HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1161 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 10. 13:31

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 12:33

Nagyon pocsék árú:Matsonic MS8308D/E Socket A alaplap :mad:
Egy ideig ez a szar alaplapom volt már régen, olyan dolgokat produkált hogy miközben játszodtam pittyegett csak úgy egyet, s aztán el kezdett forogni az emberke akivel játszodtam akármelyik játékban :eek: , aztán jöhetett a gép újraindítása, mert ha kiléptem a játékból csakugyan szarozott, ösze vissza mindent jelölt ki ha egy ikonra kattintottam és nem lehetett bírni, újraindítottam a gépet majd működött minden rendesen. :reklamacio:
És biztos nem vírus okaozta ezeket!!!

Ilyen szart nehogy vegyetek, mondjuk már használtan ha kaptok, mert tudtom szerint már semmiféle MATSONIC alaplapot nem gyártanak.De használtan nehogy vegyetek ilyen szart!!!

Először is, szar és egyéb indulatszavak nélkül is tudsz fórumozni?

Másodsorban pedig, egy olyan hiba egyetlen okának jelölöd meg az alaplapot, ami mögött főleg kontakthiba, memóriahiba vagy táphiba is lehet, a szoftveres hibákról nem is beszélve. Megalapozatlan kijelentést tettél.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1162 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 10. 14:10

Idézet: didyman - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 14:31

Először is, szar és egyéb indulatszavak nélkül is tudsz fórumozni?

Másodsorban pedig, egy olyan hiba egyetlen okának jelölöd meg az alaplapot, ami mögött főleg kontakthiba, memóriahiba vagy táphiba is lehet, a szoftveres hibákról nem is beszélve. Megalapozatlan kijelentést tettél.

Bocs a  szarozásért, persze hogy tudok indulatszavak nélkül is fórumozni, de emiatt sokat kinlódtam annak idején és most kijött a régi düh.

Szerintem az alaplap lehetett a hibás mindenképpen, mert nem csak ennyi volt a probléma, sokszor ha szedtem ki winchestert, optikai meghajtókat, majd ha vissza akartam tenni alig tudtam felismertetni, még a gép sem indult el.Az volt a legdühítőbb hogy 1x elmentem nyaralni egy hétre, a géphez senki nem nyúlt, mert nem is tehette meg senki, indítom és nem ismeri fel a winchestert, vagy 10-szerre sikerült elindítanom a Windowst is.Tuti hogy ott az alaplappal és a BIOS-ával is gond volt.
És ezek a problémák a gép megvétele után 1 évvel jelentkeztek már.
Qwerty4

#1163 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:49

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 14:10

Szerintem az alaplap lehetett a hibás mindenképpen, (...)

Ez még mindig simán lehetett alulméretezett táp...  :think:
De mindegy, ha a lap is volt a hibás, egy rossz példányból általánosságot lekövetkeztetni nem bölcs dolog.
Az már megint más kérdés, hogy alaplapból olyat venni, aminek még a márkájáról se igen hallani, az eléggé extrém sport kategória. :D
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#1164 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 10:11

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 17:49

Ez még mindig simán lehetett alulméretezett táp...  :think:
De mindegy, ha a lap is volt a hibás, egy rossz példányból általánosságot lekövetkeztetni nem bölcs dolog.
Az már megint más kérdés, hogy alaplapból olyat venni, aminek még a márkájáról se igen hallani, az eléggé extrém sport kategória. :D

Lehet igazad van, de hallottam még másoknak ezzel az alaplappal kapcsolatban hogy túlmelegedett a kelleténél, bár ez nálam nem volt tapasztalható szerencsére, de volt más bajom vele, ha mégis az alaplappal volt a probléma.
Az a baj, hogy már ki se tudom deríteni, mert akinek eladtam már neki sincs meg, a vevő tulajdonképpen tudta mit vesz, de akkor nem érdekelte őt, jó olcsón eladtam neki.
Azóta gépcsere volt, most BIOSTAR  M7NCD Ultra nVIDIA nForce 2 chipset-ű alaplapom van már lassan 1 és fél éve, ezzel még nem volt probléma, meg vagyok elégedve vele. :respect:
Qwerty4

#1165 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 17:08

aha.. mert a biostar nagy, hirbeves marka. bator ember vagy, mit ne mondjak! :)

amugy meg kabelhiba is lehetett a dolog mogott. vagy akarmi. sok lehetoseg adott. az ilyen osszetett dolgok meg, mint alaplap igen ritkan szoktak igy elromlani. ha elromlik, akkor _tipikusan_ be sem kapcsol. (ettol meg lehetnek ilyen problemai is, csak az nagyon ritka.)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1166 Felhasználó inaktív   Zoz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 09:42

A Matsonic az ECS alaplapokat matricázott át saját névre (ilyen még pl a Mercury, Pcchips,stb). Anno össze is írtam, hogy melyik Matsonic az valójában melyik ECS. Mert ha friss BIOS-t szeretett volna az ember találni, akkor az ECS-nél volt érdemes keresni, a Matsonic oldalon általában legalább 1 év lemaradásban voltak...
Enterprise 128 / Zilog Z80A@7.12Mhz / 1MB DIP RAM 80ns / 32KB CMOS SRAM / 512KB ROM / Quantum Fireball 540 / WD1772@8/16Mhz / Teac FD55FV / TEAC FD55GFR / NEC FD1305 / ALPS DFP723A
Enterprise Forever!

#1167 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 23. 18:32

Nem tudom hogy vagytok vele,de eddig minden eggyes Veritech memória kari nem szolgált rendesen:
512Mb-os, 667 Mhz-s mem. Itt van például egy bolt: Win Inwestor- olcsónak tekintik de nem az, és még a minőségük is alúlról súrolja az átlagot.

#1168 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 18:38

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 18:08

amugy meg kabelhiba is lehetett a dolog mogott. vagy akarmi. sok lehetoseg adott. az ilyen osszetett dolgok meg, mint alaplap igen ritkan szoktak igy elromlani. ha elromlik, akkor _tipikusan_ be sem kapcsol. (ettol meg lehetnek ilyen problemai is, csak az nagyon ritka.)

Ahha, lehet igazad van, de már az a baj nem is lehet kideríteni, mert szerencsére el van már rég passzolva.
Nem nevezném magam bátornak, csak nem volt ambicióm egy bizonyos összegnél drágább alaplapot venni, én mindig le vagyok maradva a gépemmel pár évet, de ezt már megszoktam, most menegetnek a 2006-os játékok is és ennek örülök. :)
Qwerty4

#1169 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 19:37

Idézet: Nezzus - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 19:32

Nem tudom hogy vagytok vele,de eddig minden eggyes Veritech memória kari nem szolgált rendesen:
512Mb-os, 667 Mhz-s mem. Itt van például egy bolt: Win Inwestor- olcsónak tekintik de nem az, és még a minőségük is alúlról súrolja az átlagot.

mondjuk szolnokon a wininvestor a legdrágább bolt gondolom a pesti központjuk ugyanez... :down:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1170 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 18:38

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 18:08

Bezony a Biostar meglehetősen ismert márka nyugatabbra is, meg távol-keletebbre is. Egyike az igazán nagy alaplapgyártóknak.

És láttam rengeteg rossz alaplapot, ami bekapcsolt, bizonyos szintig öntesztelt, majd onnantól meg megállt. Vagy lefutott az önteszt, a gép bootolt, csak éppen valamelyik alaplapra integrált periféria nem ment (soros port, FDD-vezérlő, LAN, PS/2 port stb.). Esetleg fagyogatott a rendszer hibás memóriavezérlő okán. A "be-sem-kapcsol" nem is annyira _tipikus_ egy rossz alaplapnál, mint azt hinnéd.
... a trip back in time is all I need ...

#1171 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 10:25

hát gyerekek, most nem kicsit vagyok ideges!  :mad: 

emiatt:

Logitech QuickCam Messenger

Kép

a képminőségéről ne is beszéljünk, mert még a telómnak is 5x szebb képet készít a VGA kamerája (Nokia 6230), mint ennek a szutyoknak!!! :reklamacio:

szal ha vki olcsón, jó minőségű webkamerát akar venni, akkor az ne ilyet vegyen!  :( 
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1172 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 12:36

jól néz ki...de csak ennyi :(
nekem egyébként bőven elég a netes kommunikációhoz egy mikrofon és a jó öreg billentyűzet, soha nem volt webkamerám és nem is kell egyenlőre

Szerkesztette: Qwerty4 2006. 10. 16. 12:36 -kor

Qwerty4

#1173 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 13:30

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 13:36

jól néz ki...de csak ennyi :(
nekem egyébként bőven elég a netes kommunikációhoz egy mikrofon és a jó öreg billentyűzet, soha nem volt webkamerám és nem is kell egyenlőre

de jó neked! :)

úgy látszik, hogy csak túl magasak az elvárásaim.
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1174 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 13:42

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 14:30

de jó neked! :)

úgy látszik, hogy csak túl magasak az elvárásaim.

Mondjuk jó,  minusz egy dolog ami miatt idegeskedek és pénzt adok ki és mégis megteszem(elmondom, közlöm) amit akarok :)
De azért fel a fejjel, nem magaddal kommunikálsz, nem te látod magad amikor skypon vagy mittoménminn vidót küldesz az ismerősödnek, így is fel lehet fogni... :D
Qwerty4

#1175 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 13:58

QuickCam Messenger. Nem tudom mi a gond vele, a bátyámnak és a barátjának ilyent vettünk. OEM verzió 4800 bruttó. Ennyi pénzből nézd meg a konkurenia képminőségét. Volt előtte egy 7200 forintos Genius, azt váltotta. Ahhoz képest ennek isteni a képe.
Sőt néztem hasonló árban (kicsit drágább van csak belőlük) Creatívot és Philipset is. Nos attól sem dobtam hátast.
De ha jó webkamerát akarsz, akkor ne az alsó árkategóriában vásárolj.
Hiába a minőséget, mint mindig meg kell fizetni.

Üdv,
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#1176 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 15:15

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 14:42

Mondjuk jó,  minusz egy dolog ami miatt idegeskedek és pénzt adok ki és mégis megteszem(elmondom, közlöm) amit akarok :)
De azért fel a fejjel, nem magaddal kommunikálsz, nem te látod magad amikor skypon vagy mittoménminn vidót küldesz az ismerősödnek, így is fel lehet fogni... :D

végül is igazad van, kár ezzel vesződni, csodák nincsenek. :)

amúgy sem engedhetek meg magamnak egy töb tízezres webkamerát, mert rohadt sóher vaok mostanában, és amúgy sincs rá szükségem.

#1177 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 15:24

Idézet: Bocee - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 14:58

QuickCam Messenger. Nem tudom mi a gond vele, a bátyámnak és a barátjának ilyent vettünk. OEM verzió 4800 bruttó. Ennyi pénzből nézd meg a konkurenia képminőségét. Volt előtte egy 7200 forintos Genius, azt váltotta. Ahhoz képest ennek isteni a képe.
Sőt néztem hasonló árban (kicsit drágább van csak belőlük) Creatívot és Philipset is. Nos attól sem dobtam hátast.
De ha jó webkamerát akarsz, akkor ne az alsó árkategóriában vásárolj.
Hiába a minőséget, mint mindig meg kell fizetni.

Üdv,

hát ez így igaz, a minőséget bizony busásan meg kell fizetni. :)

mondjuk azért nincs ANNYIRA rossz képe, mint a márkátlan szar társainak, mert azért éjccaka látom magam  (kicsit zizis a kép, de azért látom magam).

néztem ezen az oldalon a kamerákat: http://cowboyfrank.n...Compairsons.htm

hát bizony volt olyan, ami egyáltalán nem látott semmit a monitor fényével, de még világosban is alig!

a tesómnak azt a fehér messenger kamerát vettünk, mondjuk nemtom, hogy van-e különbség a kettő között.

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 10. 16. 15:27 -kor

#1178 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 13:30

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 11:25

szal ha vki olcsón, jó minőségű webkamerát akar venni...

...akkor előtte nézzen szét a neten. ;)

http://cowboyfrank.n...Compairsons.htm

Hegyekben állnak a tesztképek. Kicsit alternatív a fazon, az tény :Đ

Másrészt a google majdnem az összes fajtához talál tesztképeket.

Szerkesztette: debaj 2006. 10. 17. 13:33 -kor

#1179 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 13:44

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 14:30

...akkor előtte nézzen szét a neten. ;)

http://cowboyfrank.n...Compairsons.htm

Hegyekben állnak a tesztképek. Kicsit alternatív a fazon, az tény :Đ

Másrészt a google majdnem az összes fajtához talál tesztképeket.

igeen, de az a baj, hogy én ezt az oldalt AZUTÁN néztem meg, miután megvettem a cuccot. :)

tudom, egy f@sz vagyok, már megszoktam, de hát sajna ez van! :D 

#1180 Felhasználó inaktív   Ear01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 16:59

Auchan gazdaságos, nagy plakáton hirdetett navigációs kütyü, JustGo néven.

Döbbenet. Életlen kijelző, kerékbetört nyelv, elképesztően hosszú feléledés videós közjátékokkal, bárkit zavarbahozó menűrendszer, teljesen használhatatlan, ámde böszme nagy tartó. Egyszerűen hihetetlen, ezt mindenkinek látnia kell, majd jó messze elkerülni.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.