HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#771 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 17:59

Idézet: Tyb - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:23

Na most álljunk meg egy percre! Csak én akadok fenn azon, hogy a nyomtatóból kispórolják az USB kábelt?
Csak én vagyok olyan hülye, hogy nem értem, milyen alapon spórolják ki a nyomtatóból az USB kábelt?
Hisz anélkül nem működik... a fényképezőgéphez adnak, az mp3-lejátszóhoz (már amelyik nem pendrive egyben) adnak. Vagy csak én vagyok elmaradva, és már ezekhez sem adnak?

De tényleg, egy usb-kábel mennyibe kerülhet, ha nagy tételben veszi az ember? Tíz cent, húsz? Nagy baj van, ha már ezen kell spórolnia a gyártónak...

Ehh, ez már túl magas nekem. Feladom. Megyek inkább a dinnyeföldre kapálni.
:reklamacio:

Én meg azon akadok fennt amikor a kedves eladó készségesen közli a nagy műszaki boltban (pl ElectroWorld) hogy nincs benne a dobozban a kábel, de külön kapható oda is vezet és akkor látom, hogy 990Ft egy 1.5m-es USB kábel :reklamacio:  Aki meg nem tudja, hogy 300 Ft-ért meg lehet venni akármelyik számgépes boltban meg is veszi....
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#772 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 18:33

Idézet: Syner - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 18:59

Én meg azon akadok fennt amikor a kedves eladó készségesen közli a nagy műszaki boltban (pl ElectroWorld) hogy nincs benne a dobozban a kábel, de külön kapható oda is vezet és akkor látom, hogy 990Ft egy 1.5m-es USB kábel :reklamacio:  Aki meg nem tudja, hogy 300 Ft-ért meg lehet venni akármelyik számgépes boltban meg is veszi....

Én meg úgy gondolkozom, hogy ahhoz, hogy az akármelyik számítástechnikai boltba eljussak az EW-ből, ahhoz legalább 1 óra kitérő és 2l-nyi benzin kell. Ezeket hozzáadva a 300 Ft-hoz, elképzelhető, hogy olcsóbban jövök ki, ha helyben megveszem ott helyben az egészet és már mehetek is haza.

De aki tud, az spóroljon.

Merem állítani, sokan vagyunk akinek 5-600 Ft nem ér annyit, mint 1 óra időnk vagy fél óra autózással töltött idő/benzin.
Gondolkoztál már ma?

#773 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 18:58

Macika, ha nem vagyok windishgraetz, melyik városban laksz? nem városszéli nagyboltról van szó, ott némi gyaloglással (mert van, aki nem autófüggő) fél óra séta árán kapok olcsóbban kábelt. Én meg így gondolkodom.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#774 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:37

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:58

Macika, ha nem vagyok windishgraetz, melyik városban laksz? nem városszéli nagyboltról van szó, ott némi gyaloglással (mert van, aki nem autófüggő) fél óra séta árán kapok olcsóbban kábelt. Én meg így gondolkodom.

rám általában szombaton délután jön rám a nyomtatóvásárlás... olyankor meg asszem esélytelenek a kisboltok. Mérlegelni kell, akinek megér 30-60 percet/1-2 liter benyát, az menjen, aki meg gyorsan le akarja tudni a dolgot, az megveszi a helyszinen.

#775 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:44

Pl Budakalászi EW környékén nincs PC bolt vagy 20 kilóméteres körben :D
Amugy, MSI 815EP-vel örömmel látom nem csak nekem vannak kondigondjaim, ennyit a fikázott abitokról, 815 EPT Pro-val van tele a szervizünk szekrénye :D

#776 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:58

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:44

Pl Budakalászi EW környékén nincs PC bolt vagy 20 kilóméteres körben :D
Amugy, MSI 815EP-vel örömmel látom nem csak nekem vannak kondigondjaim, ennyit a fikázott abitokról, 815 EPT Pro-val van tele a szervizünk szekrénye :D

Békásmegyeren azért talán akad. Meg mintha Pomázon is láttam volna már, és azért a 20 km-en az is belül van.

