HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:28

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 10:12

Nokia 6610i

Nem akarom részletezni nagyon, elég szar.
A Westel szerint támogatja a faxot, valójában nem. 2 napomba, 3 infarktusba és egy zsáknyi leb@szásba (a főnök által, aki használná) került, mire kiderült.
AT+FCLASS=? eredménye 0. De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele :mad:

Ööööö, nekem usernél asszem ilyen van és sikerült vele faxolni... Szegény bejövő faxokatr is akart vele, aztán Westel csinált faxpostafiókot, nahh, az egy horror, hamar letett róla. De mit vár ugye, máshogy télleg nem lehet megoldani.
Make love not Wor.

#282 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:39

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 12:12

Nokia 6610i

AT+FCLASS=? eredménye 0. De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele :mad:

Amennyiben a westel oldalan levo info alapjan vetted meg, akkor a kinyomtatott weboldallal egyutt visszamesz a boltba, aszondod, hogy te bizony meg voltal tevesztve, es gyorsan csereljek be egy olyanra, ami faxol. Ha ellenkeznek, akkor meg kersz egy panaszkonyvet.

Irtam volna mindezt akkor :D, ha az elkuldes elott nem nezem meg, hogy mit is ir a t-mobile oldala itt. A fax mellet - jel van... :hemuveg:
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#283 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:40

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 12:12

De azért a Westel oldalán kint van, hogy lehet faxolni vele :mad:

Már(?) nincs kint.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#284 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:42

Akkor qrva gyorsan intézkedtek, mert de. 11-kor még ott volt :eek:
Mondta is a 1230-on a lányka, hogy szól az illetékeselvtársaknak. Hmmh :)

#285 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 12:02

Idézet: Czmorek - Dátum: 2004. júl. 18., vasárnap - 19:36

MediaM.-ból való Hama Qax(már ha jól írtam) dugók.

Komolyan fél órát töprengtem hogy mi lehet ez, hát: KOAX:D
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#286 Felhasználó inaktív   Baraqkk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 04. 12:50

Üdv mindenkinek!

Nekem a HP XE2 laptopjával gyűlt meg a bajom. Tudom már elavult gép, de az eset tanulságos.
Négy darabot vettünk egyszerre, a gyári számuk is szinte egymás mellett volt. Az egyiknek helyből kijelző hibája volt, nem lehetett kontrasztot szabályozni. Ezt szó nélkül kicserélték. Nem az egész gépet, csak az eredeti HPA kijelzőt egy TFT-re, met HPA nem volt a szervíznek. Na ezzel még jól is jártunk volna, azonban alig az egy éves gari lejárta után az egyik elromlott, hiba: nem tölti az akkumulátort. Cserebere a négy gép között, egyértelműen megállapítottuk, hogy nem az akku, és nem  a töltő rossz. A szerviz megnézte és közölte, hogy alaplap csere 180000 HUF. Agyrém egy olyan gépben, ami egyébként hálózatról (sőt akkuról is) hibátlanul működik csak nem tölt. Na én sajnáltam a HP-től a pénzt, és a mai napig nem töltöm az akkumat, ami tán már tönkre is ment.

És amiért mindezt ideírtam: Mára már a négyből három gépnek ugyanez a hibája, sajnos a TFT-s is elromlott.

Egy gépet a kollégám megcsináltatott, neki már csak 160000 HUF volt a javítás. A poén az volt, hogy pár hét múlva felhívták Londonból, hogy elégedett volt-e a szervíz szolgáltatással. Arról nem kérdezték, hogy azzal elégedett-e, hogy kifizette a gép értékét mindezért. Az is akkor deült ki, hogy a kicserélt döglött alaplapot vissza kellett volna kapnia.

Szóval négyből három piti hibával, ami miatt gyakorlatilag mégegyszer meg kell venni az egészet, ha javíttatod. Bocs ha valakit untattam, de szerintem ez elég PÁF.

#287 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 04. 20:17

HP üzletpolitika.
Én még egy rozsdás görbe szöget sem veszek tőlük, soha többé!

#288 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 10. 09:59

Sziasztok!

Igaz, már régen volt téma a Codegen tápok "csodái", de én mégis meg szeretném osztani veletek a tapasztalatomat. Már kb. 5 db codegennel gyűlt meg a bajom.
Az előző gépem egy elég régi amd-s gép volt, de ez nem lényeg, de az sokkal inkább, hogy kettő táp is elfüstölt benne, de szerencsére "csak" a vinyót vitte magával.
Aztán tavaly gépet cseréltem, persze magamnak köszönhettem, ismét codegent kaptam bele. De 3 hónap után az is megadta magát, bár ez nem füstölt, hanem egyszercsak se kép, se hang. Mondjuk nem rántott magával semmit. Garival cserélték, két hét után ismét füstölt, ismét garival csere, majd az is robbant, ismét a vinyót és a hálólártyát vitte. Akkor lett elegem. Vettem egy Coolink tápot, de az világbajnok, eddig még egy codegenem sem bírta.  Szóval az biztos, hogy több codegen nekem nem kell. Ennyi
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#289 Felhasználó inaktív   Robixman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 10. 10:59

