HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#431 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 30. 09:22

Köszönöm az észrevételeket és azt, hogy van köztetek olyan is aki tudja, hogy nem mindenki PC guru.Elismerem a személyes hiánnyosságaimat és nem magyarázkodás, de életem első "enter"-ét idén januárban nyomtam le.Nagy segítségünkre vannak azok akik a tietekhez hasonló fórumokban nem lenézik a kevesebb tudással rendelkezőket, hanem a lehetőségeken belül megpróbálnak segíteni a rászorulókon.Magam is ilyen szándékkal járom a különböző fórumokat, hátha olyan jár ott segítségért akinek épp ez a problémája.
Nagyon fontosnak tartottam a kezdet kezdetén is hogy legyen védelem a gépemen (ami csak a célszerüség miatt egy ASUS notebook ) és kibírtam addig, hogy ne menjek fel a netre amig nem vettem egy NAV 2004-et és a Sygate PF-ét tűzfalnak.Tudom, hogy ismertek ennél jobbat is de nekem ez volt.Ma már a Firefox és a Thunderbird védelmét az ezArmor komplett víruspajzsa és tűzfala látja el.
Későn jött nekem (51) ez a virtuális világ, de nagyon szeretem és igyekszem bepótolni mindazt a tudás hiányt ,ami nektek fiatal embereknek már természetes.
Amit tegnap elfelejtettem az a nagy segítség a HijackThis kis elemző alkalmatosság, köszönet érte aki csinálta bár igen óvatosan kell bánni az ez alapján végzett gyomlálással.

Remélem senki közületek nem nézi rossz szemmel a locsogásom.Sziasztok.  :offtopic: :respect:  ;) 
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#432 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 15:52

Idézet: eRPeti - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 9:22

Köszönöm az észrevételeket és azt, hogy van köztetek olyan is aki tudja, hogy nem mindenki PC guru.Elismerem a személyes hiánnyosságaimat és nem magyarázkodás, de életem első "enter"-ét idén januárban nyomtam le.Nagy segítségünkre vannak azok akik a tietekhez hasonló fórumokban nem lenézik a kevesebb tudással rendelkezőket, hanem a lehetőségeken belül megpróbálnak segíteni a rászorulókon.Magam is ilyen szándékkal járom a különböző fórumokat, hátha olyan jár ott segítségért akinek épp ez a problémája.
Nagyon fontosnak tartottam a kezdet kezdetén is hogy legyen védelem a gépemen (ami csak a célszerüség miatt egy ASUS notebook ) és kibírtam addig, hogy ne menjek fel a netre amig nem vettem egy NAV 2004-et és a Sygate PF-ét tűzfalnak.Tudom, hogy ismertek ennél jobbat is de nekem ez volt.Ma már a Firefox és a Thunderbird védelmét az ezArmor komplett víruspajzsa és tűzfala látja el.
Későn jött nekem (51) ez a virtuális világ, de nagyon szeretem és igyekszem bepótolni mindazt a tudás hiányt ,ami nektek fiatal embereknek már természetes.
Amit tegnap elfelejtettem az a nagy segítség a HijackThis kis elemző alkalmatosság, köszönet érte aki csinálta bár igen óvatosan kell bánni az ez alapján végzett gyomlálással.

Remélem senki közületek nem nézi rossz szemmel a locsogásom.Sziasztok.  :offtopic: :respect:  ;)

:up:
Welcome to the real world
:smoker:
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#433 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 08:07

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 16:52

:up:
Welcome to the real world
:smoker:

Inkább "the matrix has you". :cool:  ;)

#434 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 09:23

Üdvözletem a software guruknak, lenne egy nagy problémám.
Tegnap érdekes dologra figyeltünk fel a hálózaton. Nevezetesen, minden üzemelő gépből áradtak kifelé, és csak is kifelé a csomagok. Rengeteg portot tiltottunk, annyi változott, hogy most Internetes aktivitás nincs, de szinte az összes gép meállás nélkül küld jelet kifelé, én pár óra alatt elértem a 2 000 000 csomagot, miközben a  fogadott alig 3000 volt. Két programot is találtunk, ami ugyanezt csinálja, egyik
ctfnom névre hallgat, másik pedig tazzkmgr azonosítóval tevékenykedik. MIndegyik isonyatos forgalmat generál kifelé, a windows SYSTEM32 mappájában található, és mindkettő 96kb nagyságú. A ctfnom-ot menet közben kilőttem, majd töröltem, azóta  minden indításnál hibaablakkal indul a gép, és rinyál, hogy a fájl nem található. A tazzkmgr már húzósabb, minden alkalommal visszatelepül, törlés sem segít rajta.  :(
Valami ötlet esetleg?

