval az biztos, hogy több codegen nekem nem kell. Ennyi
Elküldve: 2004. 08. 10. 10:59
Tomm hogy már nagyon offtopic de azért szeretnék érdemben hozzászolni az AMD fikázós témában!
Eccerűen nem értem h hogyan kerülhet egyáltalán ebbe a témába az AMD mint PÁF. Lehet hogy az Intel megbízhatóbb, de ez az árán is láccik. És mivel én egy diákhitel.hu-ból gazdálkodó lusta főiskolás vagyok, aki dolgozni nem akar suli mellett, és anyuci sem pénzeli agyon, nem engedhetem meg magamnak hogy csak azért vegyem meg a drága Intel cuccot, mert az stabil.
Ezzel nem fikázni akarom az Intelt, mert télleg jók, de mégis AMD párti vagyok!
A saját konfigommal szoptam is eleget, de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem, már az sem a legjobb volt, csak mindenből a középkategóriás, mégsem szidom az AMD-s konfigomat,mert én meg vagyok elégedve vele.
A sok szívás sem a csipszet miatt volt, hanem sztem a fincsi 300W os codegen tápom nem bírta már a cuccot. 1600+ Athlon, 256DDR, háló, Abit GEF2 400(Nvidia csíppel) qrva durván melegszik, 2 winyó, cd-író,DVD-író, eccerűen sok volt neki, főleg h a koleszban az elektromos hálózat nem túl stabil(még földelve sincs, és ingadozik).
Sztem megérte ennyi pízér, az a 2havi Xp telepítés!
Szal az AMD nem az a kategória amit "Nem szabad megvenni"(a topic cím)
na pá
...
A videókártya drivere végtelen ciklusba került..."(by Xp)
Elküldve: 2004. 08. 10. 13:00
Idézet: Robixman - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 11:59
Tomm hogy már nagyon offtopic de azért szeretnék érdemben hozzászolni az AMD fikázós témában!
Eccerűen nem értem h hogyan kerülhet egyáltalán ebbe a témába az AMD mint PÁF. Lehet hogy az Intel megbízhatóbb, de ez az árán is láccik. És mivel én egy diákhitel.hu-ból gazdálkodó lusta főiskolás vagyok, aki dolgozni nem akar suli mellett, és anyuci sem pénzeli agyon, nem engedhetem meg magamnak hogy csak azért vegyem meg a drága Intel cuccot, mert az stabil.
Ezzel nem fikázni akarom az Intelt, mert télleg jók, de mégis AMD párti vagyok!
A saját konfigommal szoptam is eleget, de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem, már az sem a legjobb volt, csak mindenből a középkategóriás, mégsem szidom az AMD-s konfigomat,mert én meg vagyok elégedve vele.
A sok szívás sem a csipszet miatt volt, hanem sztem a fincsi 300W os codegen tápom nem bírta már a cuccot. 1600+ Athlon, 256DDR, háló, Abit GEF2 400(Nvidia csíppel) qrva durván melegszik, 2 winyó, cd-író,DVD-író, eccerűen sok volt neki, főleg h a koleszban az elektromos hálózat nem túl stabil(még földelve sincs, és ingadozik).
Sztem megérte ennyi pízér, az a 2havi Xp telepítés!
Szal az AMD nem az a kategória amit "Nem szabad megvenni"(a topic cím)
na pá
Ehhez én is szeretnék hozzászólni. Én is AMD párti vagyok. Nem mondom, hogy az intelek sz*ok lennének, de szerintem irreálisan drágák. Annyival szerintem nem jobb, hogy ennyivel többet kiadjak érte. Oké, hogy a memóriakezelése verhetetlen, de ez még mindig nem elég ok arra, hogy ennyivel drágább cuccot vegyek. A stabilitás meg nemcsak ezen múlik. Az én AMD konfigom másfél éves, de egy full stabil gépem van, és nem túlzok, de eddig csak hardver csere (videokártya) miatt kellett újra telepítenem(XP). Szerintem egy jó táp és egy jó alaplap (via) már elég ahhoz, hogy létre tudj hozni egy stabil rendszert. És ez nekem sikerült is, fele annyiból, mint intelből! És ez nem utolsó szempont!!

Súgó
A téma zárva.