Sziasztok!
Tomm hogy már nagyon offtopic de azért szeretnék érdemben hozzászolni az AMD fikázós témában!
Eccerűen nem értem h hogyan kerülhet egyáltalán ebbe a témába az AMD mint PÁF. Lehet hogy az Intel megbízhatóbb, de ez az árán is láccik. És mivel én egy diákhitel.hu-ból gazdálkodó lusta főiskolás vagyok, aki dolgozni nem akar suli mellett, és anyuci sem pénzeli agyon, nem engedhetem meg magamnak hogy csak azért vegyem meg a drága Intel cuccot, mert az stabil.
Ezzel nem fikázni akarom az Intelt, mert télleg jók, de mégis AMD párti vagyok!
A saját konfigommal szoptam is eleget, de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem, már az sem a legjobb volt, csak mindenből a középkategóriás, mégsem szidom az AMD-s konfigomat,mert én meg vagyok elégedve vele.
A sok szívás sem a csipszet miatt volt, hanem sztem a fincsi 300W os codegen tápom nem bírta már a cuccot. 1600+ Athlon, 256DDR, háló, Abit GEF2 400(Nvidia csíppel) qrva durván melegszik, 2 winyó, cd-író,DVD-író, eccerűen sok volt neki, főleg h a koleszban az elektromos hálózat nem túl stabil(még földelve sincs, és ingadozik).
Sztem megérte ennyi pízér, az a 2havi Xp telepítés!

Szal az AMD nem az a kategória amit "Nem szabad megvenni"(a topic cím)

na pá
"Memória hiba a 2FF45x0000F helyen
...
A videókártya drivere végtelen ciklusba került..."(by Xp)

#290 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 10. 13:00

Idézet: Robixman - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 11:59

Sziasztok!
Tomm hogy már nagyon offtopic de azért szeretnék érdemben hozzászolni az AMD fikázós témában!
Eccerűen nem értem h hogyan kerülhet egyáltalán ebbe a témába az AMD mint PÁF. Lehet hogy az Intel megbízhatóbb, de ez az árán is láccik. És mivel én egy diákhitel.hu-ból gazdálkodó lusta főiskolás vagyok, aki dolgozni nem akar suli mellett, és anyuci sem pénzeli agyon, nem engedhetem meg magamnak hogy csak azért vegyem meg a drága Intel cuccot, mert az stabil.
Ezzel nem fikázni akarom az Intelt, mert télleg jók, de mégis AMD párti vagyok!
A saját konfigommal szoptam is eleget, de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem, már az sem a legjobb volt, csak mindenből a középkategóriás, mégsem szidom az AMD-s konfigomat,mert én meg vagyok elégedve vele.
A sok szívás sem a csipszet miatt volt, hanem sztem a fincsi 300W os codegen tápom nem bírta már a cuccot. 1600+ Athlon, 256DDR, háló, Abit GEF2 400(Nvidia csíppel) qrva durván melegszik, 2 winyó, cd-író,DVD-író, eccerűen sok volt neki, főleg h a koleszban az elektromos hálózat nem túl stabil(még földelve sincs, és ingadozik).
Sztem megérte ennyi pízér, az a 2havi Xp telepítés!

Szal az AMD nem az a kategória amit "Nem szabad megvenni"(a topic cím)

na pá

Ehhez én is szeretnék hozzászólni. Én is AMD párti vagyok. Nem mondom, hogy az intelek sz*ok lennének, de szerintem irreálisan drágák. Annyival szerintem nem jobb, hogy ennyivel többet kiadjak érte. Oké, hogy a memóriakezelése verhetetlen, de ez még mindig nem elég ok arra, hogy ennyivel drágább cuccot vegyek. A stabilitás meg nemcsak ezen múlik. Az én AMD konfigom másfél éves, de egy full stabil gépem van, és nem túlzok, de eddig csak hardver csere (videokártya) miatt kellett újra telepítenem(XP). Szerintem egy jó táp és egy jó alaplap (via) már elég ahhoz, hogy létre tudj hozni egy stabil rendszert. És ez nekem sikerült is, fele annyiból, mint intelből! És ez nem utolsó szempont!!
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#291 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 10. 14:13

Mondjuk ez a jó alaplap(via) sor még viccnek is rossz....
Amugy, pl ezekkel mind lehetne vitatkozni, de minek flameljünk? Nekem van ismerősöm, akinél ott az nforceos gigabyte 2400es XPvel, és csont jól teker, van olyan is aki hülyére szivja magát az NF7el, van olyan akinek a jóistennek nem mennek a ramok duálban az i865jében, etc etc.
Amugy, VGA csere miatt XP reinstall? Nekem még lapcserénél sem kellett. Ez meg hogy stabil, elég relativ.

#292 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 06:40

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 15:13

Mondjuk ez a jó alaplap(via) sor még viccnek is rossz....
Amugy, pl ezekkel mind lehetne vitatkozni, de minek flameljünk? Nekem van ismerősöm, akinél ott az nforceos gigabyte 2400es XPvel, és csont jól teker, van olyan is aki hülyére szivja magát az NF7el, van olyan akinek a jóistennek nem mennek a ramok duálban az i865jében, etc etc.
Amugy, VGA csere miatt XP reinstall? Nekem még lapcserénél sem kellett. Ez meg hogy stabil, elég relativ.

Én csak azért csináltam reinstallt, mert az f-secure nem engedte az új driver telepítését (nvidiaról catalystra), de azóta az f-secure ell lett távolítva. Ennyi. Én nem csak azt mondtam, hogy a via az isten, de kevesebb panaszt hallottam róla, mint akinek nforce-os, vagy sis-es az alapja. De havernak van olyan nforce-os konfigja, ami világbajnok, de a másiknak azóta pusztul, mióta megvan. Ez is relatív.

#293 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 17:02

Minden relativ asszem. Én pl most raktam össze egy RDs konfigot magamnak, win reinsall nélkül akartam, megszopatott. Aztán simában sem ment fel. Aztán kiderült valami halál retardált hiba, és most megy betonstabilan olyan alkatrészekkel, amiknek gyárilag nem kellene együtt menni, betonstabilan. Viszont anno T2k az RDs gépekkel kapcsolatosan lekáromkodta a csillagokat az égről, hogy a cégnél ahol melózik, mekkora sz*rok és mennyi baj van velük.

#294 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 06:42

Hát bizony előfordul. De az eladók hozzáértéséről ne is beszéljünk. Amikor az lcd monitort meg akartam venni rákérdeztem az eladót, hogy mekkora a képfrissítése, akkor 5 perc szünet jött, majd rávágta: Asszem 65Hz. Na itt fogtam padlót.

#295 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 10:31

Na ja, de vedd figyelembe, hogy ilyen helyeken túlnyomó többségében éhbérért alkalmaznak nem szakirányú végzettséggel rendelkező, max a lelkes amatőr szintjén működő embereket, akik azért dolgoznak ott, mert nincs más lehetőségük.

#296 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 11:36

Ebbe igazad van, csak én azokat sajnálom, akik semmit nem konyítanak a géphez. Modjuk gyereknek veszik és megvezetik őket (nem mindig számdékosan). De ha az eladó nem is ért hozzá legalább papíron legyen neki leírva és olvassa fel. Ennyi.
De a tulajok meg még szemetebbek:
Haver vett gépet, nem értett hozzá, listán bekarikáztuk, mit szerene, ez alapján rakták össze neki. Elhozta feltelepíteni az XP-t. El iskezdtem, de nem is indult el. Gyanakodni kezdtem, szétszedtem, és a memórián észrevettem, valamit. Kivettem és egy céges matricán ez állt: "Rossz, nem indul el. Garanciába cserélve."  :eek: Nem akadtam ki, ne gondold. Ment is a feljelentés. És ez a szemétség!  :reklamacio:

#297 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 15:51

Nemtom, én az ilyen inkorrekt g*ciket máglyán égetném el. A másik csúcs az, amikor beviszi a gépet valahova, és ezt-azt kiveszenek, kicserélnek benne.

#298 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 07:36

Van egy barátnőm, aki nem ért annyira a gépekhez, ezért szintén listáról állítottunk össze neki gépet. Kértünk bele egy LG combót (nem tartom jónak, de neki az kellett). A ház olyan volt, hogy, hogy tudod, így rejtve volt benne a meghajtó. (a ház saját ajtaját nyitotta ki, vagy mi, de a lényeg, hogy nem láttad az elejét.) Eddig minden rendben is volt. Egyik nap vittem neki egy dvd-t, hogy nézze meg. Berakta és egyszerűen nem akart elindulni. :confused: Aztán szétszedtük és csodák csodájára egy sima LG 52x-es cd író volt benne!!  :eek:  :reklamacio: Persze a számlán comboként volt ott. Persze visszamentünk, a kiscsávót elküldtem a halálba, aki majdnem megdumált, hogy én nem értek hozzá. Aztán kicserélték, miután a panaszkönyvet is szépet kitöltöttük. Ez azért durva volt! :mad:

#299 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 10:15

na az ilyen cégek nevét sem kéne kicenzúrázni a fórumból szvsz... :reklamacio:

#300 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 11:34

hát ezt nem tudok elhinni :eek: :eek: