HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 12. 11:49

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 15:31

Köszi, hogy felvilágosítottál! ;) Én bízok a barátnőmben, tudom, hogy mindent elmond. Akár hiszed, akár nem, van ilyen lány is.

Megerősítve!
(most jön hogy naívak vagyunk...?)
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#442 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:02

Igen.

#443 Felhasználó inaktív   Ednacska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:10

Sosem tudtam megertni hogy tud egy lany egyejszakas kalandokba belemenni. Nem itelem el, szo sincs rola, egyszeruen nem tudom felfogni. Szerintem tulsagosan konzervativ meg naiv vagyok...kisvarosbol jovok ...stb, stb.
En nem tudnek valakivel lefekudni csupan a testi elvezetert. Mert ha tetszik az illeto es vonzodom is hozza, akkor nagyon jo tud lenni. A masik meg az, hogyha egy parod van sokaig megtanultok egymasrol olyan dolgokat ami meg jobb teszi a szexet. Ezt egy ejszaka alatt nem lehet...csak ha nagyon mazlija vagy mindkettonek es oda nyul eppen ahova kell.
De igyekszem haladni a korral es felfogni azt hogy vannak egyejszakas kapcsolatok, es nok ebbe belemennek.  ;)
Thank God I'm a VIP!!!!

#444 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:20

No persze. Csak te mondjuk nem jársz sokat olyan helyekre, ahol az egyéjszakás csajok/pasik "találkahelye" van. Kvázi nem jársz tömegbulikba meg diszkoba. (Ahogy én se). Ezért nem is találkozol annyit ilyesmikkel. És szvsz ez a kisvárosban is jelen van, max vagy nem jársz eléggé nyitott szemmel, vagy nem "jo helyre nézel".

ps. Golyatábor rulz :D
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#445 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:37

Idézet: Ednacska - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 13:10

Sosem tudtam megertni hogy tud egy lany egyejszakas kalandokba belemenni. Nem itelem el, szo sincs rola, egyszeruen nem tudom felfogni. Szerintem tulsagosan konzervativ meg naiv vagyok...kisvarosbol jovok ...stb, stb.
En nem tudnek valakivel lefekudni csupan a testi elvezetert. Mert ha tetszik az illeto es vonzodom is hozza, akkor nagyon jo tud lenni. A masik meg az, hogyha egy parod van sokaig megtanultok egymasrol olyan dolgokat ami meg jobb teszi a szexet. Ezt egy ejszaka alatt nem lehet...csak ha nagyon mazlija vagy mindkettonek es oda nyul eppen ahova kell.
De igyekszem haladni a korral es felfogni azt hogy vannak egyejszakas kapcsolatok, es nok ebbe belemennek.  ;)

Én "nagy" városból jövök, mégsem értem teljesen,  bár (mielőtt még benőtt volna a fejem lágya :D) kerültem hasonló helyzetbe. Igaz a srác jóbarát volt, nem tök idegen :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#446 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:39

Ket noben bizok meg: anyamban es a nagyiban.
Biztos sok rossz tapasztalatom van a nokkel.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#447 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:40

Idézet: Evil. - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 13:39

Ket noben bizok meg: anyamban es a nagyiban.
Biztos sok rossz tapasztalatom van a nokkel.

Korrekt. Nálam jellemző, hogy a hugomban pl nem bízom meg. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#448 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:41

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 13:37

Én "nagy" városból jövök, mégsem értem teljesen,  bár (mielőtt még benőtt volna a fejem lágya :D) kerültem hasonló helyzetbe. Igaz a srác jóbarát volt, nem tök idegen :)

Nekem az a tapasztalatom egy korábbi kedves ismerőssel, hogy annak idején halál komolyan mondta hogy ő biztos nem fog belemenni egyéjjeles buliba, mert nem érti, elitéli stb stb. Eltelt fél év, akkor már nem voltunk egyutt és lám, nem mégiscsak összejött egy pár órára vkivel...
Szerintem sokan mondják hogy "ááá én soha", aztan ha ugy adódik mégis.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#449 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:43

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 12:28

Sokkal jobb érzelmekkel együtt, ezt szerintem senki nem vitatja. :)

Csak említetted, hogy jobb ha minél többet tapasztalt az illető.
Ezért írtam, hogy ha esetleg tapasztalatlan is, némi érzelmi behatás elég meglepő dolgokat tud kihozni egyes emberekből :)

#450 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 13:21

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 13:43

Csak említetted, hogy jobb ha minél többet tapasztalt az illető.
Ezért írtam, hogy ha esetleg tapasztalatlan is, némi érzelmi behatás elég meglepő dolgokat tud kihozni egyes emberekből :)

Bár lehet furán hangzik, de szerintem az egyéjjelesben is van némi érzelem. Ha nem érezdnéd h tetszik a másik, nem fekudnél le vele. Persze nem vitatom h a szerelem más tészta.

#451 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:06

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 14:21

Bár lehet furán hangzik, de szerintem az egyéjjelesben is van némi érzelem. Ha nem érezdnéd h tetszik a másik, nem fekudnél le vele. Persze nem vitatom h a szerelem más tészta.

Nem hangzik furcsán,  teljesen igazad van.  :)
Az már más kérdés, hogy másnap reggel mit érzel.... ;)

#452 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:10

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 15:06

Nem hangzik furcsán,  teljesen igazad van.  :)
Az már más kérdés, hogy másnap reggel mit érzel.... ;)

Másnaposság? :D

Miert mit éreznél? Ha nem csalsz meg senkit akkor optimális esetben azt h 'jo volt, mikor jössz ujra?'.

Szerkesztette: Wyco 2004. 05. 12. 14:10 -kor

#453 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:11

Szerintem ha a szexpartnerek "tartását" nem itéljuk el, akkor az egyéjszakást se kellene.

#454 Felhasználó inaktív   microsoft 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:12

A nőkben is pontosan annyira lehet megbízni, mint a férfiakban :) Csak :)
,,...a kezedet fogom s őrizem a szemedet..."

#455 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:25

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 15:11

Szerintem ha a szexpartnerek "tartását" nem itéljuk el, akkor az egyéjszakást se kellene.

Oké. :D

#456 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 16:03

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 9:03

Szoval ha vagy mondjuk te (mint 'pasi' szal ne személyesen vedd) és bemész a discoba, ahol heti 1-2x más csajt szedsz fel és dugsz meg, az rendben [ez havi ~6, évente ~70]. Csaj ezt nem teheti meg?
Elhiszem h a nők legyenek nőiesek, de ugyan ugy joguk van a sexhez mint nekunk. Más tészta h esetleg nem verik nagy dobra hogy mekkora kefélőgépek mert heti 2 uj pasit zabálnak be, de szerintem ha megteszik, attol még nem kurvák, mert ha jol néz ki és ugy adodik, te is megdugnád. Vagy mégse mennél el vele egy éjjelre mert Kurva? [Ha az a tipus vagy aki végigdugja a falut -> Nem hiszem]. Ha neked jo lehet heccbol megdugni  annyi csajt akkor neki nem lehet jo heccbol végigdugatni magát ennyi pasival?
Ez az egyik. A másik, amit már beszéltunk h a csajok is szeretik a szexet, legfeljebb tagadják hogy jókislánynak nézzenek ki. És ez asszem mindenkire vonatkozik (h szereti), mert elég sokakkal beszéltem ezügyben és mind ezt mondta. (meg persze meg is lepne ha nem ugy volna)

Sokszor volt már szó arról, hogy mások vagyunk. Én elfogadom, hogy a legrusnyább csajt is megdugod, csak hogy húzz egy strigulát, és van olyan csaj is aki mindekinek száttárja a lábát.
Nem hiszem, hogy lenne gusztusom egy olyan csajhoz, akit hetente 2 új pasi megdug.
Egy szóval se mondtam, hogy a csajok nem szeretik a szexet.

Ti kiröhögtök, hogy én bízok a szerelmemben és tudom, hogy mindent elmond nekem őszintén, én meg sajnállak Titeket, hogy ez nektek nevetséges. :)  :p

Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 12. 16:18 -kor

#457 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 16:09

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 9:16

Teccik érteni!!!!! Lipton és tsai Gmbh!!! Ez a nagy büdös helyzet! LEhet hogy felszedsz egy csajt aki könnyes szemmel elrebegi neked hogy te vagy az első /vagy benne vagy az első 3-ban/ és ez még lehet igaz is talán. /Nem hiszem/ De. Aztán szerelemre lobbansz mert tiszta a csaj, meg teccik is, utána 2-3-4 év, és X gyerek után döbbensz hogy a csaj tök gyógyegér az ágyban..... A szex egyenlő lesz a gyógytornával. Már ha egyáltalán még lesz szex akkor... Mert te ezt sztem illen hozzáállással meg fogod érdemelni /Loreál/  :D  Oszt akkor lehet gondolkodni, hogy anno lehet hogy kicsit hjén fogtam fel a dolgot a HWSW-n????  :omg:

Nem értitek miről van szó. Nem azt mondom, hogy én legyek az első, de ne is a századik! Ha Neked ez megfelel, akkor állj be a sor végére, aztán ha odakerülsz mindent bele.

A hozzászólás másik felét nem értem pontosan. Mi van a gyerekkel? Miért lenne gyógyér? Miért ne lenne szex? Miért érdemlem meg, hogy ne legyen? Kicsit zavaros nekem ez az egész amit írtál.

#458 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 16:11

Idézet: carr - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 10:36

Nálam ez úgy működik, hogy amit nem tud az nem fáj, és ez fordítva is igaz!
Oké, vannak biz. feltételek, amiket megbeszéltünk, hogy ne vigyünk haza semmi kórt, de ha nem nyomoz akkor működik a dolog... :up: :D

Igazán szép kapcsolat lehet, ami ilyen. :boa:

#459 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 16:22

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 17:03

Ti kiröhögtök, hogy én bízok a szerelmemben és tudom, hogy mindent elmond nekem őszintén, én meg sajnállak Titeket, hogy ez nektek nevetséges. :)  :p

Énis hiszek a szerelemben és bizok abban akivel vagyok. De ha jelenleg nem lenne senkim, akkor lehet hogy élnék egy esetleg adódó lehetőséggel, és azt probálom mondani itten hogy feltehetőleg más is ilyen. (és itt nincs szo megcsalásrol, legalábbis abban nincs amit én mondok)

#460 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 16:33

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 17:22

Énis hiszek a szerelemben és bizok abban akivel vagyok. De ha jelenleg nem lenne senkim, akkor lehet hogy élnék egy esetleg adódó lehetőséggel, és azt probálom mondani itten hogy feltehetőleg más is ilyen. (és itt nincs szo megcsalásrol, legalábbis abban nincs amit én mondok)

Csak azt mondtam, hogy folyamatosan ki vagyok röhögve azért, mert bízok a szerelmemben. Bízok és tudom, hogy mindent elmond. A dolog másik fele meg az, hogy azt is tudom, hogy nagyon nincs is mit elmondani, mert nem csal meg.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.