#435 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 02. 10:27

Idézet: Digitel - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 9:23

Tegnap érdekes dologra figyeltünk fel a hálózaton. .....

Nagy valószínűséggel nem a máltai szeretetszolgálat, tehát

Idézet

O4 - HKLM\..\RunOnce: [Win Updator Services] ctfnom.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Win Updator Services] ctfnom.exe
O4 - HKCU\..\RunOnce: [Win Updator Services] ctfnom.exe

Please reboot into safe mode - How do I boot into "Safe" mode?.
Be sure you're able to view hidden files, and remove the following files in bold (if found):

ctfnom.exe do not get this mixed up with ctfmon.exe
lssrv.exe

legalább egy HijackThis logot jó lenne látni.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#436 Felhasználó inaktív   Pityu98 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 14:28

Én egy linket ajánlanék midenkinek aki ilyen nyomozdit játszik a gépén:
Sysinternals

Van itt mindeféle hasznos program (freeware), process listázó, megnyitott filekat lisátzó, regiszteri monitorozó stb.

És egy ötlet ami nekem edig bevált ha ilyen dolgokkal volt gondom hogy NAV megtalál valamit de nem engedi törölni, és  Toltal Commanderrel sem lehet mert azt mondja használatban van, de a proccesek között nincs ilyen file, ilyenkor ki kell löni az explorer.exe , és egyből lehet törlni a kérdéses filet, aztán pedig ujraindítani az explorer.exe-ét.
WAR, WAR NEVER CHANGES...

#437 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 01:29

itt egy hijackthis log:

Idézet

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 1:20:41, on 2004. 11. 07.
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:
E:\WINDOWS\System32\smss.exe
E:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
E:\WINDOWS\system32\services.exe
E:\WINDOWS\system32\lsass.exe
E:\WINDOWS\system32\svchost.exe
E:\WINDOWS\System32\svchost.exe
E:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
E:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe
E:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
E:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
E:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
E:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
E:\PROGRA~1\AGNITUM\OUTPOS~1\outpost.exe
E:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe
E:\progz\YzDock\YzDock.exe
E:\WINDOWS\system32\svchost.exe
E:\WINDOWS\system32\devldr32.exe
E:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
E:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
E:\WINDOWS\System32\svchost.exe
E:\nonamescript381\mirc.exe
E:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
E:\WINDOWS\explorer.exe
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
E:\DOCUME~1\BEXXTE~1.AMD\LOCALS~1\Temp\gttzjamn.exe
E:\DOCUME~1\ALLUSE~1.WIN\APPLIC~1\TOOLEA~1\BoreMode.exe
E:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE
E:\Program Files\FlashGet\flashget.exe
E:\dcdownloads\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://www.ejxgspmqxbhktspspafrcnrt.com/OZ...9ssyAeC55f.html
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
O2 - BHO: (no name) - {13B1FA94-0544-CBC3-9744-EB95C5D68189} - E:\DOCUME~1\BEXXTE~1.AMD\APPLIC~1\DASHLO~1\bind curb.exe
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - E:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)
O2 - BHO: TGTSoft Explorer Toolbar Changer - {C333CF63-767F-4831-94AC-E683D962C63C} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [MessengerPlus3] "E:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "E:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [zBrowser Launcher] E:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Outpost Firewall] E:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\outpost.exe /waitservice
O4 - HKCU\..\Run: [SpySweeper] E:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe /0
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] E:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [log bolt] E:\DOCUME~1\BEXXTE~1.AMD\APPLIC~1\COOLDR~1\ATOMSIGN.exe
O4 - Startup: YzDock.lnk = E:\progz\YzDock\YzDock.exe
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = E:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O8 - Extra context menu item: Download All by FlashGet - E:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O8 - Extra context menu item: Download using FlashGet - E:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O9 - Extra button: ICQ Pro (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ (HKLM)
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger (HKLM)
O9 - Extra button: Trashcan (HKCU)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show Trashcan (HKCU)
O10 - Broken Internet access because of LSP provider 'imon.dll' missing
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5co...b?1097982843120
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F34B3297-A16F-4508-8552-40DC69E99C02}: NameServer = 213.197.64.210,213.197.64.211

van valami kis szemét spy/ad stb ami az ie kezdolapjat szeretné megváltozatni. ezt jelzi is a spybot féle teatimer.exe. a gépen fentvan az ad-aware personal, spybot s&d, spysweeper és egy outpost firewall.
ezek egymas után jó sokszor leellen teljes rendszert, eleinte találtak is valamit - azokat törölték.
de ezekután nem jár eredménnyel az ellenörzés, ez pedig folyamatosan át akarja irni a kezdolapot.

