HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#981 Felhasználó inaktív   KROK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 23:02

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 18:08

Kissé le vagy maradva szerintem. :)
A Maxtorokokkal nem mostanában van a gond, hanem az egyik, több éves DiamondMaxs sorozatukkal.
A kékmatricás Codegen és a Vargáné táp szintén több éves lerágott csont. :)

Kissé lehet h le vagyok maradva de ezek azok a dolgok amikkel magam is szembesültem ...
Profin művelem még mindig a műfaj rámeső részét,
Fellegekig felraktam a minőségi mércét!
ASUS A7N8X-E DLX, Athlon XP 1700+ @ 2700+, 1024MB RAM (CL2), GeForce 7300GT DDR3 128MB, 200GB HDD
GAMESTAR Fórum: Lord_KROK (Over 75000)

#982 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 31. 11:25

Planet wbt-500 wlan booster 500mw!5db-bol 5db leégett!Szoval messze kerülendö! :rolleyes:
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#983 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:40

Idézet: uboat - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:25

Planet wbt-500 wlan booster 500mw!5db-bol 5db leégett!Szoval messze kerülendö! :rolleyes:

Tc
uboat
A Planet wbt-500-sa, codagen és az ,Thermaltake, Coolink 450W, Cooler Master,Chieftec
tápok között sok különbség van teljesítmény,tömeg,s a bennüklévő akatrészek menyisége tekintetében.
Az elöbbiek a könnyü kategória kevesebb alkatrész gyengébb minőség az utóbbiak nehezebbek mert több az akatrész bennük!!! s jobb a minőségük. én már nyitottamszét codagen 400w-st s Chieftec-et és nagy vólt az eltérés pedig mind 2 400 w-s volt.
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#984 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 15:30

Idézet: adax01 - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 15:40

Tc
uboat
A Planet wbt-500-sa, codagen és az ,Thermaltake, Coolink 450W, Cooler Master,Chieftec
tápok között sok különbség van teljesítmény,tömeg,s a bennüklévő akatrészek menyisége tekintetében.

hát ja, a wlan eszközök igen erősen eltérnek az atx tápoktól :lol:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#985 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 31. 15:49

Hááát igen, ez hmmm nagyon látványos mellényúlás volt, pedig biztos jót akart a hozzászóló, de mégis, elnézést kérek, de: LOL!
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#986 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:37

kraken:
tényleg melléfogtam bocs.
össze kevertem a dolgokat.
az Planet wbt-500 wlan booster az tnyleg rossz sorozat.
mit szoltok 1 samsug 160-s winyohoz ami 1 hétután döglödik.?
s mi a ti véleményetek róla??...
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#987 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:49

Idézet: adax01 - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 19:37

mit szoltok 1 samsug 160-s winyohoz ami 1 hétután döglödik.?
s mi a ti véleményetek róla??...

Azt, hogy van ilyen. Minden márka minden termékében.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#988 Felhasználó inaktív   corelx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:37

Avermedia Elitecam usb. Egy hulladék, a szoftverétől meg szétfagy a win. Ja és 4 használat után kinyirta a winemet ugy, hogy utána 1éjszakát sz*ptam vele, és ujra kellet rakni. Nemvagyok teljesen hülye, de ez még nekem is magas volt hogy sikerül :(

#989 Felhasználó inaktív   xyron 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 00:32

Eszetekbe ne jusson a CREATIVEtól venni lejátszót. vettem egy zen MICRO 6gbosat
hibás volt 2 KETTŐ ÓRÁIG bírta az aksija a hírdetett 12 helyett ekkor kicseréltettem.
MOST A CSERE ZENNEK NINCS BASSZUSA ÉS MÉG JO PÁR TÓNUS HIÁNYZIK A PALETTÁROL AZ ÉNEKESEK HANGJÁT se hallani. Szánalmas creative már bánom hogy kezdtem velük.
cseréljem megint? hanyadszorra adnak JÓ a meghírdetett paraméterű árut nekem a kurvasok pénzemért cserébe????? :down:

#990 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 13. 07:06

Mellőzd a vulgaritást és a csupa nagy betűvel írást!
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#991 Felhasználó inaktív   monolith 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 07:16

én a creative wireless optical egérrel szívok nagyon intenzíven. vezeték nélküli a drágám, de valami ordenáré módon lassú. nem is az hogy energiatakarékosságból kikapcsolja a szenzort, de utána míg felébred, az rémálom. van olyan hogy vagy 10-15 fél méteres lengetést kell csinálnom az asztalon hogy rájöjjön hogy mi van. nem kell valakinek? egy nyers dvd-ért odaadom.  ;)  :smoker:
"Quality products,Customer satisfaction"
is a philosophy that guides all that we do at MSI.

#992 Felhasználó inaktív   xyron 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 09:32

Idézet: monolith - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 7:16

én a creative wireless optical egérrel szívok nagyon intenzíven. vezeték nélküli a drágám, de valami ordenáré módon lassú. nem is az hogy energiatakarékosságból kikapcsolja a szenzort, de utána míg felébred, az rémálom. van olyan hogy vagy 10-15 fél méteres lengetést kell csinálnom az asztalon hogy rájöjjön hogy mi van. nem kell valakinek? egy nyers dvd-ért odaadom.  ;)  :smoker:

adok érte 10 nyers dvdt utána pedig együtt elpusztitjuk

#993 Felhasználó inaktív   monolith 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 16:34

le van zsírozva...
"Quality products,Customer satisfaction"
is a philosophy that guides all that we do at MSI.

#994 Felhasználó inaktív   Triggor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 10:37

Idézet

Sziasztok, nem tudom kinek mi a vélemény a Maxtor vinyókról, de én többet tuti nem veszek (legalábbis 160 gigásat). 9 hónap alatt kétszer kellett cserélni, még szerencse hogy garanciás volt.
De aztán lehet, hogy én voltam peches, kifogtam az összes rossszat ami létezik  , de ezt kétlem. 

Nekem is 160-as Maxtorom van, már két éve darál szép hangosan (egy éve 5% alatt van a szabad hely szegényen...) de én is aggódom: vagy egy olyan jó szokása hogy inditásnál nem mindig pörög föl és a "non system disk or disk error" kezdetű fekete alapon megjelenő örömhír vár bootoláskor.
Vettem helyette egy 250-es Samsungot, azon tartom ami fontos.  ;)

#995 Felhasználó inaktív   Arkhon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 20. 15:15

Az elmúlt hetekben komplett PC-k építésekor nagy hibaarányúnak bizonyultak:

- GEMBIRD mobil rack UDMA-133  (minden második vagy működik, vagy nem). Belenézve a belső csatlakozóhoz, nem is csoda: olyan vékony a nyák, annyira elnagyoltak az ónkupacok a forrasztásoknál, és a gyorsforrasztás hőjétől sokszor barnásfekete a nyák felszíne... Maga a műanyag fiók is zötyög a helyén, kis nyomásra is hajlik a panel, a fiókzár pedig egy mozdulattal hajlamos magát kitörni a keretből. Barbár munka.  :rolleyes: 

- Viewcon GigaBit ethernet vezérlő: bizonytalan működés, hol van Internet, hol nincs. Maga a termék küllemre OK, viszont a chipen passzív borda van...  :D  Kicsit körülálltuk, amikor megjött az első darab - mi van, lassan ezeken is hűtőventi lesz?  :D  Összehasonlítva primitív Edimax-szal (amin nincs borda) , kb. kétszer nagyobb a kártya, és a fő jellemvonás: iszonyúan instabil. (alaplapok több generációjához próbáltuk, egy se szereti állandó üzemre). A telepítéskor jön a következő baltacsapás: XP nem ismeri fel (a primkó Edimax-ot igen) , a mellékelt CD menüje ékes koreai karakterkészlettel üdvözöl, azt se tudod, ki-kivel van. Vezérlőpultba váltva a driver CD-ről történő tallózásához, ott kb. 200, betű-szám kód kombinációval megadott alkönyvtár közül lehet böngészgetni (amiről azt se tudod, hogy Hang-, LAN, vagy Firewire/egyéb vezérlő...).

- GABA és CODEGEN tápok, überhulladék PC-kben. Még amelyik nem is rossz, 12,0V helyett 11,4-11,45 V körül fuldoklik egy belépő szintű konfiggal is. Még akkor is javasoljuk kidobni, ha még semmi baj nem volt vele....

:offtopic: De hiába tépem a szám, mindenki magabiztosan viszi elégetni a gépét, plusz fél Giga RAM-ot meg egy DVD-írót beleszereltetve... Helyszínen még elindul, jó lesz ez, ehe megmondtam...  (MISTRAL-hoz persze nem megy szereltetni, tudja, hogy ott a hatékony a garanciális magzatelhajtás) Aztán jönnek garba, hogy hőjjj, szar... Jobb esetben csak sötét képernyő, nem indul, rosszabb esetben pukk... Nyomoréknak hiába magyarázom a hiba okát, már nem az van itt, aki a múltkor idejött. És persze senki nem emlékszik semmilyen figyelmeztetésre, csak egy a fontos: egy évig ment, amikor meg múltkor idehozta beszereltetni az új alkatrészeket, aztán hazavitte, és azóta sz@r... Aztán jönnek vissza háromig számolni nem tudó nagypapákkal meg indexről összeollózott fogyasztóvédelmis előképzettségekkel... Ledobja az agyam a gépszíjat. MOst már inkább vásárláskor azt mondom: vagy tápcsere, vagy köszönjük, inkább ne vegyen semmit, nem szereljük be, viszont javasoljuk a Váci utat ... Ugye tudod, melyik az? Helyes. Na nyolcig nyitva vannak. Oda menjél rongálni az embereket. Good luck. :lame:

Szerkesztette: Arkhon 2006. 04. 20. 15:17 -kor

Gigabyte EP35-DS3R - Core Quad Q9550@3650MHz - 2x2GB OCZ 1113MHz 5-5-5-15 DDR2- Gigabyte HD4870X2 2GB - 2xRAID0 Samsung F1 750GB - Coba Nitrox 750W tápegység - Chieftec BB ház

EVEREST Mem: 9251MB/s   WinRAR: 2617kB/s   3DMark2005: 24133  3DMark2006: 20835

#996 Felhasználó inaktív   Auruma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 18:31

Idézet: Jazzos - Dátum: 2004. ápr. 20., kedd - 16:12

Rendben, vettem!

A gondolatmenetedet folytatva, következő pocsék áru: ABIT NF7 alaplap. Múlt hét elején raktam volna össze a konfigot belőle, de eleve el sem indult. Sebaj, volt másik polcon. De ha egy alaplapot kiveszek a dobozából és nem indul, akkor az pocsék áru!  :D#1
Samsung 153B 15" TFT monitor kibontva a dobozából és elindítva látom, hogy jobb oldalán van egy pixelhiba. (Kicserélik, de akkor is) pocsék áru.  :D#2
Lexarmedia 128MB USB Pen megbízhatatlanul működik. Pocsék áru. :D#3
(Ez volt a múlt heti garis adag, ami eszembe jutott)

Akik szerint ezek az áruk nem pocsékok, az ne írjon semmit, mert az  :offtopic:. Ez meg a :D#4!
Privátban se! Mentem haza, üdvözlet!

Nálam volt 2 db Abit NF7-es semmi bajom nem volt velük!

#997 Felhasználó inaktív   witi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 18:54

Idézet: Auruma - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 18:31

Nálam volt 2 db Abit NF7-es semmi bajom nem volt velük!

Hy!
Csatlakozok az előttem szólóhoz:Az elsők között vettük a haverral az NF-7-eseket,semmi gubanc nincs velük.Amit kapnak tőlünk,azzal más lapokat már rég kinyírtunk volna!Ezt a típust egy hivatalos gépgyilkos haver ajánlotta... nem véletlenül!! :up:  :up:

#998 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 20:07

I. Soligor DT-310 fotoállvány

Azért vettem, hogy maximum idén (vagy a nyarat) kibírja. 3 hétig fotóztam vele kb. 2-3 naponta. A láb leszorítói egyre jobban szorultak (nyikorogtak) végül az a kis gyenge műanyag eltört fotózás közben, pont egy olyan helyen ahol kellett volna. Gondoltam akkor majd nem állítom az érintett lábát és használom úgy, 15 perc múlva egy másik lába (nem a szorítós) kijött a vázból egy az egyben. Tescoban le engedték vásárolni.

