HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 12. 20:47

Bizalom. Nagy szó. NAgyon ki kell érdemelni, és itt nem elégséges az hogy elsuttogják az hogy szeretlek. Nem elégséges az hogy kapok pinát. Nem elégséges az , hogy fog6om a kezét. NEm elégséges az hogy sokat mesél, mert akkor egy nő rendszerint mesél. /rohadt yook verbálisan, és élénk a képzeletük, nem kevésbé találékonyak/ Nekem a bizalomhoz nem elég, ha rendszeresen felhivsz telefonon. Nekem ne mond azt hogy bizol bennem. BIZONYITSD!!! Azt tudni kell hogy néha az ember magában sem biztos.  :eek:  De mind1 ez legyen a Lipton baja. VAgy is ne legyen, inkább vegye észre , hogy a párkapcsolat kezdete, és folyamata nem lovagi torna. :D
SZTEE, a szexualitás egy tanult, eleinte ösztönös folyamat. HA te béna vagy az ágyban akkor lehetnek akármilyen nemes, vagy nagyhorderelyű érzelmek a partnerben, azt megette a fene. Ha nem akkor akkor 2 héttel később......... :think:

Szerkesztette: Rozoga 2004. 05. 12. 20:52 -kor

Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#462 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 21:46

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 21:47

SZTEE, a szexualitás egy tanult, eleinte ösztönös folyamat. HA te béna vagy az ágyban akkor lehetnek akármilyen nemes, vagy nagyhorderelyű érzelmek a partnerben, azt megette a fene. Ha nem akkor akkor 2 héttel később......... :think:

Okés, értem én, kellenek az alapok :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#463 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 21:49

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 15:10

Másnaposság? :D

Miert mit éreznél? Ha nem csalsz meg senkit akkor optimális esetben azt h 'jo volt, mikor jössz ujra?'.

vagy "Úristen, te hogy kerültél ide?" :p :D
"Have you tried turning it off and on again?"

#464 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 22:50

Voltam mar... Ize... Szoval jartam mar ugy, hogy a holgyemeny egy szimpla hanyattfekvesen kivul nem csinalt semmit, mert az oralis szex az undorito... Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Rendeltem helyette egy pizzat, leszaladtam borert, benyomtam az arcomba az etket, italt, majd kozoltem, hogy felreertes volt, es a viszontnemlatasra.  :)
Fulembe jutott, mivel csiripeltek a madarak, hogy utanam 2 pasi is igy jart. :D Pedig eleg diszes egy maca volt, jo kulso, meg minden. Arra tippelek, hogy full leszbi volt, csak beparazott attol, h korosodik, gyerek, stb, es profilt probalt valtani. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#465 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 23:55

De mind1 ez legyen a Lipton baja. VAgy is ne legyen, inkább vegye észre , hogy a párkapcsolat kezdete, és folyamata nem lovagi torna. :D

A Litpon baja? Emberek neve elég nem írunk "a"-t, nem egy tárgy vagyok.  :p

Ezt a hozzászólást most nekem címezted? Őszinte leszek, ez a hozzászólásod se teljesen tiszta nekem, főleg az nem, hogy miért említettél engem, és mi legyen az én bajom.
Soha nem fogod megtudni, hogy milyen vagyok az ágyban, mert nem vagyok meleg! :D  :p

#466 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 07:56

Idézet: Sztee - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 22:49

vagy "Úristen, te hogy kerültél ide?" :p   :D

Mondom hogy másnaposság :lol:
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#467 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 09:04

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 0:55

A Litpon baja? Emberek neve elég nem írunk "a"-t, nem egy tárgy vagyok.  :p

Ezt a hozzászólást most nekem címezted? Őszinte leszek, ez a hozzászólásod se teljesen tiszta nekem, főleg az nem, hogy miért említettél engem, és mi legyen az én bajom.
Soha nem fogod megtudni, hogy milyen vagyok az ágyban, mert nem vagyok meleg! :D  :p

Elhiszem hogy nem vagy meleg. Szexuálisan. De ahogy vélekedsz, és amilyen görcsösen ragaszkodsz az álltalad képviselt irányzathoz, valamint ahogy értelmezel dolgokat, na az meleg.  :D  :D  :D
A másik. A Lipton egy nick, és nem egy ember betűkódja. /neve/ . A harmadik meg az, hogy ez nem egy Kölcsey verseny....  :p
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#468 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 10:27

:offtopic:

Idézet

nagyhorderelyű

Ezt neeee... még akkor se, ha ez nem "Kölcsey-verseny".