:(
törölni csökkentett módba se tudtam a fájlokat.(a temp könyvtárban levoket igen, de utána vissza is kerültek  :think: )

#438 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 07. 08:43

Idézet

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 1:20:41, on 2004. 11. 07.
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:

E:\WINDOWS\system32\lsass.exe

E:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

E:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe

E:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe

E:\nonamescript381\mirc.exe

E:\DOCUME~1\BEXXTE~1.AMD\LOCALS~1\Temp\gttzjamn.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://www.ejxgspmqx...9ssyAeC55f.html

O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)
O2 - BHO: TGTSoft Explorer Toolbar Changer - {C333CF63-767F-4831-94AC-E683D962C63C} - (no file)

O10 - Broken Internet access because of LSP provider 'imon.dll' missing
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://v5.windowsupd...b?1097982843120

Aktív vírus mellett nehéz az élet. Próbáld meg Safe módban gyomlálni, illetve tételesen átnézni a Windows és system32 könyvtárakat, meg a gyökeret, mi van még?

Idézet

Note: The spoolsv.exe file is located in the c:\windows\System32 folder. In other cases, spoolsv.exe is a virus, spyware, trojan or worm!

Virus with same name:
Backdoor.Ciadoor.B - Symantec Corporation
VBS.Masscal.Worm (vbs) - Symantec Corporation
Hacktool.Privshell - Symantec Corporation

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#439 Felhasználó inaktív   Pityu98 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 10:52

Idézet: bexxter - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 0:29

itt egy hijackthis log:

van valami kis szemét spy/ad stb ami az ie kezdolapjat szeretné megváltozatni. ezt jelzi is a spybot féle teatimer.exe. a gépen fentvan az ad-aware personal, spybot s&d, spysweeper és egy outpost firewall.
ezek egymas után jó sokszor leellen teljes rendszert, eleinte találtak is valamit - azokat törölték.
de ezekután nem jár eredménnyel az ellenörzés, ez pedig folyamatosan át akarja irni a kezdolapot.

:(
törölni csökkentett módba se tudtam a fájlokat.(a temp könyvtárban levoket igen, de utána vissza is kerültek  :think: )

Épp elöted írtam egy módszert amivel elhet  hogy tudod törölni öket.
Ha nem látod a process listába, hogy fut az a file amit törölni akarsz, akkor szerintem probáld meg mindeképp ugy ahogy írtam.
WAR, WAR NEVER CHANGES...

#440 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 11:19

Idézet: Pityu98 - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 11:52

Épp elöted írtam egy módszert amivel elhet  hogy tudod törölni öket.
Ha nem látod a process listába, hogy fut az a file amit törölni akarsz, akkor szerintem probáld meg mindeképp ugy ahogy írtam.

Önmagában szvsz kevés lesz az explorer.exe kilövése, mellette ki kellene lőnie a futó trójaikat is (xy.exe).

Bexxter: szedd ki a Startupból a feleslegesen induló cuccokat, egy Regcleannel könnyű megtalálni őket, vagy >>> itt  <<< elolvashatod a megfelelő kulcsokat. :up:

#441 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 13:53

volt egy boremode.exe a documents and settings/all users/application data/tooliesearch/ konyvtárban. ezeket töröltem, a reg. bejegyzéseket javitotta az adaware. ezekután egyelöre semmit nem jelez egyik progi sem, hogy át akarná irni vmi a kezdolapot vagy a keresolapot.

más kérdés:
internet explorert honnan lehet letölteni? (full-t és nem az sp1installt - 60megas ie6 setup kene)
terminal.hu -rol nemtudom mert az ftp-n nincs fent a file.

#442 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 14:52

Idézet: bexxter - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 14:53

...internet explorert honnan lehet letölteni?...

http://www.microsoft...ie/default.mspx
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#443 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 15:03

Idézet: bexxter - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 2:29

itt egy hijackthis log:

Az mindenesetre látszik, hogy minden lehetőséget megadtál a támadóknak, hogy találjanak éjjel-nappal nyitva tartott portot a gépeden: ICQ; Messenger...

Én is akkor döbbentem rá mekkora szemetek ezek az üzi programok amikor bejelentkezés nélkül is üdvözölt egy netbarát!Én bizony kinyirtam ezeket a progikat, és más biztonságos módon intézem az üzeneteimet.  :omg:

#444 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 15:51

Idézet: eRPeti - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:03

Az mindenesetre látszik, hogy minden lehetőséget megadtál a támadóknak, hogy találjanak éjjel-nappal nyitva tartott portot a gépeden: ICQ; Messenger...

