HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#481 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:46

Mindent kijelöltem ami az Internet Explore-re hivatkozott... Aztán Fix-eltem... mit is csináltam...???
Végül is mindegy mert már sikerült átmódosítani a kezdő oldalt... :D
macbook air 2014

#482 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:50

Sikerült...
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
macbook air 2014

#483 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:53

Idézet: almighty - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 17:30

De ott mit kell csinálni??? Ahol most vagyok...

Ha az infora kattintassz akkor egy leirást kapsz, hogy a logban mi mit jelent, valamint tudnod kell., hogy amit látsz annak futnia kell, vagy nem.Ha ismeretlen dolgot látsz keresd meg és vizygáld meg , hogy fertőzött-e.Csak ha biztos vagy a dologban akkor törölj bármit is mert bajt okozhatsz rendszer szinten.Ha a norton nem ismeri fel a baj okozóját akkor keress a CWShredder v1.59.1-el.Most mennem kell, türelem és keresd a motorját a bajnak.Pl próbáld meg törölni a Windows mappában lévő Downloaded ProgramFiles mappát.ha nem sikerül mert azt írja üzenetben, hogy más progi is használja előbb zárd be őket akkor bajban vagy.Még vissza nézek később.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#484 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:56

Remélem nem okoztál bajt a minden törléssel.Később nézd meg a kezdőlap beállítást úgy maradt-e ahogy te beállítottad.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#485 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 18:02

A windowsnak nincs semmi baja... :D

Majd ha újraindítom kiderűl... :D
macbook air 2014

#486 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 21. 19:18

Idézet: eRPeti - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 17:53

..... a baj okozóját akkor keress a CWShredder v1.59.1-el.

HijackThis is a tool, that lists all installed browser add-on, buttons, startup items and allows you to inspect, and optionally remove selected items. The program can create a backup of your original settings and also ignore selected items. Additional features include a simple list of all startup items, default start page, online updates and more. Intended for advanced users.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: lameXpert 2004. 11. 21. 19:20 -kor

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#487 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 06:36

Úgy tűnik nincsen semmi baj senkivel úgyhogy nem basztam el semmit hál istennek... kivéve a trójai progit! :D
macbook air 2014

#488 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 19:22

Idézet: almighty - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 6:36

Úgy tűnik nincsen semmi baj senkivel úgyhogy nem basztam el semmit hál istennek... kivéve a trójai progit! :D

:up:  ;)

#489 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 15:18

a windows könyvtárban is érdemes felkutatni egy ffli.dll nevű cuccot ha beszoptál mostabában egy kezd. oldalátíró adware-t. HijackThis-szel keress rá és törüld ki.

#490 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 04. 12:59

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#491 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:10

biztos bennem van a hiba de nekem mindig gyanús az amikor felbukkan egy ismeretlen károkozó és csodával határos módon akad egy fizetős alkalmazás (Price:  $19.95) ami egyedül a világon képes megtalálni és kiírtani.

Szerkesztette: Anteris 2004. 12. 05. 12:12 -kor

#492 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 21:56

Idézet: Anteris - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 12:10

biztos bennem van a hiba de nekem mindig gyanús az amikor felbukkan egy ismeretlen károkozó és csodával határos módon akad egy fizetős alkalmazás (Price:  $19.95) ami egyedül a világon képes megtalálni és kiírtani.

Erre számos eset van, ahogy gondolod.Feltelepül egy kis gonosz reklám robot, ami portot nyit természetesen a trójainak, amit aztán egy csoda eltávolítóval kezelhetsz, amit a reklám robot ajánlgat neked.Így kerek a világ. :omg:  :D

#493 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 15:32

Help pleas!!4 :(
Nekem is az a problemám hogy valami folyton átirja a kezdőlapot.MegvizsgáltamSpybot S AND D-vel.
az talált egy csomo problemát. azokat hogy lehet kiirtani. bár én sztem jol csináltam, de a következő keresésnél újra hibákat talál. :mad:  :(
Üdv Gaspy
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#494 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 16:01

Idézet: Gaspy - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 15:32

Nekem is az a problemám hogy valami folyton átirja a kezdőlapot.MegvizsgáltamSpybot S AND D-vel.
az talált egy csomo problemát. azokat hogy lehet kiirtani. bár én sztem jol csináltam, de a következő keresésnél újra hibákat talál. :mad:  :(
Üdv Gaspy

Először olvass egy kicsit hiszen itt találsz javaslatokat és programokat is a megoldáshoz.
Kezdésnek itt van ez az elemző alkalmatosság a HijackThis amivel megláthatod mi az aminek nem kellene a rendszeredben lenni.
Aztán töltsd le a trójai kereséshez a CWShredder 2.12 programot és ha még nem lenne meg az Ad-Aware SE 1.05 Personal illetve a Bazooka adware és spyware keresőket.
Egy kémrobot motorját kell megtalálnod a rendszerben amit valószínüleg már régebben  telepítettél,de csak most amikor már eleget tud a szokásaidról és kellőképpen beágyazódott kezd problémákat okozni.Sok sikert és írj ha még gond van.

#495 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 16:07

Idézet: Gaspy - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 15:32

Üdv Gaspy

Ha azokat amiket talált bepipáltad és úgy nyomtál "tovább"-ot, akkor jól csináltad.
/Lásd kép/
Futtasd le ezt is: Ad-Aware Personal v6.0 Build 181

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  ssd.gif (0byte)
    Letöltések:: 0

Szerkesztette: Niceday 2004. 12. 19. 16:56 -kor

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#496 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 18:26

kossz a válaszokat megprobálom :respect:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#497 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 22:21

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 16:07

Ha azokat amiket talált bepipáltad és úgy nyomtál "tovább"-ot, akkor jól csináltad.
/Lásd kép/
Futtasd le ezt is: Ad-Aware Personal v6.0 Build 181

Erm..., izé... az eggyel feletted levő hozzászólásban az igazi.
¤

#498 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 01:00

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 22:21

Erm..., izé... az eggyel feletted levő hozzászólásban az igazi.

Igaz!  :up:  Köszönöm! Bocs Gaspy, eRPeti-é a jó(bb).
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#499 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 20. 01:52

Idézet

DSOSTOP2 adjusts the following registry keys:

Kép

HKEY_CURRENT_USER,
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0"

1001 and 1004

HKEY_LOCAL_MACHINE
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0"

1001 and 1004

and optionally:

HKEY_CURRENT_USER,
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\3"

1001 and 1004

HKEY_LOCAL_MACHINE
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\3"

1001 and 1004

When protection is applied, the values of 1001 and 1004 are set to DWORD (unsigned long integer) 3. When protection is removed, these key values are reset to their default values of DWORD 0 per Microsoft default settings for the "Local Machine zone" (run automatically) and to DWORD 1 for the "Internet Zone" (PROMPT) ...

¤

#500 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 03:58

Idézet

DSOSTOP2

Köszi!  ;)

/André Gide/

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.