HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#271 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 29. 11:23

De az is lehet egyedi eset, ha csont jól megy, nem? Nálam is van hibátlanul menő Acorp LC-235, mégsem mondom rá hogy jó.

#272 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 11:37

Lehet. Mégsem szidom egyiket sem, pl. Soltek alaplap is meghalt kezem között (órajelgenerátor, vagymi), mégsem tartom PÁF-nak. Logitech: valami Opticalmittudomainmilyen egér javíthatatlanul halt meg, szidtam a cégnél mindenkit. Most egy MX900-at tologatok, észre sem veszem, hogy van, mert teszi a dolgát. De így már lehet közel a tökéleteshez, nem?!

Szerkesztette: bigsee 2004. 07. 29. 11:39 -kor

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#273 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 12:28

Nézd, még annak a véleményér sem lehet alapozni, ha valahol hegyekben állnak a gépek, hogy ez a márka vagy az a márka ennyit emg annyit ment tönkre, ezért ez sz*r. Anno Jahno emlitette, hogy 4*4*16os Yamaha CDkből zsákszám vitték vissza, mert sz*r volt. Nekem meg van/volt nem kettő a környezetemben, és kutyabajuk, sőt máshonnan is hallotam vissza. Akkor kinek van igaza? Senkinek. Lehet másik sorozat, más országban készült, más revizió, másik sorozat. Kb mint a 80as Maxtorok. A csapból is az folyik, főleg olyanoktól, akik életükben nem láttak maxtort, hogy igy sz*r meg úgy sz*r, mert tönkremegy meg kattog. Igen, van belőle nem kevés, de ettől nem lesz az egész márka vagy az adott sorozat sz*r. Mert ugye tenger oka lehet annak, hogy elszáll. Ha valakinek elmegy valamije, akkor az egyből sz*r, meg PÁF, meg pfuj. Csak sajnos a dolgok úgy "maguktól" nem történnek. És az esetek nemkevés százalékában okolható másik 3 sz*r cucc a halálozásért. Ezekben, hogy mi pocsék és mi nem, nagyon sok sz*r cucc kell ahhoz, hogy egyértelműen kiderüljön, hogy igen, ez a márka totál sz*r. Kb vargánya/acorp szint. És még azoknál is nemkevés esetben az ELMÜ a ludas ugye. Egyszóval, a jóisten se tud ebben igazságot tenni.

#274 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 12:32

No persze, így van, no meg a júzer is csinál finomakat, túlhajt, meg vizet telepít, meg lga tokozást ferdít...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#275 Felhasználó inaktív   tomesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 12:38

Idézet: Dr.Evil - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 14:37

ABIT KG7
két hónap után meghalt a semmitől. cserélték garban
a második fél év után meghalt
(windows közben kicsapcs, többet nem indul)
ha lehet kerüljétek

Na az ilyen hozzászólásnak nincs értelme....

Nekem van egy NF7-em, és semmi baja, mindenki rohanjon tehát NF7-et venni!!!  :D  :D  :D
Multimédiás számítógép

#276 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 12:40

Etc, etc, vinyó 55 fok, de nem baj mer rulez csendes a gép, jó bele a merkjuri táp is, de a ram azér legyen korzer mer a zoldmen megmondta a tuti meg a tomszharver is és ott aztán qrvára értenek ám a dologhoz. Ezért van az hogy a bolhán a használt cumó olyan sz*rérhugyér megy, mert nem lehet tudni, hogy a kis önjelölt tuningbajnok zalmanotes-buzik mennyire hajtották szét a ramot/procit. Én olyat, hogy eladó memó, 400as és 470es stabil, meg se nézek. Vinyók hegyekben, ami csodálkozunk hogy nézd, akad, nézd, sz*rakszik, jahogy a jókis no fixfrekis VIAtól kapta a 40 Mhzt egy évig? ÓÓÓ és nem kell bolti ár-10%ért gari nélkül, há pfuj a mocska, árfikázó görény, meg minden.

#277 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 13:11

:up:

#278 Felhasználó inaktív   Krisz|ATJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 19:17

ADVENT ÉS GERCOM NOTEBOOKOKAT NE VEGYETEK  :D

#279 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 19:30

Eszemben sincs, főleg hogy még annyi pénzt nem is láttam egy helyen :D
Amugy, azt én is tudom, hogy sz*rok, de miért ne?

