HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#511 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 10. 18:13

Idézet: GyuliMali - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 18:06

Micronet SP888 ADSL router.

Mondjuk a D-link 604-es se sokkal jobb. Szerintem. Hetente egyszer tuti, hogy csak áramtalanítással lehet bele életet lehelni...

#512 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 11. 06:14

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 18:13

Mondjuk a D-link 604-es se sokkal jobb. Szerintem. Hetente egyszer tuti, hogy csak áramtalanítással lehet bele életet lehelni...

azt vidd vissza gariban!
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#513 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 07:06

Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 7:14

azt vidd vissza gariban!

Sajnos már lejárt a gar (van úgy másfél éves...). És azért nem lett visszaadva időben, mert irodai, azt meg macerás letesztelgetni (max. munkaidőn kívül, de akkor meg kinek van kedve ott ülni...).

#514 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 07:50

Ne aggódj, az SMC sz*rricade se sokkal jobb mint ezek. Már ami a konfigurációt illeti.
Igaz az X-micro se egy nagy márka, de nekem eddig még nem volt vele gondom, pedig kiszórtam vagy 10-15dbot kábelnetre meg adslre.

#515 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:58

HP 3820-as tintasugaras nyomtató
van melóhelyen 3db belőle, más-más beszállítótól, szállítmányból. kb másfél évesek
kb. 1 hónapja egyik elkezdte azt játszani, hogy beragadt a fej, és nem tudta mozgatni. Ezt szervízben orvosolták kemény 17ezer Ft-ért (Sajna egy számlázóprogram használja őket, átkonfigolni többe került volna). Szal megjavították, működik... (új nyomtató olcsóbb lett volna)
Erre 1hete egy másik is elkezdte ugyanezt, ma meg a harmadik is.

Felhasználási területük teljesen más, egyikkel sokat nyomtattak, masik kettővel ennek max a 10%-át.

Igaz, szerintem már nem lehet kapni ezt a típust, ha mégis, akkor se ajánlom senkinek :)

#516 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 14. 05:37

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2004. ápr. 19., hétfő - 14:30

Pl.: Codegen 300W-os tápegység ("kékmatricás"): bizonytalan működés, alacsony és ingadozó feszültség. Olcsó, rossz minőségű hardver.

Ha a "garancia csak helyi lakosoknak" című topicot elolvasod, értheted a hozzászólásom:

Kedves panaszos!Nem értem, mit vagy kiakadva azon, hogy Codegen tápod nem működik úgy, ahogyan azt remélted.Mégis mit vártál?Hogy kifizeted az árát és nyugodtan használhatod?Szegény Codegen dolgozóit bizonyára most meg is bántottad!Tessék saját költségen Sánghájba utazni, és elnézést kérni.És külömben is te hibád, hát hogy képzeled, hogy elhiszed azt, amit a cimkére írtak adatokat?És minek vetted meg egyáltalán?Jó hogy nem már működő terméket akarsz venni a pénzedért, amiért megdolgoztál.Ha megvetted, így jártál.Tessék felajánlani adód 1%-át a Codegennek, hogy jobbra tudják fejleszteni a tápot!Szegény mérnök bácsik!Így megbántani őket!Hogy mik vannak!

#517 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 06:24

ejjj... hogy ezzel nem tudtál volna várni még öt napot, akkor sikerült volna pont egyéves hozzászólásra válaszolnod :omg:

:D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#518 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 05:20

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 7:24

ejjj... hogy ezzel nem tudtál volna várni még öt napot, akkor sikerült volna pont egyéves hozzászólásra válaszolnod :omg:

öhöhöhö, ha olyan régi, minek olvasgatod?És attól még mert régi, tán nem lehet más hasznára?Én pl 1 hónapja voltam egy boltban, és a boltos maga mondta, hogy a codegentől ne vegyek 400w-os tápot, mert nem tudja a 400 w-ot, ehehehhee.Akkor aktuális a codegen, vagy nem?Ja és nem azért írtam marhaságokat, mert úgy is gondolom, csak nem akarok kilógni a sorból, mert itt nálatok látom ez a szokás(nem rád céloztam).Egy olyan fórumon, ahol valakit a hozzászólások számának függvényében minősítenek nem is tudok normális lenni.Ehehehehehe, majd megyek az utcán, és ha jön szembe valaki, megkérdem:" hányszor szóltál hozzá a HWSW-n?" és ha kevesebbszer mint én, vagy azt sem tudja miről van szó, akkora sallert levágok neki, hogy be sz@rik.