Én is akkor döbbentem rá mekkora szemetek ezek az üzi programok amikor bejelentkezés nélkül is üdvözölt egy netbarát!Én bizony kinyirtam ezeket a progikat, és más biztonságos módon intézem az üzeneteimet.  :omg:

az icukát már leszedtem, nem ezek miatt, hanem mert nem használom.
msn-el kapcsolatban még nem volt bajom. senki sem kopogtatott vagy akármi..

iexplorert már leszedtem máshonnan (májkroszoft magyar letoltokopzpontja -netacademia) de nemtudom telepiteni, mert azt irja, hogy ujabb verzio van a gépen. de a gépen nincs ie. majd megkeresgélem milyen reg. bejegyzések örzik az ie-t és vhogy torlom..

#445 Felhasználó inaktív   Edu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 10. 21:54

Sziasztok!

Sajnos én is 1 problémával fordulok hozzátok.
Összeszedtem valami trójait ami megváltoztatta a windows háttérképemett (!). A háttérkép egy figyelmeztetést tartalmazott, hogy fertőzött a gép + a "gyógymódhoz" szükséges, megvásárolandó progi linkjét.
Ezután a következőket futtattam le safe módban:
Kapersky Anti-Vírus
Ad Aware 6.0
Spy sweeper
Hijack This
CWShreeder

Sok minden apró szemetet el is távolított, a háttérkép eltünt, de helyette maradt egy html oldal ami teljesen üres.

Ha rákattintok jobb egérrel, akkor a properties a következőket rejti:
Address:file://C:\WINDOWS\desktop.html

persze ilyen file nincs

Szóval nem tudom, hogyan tovább.... :think:
Hogyan tudnám teljesen leírtani????
A múltkori akcióm egy falóval addig fajult míg gyalulás nem lett a vége, most nem szeretném.

#446 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 23:22

Idézet: Edu - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 21:54

Sziasztok!

Sajnos én is 1 problémával fordulok hozzátok.
Összeszedtem valami trójait ami megváltoztatta a windows háttérképemett (!). A háttérkép egy figyelmeztetést tartalmazott, hogy fertőzött a gép + a "gyógymódhoz" szükséges, megvásárolandó progi linkjét.
Ezután a következőket futtattam le safe módban:
Kapersky Anti-Vírus
Ad Aware 6.0
Spy sweeper
Hijack This
CWShreeder

Sok minden apró szemetet el is távolított, a háttérkép eltünt, de helyette maradt egy html oldal ami teljesen üres.

Ha rákattintok jobb egérrel, akkor a properties a következőket rejti:
Address:file://C:\WINDOWS\desktop.html

persze ilyen file nincs

Szóval nem tudom, hogyan tovább.... :think:
Hogyan tudnám teljesen leírtani????
A múltkori akcióm egy falóval addig fajult míg gyalulás nem lett a vége, most nem szeretném.

Szia!

Itt nézted már?
Jobb katt asztalon --> Tulajdonságok --> Asztal fül --> Asztali elemek testreszabása gomb--> Web fül
Itt ki tudod törölni (ha van) a háttérként bepofátlankodott weboldalakat. 

Hasonlóval találkoztam éppen ma: nagy böszme, fekete háttér ill. egy weblap amit kedvesen bepakolt háttérnek...
"Have you tried turning it off and on again?"

#447 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 11. 07:37

.....

Csatolt fájl:

¤

#448 Felhasználó inaktív   Edu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 11. 17:27

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 22:22

Szia!

Itt nézted már?
Jobb katt asztalon --> Tulajdonságok --> Asztal fül --> Asztali elemek testreszabása gomb--> Web fül
Itt ki tudod törölni (ha van) a háttérként bepofátlankodott weboldalakat. 

Hasonlóval találkoztam éppen ma: nagy böszme, fekete háttér ill. egy weblap amit kedvesen bepakolt háttérnek...

thanx!! :)

erre nem gondoltam!

#449 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 13:32

ma reggel a slágerben is ilyemiről volt szó
valami browserhijackrecovery programot ajánlottak a visszaállításra, de én erről még soha az életben nem hallottam
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#450 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 00:28

Sziasztok!

Telepítettem a spybotot és amikor kérdezte telepítéskorm akkor a teatimert si kértem. Namármost az induláskor hibával leáll. A gép tiszta. Volt újratelepítés is a spybotnak.
WinsowsXP SP1

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.