#280 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:12

Nokia 6610i

Nem akarom részletezni nagyon, elég szar.
A Westel szerint támogatja a faxot, valójában nem. 2 napomba, 3 infarktusba és egy zsáknyi leb@szásba (a főnök által, aki használná) került, mire kiderült.
AT+FCLASS=? eredménye 0. De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele :mad:

#281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:28

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 10:12

Nokia 6610i

Nem akarom részletezni nagyon, elég szar.
A Westel szerint támogatja a faxot, valójában nem. 2 napomba, 3 infarktusba és egy zsáknyi leb@szásba (a főnök által, aki használná) került, mire kiderült.
AT+FCLASS=? eredménye 0. De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele :mad:

Ööööö, nekem usernél asszem ilyen van és sikerült vele faxolni... Szegény bejövő faxokatr is akart vele, aztán Westel csinált faxpostafiókot, nahh, az egy horror, hamar letett róla. De mit vár ugye, máshogy télleg nem lehet megoldani.
Make love not Wor.

#282 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:39

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 12:12

Nokia 6610i

Amennyiben a westel oldalan levo info alapjan vetted meg, akkor a kinyomtatott weboldallal egyutt visszamesz a boltba, aszondod, hogy te bizony meg voltal tevesztve, es gyorsan csereljek be egy olyanra, ami faxol. Ha ellenkeznek, akkor meg kersz egy panaszkonyvet.

Irtam volna mindezt akkor :D, ha az elkuldes elott nem nezem meg, hogy mit is ir a t-mobile oldala itt. A fax mellet - jel van... :hemuveg:
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#283 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:40

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 12:12

De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele :mad:

Már(?) nincs kint.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#284 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:42

Akkor qrva gyorsan intézkedtek, mert de. 11-kor még ott volt :eek:
Mondta is a 1230-on a lányka, hogy szól az illetékeselvtársaknak. Hmmh :)

#285 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 12:02

Idézet: Czmorek - Dátum: 2004. júl. 18., vasárnap - 19:36

MediaM.-ból való Hama Qax(már ha jól írtam) dugók.

Komolyan fél órát töprengtem hogy mi lehet ez, hát: KOAX:D
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#286 Felhasználó inaktív   Baraqkk 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 04. 12:50

Üdv mindenkinek!

Nekem a HP XE2 laptopjával gyűlt meg a bajom. Tudom már elavult gép, de az eset tanulságos.
Négy darabot vettünk egyszerre, a gyári számuk is szinte egymás mellett volt. Az egyiknek helyből kijelző hibája volt, nem lehetett kontrasztot szabályozni. Ezt szó nélkül kicserélték. Nem az egész gépet, csak az eredeti HPA kijelzőt egy TFT-re, met HPA nem volt a szervíznek. Na ezzel még jól is jártunk volna, azonban alig az egy éves gari lejárta után az egyik elromlott, hiba: nem tölti az akkumulátort. Cserebere a négy gép között, egyértelműen megállapítottuk, hogy nem az akku, és nem  a töltő rossz. A szerviz megnézte és közölte, hogy alaplap csere 180000 HUF. Agyrém egy olyan gépben, ami egyébként hálózatról (sőt akkuról is) hibátlanul működik csak nem tölt. Na én sajnáltam a HP-től a pénzt, és a mai napig nem töltöm az akkumat, ami tán már tönkre is ment.

És amiért mindezt ideírtam: Mára már a négyből három gépnek ugyanez a hibája, sajnos a TFT-s is elromlott.

Egy gépet a kollégám megcsináltatott, neki már csak 160000 HUF volt a javítás. A poén az volt, hogy pár hét múlva felhívták Londonból, hogy elégedett volt-e a szervíz szolgáltatással. Arról nem kérdezték, hogy azzal elégedett-e, hogy kifizette a gép értékét mindezért. Az is akkor deült ki, hogy a kicserélt döglött alaplapot vissza kellett volna kapnia.

Szóval négyből három piti hibával, ami miatt gyakorlatilag mégegyszer meg kell venni az egészet, ha javíttatod. Bocs ha valakit untattam, de szerintem ez elég PÁF.

#287 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 04. 20:17

HP üzletpolitika.
Én még egy rozsdás görbe szöget sem veszek tőlük, soha többé!

#288 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 10. 09:59

Sziasztok!