#519 Felhasználó inaktív   TC2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 16:26

Idézet: Thoty - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 19:58

HP 3820-as tintasugaras nyomtató
van melóhelyen 3db belőle, más-más beszállítótól, szállítmányból. kb másfél évesek
kb. 1 hónapja egyik elkezdte azt játszani, hogy beragadt a fej, és nem tudta mozgatni. Ezt szervízben orvosolták kemény 17ezer Ft-ért (Sajna egy számlázóprogram használja őket, átkonfigolni többe került volna). Szal megjavították, működik...   (új nyomtató olcsóbb lett volna)
Erre 1hete egy másik is elkezdte ugyanezt, ma meg a harmadik is.

Felhasználási területük teljesen más, egyikkel sokat nyomtattak, masik kettővel ennek max a 10%-át.

Igaz, szerintem már nem lehet kapni ezt a típust, ha mégis, akkor se ajánlom senkinek :)

Ha a 17000 forintos szervíz drágább volt mint az új nyomtató és ez egy céges "fontos nyomtató" akkor a PÁF-ba nem a nyomtatót kell beírni, hanem azt, aki beszerezte ! :D

A 17000 forintos nyomtatók julikának otthoni maszatolásra lettek kitalálva. :D:D Számlázáshoz egy olcsóbb laser inkább megfelelő, de ha arra nem telik, akkor egy mátrix...:D

Szerkesztette: TC2 2005. 04. 17. 16:27 -kor

Ez az aláírás...összefirkáltam a monitort, de nem látszik. Mit rontottam el ?mwp

#520 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 16:29

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:20

Egy olyan fórumon, ahol valakit a hozzászólások számának függvényében minősítenek nem is tudok normális lenni.

Ha így gondolod, akkor itt a helyed a PÁF-ban. :pokeas:
... a trip back in time is all I need ...

#521 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 16:31

Idézet: TC2 - Dátum: 2005. ápr. 17., vasárnap - 17:26

Számlázáshoz egy olcsóbb laser inkább megfelelő, de ha arra nem telik, akkor egy mátrix...:D

Pláne, hogy egy új mátrixnyomtató már-már drágább, mint egy laser. :) Cserében viszont hangos és lassú. Igaz, egy menetben képes többpéldányos számlát nyomtatni - ezt egyetlen tintás vagy lézeres sem tudja utánacsinálni.

#522 Felhasználó inaktív   TC2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 16:55

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. ápr. 17., vasárnap - 15:31

Pláne, hogy egy új mátrixnyomtató már-már drágább, mint egy laser. :) Cserében viszont hangos és lassú. Igaz, egy menetben képes többpéldányos számlát nyomtatni - ezt egyetlen tintás vagy lézeres sem tudja utánacsinálni.

:offtopic:

:D Lehet. Én már állítottam be olyan mátrixnyomdát irodába, ami verte sebességben a lasereket, tudott többpéldányost is nyomni nyilván, és még a 132 oszlopos nyomtatásnál is tartotta a nyomtatási sebességet. A gond az asztallal volt, amit alá szántak :D:D:D Kissé belengett. Ja, ez egy IBM nyomda volt.
Ez az aláírás...összefirkáltam a monitort, de nem látszik. Mit rontottam el ?mwp

#523 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 17:17

Idézet: TC2 - Dátum: 2005. ápr. 17., vasárnap - 17:55

:offtopic:

:D Lehet. Én már állítottam be olyan mátrixnyomdát irodába, ami verte sebességben a lasereket, tudott többpéldányost is nyomni nyilván, és még a 132 oszlopos nyomtatásnál is tartotta a nyomtatási sebességet. A gond az asztallal volt, amit alá szántak :D:D:D Kissé belengett. Ja, ez egy IBM nyomda volt.

Akkor az inkább egy sornyomtató lehetett. Na, azok tudnak durva sebességeket is produkálni.

#524 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 20:30

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 17:13

Ne is mondd!
2 hónapot szenvedtem vele, cserélték, szintén rossz volt!
Egy tragédia.

#525 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 20:43

Használjatok Draytek-et. Nem olcsó (sőt!), viszont gond egy szál se vele. :)

Szerk.: itt a fórumon Jahno-tól lehet pl. beszerezni (ez itt a reklám volt :D ).

Szerkesztette: Telcontar 2005. 04. 17. 20:44 -kor

#526 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 17:39

Én csak néhány régebbi dolgot irnék le most. Amire valamiről kiderül hogy pocsék, már futnia kell egy jó ideje, tehát aki rögtön megveszi a legújabbat, rosszul járhat.

1. Régen volt a quantum st fireball vinyók sorozata, először 1.6 gigás volt nálam, behalt, visszavittem, vettem az árából ugyanolyan 6.4 gigásat, az is behalt, de már nem vettem több ilyet, hanem egy seagate-t medalist volt 4 gigás, jó kis vinyó volt, de nagyon rejtélyesen dobta fel a talpát (talán nem megfelelő felhasználás). Voltak nálam WD vinyók is 4 gigásak, 2 darab egymás után hamar kimúltak. Ezek után egyébként többé nem vettem ata-s merevlemezt, szkázit használok már nagyon régen, mondanom se kell, hogy gyönyörűek! Még a quantum is! Gyorsabbak is. De már odafigyelek a köritésre is. No mobil rack, és hűtöm is őket egy külön ventivel.

