HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1381 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 10. 22:37

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 22:21

Ez a post annak tekintetében különösen humorbonbon, hogy egy másik szerint ( https://forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=23...dpost&p=5054076 ) a kedves fórumtársnak mindössze 5 Maxtora halt el, a féléves Samsungja pedig egy éves.

----------------------------

Szóval, hitelesség nulla. A következő hasonló post szankcionálásra kerül.

eloszoris az 6 ost elirtam veletlenul,bocsi csak mikor az ember 1000 el gepel akkor elofordul az ijen...
masodszor meg nem azt irtam h egy eve!!!!"1 eve hasznalom minnyar "-ez nem azt jelenti h 1 eves!!!
ez lehet 6-7-8 honap is!elobb olvasd el reszletesen h mirol van szo!, az 5 ot eltevesztettem az igaz nem tagadom, de az 1 evet nezd meg jobban!

Szerkesztette: mythbuster 2007. 07. 10. 22:44 -kor

#1382 Felhasználó inaktív   anarkhon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 10. 23:26

Juhuuhuuu!!!
LOL és LOL
Ez azért durva,kicsit emlékeztet egy "fókusz"-os sztorira,amolyan "vízbűl-okszigjén".  :D
De komolyra fordítva a szót,régen rossz ha 1 winyó "karcolja" a lemezt,nálam 1x volt rá példa,amikor is egy
mostmár alig 20 éves MFM -el birkóztam,mondván úgyis eltudom kapni a fejet  :)

Hogy a topikhoz is hű maradjak,nem vették vissza garanciálisan,tehát kerüljétek a Seagate ST-251 -et  :D

Kép

#1383 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 11. 05:44

Idézet: didyman - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 17:48

Felhívom a figyelmet a Fórumszabályzat vonatkozó pontjára, melynek értelmében cégek, vállalkozások, magánszemélyek indokolatlanul rossz színben való feltüntetése az esetlegesen várható jogi következmények okán tiltott. A következő ilyenért figyelmeztetési szint növelése jár.

kosz  :respect:  ez sajnos a valosag  :mad:
de legalabb tudon ide csak bugyuta illetve semmit. remelem nem vagy "a " ceg alkalmazotja  :smoker:
akkor a keriot sem osztom meg. arrol van szamla, befizetesi ... mai napig semmit nem kaptam :mad:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1384 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 11. 06:09

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 6:44

kosz  :respect:  ez sajnos a valosag  :mad:
de legalabb tudon ide csak bugyuta illetve semmit. remelem nem vagy "a " ceg alkalmazotja  :smoker:
akkor a keriot sem osztom meg. arrol van szamla, befizetesi ... mai napig semmit nem kaptam :mad:

A kulcsszó az indokolt. A Kerio-s dolognak is van olyan oldala, hogy elveszhet a postán ha ott rendeled, meg a kerio-t árusító cég sara is lehet, továbbá ilyenkor fel kéne hívni az ügyfélszolgálatot, megbeszélni velük, mielőtt akárkit vádolni kezdesz, stb. Olvass vissza, volt itt probléma egy laptoppal és a vele kapcsolatos hercehurcával, na az ide való. De ne haragudj, azért berakni ide egy céget, mert csinált egy nem olyan jó webléapot (arra nem gondoltál, hogy egy weblap a megrendelő kérésére is készülhet vagy nem készülhet?), meg megemlíted, hogy kap x összeget valamiért...

Nem vagyok a cég alkalmazottja, ne feszítsd a húrt.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1385 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 06:29

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 23:37

eloszoris az 6 ost elirtam veletlenul,bocsi csak mikor az ember 1000 el gepel akkor elofordul az ijen...
masodszor meg nem azt irtam h egy eve!!!!"1 eve hasznalom minnyar "-ez nem azt jelenti h 1 eves!!!
ez lehet 6-7-8 honap is!elobb olvasd el reszletesen h mirol van szo!, az 5 ot eltevesztettem az igaz nem tagadom, de az 1 evet nezd meg jobban!

Elolvastam.

"Mindjárt egy év" vs. "fél éve sincs". Nekem ebbe nem fér bele a 6-7-8 hónap. Mindegy.

#1386 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 07:57

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 23:21

Ez a post annak tekintetében különösen humorbonbon, hogy egy másik szerint ( https://forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=23...dpost&p=5054076 ) a kedves fórumtársnak mindössze 5 Maxtora halt el, a féléves Samsungja pedig egy éves.

----------------------------

Szóval, hitelesség nulla. A következő hasonló post szankcionálásra kerül.

Sőt , a nickje is illik a hozzászólásához, mert igencsak urban legend/hoax szagú a postja :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1387 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 08:00

2 éve használok egy 80-as Maxtort, kiválóan működik jelenleg is, pedig kap rendesen. Nem értek egyet mythbuster véleményével, mert a tágabb környezetemben senkitől nem hallottam még, hogy a Maxtorok megbízhatatlanok, illetve hogy beadta a kulcsot több is. Hogy hangos, meg hogy melegszik, blabla, azt igen.

#1388 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 08:07

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 9:00

2 éve használok egy 80-as Maxtort, kiválóan működik jelenleg is, pedig kap rendesen. Nem értek egyet mythbuster véleményével, mert a tágabb környezetemben senkitől nem hallottam még, hogy a Maxtorok megbízhatatlanok, illetve hogy beadta a kulcsot több is. Hogy hangos, meg hogy melegszik, blabla, azt igen.

Ugyan, csak nem veszed komolyan a postját?  :confused:  ;)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1389 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 08:25

A Seagate pedig felvásárolta a Maxtort egy jó ideje. Így most nagy bajban lesznak azok, akik előbbit istenítik, utóbbik meg köpködik. :Đ
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1390 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 20:32

Ilyen Gembird egeret ne vegyetek, mert:
1. kicsi a kezedhez,  tehát inkább gyerekeknek való egér
2. átlátszó, így világít, idegesítő
3. nem tart egy 3/4 évnél többet, még hamarabb is volt gond vele

Tehát olcsó és XAR!  :)
Qwerty4

#1391 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 22:17

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 21:32

Ilyen Gembird egeret ne vegyetek, mert:
1. kicsi a kezedhez,  tehát inkább gyerekeknek való egér
2. átlátszó, így világít, idegesítő
3. nem tart egy 3/4 évnél többet, még hamarabb is volt gond vele

Tehát olcsó és XAR!  :)

Ebből az első kettő inkább a vevő, mint a gyártó sara... ;)

#1392 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 07:45

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 1:17

Ebből az első kettő inkább a vevő, mint a gyártó sara... ;)

igen, bevallom meggondolatlanul vettem ezt az egeret, persze én is hibás voltam hogy ezt képes voltam kiválasztani a sok száz egér közül  :)
Qwerty4

#1393 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 11:40

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 23:00

Nekem 7 even keresztul 6 Maxtor vinyom ment szarra!Ami a Samsungot illeti egy fokkal sem jobb :),Egy eve vettem egy Samsung HD300LJ 300GB Sata2 es vinyot,masnap ment vissza gariba Bad Sector miatt!!!Mostis Samsung van meg fel eve sincs h meen ezis egy Samsung HD300LJ 300GB Sata2 es megjelent a tegnap ejjel rajta a bad sector,

Én meg most vettem 20 darabot. Meg leadtam a jövő heti rendelésre is ugyanígy 20-at  :Đ
Make love not Wor.

#1394 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 07. 12. 16:16

Barátommam nagy baj történt:
Szolnokon vett egy NX-7300LE 256Mb Galaxy 12ért, ezt nem ismerte fel az AMD Epox lapja, visszavitte kicsrélték, másnap ezt a karit is visszavitte, másik nem volt kölötött még vagy rá 8at NX-7300GT 256MB Galaxy vitt haza úgy hogy az előzőt visszavették, ezt sem ismerte fel a gépe, doboz már alapból nyitva volt és a CD hiányzott.
A boltosok nem hitték el, viszont visszavették: úgymond átnézik a karit, mert ez a 4ik amit visszahozott.
Ez a bolt nagyon ratyi hely.
ilyen tipusu karikat NE vegyetek meg: NX-7300GT 256MB Galaxy, NX-7300LE 256Mb Galaxy.
Egyébként nekem nem újdonság hogy az NXek hibásak de azért ami most történt...

#1395 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 22:31

ne vegyetek kertesházat a közelben diliflepnis banyával, aki sportot űz a feljelentésből. annál pocsékabb áru nincs- bár nem ingó, hanem ingatlan.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1396 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 07:05

ÉN nekem ha feljelentenivalóm lenne, nem ide jönnék.

#1397 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 07:19

Idézet: Nezzus - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 17:16

Barátommam nagy baj történt:
Szolnokon vett egy NX-7300LE 256Mb Galaxy 12ért, ezt nem ismerte fel az AMD Epox lapja, visszavitte kicsrélték, másnap ezt a karit is visszavitte, másik nem volt kölötött még vagy rá 8at NX-7300GT 256MB Galaxy vitt haza úgy hogy az előzőt visszavették, ezt sem ismerte fel a gépe, doboz már alapból nyitva volt és a CD hiányzott.
A boltosok nem hitték el, viszont visszavették: úgymond átnézik a karit, mert ez a 4ik amit visszahozott.
Ez a bolt nagyon ratyi hely.
ilyen tipusu karikat NE vegyetek meg: NX-7300GT 256MB Galaxy, NX-7300LE 256Mb Galaxy.
Egyébként nekem nem újdonság hogy az NXek hibásak de azért ami most történt...

Az nem fordult meg a fejetekben, hogy netán az alaplap volna sáros a kérdésben? Tudni kéne, milyen verziójú AGP feszül rajta és hogy létezik-e egyáltalán BIOS támogatás hozzá, ami orvosolhat inkompatibilitási problémákat ilyen helyzetekben...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1398 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 09:17

Idézet

Az nem fordult meg a fejetekben, hogy netán az alaplap volna sáros a kérdésben? Tudni kéne, milyen verziójú AGP feszül rajta és hogy létezik-e egyáltalán BIOS támogatás hozzá, ami orvosolhat inkompatibilitási problémákat ilyen helyzetekben...

Az a lapka vitte az ASUS AX 550 Extremet és más PCIEos kaikat is, csak is kizárólag ezekkel cseszekedett.
Amúgy meg a boltban azt mondták hogy ez az eset gyakori mivel nem minden passzol mindenhez.
-Még tokozáson bellül is.
Amúgy most egy 30e körüli kari lett benne kipróbálva és azt már vitte, de ezek az NXek a legtöbb embernél téleg nem mennek.

#1399 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 13:47

Idézet: Nezzus - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 10:17

Amúgy meg a boltban azt mondták hogy ez az eset gyakori mivel nem minden passzol mindenhez.

melyik boltba volt ez az eset?nem tán az investor? :p

Szerkesztette: djculture 2007. 07. 14. 13:49 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1400 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 13:03

djculture pont ott, vajon honnan tudtad?
Esetleg már te is jártál ott?
-Részvétem, lehet kölcsönös érzésen adózunk a bolt iránt. :respect:

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »