HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#491 Felhasználó inaktív   ekg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 25. 21:52

Idézet: ekg - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 20:41

Ezt próbáltad már? Én összekötöttem a két gépet, de nem történt semmi... leírná valaki hogyan kell? Bocs az off-ért

hoppáá, megtaláltam a megoldást (google  :-)))  ha valakit érdekel:
http://www.unibrain.com/1394_products/1394.../firenet_pc.htm
na ki is próbálom. üdv

#492 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 25. 21:56

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:44

Jaja, van rajta feketedoboz. :D

Advanced solutions? :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#493 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 28. 09:38

:omg:  :nevet2:
Üdvözlettel:
Gabi

#494 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 10:04

3 hónapja kínlódok egy MSI K7N2 Delta2 Platinum alaplappal. A legkülönfélébb hibákat produkálja. Egyet már cseréltek, teszteltem másik táppal, VGA-val, memóriával, stb. Per pill. éppen műxik (bár a Pinnacle Studio 9 csinál furcsaságokat), de valahogy az az érzésem, hogy nem minden OK.

Szóval egy szerintem jól felszerelt, 3 év garos, márkásnak mondható, az átlagnál drágább alaplaptól többet várna az ember (hiszen a felsoroltak miatt költöttem többet) - ha más is szív vele, felkerülhetne a listára.

Találkoztam már hasonló kategóriájú hibákkal egy-két alaplapnál, de azokat BIOS frissítés megoldotta. Nos, ehhez a deszkához a legutóbbi BIOS 2004 augusztusi. Gyanítom, a gyártó nem is nagyon foglkozik már vele...  :reklamacio:

#495 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 14:09

Elég rossz választás volt... :(
Rhino666

#496 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 14:30

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 15:09

Elég rossz választás volt... :(

Már bánom is, hogy nem maradtam meg az Abitnál. Akármennyit is szidják, nekem nagyon jól megy. És nem púpos a kondi, és nem insatbil, meg mittudomén miket szoktak még mondani rá. Überelni akartam, és mellényúltam... :think:

#497 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 22:29

Ebbe a topikba beletartoznak a digit.fényképező gépek és a vízhűtések is? :D

Mert ha igen van 2 dolog.

1.Hp Photosmart 635 nagyon zsír kis gépcske szép,egyszerü,sajna angol menü,de rögtön próbálljátok ki pakoljátok tele a memóriát,üriccsétek le,nézzétek megy-e a format,mert nekem a 3. gép volt ami tökéletes,előző 3:Nem működött a Format opció,nem jött ki az optika,nem vakuzott.

2.Hoc vízhűtés 3.0  ezzel óvatosan ismerősömnek volt rajta egy csúnya kis hibás forrasztás és kifolyt belőle a víz és az egésznek kész-kampó csókolom.nemtom.de ha lehet tesztelljétek le valahogy(nemvagyok jártas vízhűtés terén :(  )

Szerkesztette: Chrystopher 2005. 03. 14. 22:29 -kor

Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#498 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 12:36

Idézet: orbano - Dátum: 2004. máj. 9., vasárnap - 17:49

Azért kíváncsi lennék azokra a hibákra... nekem ugyan nem ez van, hanem egy sima A7V8X, de eleddig nem volt vele bajom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve...

Hi.

Nekem is, haveromnak is ilyen deszkája van, ez enyém, terhelve gyikálva tökéletesen hibamentes, egy rossz szavam sem lehet rá. Azért vettem ezt mert elötte 2 abit NF-7 sétált el szarékhoz a gépemmből...

A megbízthatóságát egy jól menő üzletet üzemeltető HOZZÁÉRTŐ! kollégám dicsérte rám, hogy eddig 1 darabot sem látott viszont belőle...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#499 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 11:51

Inno3D Gef. 6600, 6600GT, 6800: Kép elmegyeget róluk, jelentős százalék meg is döglik(monitor lekapcs, gép kifagy). 3dmark nem minden esetben mutatja ki a hibát, gariztatás emiatt nehéz.
Nem ajánlom.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#500 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 11:54

Chaintech Nforce2-es lapjai: instabilitás, folyamatos bios reset jelentkezik, igen jelentős hibaszázalék. Gariban átkötnek dróttal egy gyenge átvezetést, ami 10%-ban sikeres.
Nem cserélik ki szinte soha, nagyon nem ajánlom.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#501 Felhasználó inaktív   ivanhoe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 09:17

pinnacle pctv
sok romlik, vissza gariba, és ha nincs elromladva akkor is a software-e nem kielégitően jó.
.."szabaditsd fel a tudatod"

#502 Felhasználó inaktív   zolnagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 21:07

Daewoo DMX 150 MP3-nál ugrik. A metro visszaadta az árát, mert 3 napon belül visszavittem.

