Bár már nem az about:blank miatt írok, de visszajelzek.

Ha fagyáskor hálókábelt lehúzom, ZAPRO lelő és újraindít, majd hálókártya visszadug, akkor a gép megy tovább. Ez aranyos. Vagy haldoklik a kártya vagy a ZAPRO kergül meg valamitől. Most hálókártyát lecseréltem, nincs fagyás, chkdsk nyugodt, de majd ha egy hét múlva is ez a szitu, akkor nyugszom meg én is. Más. DNS, WINS és DHCP szervizek letiltása után is lassan boot-olt, pedig az "initializing network connections" állítólag a DNS hasfájása miatt lassul le (volt, amikor nem egyedül volt a gépem, ezek akkor kellettek, jelenleg még fix IP-je sincs). Ez nem segített, kapott még egy ipconfig /flushdns és ipconfig /registerdns párost, és a második boot óta már gyors, csak el ne kiabáljam (az új háló-kártyával is lassú volt, ez valszeg konfig gond).
Sok Notepad - tényleg futnak, én tényleg ebbe irogatok ha valami eszembe jut és nem papírra akarom felírni...
CTsvcCDA.exe - állítólag csak Me-hez és 9x-hez kell, ez meg 2k, repült
Dfssvc.exe - egy gépen tényleg nehéz DFS-et csinálni, repült
mdm.exe - eddig sohasem vettem igénybe, inkább "printf" szintű megoldással keresem a programokban (néhanapján ha írok még) a hibát, repült
mspmspsv.exe - SDMI és WMP, repült
createcd.exe - végül is kakukktojás volt a system tray-en, csak egy shortcut, repült
Elogerr.exe - PSION Revo, nem bántom
AcroIEHelper.ocx - sose szerettem, ha az IE-ben nyílt meg, repült
CTSRReg.exe - Creative labs emlékeztető, repült
Köszi Lamex!!!