Szerkesztette: Windy 2004. 05. 13. 10:30 -kor

#469 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 10:37

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 17:11

Igazán szép kapcsolat lehet, ami ilyen. :boa:

Már nem is érdekel!
Ha ez személyem ellen irányult, akkkor:
Kevés vagy te ehhez agyban úgylátom... :bolond:  :tooth:  :alcohol:  :boa:
Ha nem akkor: :Đ
Nekem ez így jó...

#470 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 16:37

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 10:04

Elhiszem hogy nem vagy meleg. Szexuálisan. De ahogy vélekedsz, és amilyen görcsösen ragaszkodsz az álltalad képviselt irányzathoz, valamint ahogy értelmezel dolgokat, na az meleg.  :D  :D  :D
A másik. A Lipton egy nick, és nem egy ember betűkódja. /neve/ . A harmadik meg az, hogy ez nem egy Kölcsey verseny....  :p

Számomra meg az meleg, ahogy Te állsz a dologhoz. :p Te is ragaszkodsz az elveidhez nem? Szerinted jó az a csaj akit annyian megdugtak, és lennél vele, én nem. Az meg, hogy megbízok a szerelmemben miért olyan elítélendő? Erre nem tudtál még normális indokit írni.
A Lipton pedig az itteni nickem, tehát itt így szólítanak, ezért szúrt szemet az "A".

#471 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 16:49

Idézet: carr - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 11:37

Már nem is érdekel!
Ha ez személyem ellen irányult, akkkor:
Kevés vagy te ehhez agyban úgylátom... :bolond:  :tooth:  :alcohol:  :boa:
Ha nem akkor: :Đ
Nekem ez így jó...

Nem a személyed ellen írányul, csak a kapcsolatodra (bocs). Kevés vagyok agyban? Miért? Nem is ismersz engem. Azért vagyok kevés agyban, mert akarok olyan csajt aki mindekivel lefekszik? Ha valaki kevés agyban akkor az nem én vagyok szerintem. :)  :p
Ha az érdekel, hogy szerintem miért gusztustalan az ilyen akkor baj van Veled. Elég perverz az olyan kapcsolat, ahol a felek megegyeznek, hogy félrekurogathatnak. Milyen undorító az már? Lefekszel a csajoddal és azt se tudod, hogy kivel volt előtte? Adsz neki egy csókot amikor lehet, hogy egy órája leszopott valakit? Ugy vagy valakivel, hogy mással is lefekszik ha olyan kedve van? Bár az ilyen dolgot nem is neveznám kapcsolatnak. Szerintem ez nagyon gusztustalan dolog. Ha ez Neked megfelel...

#472 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 17:56

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 17:37

Számomra meg az meleg, ahogy Te állsz a dologhoz. :p Te is ragaszkodsz az elveidhez nem? Szerinted jó az a csaj akit annyian megdugtak, és lennél vele, én nem. Az meg, hogy megbízok a szerelmemben miért olyan elítélendő? Erre nem tudtál még normális indokit írni.
A Lipton pedig az itteni nickem, tehát itt így szólítanak, ezért szúrt szemet az "A".

Bocsi, te értelmezel is , vagy csak irsz bele a vakvilágba?  :down:

#473 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 18:09

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 18:56

Bocsi, te értelmezel is , vagy csak irsz bele a vakvilágba?  :down:

Nem, csak unom már, hogy itt vihorásztok, hogy van olyan ember aki megbízik a barátnőjében. Nem értem, hogy miért olyan elképzelhetetlen dolog ez.
Azt írod, hogy melegen állok a dolgokhoz. Miért? Semmit nem írtam, csak azt, hogy bízok a barátnőmben, és tudom, hogy mindent elmond nekem, ez meleg? Még nem tudtátok megindokolni, hogy ez miért olyan lehetetlen dolog.

#474 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 20:12

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 19:09

Nem, csak unom már, hogy itt vihorásztok, hogy van olyan ember aki megbízik a barátnőjében. Nem értem, hogy miért olyan elképzelhetetlen dolog ez.
Azt írod, hogy melegen állok a dolgokhoz. Miért? Semmit nem írtam, csak azt, hogy bízok a barátnőmben, és tudom, hogy mindent elmond nekem, ez meleg? Még nem tudtátok megindokolni, hogy ez miért olyan lehetetlen dolog.

NA most itt kellene megállni nagyon hamar. Én indokoltam, már megbocsáss, de te csak hajtogatod a magadét. Mi az Istenből tudod te 100%-ra azt hogy neked mindent elmond??? Mi az alapja ennek a nagy büdös bizalomnak??? Első nőd? Akkor talán /mondom talán/ megértem, de .......... :reklamacio:

#475 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 21:55

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 21:12

NA most itt kellene megállni nagyon hamar. Én indokoltam, már megbocsáss, de te csak hajtogatod a magadét. Mi az Istenből tudod te 100%-ra azt hogy neked mindent elmond??? Mi az alapja ennek a nagy büdös bizalomnak??? Első nőd? Akkor talán /mondom talán/ megértem, de .......... :reklamacio:

Nem kéne ilyen agresszívan hé! :p
Konkét indokot eddig, ami tényleg igaz lenne még nem olvastam.
Azért tudom mert tudom, hogy mindent elmond, erre nincs magyarázat. Szeretem, megbízok benne, és TUDOM, hogy őszinte velem és szeret nagyon. Lehet, hogy hajtogatom a magamét, de most azt hogy mondjam el, hogy miért bízok meg benne? Ezt nem lehet így elmondani. Volt akiben én se bíztam ennyire hidd el, de benne nagyon megbízok, mert ismerem, tudom, hogy milyen ember. Van olyan lány aki elmond mindent, a volt barátnőm olyanokat elmondott, hogy én is csodálkoztam, részben egy ilyen elmondása miatt lett vége köztünk. A mostani barátnőmben pedig teljes mértékben megbízok minden téren. Szerintem lesz olyan nő akiben Te is teljesen meg fogsz bízni!  ;)
A bizalmam nem büdös, hanem finom illatú! :D

#476 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 00:36

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 23:50

Voltam mar... Ize... Szoval jartam mar ugy, hogy a holgyemeny egy szimpla hanyattfekvesen kivul nem csinalt semmit, mert az oralis szex az undorito... Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Rendeltem helyette egy pizzat, leszaladtam borert, benyomtam az arcomba az etket, italt, majd kozoltem, hogy felreertes volt, es a viszontnemlatasra.  :)
Fulembe jutott, mivel csiripeltek a madarak, hogy utanam 2 pasi is igy jart. :D Pedig eleg diszes egy maca volt, jo kulso, meg minden. Arra tippelek, hogy full leszbi volt, csak beparazott attol, h korosodik, gyerek, stb, es profilt probalt valtani. :)

Ennél jobb történt velem: csaj nemhogy nem vállalt be olyant, hanem, egyemesen elvárta hogy neki jó legyen, de ezért úgymond a lábait sem volt hajlandó széttenni---magyarul hagyta hogy nyaljam, de a normál szeretkezéshez már "nem volt" kedve.

#477 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 00:56

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 1:36

Ennél jobb történt velem: csaj nemhogy nem vállalt be olyant, hanem, egyemesen elvárta hogy neki jó legyen, de ezért úgymond a lábait sem volt hajlandó széttenni---magyarul hagyta hogy nyaljam, de a normál szeretkezéshez már "nem volt" kedve.

Hát ez elég érdekes! :D Pedig a  :lefety: elég intim dolog, azután már igazán hagyhatta volna. :cool:

#478 Felhasználó inaktív   Putorius 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 14. 05:10

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 23:36

Mért nem mondtad neki, hogy nem kopik, csak fényesedik??  :D
Aki mer, az nyer. Szóval aki merít, az nyerít???
Egy új vendég jött körünkbe: Putorius

#479 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 06:25

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 22:55

Nem kéne ilyen agresszívan hé! :p
Konkét indokot eddig, ami tényleg igaz lenne még nem olvastam.
Azért tudom mert tudom, hogy mindent elmond, erre nincs magyarázat. Szeretem, megbízok benne, és TUDOM, hogy őszinte velem és szeret nagyon. Lehet, hogy hajtogatom a magamét, de most azt hogy mondjam el, hogy miért bízok meg benne? Ezt nem lehet így elmondani. Volt akiben én se bíztam ennyire hidd el, de benne nagyon megbízok, mert ismerem, tudom, hogy milyen ember. Van olyan lány aki elmond mindent, a volt barátnőm olyanokat elmondott, hogy én is csodálkoztam, részben egy ilyen elmondása miatt lett vége köztünk. A mostani barátnőmben pedig teljes mértékben megbízok minden téren. Szerintem lesz olyan nő akiben Te is teljesen meg fogsz bízni!  ;)
A bizalmam nem büdös, hanem finom illatú! :D

Megértelek és egyben óva intelek. Innen lehet akkorát zakózni, mint ide Lacháza. Kívánom, hogy ne történjen meg és életed végéig azzal a nővel élj szeretetben.

#480 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 14. 06:28

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 7:25

Megértelek és egyben óva intelek. Innen lehet akkorát zakózni, mint ide Lacháza. Kívánom, hogy ne történjen meg és életed végéig azzal a nővel élj szeretetben.

És kívánom a hölgynek is, hogy sikerüljön. Mert minden kapcsolatnak két vége van.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.