HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 18. 16:37

Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 12:32

Opera8: És ezért nem ajánlott termék? Gratulálok. A funkciót ki lehez kapcsolni az oldal egy semleges pontján, jobb egérgombbal...Onnan már csak megtalálod...

Ha a frissítés gyakoriságára gondolsz, az nekem nincs engedélyezve... Úgyhogy máshol van a gond...

#602 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 16:39

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 17:15

Opera: nem tudom, sosem próbáltam, én a Bűzrókával vagyok, bár tény, hogy ez is hajlamos teljesen elcseszetten renderelni egyes oldalaakt, ...

Nekem a Firefox+Java ami nem akar rendesen menni: míg Opera meg főleg az IE minden Javat tartalmazó oldalt megeszik (vagy majd mindet), addig a firefoxxal pl a terkepbank nem megy. Legalábbis nekem.

#603 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 07. 18. 17:25

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 17:37

Ha a frissítés gyakoriságára gondolsz, az nekem nincs engedélyezve... Úgyhogy máshol van a gond...

Bocs.
Akkor: Beállítások/speciális/előzmények fülön mi a helyzet?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#604 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 18:03

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 17:39

Nekem a Firefox+Java ami nem akar rendesen menni: míg Opera meg főleg az IE minden Javat tartalmazó oldalt megeszik (vagy majd mindet), addig a firefoxxal pl a terkepbank nem megy. Legalábbis nekem.

Kipróbáltam Térképbankot, nem hogy nem megy, de le is fagyott tőle a Firefox.
Fx 1.0.5., W98 SE.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#605 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 20:40

Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 18:25

Bocs.
Akkor: Beállítások/speciális/előzmények fülön mi a helyzet?

Nos, gyanítom a weblapok ellenőrzése opcióra gondolsz - ez eddig Mindigen, volt, most kikapcsoltam. Ha ez megoldja, akkor opera a király...

#606 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 20:57

Csak érdekességképp: vettem anno egy hűtőszekrényt, kihozták, bekapcsoltam, elindult, de nem hűtött, másnap telefon a boltba, mondják hoznak másikat 1 hét múlva, na, az már hűtött, mint a veszedelem. Szervíz megnézte az elsőt, és kiderült, hogy a gyár elfelejtett hűtőközeget(gázt) tenni bele...sajna nem hívtam fel a gyár MEO-sát, pedig lett volna mondanivalóm  :reklamacio:
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#607 Felhasználó inaktív   Tyb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 20. 15:07

Most próbálom a CD-im tartalmát szépen összegyűjteni 1 vinyóra. Az olvasható/hibás arány 2:1, a jellemzően szar CD-k:
PLATINUM 1-24x
SIGMA Body Guard Of Your Data PLATINUM
DATAWRITE
Philisp CD-R80 Silverspeed
PRINCO CDR-80
Philips Multipurpose (ez a legdurvább, egy rakás pontszerű oxidáció alakul ki a felületén)
noname szitázatlan cd-k

Ugyanakkor érdekes, hogy a legelső írott CD-m, egy noname szitázatlan CD (az írható réteg felől nézve kék színű) pont olyan lyukacsos, mint a Multipurpose-ok, meg egy szar CDROM szép koncentrikus köröket is karcolt rá, mégis összesen 2 db olvashatatlan szektor volt rajta.
Live long and prosper
Mostanában gyakrabban cserélek hardvert, mint amilyen gyakran írok ide. :)

#608 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 21:28

Idézet: Tyb - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 16:07

Most próbálom a CD-im tartalmát szépen összegyűjteni 1 vinyóra. Az olvasható/hibás arány 2:1, a jellemzően szar CD-k:
PLATINUM 1-24x
SIGMA Body Guard Of Your Data PLATINUM
DATAWRITE
Philisp CD-R80 Silverspeed
PRINCO CDR-80
Philips Multipurpose (ez a legdurvább, egy rakás pontszerű oxidáció alakul ki a felületén)
noname szitázatlan cd-k

Ugyanakkor érdekes, hogy a legelső írott CD-m, egy noname szitázatlan CD (az írható réteg felől nézve kék színű) pont olyan lyukacsos, mint a Multipurpose-ok, meg egy szar CDROM szép koncentrikus köröket is karcolt rá, mégis összesen 2 db olvashatatlan szektor volt rajta.

Próbáltad őket másik olvasóval is?
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#609 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 22:43

A lyukasakat kár próbálni is, Plextor nagyrészt összeszedegetné 3 napos tusával.
A MP3-as philips hírhedten nagy fos. Az egyetlen az itthoniak közül, amiket dobálok is ki, két év és menteni kell róluk. Nevetséges.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#610 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 22:58

Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 23:43

A lyukasakat kár próbálni is, Plextor nagyrészt összeszedegetné 3 napos tusával.

Nekem van Plextor is, meg 3 napom is, 1-2 lemezen lenne még adat, jó hogy mondod. Már majdnem kihajítottam :-)
Make love not Wor.

