HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#951 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 02. 15:03

Idézet

Üdvözlet kollegák,lenne 1 kérdésem,hátha ti tudtok segíteni ,HP 1410---1510 Multi kulti nyomtatókat is forgalmazok hogy minek azt lassan nem értem  6-ból 4-et vissza kellett vinnem a nagykerbe ahol csak a széttárt pingvin teknikás kezeket láttam és közölték velem hogy csak mi vagyunk pechesek ,másoknál semmi gond

Hi!

Mi is forgalmaztuk, anno az 1210-el kezdődött, kb, 2-3 hónap az élettartama, iszonyú bóvli az egész.

Helyette vany Canon PSC-, mostmár IP valami,  egészjók, de vékony műanyag,

és ami nekem nagyon tetszik és egész masszív, 4 fejes, és jó:
Epson CX sorozat (nekem a CX3650-van) most asszem 3850-nél tart.

Ezek mind kb 20.000.-Ft-ba kerülnek (bruttó kisker), és verik a sz*r HP-t, ami már csak a nevéből él.

Az Epsonhoz se drágább már a tinta, és miután 4 fejes, szebb a nagyméretű kép rajta, és sokkal többet tud egy garnitúrával nyomtatni. Én DVD borítókat is nyomtatok vele, meg A/4-es képeket is.
Magyar kezelőfelület, egyszerű, de megfelelő, és nem 1000 mega, mint a HP. Röhögni fogsz: a TESCO-ban vettem. Most is árulják.

Üdv!
Asztalravissza!

#952 Felhasználó inaktív   RCH 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 02. 15:47

Idézet: RCH - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 10:15

SanDisk Cruzer Titanium, 1GB pendrive. Ma delelott mar a NEGYEDIK ilyen joszagom ment tonkre.

A napokban sikerult csak eljutni a szervizig. Allitolag 2-3 het mulva kicserelik, meghozza az uj modellre. Ez valamivel kisebb, gyorsabb es talan a kikepzest is jobban birja.

Szerkesztette: RCH 2006. 03. 02. 15:50 -kor

#953 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 14:59

A4Tech NB-50 egér, az A4Tech legújabb, "elem- és vezetéknélküli" megoldása.

Ennek az egérnek a lényege, hogy egy spec. hozzáadott egérpaddal működik csak, ami indukálja az áramot az egyébként vezeték és akkumulátor nélküli egérben. A koncepció nagyon jó, az elektronika valóban működik is, csak sajnos annyira gyenge minőségű anyagokból van összeszerelve, hogy max. 1 hónap után rendeltetésszerű használat mellett eltörik a görgője, és/vagy megszakad az áramfelvételért felelős tekercs benne. Immár a harmadik ilyen egerem megy tönkre. (Az első egér csak egy óra használatot bírt!) Bár csak az NB-50-et próbáltam, erős a gyanúm, hogy ez a többi NB-xx sorozatot is érinti. Egy ilyen egeret szétszedtem és a görgő tengelye egy 1 mm átmérőjű, nagyon puha műanyag, ami már ránézésre is halálra van ítélve. A tekercs fölött meg éles forrasztások meredeznek, melyek nagyon könnyen megsértik a tekercset, ha rosszul van behelyezve a tokba a NYÁK. Márpedig az összeszerelés minőségét nézve ezt nem géppel csinálják. A technológia nagyon tetszetős, de amíg nem szerelik össze normális anyagból és minőségben, tilos ilyen egeret venni! Nem véletlenül egyre kevesebb bolt forgalmazza Magyarországon.

A termék honlapja

Szerkesztette: Root_Kiskacsa 2006. 03. 11. 15:04 -kor

Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#954 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 17:01

Hat nemtom, en nemhogy ezt, mar eleve a4 tech egeret nem vennek :)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#955 Felhasználó inaktív   BigKoko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 21:25

Megerősítem Én is hogy az A4tech kerülendő. Anno mi akkor hagytuk abba, amikor egy karácsonyi hajrá alkalmával egy zsáknyit gyűjtöttünk be. Érdekes mód 1-2 darab kivételével az összes egeret visszahozták  2-3 napon belül :(  Pedig régebben voltak normális strapabíró egereik :(

#956 Felhasználó inaktív   DuplaZso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 02:42

Szervusztok.

