HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 11. 09:59

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 9:02

Arról nem is beszélve, hogy miért én tartozom felelősséggel az eladott termék minőségét illetően?

Többször volt már olyan, hogy nézegettem valamit, a boltos meg szólt, hogy meg ne vedd, tíz ilyenből nyolcat visszahoznak. Ennél jobb módszer nincs, ha meg nem hozzák vissza, mert amúgy is ócsó volt, a statisztikád is bukott, csak azt látod, hogy mindenki vigyorral viszi ki az ajtón, és soha nem látod többet.

#1862 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 10:07

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 10:41

Neked igen, de nekemjogomvanjóskának meg nem.

Há nem? Há de!  :D

Panasonic-szervízzel volt tök pozitív élményem.
"Balesetes" lett a drótnélküli drótos telóm...  :Đ

Elviekben még garis volt, de darabokra kaptam, hogy kiszáradjon...  :D

Igen ám, csak elgurult egy gombja (azóta sem találom)...  :eek:

Go szervíz garijeggyel -- hát, lesz ami lesz...  :rolleyes:

Bőven szívózhattak volna, mert belemásztam, stb.
Nem tették! A garijegyre tojtak, pótolták a gombot,
kb. 5 perces meló volt, megvárhattam...
Mivel is tartozok? Semmivel, csak tűnjek  ;)

Hát, így kéne valahogy...  :up:    

Teló azóta is tökély, már vigyázok rá...  :Đ

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 11. 10:19 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1863 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 11. 11:11

Idézet: debaj - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 9:59

Többször volt már olyan, hogy nézegettem valamit, a boltos meg szólt, hogy meg ne vedd, tíz ilyenből nyolcat visszahoznak. Ennél jobb módszer nincs, ha meg nem hozzák vissza, mert amúgy is ócsó volt, a statisztikád is bukott, csak azt látod, hogy mindenki vigyorral viszi ki az ajtón, és soha nem látod többet.

Ez alap, persze. Én sem akaom, hogy szart vegyen meg, aztán engem húzzon le, meg azért a látszat ellenére elégedett vevőt jó látni viszont, nem azért, mert jó reklám, hanem mert emberileg jó érzés. A vevő meg nyilván jobban jár. Már csak az a kérdés, hogy a polcon lévő szarral, amiben áll a lé, mit kezdjek..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1864 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 11:39

Az a baj hogy ez a pocsék minőség dolog nem függ sokszor a termék árátol.Dolgoztam ilyen helyen dvd lejátszok mentek két szalagon egyiken a pana másikon a dzsunka  a bele mindkettőnek ugyanabbol volt az a szörnyű,a doboza meg a design körités változott meg a 2 év/1 év gari.Ugynabbol a kinai dzsunka smd alkatrészekbol állt mindkettő.Ilyen kafa erősitő smd ic aminek a hütésea panel volt és sokszor már ott a szalagon elkezdett barnulni a panel azon része.Éljen a kafa tervezés.Persze ez mindkettőnél igy volt márkátol függetlenül.

Szerkesztette: djculture 2009. 03. 11. 11:43 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1865 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 12:39

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 9:04

Nem nekem szopó aranyapám, nekem ez a munkám. Még azt is leszarom, a munkahelyem árrésébe belefér e vagy sem, alkalmazott vagyok, van aki meghatározza a feladataimat. Szopni te szopsz vele, nem én, de ha neked jó hogy 2x annyit vársz a cuccodra, ám legyen.

Ha Neked nem szopás, akkor meg nem mindegy? Ha a vevő szopatja asaját magát, ahhoz joga van :)
Van aki szeret szopni.

Nem csak a Te szakmádban van így, hanem mindegyikben, ahol emberekkel kell találkozni vagy foglalkozni.
Pl. mosógépszerelő ismerős: van aki fölé áll, amikor javítja a mosógépet, és magyaráz, hogy mit csináljon! És ráadásul marhaságot mond neki, és erősködik, hogy úgy csinálja. :reklamacio:

#1866 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 12:50

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 8:28

Elmesélem neked miért rossz. Te rendelsz egy csukamakihikamaki akármit. Nincs készleten, hát hozunk egyet. Elviszed, szar.