Igaz, már régen volt téma a Codegen tápok "csodái", de én mégis meg szeretném osztani veletek a tapasztalatomat. Már kb. 5 db codegennel gyűlt meg a bajom.
Az előző gépem egy elég régi amd-s gép volt, de ez nem lényeg, de az sokkal inkább, hogy kettő táp is elfüstölt benne, de szerencsére "csak" a vinyót vitte magával.
Aztán tavaly gépet cseréltem, persze magamnak köszönhettem, ismét codegent kaptam bele. De 3 hónap után az is megadta magát, bár ez nem füstölt, hanem egyszercsak se kép, se hang. Mondjuk nem rántott magával semmit. Garival cserélték, két hét után ismét füstölt, ismét garival csere, majd az is robbant, ismét a vinyót és a hálólártyát vitte. Akkor lett elegem. Vettem egy Coolink tápot, de az világbajnok, eddig még egy codegenem sem bírta.  Szóval az biztos, hogy több codegen nekem nem kell. Ennyi
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#289 Felhasználó inaktív   Robixman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 10. 10:59

Sziasztok!
Tomm hogy már nagyon offtopic de azért szeretnék érdemben hozzászolni az AMD fikázós témában!
Eccerűen nem értem h hogyan kerülhet egyáltalán ebbe a témába az AMD mint PÁF. Lehet hogy az Intel megbízhatóbb, de ez az árán is láccik. És mivel én egy diákhitel.hu-ból gazdálkodó lusta főiskolás vagyok, aki dolgozni nem akar suli mellett, és anyuci sem pénzeli agyon, nem engedhetem meg magamnak hogy csak azért vegyem meg a drága Intel cuccot, mert az stabil.
Ezzel nem fikázni akarom az Intelt, mert télleg jók, de mégis AMD párti vagyok!
A saját konfigommal szoptam is eleget, de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem, már az sem a legjobb volt, csak mindenből a középkategóriás, mégsem szidom az AMD-s konfigomat,mert én meg vagyok elégedve vele.
A sok szívás sem a csipszet miatt volt, hanem sztem a fincsi 300W os codegen tápom nem bírta már a cuccot. 1600+ Athlon, 256DDR, háló, Abit GEF2 400(Nvidia csíppel) qrva durván melegszik, 2 winyó, cd-író,DVD-író, eccerűen sok volt neki, főleg h a koleszban az elektromos hálózat nem túl stabil(még földelve sincs, és ingadozik).
Sztem megérte ennyi pízér, az a 2havi Xp telepítés!

Szal az AMD nem az a kategória amit "Nem szabad megvenni"(a topic cím)

na pá
"Memória hiba a 2FF45x0000F helyen
...
A videókártya drivere végtelen ciklusba került..."(by Xp)

#290 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 10. 13:00

Idézet: Robixman - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 11:59

Sziasztok!
Tomm hogy már nagyon offtopic de azért szeretnék érdemben hozzászolni az AMD fikázós témában!
Eccerűen nem értem h hogyan kerülhet egyáltalán ebbe a témába az AMD mint PÁF. Lehet hogy az Intel megbízhatóbb, de ez az árán is láccik. És mivel én egy diákhitel.hu-ból gazdálkodó lusta főiskolás vagyok, aki dolgozni nem akar suli mellett, és anyuci sem pénzeli agyon, nem engedhetem meg magamnak hogy csak azért vegyem meg a drága Intel cuccot, mert az stabil.
Ezzel nem fikázni akarom az Intelt, mert télleg jók, de mégis AMD párti vagyok!
A saját konfigommal szoptam is eleget, de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem, már az sem a legjobb volt, csak mindenből a középkategóriás, mégsem szidom az AMD-s konfigomat,mert én meg vagyok elégedve vele.
A sok szívás sem a csipszet miatt volt, hanem sztem a fincsi 300W os codegen tápom nem bírta már a cuccot. 1600+ Athlon, 256DDR, háló, Abit GEF2 400(Nvidia csíppel) qrva durván melegszik, 2 winyó, cd-író,DVD-író, eccerűen sok volt neki, főleg h a koleszban az elektromos hálózat nem túl stabil(még földelve sincs, és ingadozik).
Sztem megérte ennyi pízér, az a 2havi Xp telepítés!

Szal az AMD nem az a kategória amit "Nem szabad megvenni"(a topic cím)

na pá

Ehhez én is szeretnék hozzászólni. Én is AMD párti vagyok. Nem mondom, hogy az intelek sz*ok lennének, de szerintem irreálisan drágák. Annyival szerintem nem jobb, hogy ennyivel többet kiadjak érte. Oké, hogy a memóriakezelése verhetetlen, de ez még mindig nem elég ok arra, hogy ennyivel drágább cuccot vegyek. A stabilitás meg nemcsak ezen múlik. Az én AMD konfigom másfél éves, de egy full stabil gépem van, és nem túlzok, de eddig csak hardver csere (videokártya) miatt kellett újra telepítenem(XP). Szerintem egy jó táp és egy jó alaplap (via) már elég ahhoz, hogy létre tudj hozni egy stabil rendszert. És ez nekem sikerült is, fele annyiból, mint intelből! És ez nem utolsó szempont!!
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.