A4tech ? Hmmm... nem hinném,hogy csak ratyit tudtak/tudnak gyártani (jelenlegi, X7-es sorozat például).

Tapasztalataim:

WOP-35: Korához képest nagy tudású,pontos egér. Ergonómiailag elfogadható kialakítással rendelkezett,könnyen hozzá lehetett szokni a használatához,nem kellett rajta keresgélni a gombokat. Az elsőt ezekből exhas 4-5 éve vettem,oly rég volt,hogy már csak az árára emlékszem. 6 rugóba fájt, középkategória. Nekem 2 is, haveroknak további 5 ilyen volt/van. Egyik sem adta még be a kulcsot.

Szériahibájuk tudomásom szerint 2 volt:

1 - Időnként kiakadt két, egymásra merőleges irányba (elugrott a kurzor valamelyik
      sarokba a négyből, vagy FPS-ben a földet vagy az eget nézve folyamatosan pörögtél).
      Persze ha megmozdítottad,abbahagyta.
2 - Némi elülső görgő-bizonytalanság (néha cseppet a röccenés után kellett húzni,hogy
      érzékelje a gördítést).

Ezekből az első a korábbi szériákból származó (még nem a honlapjukon 800 dpi-sként feltüntetett optikával szállított) modelleknek volt jellemzőjük.

SWOP-80: Tudása megfelel a mai kor igényeinek, bár érzékenysége (lévén 800 dpi "mindössze") nem változtatható hardveresen vagy saját driverében (oprendszer béna próbálkozásától most inkább tekintsünk el...). Szintén egész jól kézreáll, kivitelezése a vezetékének tulajdonságaitól eltekintve úgy vélem nem hagy különösebb kivetnivalót maga után. Pontos,biztos optika. Bár csupán pár napon át használtam, ha ezzel az egy típussal rendelkeznék és nem szeretném tesztelgetni a kölönböző hardverelemeket, nem éreznék vágyat egyéb rágcsálófajtára.

WOP-49: Lókószt kategória,átlagos szolgáltatásokkal. Közepesen egyszerű, még azt is lehetne rá mondani, hogy ronda kialakítás. Viszont pillekönnyű, mérete pedig akkora, hogy az én lapát tenyeremhez is szinte ideális (igazából még nem volt ennyire kényelmes eszköz a kezemben). Pontossága mint a SWOP-80-asé, nem lepődnék meg, ha ugyanazt a vezérlést lehetne fellelni mindkettőben. Nem akarom túldícsérni, azt hiszem elég ha annyit mondok, hogy mióta kábé 4 hónapja megvan, azóta nem volt a gépemen használva másik egér. Non plus ultra : 2000 kemény magyar píz ! :-)

X-708: Direkt a játékosoknak kitalált, belépő szintű típus. Bár ezzel nincs saját tapasztalatom, barátom aki használja teljes megelégedéssel nyilatkozott róla, s külön kiemelte vezetékének minőségét. Ismerve barátom időnként szőrszálhasogatásba futó véleménnyilvánításait, engem látatlanban is meggyőzött. (Bár 1-2 hétre biztos elkunyerálom majd tőle :-) )

Félreértések elkerülése végett a márkával kapcsolatban elfogult ugyan nem vagyok,pusztán szimpatizálok vele, mint átlagosnál valamivel "érzékenyebb" juzer. Ár/érték arányuk talán a legjobb a piacon, s tapasztaltam már én is például pár napnyi használat után nyikorgó bal gombbal rendelkező Razer, és borzalmas firmware-rel vásárolt Logitech egret. És ezek ugyebár igencsak a 10 rugó feletti (mondhatni prémium) kategóriába tartoznak. Minden gyártó termékpalettáján található korrekt és gagyi típus.

Miért pont az A4tech márkát akarjuk lehúzni ? Szidjuk inkább azt, aki például az NB-50-es madzag-és battériamentes típus kivitelezését látva felelős vezetőként űgy döntött, hogy áldását adja a gyártás illetve kivitelezés ilyen színvonalára ! (más kérdés persze mit is érünk vele...)

Itt szeretném megköszönni Root_Kiskacsa barátunk részletekbe menő (nem pedig "szar ez a márka úgy ahogy van") hozzászólását.

Üdv : Zso.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)

#957 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 03:21

Ha már optikai egerekről van szó, Microsoft párti vagyok, mert még a leggagyibb egerük is pontos és kényelmesen használható. Bármilyen felületen (fényesen is) tökéletesen működnek, ugrálás és pontatlanság nélkül.

A Microsoft Optical Basic viszont egy iszonyat gagyi, sok ilyet vettem (sajnos), mert nem tudtak hozni amit kértem. Vissza kellett volna küldeni az összeset! Egyszerűen nem lehet neki olyan felületet találni, ahol elmenne. A szövetalátét a legjobb, de sajnos néha azon is ugrik egyet és lehet keresgélni a kurzort hova mászott el. Sajnos még mindig látok ilyet boltokban/árlistákon, senkinek nem javaslom ezt a típust.

#958 Felhasználó inaktív   ::::vertigo:::: 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 13:29

Sziasztok!
Pocsék áru? Vagy csak nálam ment tönkre? Döntsétek el ti.
Mercury 400W tápegység röviddel a garancia lejárta után. Hál' Istennek szépen, csendben haldoklik, nem füstölt el - még - semmi, csak a két winchesterem közül az egyik igencsak belassult (írási/olvasási sebessége a tizedére csökkent) miatta.
Lecserélése folyamatban.
Esetleg tudtok ajánlani vmi - alacsonyabb árkategóriájú - megbízható tápot?
Vagy olyat, amit semmi esetre se vegyek meg?
Megkönnyítené a döntést  :think:

#959 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 13:55

Idézet: ::::vertigo:::: - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 13:29

Sziasztok! ...

Hali!
A Mercury az ilyen. Szerencséd volt, hogy csendben hunyt ki tündöklő bóvli őfényessége...
Ajánlott olvasnivalót találsz >>itt<<, ha ezt végigolvasod, teljesen megvilágosodsz! ;) Thx. for didyman :respect:

#960 Felhasználó inaktív   ::::vertigo:::: 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 16:43

Köszi! Megfogadom.

#961 Felhasználó inaktív   ::::vertigo:::: 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 19:12

A4Tech SWW-37 egérrel rendelkezem; egyszerű, 1 görgős egér, még csak nem is optikai.
Sajátos tulajdonsága, hogy ha nem nyúlok hozzá, az egérkurzor 1-2 mp után elkezd szépen lassan vándorolni a képernyőn, általában felfelé. Nem, nem lejt az egérpad :)
Csak akkor hagyja abba a mászkálást, amikor felemelem az asztalról és a golyó "parkolóállásba" kerül.
Van valakinek vmi tippje?
Egyébként szeretem mutogatni, igen népszerű jelenség, mindenki aki látta, azt mondta, hogy ez az egér egy EGYÉNISÉG! :smoker:

#962 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 20:02

Nekem ilyet a WOP-35-ös optikai egerem csinált kb 4 év használat után
WoT nick: Atti77

#963 Felhasználó inaktív   Misteri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 12:32

Idézet: ::::vertigo:::: - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 19:12

Sajátos tulajdonsága, hogy ha nem nyúlok hozzá, az egérkurzor 1-2 mp után elkezd szépen lassan vándorolni a képernyőn, általában felfelé. Nem, nem lejt az egérpad   :)

Anno az én WOP-35 ösöm is ezt csinálta az sp2-frissités után.
Lecseréltem az egeret: Logitech MX-1000
A "bölcs" ember is mondhat hülyeséget?!