Így van az, hogy tucat cumót nem árulok, egyedi megrendelés nincs.

Amikor volt, akkor év végén itt álltam pár gariból visszajött csukamakihikamaki akármivel, mert jó fej voltam, egyből adtam a júzernek másikat. Nem nagyon térült meg a dolog, cuccok meg szép lassan doboz sörökért elfogytak a pinyóból.

Igazából k. nehéz dolog ezt összelapátolni, mert ebbe az árrésbe semmit nem tudsz beépíteni, pár cég a hozzáadott szolgáltatásért hajlamos többet fizetni, de ezek sem mindig az igaziak. HWSW-s Pistikének meg semmi kiszolgálás nincs, úgy szar lesz a gép, mert magas a ping a mittoménmiben.
Make love not Wor.

#1867 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 12:51

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 12:39

van aki fölé áll, amikor javítja a mosógépet, és magyaráz, hogy mit csináljon! És ráadásul marhaságot mond neki

Szerszámot kezébe adni, parancsoljon uram. Aztán mellé leülsz és vársz.
Make love not Wor.

#1868 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 12:53

Idézet: debaj - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 9:59

Többször volt már olyan, hogy nézegettem valamit, a boltos meg szólt, hogy meg ne vedd, tíz ilyenből nyolcat visszahoznak. Ennél jobb módszer nincs

Jaja, mikor pult mögött voltam főnök meg is hallotta, oszt volt belőle nem kis botrány, mert fikázom a saját terméket... Meg ha egyszeri júzer nem Nálad vette meg az occsó Vargánya tápot, akkor átszédült a szomszéd boltba, ott meg az Acorpra aszonták az jó.
Make love not Wor.

#1869 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 13:08

Az az igazság, hogy júzer azt akarja hallani, hogy milyen überzsírmegagigahiperkirály cuccot vásárolt bagóért. Az hogy ez igaz-e vagy sem az nem számít neki. Ezértis váráolnak sokan a hiperekben ilyen összegányolt szarokat.
Amikor én pult mögött dolgoztam, mindig felhívtam a figyelmet egy picivel többért kap jobb minőségűt esetleg plusz garival stb. De jó volt codegen meg mercury táp is mer az óccó vót.

Szerkesztette: lordrolee 2009. 03. 11. 13:08 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1870 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 14:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 12:51

Szerszámot kezébe adni, parancsoljon uram. Aztán mellé leülsz és vársz.

Persze, és szerinted azért fizetnek?
Meg kellett csinálnia, mert abból élt.

Mondjuk, éppen az utcában volt egy hely, ahová azt mondta, többet nem megy ki :)

Aki emberekkel dolgozik, annak ez benne van.
Pl. ismerős ruhákat árult egy időben.
Öreg néni bejön, kér harisnyát, megfogja, kitépi a dobozát, megnézi, aztán mondja, hogy nem is olyat akar.
Elzavarta, mondván, hogy azt már más nem veszi meg, mert ki van bontva, egyébként is miért bontotta ki, amikor becsomagolva is látszik a színe, mert direkt olyan a doboz, hogy van rajta egy átlásztó ablak.
Nénike kiment, aztán az utcán a csővázas napernyő alatt asztalról áruló árustól megvette, hiába volt ott picit drágább, mert ott meg lehetett nézni meg tapizni vásárlás előtt.
Aztán rájött, hogy ha azt akarja, hogy nála vásároljanak, akkor a vevő kedvére kell tennie.

#1871 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 14:53

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 14:46

Aztán rájött, hogy ha azt akarja, hogy nála vásároljanak, akkor a vevő kedvére kell tennie.

Azért valahol meg kell húzni a határt. Tudom, a vevőnek mindig igaza van, de ha kitép négy dobozt, hogy az ötödiket elvigye, akkor a kereskedőnek nem feltétlenül érdeke, hogy a kedves vevő a továbbiakban is nála vásároljon. Vagy ha boltot nyitsz, és a kedves vevőnek úgy tudsz a kedvére tenni, hogy odaszarhat az üzlet közepére, akkor azt is vigyorogva benyeled? Vagy az is csak a vevővel való kibaszás, hogy ha eladhatatlanná tesz egy terméket, és még neked áll feljebb?

Szerkesztette: debaj 2009. 03. 11. 14:54 -kor

#1872 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 15:31

Idézet: debaj - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 14:53

Azért valahol meg kell húzni a határt. Tudom, a vevőnek mindig igaza van, de ha kitép négy dobozt, hogy az ötödiket elvigye, akkor a kereskedőnek nem feltétlenül érdeke, hogy a kedves vevő a továbbiakban is nála vásároljon. Vagy ha boltot nyitsz, és a kedves vevőnek úgy tudsz a kedvére tenni, hogy odaszarhat az üzlet közepére, akkor azt is vigyorogva benyeled? Vagy az is csak a vevővel való kibaszás, hogy ha eladhatatlanná tesz egy terméket, és még neked áll feljebb?

Persze, mindenre igaz, hogy akkor jó a boltnak, ha megtérül.
Később pl. mindegyik ott kapható harisnyából volt 1-1 darab, ami ki volt bontva és lehetett taperolni meg nézegetni. Így nem kellett 4 dobozt kinyitni, hogy egyet megvegyen valaki, és mégis megnézhették.
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Persze ezt LCD monitorral nem biztos, hogy anyagilag érdemes megcsinálni.
Meg hiába van egy külön darab megnézni, ha amit én veszek az pixelhibás, ezért mindenki azt akarja megnézni, amit ő fog venni.
De azért a legtöbb boltban mégis meg tudják oldani, hogy megnézhesd.

Meg a legtöbb cuccot nem nézegetik, pl. egy CPU-t vagy memóriát nem néz meg az átlagos ember, hogy hogy néz ki. A monitor kivétel ilyen szempontból. Esetleg igényesebbek a gépházon válogatnak, aztán slussz. A számtech boltos szakma tipikusan nem arról szól hogy a termék kinézete számít, de pl. egy ruhaboltban szeretik megnézni, felpróbálni (már nem konkrétan a harisnyát, hanem úgy általában, pl. egy cipőt vagy pulóvert), stb. ...

Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 11. 15:32 -kor

#1873 Felhasználó inaktív   Zoz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 16:05

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 15:31

egy CPU-t vagy memóriát nem néz meg az átlagos ember, hogy hogy néz ki.

Anno a P1-es időkben volt olyan vevőnk, aki azért nem vitte el a megrendelt procikat, mert szerinte nem volt elég lila a kerámia...
Enterprise 128 / Zilog Z80A@7.12Mhz / 1MB DIP RAM 80ns / 32KB CMOS SRAM / 512KB ROM / Quantum Fireball 540 / WD1772@8/16Mhz / Teac FD55FV / TEAC FD55GFR / NEC FD1305 / ALPS DFP723A
Enterprise Forever!

#1874 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 16:09

Idézet: Zoz - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 16:05

Anno a P1-es időkben volt olyan vevőnk, aki azért nem vitte el a megrendelt procikat, mert szerinte nem volt elég lila a kerámia...

Miért nem mondtad neki, hogy kemencealján két nap alatt megérik, és csak azért árulod így éretlenül, hogy ne szottyadjon rád? :Đ

#1875 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 16:34

Idézet: Zoz - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 16:05

Abban van ráció, az azért volt, meg a 75ösöket buzgón szitázták át 100asnak kisiparban. És a gyári az lilás-szürke volt, a hamisitvány meg inkább halványszürke, és mattabb.

#1876 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 16:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:57

Azért van márkaszervize, hogy oda vigye. Ez a világ legnagyobb faszsága amugy, amit csak törvényhozó hozhatott. Hogy de veled van szerződésben. Faszomat. Mi közöm nekem ahhoz, hogy X márka mennyire szar, vagy mennyire nem?

Egy "aprosagot"  felejtesz el, hogy mondjuk monitort nem csak Budapesten lehet kapni. Ergo ha gipszjakab vesz egy monitort Nagykatan a helyi szamtechboltban, akkor a legkozelebbi szerviz kb. 40-60 kilometerre van tole. Es o teljesen jogosan fogja hasonlokepp azt mondani, hogy a faszomat viszem en ezt fel mondjuk pestre, oldja meg az, aki a szar termeket eladta (es amugy is jar a pesti nakkerbe, vagy van futarja oda).
(amugy annyi kozod van hozza -illetve lenne, ha boltod lenne-, hogy te adtad el)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1877 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 16:59

Idézet: potyo - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 21:37

Mondjuk azon goldokodtam már, hogy azt mondják, hogy eredeti csomagolásban kell visszavinnem, ha garanciális probléma van.

Mondani barmit lehet :) Senki nem kotelezhet teged ilyenre (nyilvan mondjuk egy monitornal celszeru megtartani a csomagolast, es ha cigolni kell valahova, abban vinni, de mondjuk aki egy asztali dvd olvasora probal ilyen kikotest tenni, hogy csak dobozban, kabelekkel, taviranyitoval, azt korberohogom).
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1878 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 17:34

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 14:08

Az az igazság, hogy júzer azt akarja hallani, hogy milyen überzsírmegagigahiperkirály cuccot vásárolt bagóért. Az hogy ez igaz-e vagy sem az nem számít neki. Ezértis váráolnak sokan a hiperekben ilyen összegányolt szarokat.

Nekem szinte kivétel nélkül ilyen user-eim vannak...  :rolleyes:

Csodálkoznak, hogy az alaplapi integrált VGA-szmötyin
meg se mozdul a megahiperszupergiga legújabb game,
a w@rez-company terméke persze...  :omg:

Mikor finoman megpendítem, hogy esetleg kéne egy
VIDEÓKÁRTYA a gépbe, akkor zűr van, hm!
A fejükben lévő űrben...  :p

De miért, hiszen van benne...  ;)

KÖSZÖNÖM...  :Đ 

Ilyenkor aztán lehet magyarázkodni, és nyakat behúznom...  :rolleyes:

Már azt is megkaptam, hogy biztos JUTALÉKOT kapok a
bolttól, azért akarok Rajta "nyerészkedni"...  :reklamacio:

Ilyenkor magyarázd el, hogy a 3x-os Crossfire-módra
kihegyezett game le(arja az ő alaplapi VGA-ját...  :down:

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 11. 17:57 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1879 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 20:37

Idézet: asdf - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 16:59

...de mondjuk aki egy asztali dvd olvasora probal ilyen kikotest tenni, hogy csak dobozban, kabelekkel, taviranyitoval, azt korberohogom...

Én meg téged röhöglek körbe és elhajtalak, HA a forgalmazó csak avval veszi át, OEM-be nem.
Nehogymá' még én kerítsek neki dobozt, hogy begarozhassam a szarodat! Ember! Hol élsz?

#1880 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 20:39

Idézet: asdf - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 16:54

Egy "aprosagot"  felejtesz el, hogy mondjuk monitort nem csak Budapesten lehet kapni. Ergo ha gipszjakab vesz egy monitort Nagykatan a helyi szamtechboltban, akkor a legkozelebbi szerviz kb. 40-60 kilometerre van tole. Es o teljesen jogosan fogja hasonlokepp azt mondani, hogy a faszomat viszem en ezt fel mondjuk pestre, oldja meg az, aki a szar termeket eladta (es amugy is jar a pesti nakkerbe, vagy van futarja oda).
(amugy annyi kozod van hozza -illetve lenne, ha boltod lenne-, hogy te adtad el)

A nagykátai monopólhelyzetben lévő bolt 20-25%-os árrésébe lehet belefér egy 3k-s futár, DE egy 5-10%-os megyeszékhely menti boltéba már nem.
De, mint Miskolcon nálunk, ahol 300m-re van a márkaszerviz és baszik bevinni, ahelyett hozzánk hozza, annak fosok a markába és csapja az arcába erősen! Itt külsőgarros termékekről beszélek.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.