#503 Felhasználó inaktív   telly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 10:59

Sziasztok, en a Maxtor vinyokra vagyok ki az utobbi harom evben, illetve az x-micro 11g(rix) routerere es a forgalmazo M***l gari ugyintezesere.

#504 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 17:52

arita 8x dvd-r

eddig semmi gond nem volt vele, most 5-bol 5 szar  SOHA TOBBET  :down:

#505 Felhasználó inaktív   j611 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 21:11

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 18:52

arita 8x dvd-r

eddig semmi gond nem volt vele, most 5-bol 5 szar  SOHA TOBBET  :down:

A fenébe, akkor most már biz isten nem tom, hogy melyik márkából érdemes venni.... :omg:

#506 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 22:08

ize, idokozben kiderult, hogy lehet, hogy az iroval van gaz, ugyhogy egyelore az elozo hozzaszolast vegyetek toroltnek  :eek:

#507 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 19:33

Idézet: KaLeun - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 21:48

Connect3D Radeon 9600, 1/2 óra használat után az egyik ic elfüstölt. Olyan kicsi borda van rajt, hogy a régi 486-osokon se láttam ilyet. (gyári driver, minden alapon)
Ez beletartozik a gariba?

Bolt elküldte a gyártóhoz, a héten megjött az új kártya. Sokkal nagyobb borda van rajt.

#508 Felhasználó inaktív   atkamano 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 06. 10:58

Idézet: telly - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 11:59

Sziasztok, en a Maxtor vinyokra vagyok ki az utobbi harom evben, illetve az x-micro 11g(rix) routerere es a forgalmazo M***l gari ugyintezesere.

Én évek óta nem vagyok hlajlandó egy gépbe sem maxtor vinyót rakni,sajátba meg főleg nem.Hozzáértők szondják,hogy sirály,mert lehet hallani,hogy műkszik,ami igaz is,mert kb 2hét folyamatos használat után csattog,kattog,zörög,nyekereg,illetőleg elszáll.Van egy fanless vasam,amiben 2éve egy barracuda van,jelenleg is a leghangosabb része a DVD és még nem jelentkezett sem írási sem olvasási probléma.A notimban 3éve van egy Fujitsu-siemens vinyó,ami szintén nem produkált még semmi rendkívülit.Az asztali gépemről még nem nyilatkozom,mert még csak fél éve van összerakva,a vinyó persze seagate.Gyülölöm az összes maxtor vinyót,régebben majdnem minden hónapra jutott valami gond,sőt a legdurvább az volt,amikor 2hét után elszállt az egyik és a szervízben képtenek voltak rájönni mi van vele...

#509 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 10:32

Maxtornál ezer helyen le van irva, hogy hangos, ezen nincs mit csodálkozni, de az hogy behal, egy okból van: hűtés nélküs sajna pikkpakk 50 fokon megy egy rossz szellőzésű házban idleben, 55fok meg a halála neki. Igy nincs mit csodálkozni, hogy egy fanless házban 2 hét alatt kifingik. Elárulom, a seashield-el rendelkező seagatyák ugyanugy nem birják, ha nincs valami minimális szellőzés körülöttük.

#510 Felhasználó inaktív   GyuliMali 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 17:06

Sziasztok!

Új jelölt:
Micronet SP888 ADSL router.
Igaz, két éve vettem, 3 hónaposan se kép, se hang, gariban cserlték, most az is haldoklik...
egyszer csak megáll, legalábbis az ADSL felé. úgy tünik, minden rendben van, csak éppen net nincs...
Kikapcs-bekapcs és megy. a baj az, hogy tegnap este óta ezt 3-szor kellett megjátszani...
Már nagyon bánom, hogy nem egy SMC-t vettem meg +2000HUFért, élettartamgarival...
Igaz, nagyon kellett, és ez volt MOST-ra, az smc-re a *ser's-éknél már több, mint egy hetet vártam. Akkor berágtam, és megvettem ezt.
Bár, akkor is rossz üzlet volt..

Gyula

Szerkesztette: GyuliMali 2005. 04. 10. 17:07 -kor

A minap gondolkodtam...

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27