#777 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:01

én is tecsóban vettem usb-t, drága volt én meg picit morci, de hát ki nem tesz rá magasról... az IDŐm az most rohadt drága, viszont van jó kis melóm, szal egyszeri párszáz ft-nál egy pár perc otthoni pihenésem is többet ér... mellesleg nem tudtam, mi a normál ára =) bár sokallottam a 900at, de hát bumm.
de volt 1.5 m-es kábelű fejhallgató 1500ért, amit kb dobhatok ki, mert szar  :reklamacio:
eleve egész héten nem tudott felhajtani nekem Alvaro egy picit is hosszabb zsinórzatú sima kis fejhallgatót 2k alatt... mert nekem időm azonosan nulla, mióta dolgozom és bioritmus-változás... aztán gondoltam, egye fene, péntek, ott a hétvége pihenni, irány a tecsó, vettem 600ft-os mikrofonos kis izét skypehoz :cool: , meg ezt a másikat. munkahelyre nyílt fejhallgató kell, hogy halljam az eseményeket. minőség sem ártana, de egye fene, túlélhető egyelőre. de amit vettem (vmi noname), az teljesen hiperborzalom, lenyeli a mély hangokat és jajjjjjjjjj. hát, van ez így. amíg nincs jobb, ezt használom. benne volt a pakliban és túléltem.
ja és összecsukható, ami biztos nagyonkell, de kényelmetlen. ilyen hátul ülő cucc, ami engem spec idegesít, de hát engem a kézifék is a bringákon.

de miért van az, hogy Hajdúböszörményben kilépek a lakásból és 200m-es körzetben 3 boltot is találok, ahol hozzámvágnak jóval ezer alatt egy meglepően jól szóló fejhallgatót...?  :think:

általában bajban vagyok budapest és a boltok kapcsolatával. akár bennem van a hiba, akár nem. vannak boltok, de messze :(

#778 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:02

Jó, tudom, csillaghegyen is van, meg pomázon is. Garázscomputer mind, dzsunakrisztánban, hektikus nyitvatartással, és a távolság nem nagy....légvonalban. Kocsival meg kavaroghatsz izmosan, oda-vissza pomáz van vagy 12 km, békás-csillaghegy sincs sokkal közelebb, jó nem 20km a kör, mert abba szentedre is belefér, itt meg van egypár rablóhalcomputer, ahol semmivel olcsóbban nem kapsz meg semmit mint a villanyvilág, de legalább cserébe hülyének néz valami sexagú pchebrák főgyökér, aki szerint a cyrix mediagx a pck csúcsa voodoo rushal :D

#779 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:34

Senki nem közlekedik BKV-val és bérlettel? :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#780 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:36

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 21:01

az IDŐm az most rohadt drága, viszont van jó kis melóm, szal egyszeri párszáz ft-nál egy pár perc otthoni pihenésem is többet ér...

Na, ezt akartam én is kihangsúlyozni...
Gondolkoztál már ma?

#781 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:36

Jómagam de, de ez nem általános, főleg a mai jegyárakat figyelembe véve, ha nem lenne diákom, inkább járnék kocsival, vagy bármi mással, de nonszensz a bkv jegyára az utazás minőségét figyelembe véve.

#782 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:39

Jegyek? Havi bérlet. Városon belül, akárhányszor is estem eddig bele, mindig jobb alternatíva a kocsival szemben. Persze ez is szvsz.

#783 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:40

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:58

Idézet

Én meg azon akadok fennt amikor a kedves eladó készségesen közli a nagy műszaki boltban (pl ElectroWorld)

De bizony, pont városszéli nagyboltról van szó. Ahol TÉNYLEG nem találsz semmit fél órás körzetben. És EW-be nem nagyon szokás tömegközlekedéssel menni, inkább csak autóval.

Avagy én volnék olyan tudatlan, hogy nem tudok belvárosi EW-ről?
Gondolkoztál már ma?

#784 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:45

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 21:36

Na, ezt akartam én is kihangsúlyozni...

Szőrözz csak, mint a nyomtatókkal, Magad is tudod, hogy nem az EW konkrét példáján lovagolunk, hanem valami máson. Ha a Westend-be bemegyek, akkor onnan 5 percen belül találok PC-boltot pl. ha már szőrözzük.

Az idővel kapcsolatos dologban igazad van. Én ezzel is úgy vagyok, hogy ha van fél óra, amit munka helyett sétával töltök, máris felüdülés. A munkával (kábel beszerzése) ráérek majd a boltban foglalkozni.
De ez már egy alternatívabb felfogásmód talán.

#785 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:57

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 21:45

Szőrözz csak, mint a nyomtatókkal, Magad is tudod, hogy nem az EW konkrét példáján lovagolunk, hanem valami máson. Ha a Westend-be bemegyek, akkor onnan 5 percen belül találok PC-boltot pl. ha már szőrözzük.

Az idővel kapcsolatos dologban igazad van. Én ezzel is úgy vagyok, hogy ha van fél óra, amit munka helyett sétával töltök, máris felüdülés. A munkával (kábel beszerzése) ráérek majd a boltban foglalkozni.
De ez már egy alternatívabb felfogásmód talán.

Te tényleg nem vetted észre (pedig kiidéztem még egyszer!!!), hogy a példa írója az EW-ben tapasztalt dolgot nehezményezte?!?!

Itt tényleg nem divat végigolvasni és megérteni, mit írt a másik?

Erre írtam, hogy .... mindegy, ha egyszer nem fordítottál annyi időt rám, hogy megértsd, másodszor sem fogsz... :(
Gondolkoztál már ma?

#786 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:57

Egy a lényeg, ha a f*szomnak sincs kedve mászkálni, megveszem ott és kerül amibe kerül, 990-300=szűk 700 forint, ha olyanom van, lenyelem. Ha meg mászkálhatnékom van, akkor elmegyek és veszek egyet. Persze ez szigoruan fiktiv, mert hajóvontatókötelet fonhatnék az otthon parlagon heverő USB kábelekből, és a "hirtelen, most, azonnal KELL" dolog sem létezik nálam.
Amugy, fanszálhasogatásból, kocsival, ha állat vagy, lehetsz gyorsabb mint a BKV. Nameg, felnőtt havirbérlet pesti+külső vonal közel 20k, az se olcsó, meg a jegy se, áldott az oktatási rendszer, hogy amig diák az ember, fosér-sz*rér utazhat/utazhatott.

#787 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:18

jaja. ez így van. De akkoris elgondolkozom azon, hogy pl. Apunak mibe kerül egy kocsit fenntartani havonta. Egy bizonyos fizu mellett már nem ezzel foglalkozik az ember, illetve egyszerűen túl sok előnye lesz a kocsinak. Ez van. Egyszer lehet, hogy én is így fogom látni.

Macika, olvasásból pedig Te is vehetnél leckét, de azt hiszem, párszor már egyezségre jutottunk afelől, hogy mi ketten nem tudunk hibamentes kommunikációt folytatni.

#788 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:28

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:33

Én meg úgy gondolkozom, hogy ahhoz, hogy az akármelyik számítástechnikai boltba eljussak az EW-ből, ahhoz legalább 1 óra kitérő és 2l-nyi benzin kell. Ezeket hozzáadva a 300 Ft-hoz, elképzelhető, hogy olcsóbban jövök ki, ha helyben megveszem ott helyben az egészet és már mehetek is haza.

De aki tud, az spóroljon.

Merem állítani, sokan vagyunk akinek 5-600 Ft nem ér annyit, mint 1 óra időnk vagy fél óra autózással töltött idő/benzin.

Ja akkor én vagyok ilyen szerencsés helyzetben itt Debrecenben, mert az EW mellett pont van egy Tesco is (tudom, cseberből vederbe :D ), és öt percre van mindkettőtől a belváros, de 3 percen belül van több sztech bolt is.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#789 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:15

Idézet: Syner - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:28

Ja akkor én vagyok ilyen szerencsés helyzetben itt Debrecenben, mert az EW mellett pont van egy Tesco is (tudom, cseberből vederbe :D ), és öt percre van mindkettőtől a belváros, de 3 percen belül van több sztech bolt is.

Debrecen az jó város!
Nagyon szeretem, ott éltem életem leggondtalanabb 7 évét (bár akkor nem így gondoltam :)).
Igaz már rég volt (1980-87), de igaz volt! :)
Gondolkoztál már ma?

#790 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:17

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:18

Macika, olvasásból pedig Te is vehetnél leckét, de azt hiszem, párszor már egyezségre jutottunk afelől, hogy mi ketten nem tudunk hibamentes kommunikációt folytatni.

Ez most a 'bocs, elnéztem' akart lenni, csak bő lére eresztve? :D
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »