HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 11. 14:45

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 6:56

Erről a véleményem:  :D  :D  :D

Ha Te eddig csak olyan csajjal voltál, hogy ilyen véleményd van, akkor sajnállak. Jó hazug kapcsolatid lehettek ezek szerint. Volt olyan barátnőm aki mindent elmondott, szó szerint mindent, még én is csodálkoztam, hogy nem hallgata el azokat a dolgokat amiket elmondott.

Idézet

Hát igen. Peeeeeersze, mindent elmond. Hogyne.

Téged is sajnállak akkor.

:D  :p

#422 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 16:06

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 15:45

Ha Te eddig csak olyan csajjal voltál, hogy ilyen véleményd van, akkor sajnállak. Jó hazug kapcsolatid lehettek ezek szerint. Volt olyan barátnőm aki mindent elmondott, szó szerint mindent, még én is csodálkoztam, hogy nem hallgata el azokat a dolgokat amiket elmondott.

Téged is sajnállak akkor.

:D  :p

Mondom hogy majd rá jössz!!! Most ir6ok neked bármit, úgysem  :omg: !!! Nincs ezzel gáz voltam én is illen pár évvel ezelőtt. Aztán kicsit kinyitottam a szemem.......  ;)
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#423 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 16:31

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 17:06

Mondom hogy majd rá jössz!!! Most ir6ok neked bármit, úgysem  :omg: !!! Nincs ezzel gáz voltam én is illen pár évvel ezelőtt. Aztán kicsit kinyitottam a szemem.......  ;)

Köszi, hogy felvilágosítottál! ;) Én bízok a barátnőmben, tudom, hogy mindent elmond. Akár hiszed, akár nem, van ilyen lány is.

#424 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 17:27

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 17:31

Köszi, hogy felvilágosítottál! ;) Én bízok a barátnőmben, tudom, hogy mindent elmond. Akár hiszed, akár nem, van ilyen lány is.

:D  :D  :D
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#425 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 18:14

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 18:27

:D  :D  :D

:cool:  :cool:  :cool:

#426 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 00:53

Az a lány aki 25 évesen már 50 fiúval lefeküdt, 99%-ban nem épp ideális társ. 4 havonta más partner, egy darabig ok, de 10 évig? Az ilyen nő/férfi vagy nem tud, vagy nem akar komoly kapcsolatban élni. Persze szexelni jó lehet (ha attól az 50 pasitól nem kapott el semmit...)  :D Persze a korral "komolyodhat" mindenki, de én részemről társnak biztos nem választanám.
Azon meg nem kell röhögni, ha valaki megbízik a barátnőjében/barátjában. Attól, hogy valaki már nem tud hinni, attól a másiknak még nem biztos, hogy ez a "sors" jut.

#427 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 01:50

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 6:56

Erről a véleményem:  :D  :D  :D

Ez pozitiv, vagy negativ kritika akart lenni? :D :p

#428 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 01:53

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 2:50

Ez pozitiv, vagy negativ kritika akart lenni? :D :p

Jah, mostmar ertem...  :omg:  :p

#429 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 01:57

Idézet: Windy - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 1:53

Az a lány aki 25 évesen már 50 fiúval lefeküdt, 99%-ban nem épp ideális társ. 4 havonta más partner, egy darabig ok, de 10 évig? Az ilyen nő/férfi vagy nem tud, vagy nem akar komoly kapcsolatban élni. Persze szexelni jó lehet (ha attól az 50 pasitól nem kapott el semmit...)  :D Persze a korral "komolyodhat" mindenki, de én részemről társnak biztos nem választanám.
Azon meg nem kell röhögni, ha valaki megbízik a barátnőjében/barátjában. Attól, hogy valaki már nem tud hinni, attól a másiknak még nem biztos, hogy ez a "sors" jut.

Hat mar bocsanat, de en tovabbra is igaznak tartom a Krvabol lesz a legjobb feleseg mondast... Az mas kerdes, hogy en nem kerek belole. :p

#430 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 07:56

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 2:57

Hat mar bocsanat, de en tovabbra is igaznak tartom a Krvabol lesz a legjobb feleseg mondast... Az mas kerdes, hogy en nem kerek belole. :p

Mmint konkrétan a feleségből, vagy a kurvából nem kérsz? Vagy inkább egyik sem? :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#431 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 08:03

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 0:34

Szerintem az csaj aki annyi pasival lefekszik, az elég nagy ribanc. 50 pasi 25 évesen rengeteg. A barátnőmben pedig megbízok és tudom, hogy mindent elmond nekem.

Na akkor leegyszerűsítem a helyzetet és kicsit alpáribb leszek a hatás kedvéért.

Szoval ha vagy mondjuk te (mint 'pasi' szal ne személyesen vedd) és bemész a discoba, ahol heti 1-2x más csajt szedsz fel és dugsz meg, az rendben [ez havi ~6, évente ~70]. Csaj ezt nem teheti meg?
Elhiszem h a nők legyenek nőiesek, de ugyan ugy joguk van a sexhez mint nekunk. Más tészta h esetleg nem verik nagy dobra hogy mekkora kefélőgépek mert heti 2 uj pasit zabálnak be, de szerintem ha megteszik, attol még nem kurvák, mert ha jol néz ki és ugy adodik, te is megdugnád. Vagy mégse mennél el vele egy éjjelre mert Kurva? [Ha az a tipus vagy aki végigdugja a falut -> Nem hiszem]. Ha neked jo lehet heccbol megdugni  annyi csajt akkor neki nem lehet jo heccbol végigdugatni magát ennyi pasival?
Ez az egyik. A másik, amit már beszéltunk h a csajok is szeretik a szexet, legfeljebb tagadják hogy jókislánynak nézzenek ki. És ez asszem mindenkire vonatkozik (h szereti), mert elég sokakkal beszéltem ezügyben és mind ezt mondta. (meg persze meg is lepne ha nem ugy volna)

Szerkesztette: Wyco 2004. 05. 12. 08:04 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#432 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 08:10

Nekik is ez minden 2. gondolatuk, maximum tagadják, mert hogy néz már ki, meg hallatlan, meg különben is. Szóval egyetértek.  :up:

#433 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 08:16

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 9:03

Na akkor leegyszerűsítem a helyzetet és kicsit alpáribb leszek a hatás kedvéért.

Szoval ha vagy mondjuk te (mint 'pasi' szal ne személyesen vedd) és bemész a discoba, ahol heti 1-2x más csajt szedsz fel és dugsz meg, az rendben [ez havi ~6, évente ~70]. Csaj ezt nem teheti meg?
Elhiszem h a nők legyenek nőiesek, de ugyan ugy joguk van a sexhez mint nekunk. Más tészta h esetleg nem verik nagy dobra hogy mekkora kefélőgépek mert heti 2 uj pasit zabálnak be, de szerintem ha megteszik, attol még nem kurvák, mert ha jol néz ki és ugy adodik, te is megdugnád. Vagy mégse mennél el vele egy éjjelre mert Kurva? [Ha az a tipus vagy aki végigdugja a falut -> Nem hiszem]. Ha neked jo lehet heccbol megdugni  annyi csajt akkor neki nem lehet jo heccbol végigdugatni magát ennyi pasival?
Ez az egyik. A másik, amit már beszéltunk h a csajok is szeretik a szexet, legfeljebb tagadják hogy jókislánynak nézzenek ki. És ez asszem mindenkire vonatkozik (h szereti), mert elég sokakkal beszéltem ezügyben és mind ezt mondta. (meg persze meg is lepne ha nem ugy volna)

Teccik érteni!!!!! Lipton és tsai Gmbh!!! Ez a nagy büdös helyzet! LEhet hogy felszedsz egy csajt aki könnyes szemmel elrebegi neked hogy te vagy az első /vagy benne vagy az első 3-ban/ és ez még lehet igaz is talán. /Nem hiszem/ De. Aztán szerelemre lobbansz mert tiszta a csaj, meg teccik is, utána 2-3-4 év, és X gyerek után döbbensz hogy a csaj tök gyógyegér az ágyban..... A szex egyenlő lesz a gyógytornával. Már ha egyáltalán még lesz szex akkor... Mert te ezt sztem illen hozzáállással meg fogod érdemelni /Loreál/  :D  Oszt akkor lehet gondolkodni, hogy anno lehet hogy kicsit hjén fogtam fel a dolgot a HWSW-n????  :omg:

#434 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 08:21

Tetszik ez a megfogalmazás: gyógyegér. :) Sajna maradandó élményt csaj olyan csaj tud okozni, aki profi. Ezt viszont tanulni kell, és 2-3 pasitól nem lehet annyit tanulni a témában, mint mondjuk 30-tól. Valahogy sosem hajtottam a fiatal, tapasztalatlan husira, nem véletlen kezdek ki nálam akár 6-8 évvel idősebb nénivel... :)

#435 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 09:04

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 21:15

Pipa is szoba johet. :D

Ugy egyebkent komolyan, tiszta gaz, de elvezem, hogy ha hazamegyek, azt csinalok, amit akarok, vagy haza sem megyek, es nem ugat senki, nincs nyafi, nincs mennyunkidemennyunkoda, nincsenek veszekedesek... Kesz. Szeretot tartok. Ha van kedvunk egymashoz, akkor atjon, ha nem, akkor nem. :)

Ott a pont...
de mi van akkor, ha van egy Fő asszonyság is , és mellette egy szerető... :eek:
Hallelujah!
Csak gyözd 1eztetni a 2öt!:Đ

Szerkesztette: carr 2004. 05. 12. 09:10 -kor

#436 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 09:17

Idézet: carr - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 10:04

Ott a pont...
de mi van akkor, ha van egy Fő asszonyság is , és mellette egy szerető... :eek:
Hallelujah!
Csak gyözd 1eztetni a 2öt!:Đ

Fordított esetben (tehát mikor ő egyeztet) meg leverni a zasszonyt, mert büdös k***a... :rolleyes:

#437 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 09:36

Nálam ez úgy működik, hogy amit nem tud az nem fáj, és ez fordítva is igaz!
Oké, vannak biz. feltételek, amiket megbeszéltünk, hogy ne vigyünk haza semmi kórt, de ha nem nyomoz akkor működik a dolog... :up: :D

#438 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 09:45

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 9:10

Nekik is ez minden 2. gondolatuk, maximum tagadják, mert hogy néz már ki, meg hallatlan, meg különben is. Szóval egyetértek.  :up:

A fene....lebuktunk :omg: :D

Azért annyit még hozzátennék, hogy némi érzelmi motiváció sok pluszt adhat  a szexben (is).
Persze, van aki ez nem igényli...nem vagyunk egyformák :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#439 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 11:28

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 10:45

Azért annyit még hozzátennék, hogy némi érzelmi motiváció sok pluszt adhat  a szexben (is).
Persze, van aki ez nem igényli...nem vagyunk egyformák :)

Sokkal jobb érzelmekkel együtt, ezt szerintem senki nem vitatja. :)

#440 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 11:44

Idézet: Atti - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 7:52

Szerintem félreérthetted:  "Aki szereti a barátnőjét, és az mindent meg is ad neki"  mármint a barátnő mindent megad amire szükséged lehet   :D

Így van. Köszi!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.