#964 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 17. 13:37

Idézet: ::::vertigo:::: - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 19:12

A4Tech SWW-37 egér ... mindenki aki látta, azt mondta, hogy ez az egér egy EGYÉNISÉG! :smoker:

:lol:

#965 Felhasználó inaktív   KROK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 11:05

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2004. ápr. 19., hétfő - 14:30

Pl.: Codegen 300W-os tápegység ("kékmatricás"): bizonytalan működés, alacsony és ingadozó feszültség. Olcsó, rossz minőségű hardver.

Ebben valóban igazad van A narancssárga matricás viszont jó ...

De ha már tápnál tartunk akkor a "rém" az a "Vargáné"
Profin művelem még mindig a műfaj rámeső részét,
Fellegekig felraktam a minőségi mércét!
ASUS A7N8X-E DLX, Athlon XP 1700+ @ 2700+, 1024MB RAM (CL2), GeForce 7300GT DDR3 128MB, 200GB HDD
GAMESTAR Fórum: Lord_KROK (Over 75000)

#966 Felhasználó inaktív   KROK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 11:08

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. ápr. 19., hétfő - 22:27

ASUS A7V8X-X

Hibat nehez irni, mert annyi baja van, hogy lehetetlenseg mindet felsorolni, mindenesetre keruljetek. :)

Nekme 2 ilyen lapom is van. AZ egyikről elszállt az IDE vezérlő és 1DB Primary Masteren kívül semmi mást nem volt hajlandó se Biosban se Windowsban látni. Emelett elszállt az 5 USB-ből 3 ... :(
Nem baj 2 évig ígyis bírta (Hálókártya néha bontott).
Előnye viszont az volt h képes volt 22,5-ös szorzóra, ami ki tudja miért (ha feltettem arra) nálla 23,5X bebootolást jelnetett...
De semmi baj , mert 16X166-on remekül hajtottam benne egy 11X133-as procit. Szal voltak azért előnyei is ...

Most ASUS A7N8X-E van helyette ...
ASUS A7N8X-E DLX, Athlon XP 1700+ @ 2700+, 1024MB RAM (CL2), GeForce 7300GT DDR3 128MB, 200GB HDD

#967 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 16:07

Sziasztok, nem tudom kinek mi a vélemény a Maxtor vinyókról, de én többet tuti nem veszek (legalábbis 160 gigásat). 9 hónap alatt kétszer kellett cserélni, még szerencse hogy garanciás volt.
De aztán lehet, hogy én voltam peches, kifogtam az összes rossszat ami létezik :think: , de ezt kétlem. :Đ
Üdv: schonik.

#968 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 21:33

Idézet: KROK - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 11:05

Ebben valóban igazad van A narancssárga matricás viszont jó ...

Ez a jó erős túlzás :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#969 Felhasználó inaktív   KROK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 10:06

Idézet: didyman - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 22:33

Ez a jó erős túlzás :D

Jobb mint a kék ... :D
Mondjuk már nekem sem az van, de 3 évig jól ment :)

#970 Felhasználó inaktív   KROK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 10:08

Idézet: schonik21 - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 17:07

Sziasztok, nem tudom kinek mi a vélemény a Maxtor vinyókról, de én többet tuti nem veszek (legalábbis 160 gigásat). 9 hónap alatt kétszer kellett cserélni, még szerencse hogy garanciás volt.
De aztán lehet, hogy én voltam peches, kifogtam az összes rossszat ami létezik :think: , de ezt kétlem. :Đ

Sajnos a Maxtor winyók manapság már nem olyan jóük mint régen :(
van egy 3 éves maxtor winyóm (már elmúlt 3, januárban volt annyi) az folyadékcsapágyas, 8MB cache van benne és mindamellett h szerintem gyorsabb mint a 120-as Samsungom, még több mint 3 éve BAD mentesen megy!  :cool:  :respect:

Sajnos az újjabb Maxtorokkal nagyon sok baj van :( inkább Samsungot szoktam a gépekbe építeni.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.