2.Nálam inteles gép nem birta sokáig, többet próbáltam, ugyanaz, máshol már újságoltam. Ezen belül is abit alapot nem veszek többet ami magával együtt a procim is kinyirta.

3.Valahogy a geforce kártyák is kezdenek szédelegni. inno Gef2ti kártyám egyszer csak nem ment!

Szerkesztette: Samuraj 2005. 04. 18. 17:40 -kor

A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#527 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 18:27

Idézet: Samuraj - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 18:39

Én csak néhány régebbi dolgot irnék le most. Amire valamiről kiderül hogy pocsék, már futnia kell egy jó ideje, tehát aki rögtön megveszi a legújabbat, rosszul járhat.

1. Régen volt a quantum st fireball vinyók sorozata, először 1.6 gigás volt nálam, behalt, visszavittem, vettem az árából ugyanolyan 6.4 gigásat, az is behalt, de már nem vettem több ilyet, hanem egy seagate-t medalist volt 4 gigás, jó kis vinyó volt, de nagyon rejtélyesen dobta fel a talpát (talán nem megfelelő felhasználás). Voltak nálam WD vinyók is 4 gigásak, 2 darab egymás után hamar kimúltak. Ezek után egyébként többé nem vettem ata-s merevlemezt, szkázit használok már nagyon régen, mondanom se kell, hogy gyönyörűek! Még a quantum is! Gyorsabbak is. De már odafigyelek a köritésre is. No mobil rack, és hűtöm is őket egy külön ventivel.

2.Nálam inteles gép nem birta sokáig, többet próbáltam, ugyanaz, máshol már újságoltam. Ezen belül is abit alapot nem veszek többet ami magával együtt a procim is kinyirta.

3.Valahogy a geforce kártyák is kezdenek szédelegni. inno Gef2ti kártyám egyszer csak nem ment!

Én azért megnézném a tápodat, meg a fali "birkózógépedet", pláne, ha nincsen valami jobbféle szünetmentesed...

Aztán tényleg lehet csak pechsorozat, vagy "pozitív" kisugárzás... Esetleg haragos családtag...  :think:

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#528 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 18:42

Papirfűrész mellett én is melóztam, Epson FX8500 volt a lelkem, szerény 12e karakter/perc draftban. A gond az volt, hogy a 40es zártszelvény állványt amit csináltak hozzá, 1 hét után ki kellett háromszögelni, mert eltörtek a hegesztések itt-ott :D

#529 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 20:41

Nekem erről a BM-es telegráfok jutnak eszembe, zárt helység, két rettenet óber barom nagy írógépszerű szörnyeteg és bennt hangot nem hallani mást, csak valami orosz speciális gyorstüzelőlöveg félreismerhetetlen hangját. A cucc a békebeli háborúban valszeg páncélt is rombolhatott, ilyen hanggal kizárt, hogy ne vitt volna át bármit urántitánbanántöltettel. Na az is köpte a karaktert, mint kapafogú vénasszony a szotyihéjat. Csak az embert sajnáltam, akinek azt mind el kellett olvasnia.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#530 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 21:07

Idézet: Samuraj - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 17:39

1. Régen volt a quantum st fireball vinyók sorozata, először 1.6 gigás volt nálam, behalt, visszavittem, vettem az árából ugyanolyan 6.4 gigásat, az is behalt, de már nem vettem több ilyet, hanem egy seagate-t medalist volt 4 gigás, jó kis vinyó volt, de nagyon rejtélyesen dobta fel a talpát (talán nem megfelelő felhasználás). Voltak nálam WD vinyók is 4 gigásak, 2 darab egymás után hamar kimúltak. Ezek után

egyébként többé nem vettem ata-s merevlemezt, szkázit használok már nagyon régen, mondanom se kell, hogy gyönyörűek! Még a quantum is! Gyorsabbak is. De már odafigyelek a köritésre is. No mobil rack, és hűtöm is őket egy külön ventivel.

Szerintem replace user, and press any key to continue. Webhostos topik megmondhatja, hogy SCSI buzi vagyok, de azért tudom hol a határ.

Az, hogy Inteles gép mind szar, az alapban megint érdekes, végül is több, mint 200 darabra van helyszíni garis supportom, általában akkor hívnak, ha kifogyott a nyomtatóban a tinta :-)

Szóval hülyeséget ne tessék terjeszteni, hogy Intel meg Geforce az hullik, meg röhögni fogok, kb. mint ha most terjeszteném a Merci topikon, hogy 4 ütemű motorral ne vegyetek autót, mert a Metizom is az volt, oszt hogy szétesett.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.