II. Hama star 26-ra vásároltam le

Én hülye, gondoltam ez talán tényleg kibír majd egy évet. A vásárlás után a legelső használat közben jött elő, hogy az RC talp 1-2°-al ferdén áll az befogó részhez képest, az egész fejrész pedig szintén 2°-al ferde az állvány vízmértékkel ellátott síkjához képest (sok értelme van a vízmértéknek). Ahhoz, hogy a gép oldalirányban vízszintes legyen az állványt erősen ferdén kell beállítani. Arról nem is beszélve, hogy a befogó fül mennyire nyekenyóka, silány design, 2-3 hetet adtam volna neki, hogy szétmenjen. Visszavittem aznap ugyanoda cserére, helyette a star 27-est akartam választani. Ennek első ránézésre csak kb 1°-al volt oldalirányban ferde az egész fejrésze, de az RC talp és a befogó fül teljesen patetnak és jobbnak nézett ki. Párszor azért levettem próbálgattam majd előre vittem a vevőszolgálati pulthoz és mutattam a srácnak, hogy nézze meg ez egyenes, ezt vinném helyette. Ezek után jött a durva rész, hogy mondam azért mégegyszer megnézem, hogy minden stimmel-e. Még párszor le-fel rakosgattam az RC talpoat, egészen addig amíg ennek a befogó karja is "szétment", elkezdett erősen lötyögni az RC talp pedig már ferdén állt, ugyanúgy mint a másikon! Mindez körülbelül 10-15 óvatos le-fel rakástól!

Ezek után megint megmutattam a vevőszolgálatosnak, hogy ezt nem hiszem el, már ugyanolyan ez is amit visszavittem így nem kérném. Szerencsére visszakaptam a pénzt. Ezektől az állványoktól erősen eltanácsolnék mindenkit, hacsak nem arra kell, hogy évente csináljon 3 képet, ahhoz meg kicsit drágák. Másnap vettem egy régóta áhított Manfrototo-t egy fotósboltban, azthiszem ez bírni fogja jópár évig.

Szerkesztette: Freddy001 2006. 04. 29. 20:09 -kor

#999 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 20:38

Idézet: Arkhon - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 14:15

:offtopic: De hiába tépem a szám, mindenki magabiztosan viszi elégetni a gépét, plusz fél Giga RAM-ot meg egy DVD-írót beleszereltetve... Helyszínen még elindul, jó lesz ez, ehe megmondtam...  (MISTRAL-hoz persze nem megy szereltetni, tudja, hogy ott a hatékony a garanciális magzatelhajtás) Aztán jönnek garba, hogy hőjjj, szar... Jobb esetben csak sötét képernyő, nem indul, rosszabb esetben pukk... Nyomoréknak hiába magyarázom a hiba okát, már nem az van itt, aki a múltkor idejött. És persze senki nem emlékszik semmilyen figyelmeztetésre, csak egy a fontos: egy évig ment, amikor meg múltkor idehozta beszereltetni az új alkatrészeket, aztán hazavitte, és azóta sz@r... Aztán jönnek vissza háromig számolni nem tudó nagypapákkal meg indexről összeollózott fogyasztóvédelmis előképzettségekkel... Ledobja az agyam a gépszíjat. MOst már inkább vásárláskor azt mondom: vagy tápcsere, vagy köszönjük, inkább ne vegyen semmit, nem szereljük be, viszont javasoljuk a Váci utat ... Ugye tudod, melyik az? Helyes. Na nyolcig nyitva vannak. Oda menjél rongálni az embereket. Good luck. :lame:

Kell csinálni egy irományt amit alá kell iratni mindenkivel aki gyönge tápot vesz a gépéhez, hogy a a tápegységet a bolt nem ajánlotta az adott konfighoz azt az ügyfél kérésére raktátok bele a gyenge teljesítmény miatti meghibásodásokért nem vállaltok felelőséget, stb.

#1000 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 20:49

Most így őszintén, kinek tudsz úgy eladni gépet ha ilyen irományokat adsz mellé? Tudod milyenek a vevők, nekem van olyan xarrágó ügyfelem, hogy 1000Ft-ért elmegy megvenni másova a gépet.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.