#611 Felhasználó inaktív   Scae [Edgar] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 02:01

A filipsz multipropose-ról már annak idején is tudni lehetett h sz@r. Emléxek anno milyen szidást kapott a pcguruban is :D (asszem PPeter-től ) Egy ismerősöm anno ilyenre írt ki nekem egy válogatás mp3 cd-t és a halál f@szára elküldtem h ilyenen spórol 20ft-t. Szegény nézett is.  ( a cd-ért egyébként fizettem, szal nem áll fenn az ajándék lovas mondás, mellesleg ~300mb-ig volt megírva, szal jó boltot csináltam :D :pokeas:)

#612 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 06:13

T eegerentyű, mikor tehetem tönkre a lapjaidat? Az egyikbe ugye 12-es átmenőfuratot kell csinálnom? :Đ

Jahno: Htja. Plextools elővesz, imídzskészítés, hibakeresésnél bejelöl végtelen hiba, meg hogy speed down enable és vár türelmesen :Đ .

#613 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 12:20

Vanik nekem is még 1-4xes plex iró, volt hogy 2 napig bekappolt egy karcos CDt. Hiába, a mocskos belgák nemcsak a sörhöz értenek.

#614 Felhasználó inaktív   Tyb 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 12:43

Kösz a tippeket, többféle olvasóval (CD-ROM, író, DVD-író, AOpentől Pioneerig) is próbáltam, a röhej az, hogy eddig a leghatékonyabbnaknak egy LG 52x-es CD-ROM bizonyult, illetve régebben volt még egy AOpen CD-ROM-om is, az is nagyon jól olvasott. A Pio DVR-109-es nem áll a helyzet magaslatán... :(
Plextorból mi ilyen szempontból a legjobb? Egy DVD-író már tervbe van véve, de ha van valami, ami jobban olvas CD-t, akkor veszek azt is.

Lapzárta után érkezett: kisláma koromban nem olvastam számtech újságot, tudtam is én, mi a jó... Philips, az biztos jó, gondoltam. Hát, mégsem... Fontos adataim bánják...

Mellesleg az ilyen adatok, amiket a cucc 3 napos vajúdással bányászik le a cd-ről, mennyire megbízhatóak? Szal lehet olyan, hogy nem jelez hibát egy negyedóráig olvasott szektorról, de sérült adatot olvas le?

Szerkesztette: Tyb 2005. 07. 21. 12:50 -kor

Live long and prosper

#615 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 19:38

Az LG-nél ez szinte biztos :Đ , a jobb olvasás sokszor több hibát jelent. A Plexekből a SCSI-s Ultraplex-ek az ütősek, kakiban is bitet látnak. Sokat szenved, de talán a legjobb hibaaránnyal szedi össze, amit más olvasók nem tudnak.

#616 Felhasználó inaktív   Tyb 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 20:11

Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 20:38

A Plexekből a SCSI-s Ultraplex-ek az ütősek

Öööö... ebből nincs véletlenül IDE verzió? Annyira azért nem fontosak az adatok, hogy emiatt külön vegyek SCSI-vezérlőt, már a RAID miatt is szívtam a fogam rendesen.
Live long and prosper

#617 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 19:53

Ehh. Egy lepukkant 50pin-es kárty 500Ft-ért is akad már. IDE-s plexek már más tészták.

#618 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 22:42

Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 20:53

[...]500Ft-ért is akad már[...]

Te rákötnél erre bármit is? :p

#619 Felhasználó inaktív   csont!ka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 11:59

Ugy hiszem hogy ezt a terméket a jövőben ne preferálja senki aki jót akar magának Genius HS-02B mikrofonos fejhallgató.Nekem ebből  tipusból a második romlott el kb 3 hónapot birtak ki.Aztán elszállt belőlük valami és olyan mintha mono lenne, mindakettőnek ez volt a hibája egyébként addig egész jól szolgált de akkoris az ember elvárná egy 4-5 ezer mikrofonos fejhallgatótól hogy ne 3 hónapig tudja használni és utána dobhassa ki.Szerintem ezekneka  fejhallgatóknak vmi tipushibájuk lehet.Aki teheti az ne vásároljon ilyet mert 3-4 hónap mulva kellemetlen "meglepetés" fogja érni.

#620 Felhasználó inaktív   emde 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 15:56

Idézet: csont!ka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 12:59

Ugy hiszem hogy ezt a terméket a jövőben ne preferálja senki aki jót akar magának Genius HS-02B mikrofonos fejhallgató.Nekem ebből  tipusból a második romlott el kb 3 hónapot birtak ki.Aztán elszállt belőlük valami és olyan mintha mono lenne, mindakettőnek ez volt a hibája egyébként addig egész jól szolgált de akkoris az ember elvárná egy 4-5 ezer mikrofonos fejhallgatótól hogy ne 3 hónapig tudja használni és utána dobhassa ki.Szerintem ezekneka  fejhallgatóknak vmi tipushibájuk lehet.Aki teheti az ne vásároljon ilyet mert 3-4 hónap mulva kellemetlen "meglepetés" fogja érni.

Szerencsés vagy neked olyan sokáig birta :), szerintem a Geniusok nem állnak a helyzet magaslatán...

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.